موضوعها: 0
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-17 ساعت 12:06)edibk نوشته: دوستان هتل الیت چجور هتلیه؟ دوستان دو تا توی نقشه میاره کدومش هتله؟ کسی تا حالا رفته این هتل از قیمتاش خبر دارین؟
دوست گرامی یه هتل الیت داریم و یه هتل الیت بلاس، توی هتل الیت که من دیدم ایرانیها زیاد هستند و از اونجا تا سفارت 10 دقیقه و تا دکتر 20 دقیقه راهه ولی خیلی کیفیت نداره ولی قیمتش خوبه ولی کنار اون هتل لطیف اوغلو هست که کیفیت بهتری داره ولی گرونتره با اینکه هردو سه ستاره هستند.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
هتل ددمان چقدر و انکارا پلازا چقدر فاصله دارند تا سفارت ؟
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ددمان تعریفش رو شنیدم
پلازا ظاهر خوبی نداشت
ولی هردوشون نزدیکند
یه جایی رو انتخاب کنید که بتونید پیاده به سفارت برید
چون هر کورسی که تاکسی بگیرید یه 10...12 لیری باید بپردازید...ماشالا با این وضع اقتصادی گل و بلبل ما تا می تونید پولتون رو حفظ کنید چون کاره معلوم نیست...منم که رفتم فکر کردم 5 روزه حد اکثر بر می گردم ولی بیشتر از بیست روز شد!!!...
اینو می گم که اگه خدایی نکرده موندگار شدید...حداقل نگران خرج نباشید
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='sadeghi897' pid='312021' dateline='1366409247']
بچه ها به فاصله هتل ها خیلی توجه نکنید
من که نیم ساعت فاصله داشتم تا سفارت پیاده می رفتم اتفاقا توی راه بقیه ایرانی ها رو می دیدم هم روز مدیکال این طوری شد هم روز مصاحبه
اشکالی نداره که امار بگیرید ها اما سخت نگیرید
هتل سه ستاره هم هم سیاو خوبه هم الیت هر دو تاش هم به سفارت نزدیکه
خیلی بهتون خوش می گذره قطعا، سفر خوبی رو برای همتون آرزو می کنم
[/quote
این سیاو از اتاپ بهتره؟دو تاشون 3 ستاره هستند.ممنون میشم راهنمایی کنید.ضمناًچرا 20روزه منتظرید؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!