موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-22 ساعت 13:29)سو سو نوشته: سلام / من جمعه مصاحبه دارم با بچه 2 ساله فکر میکنید دکتر دوشنبه به من وقت میده؟ پرواز و هتل و از 1 شنبه شب بگیرم تا جمعه ؟؟ ممنون از راهنماییتون
سلام دوست عزیز . تو سایت آنکارا که نوشته با بچه 2-15 سال حداقل 4 روز کاری قبل از روز مصاحبه ، وقت بگیرین. که طبق شکلی هم که کشیده بودن یعنی دقیقا برای مصاحبه جمعه، روز 2 شنبه مناسبه. و اگر یکشنبه به سلامتی برین تا برسین و اتاقتونو بگیرین و استراحتی بکنید و مثل خیلی از دوستان برید آدرس مطب را چک کنید که فردا با خیال راحت تر به اونجا برین بهترین برنامه ریزیه! فقط همونطور که می دونید حدودا یک ماه قبل از روز مصاحبه برای وقت گرفتن اقدام کنید. موفق باشید!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-22 ساعت 18:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-22 ساعت 20:59 توسط alirezadiba.)
دوستان فردا روز جهانی کودک هستش و در ترکیه تعطیل رسمی هست!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستان
من بعد از مدتی مجددا به این تاپیک اومدم تا از حال و هوای دوستان جدید و مشکلاتشون با خبر بشم و اگه بتونم چیزی بدرد بخوری بنویسم.
به همه توصیه میکنم حداقل چند صفحه را بطور تصادفی انتخاب کنن و بخونن، خیلی از سئوالات تکراری و در پستهای زیادی به آنها جواب داده شده.
من نمیدانم توی سایت چطوری میشه سرچ کرد اگه این امکان وجود داره و از اساتید کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه تا دوستان استفاده کنن.
یک خواهش بزرگ هم از مدیران سایت دارم که اگه شدنی باشه و انجام بدن من یکی که از ته دل براشون دعا میکنم:
در تمام تاپیکها مطالب تکراری زیاد است وگاها تعداد زیادی پست باید مطالعه کرد تا مطلبی که دنبالشی پیدا کنی. اگه بشه مجموعه مطالب مفید هر پست را در یک زیر پست قرار داد انهم به شکلی که فقط توسط مدیران قابل افزایش یا کاهش باشد انوقت همه برای هر مرحله از کارشان کافی است فقط آن چند پست را مطالعه کنند.
این را هم بگویم که این کار بسیار وقت گیر، نیازمند حوصله زیاد و صبر ایوبی است، اما آرزو کردن که عیب نیست، هست؟
برای همه دوستان و همراهان شادی وموفقیت را آرزومندم
***2013AS5 /تعداد4/آنکارا/30می پایان انتظار/مقصد:تگزاس/چیزی رو که دوست داری بدست بیار و الا مجبوری چیزی رو که بدست آوردی دوست داشته باشی
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-07 ساعت 13:18)sh_aytak نوشته: (2013-01-05 ساعت 00:05)پیمان ابراهیمی نوشته: (2013-01-04 ساعت 16:45)Saeedv13 نوشته: (2013-01-04 ساعت 15:19)mehdiii نوشته: سلام عمو سعید و ممنون بابت زحمتی که کشیدی.
فکر میکنم اگر اون فایل Word که ایمیل آدرس هارو نوشتی رو به امضات اضافه کنی خیلی ثواب داره.
ارادتمند
سلام به روی ماهت
اطاعت امر شد.
امروز 10 تا هتل دیگه ایمیل دادن از جمله ددمان:
****** Dear
Thank you for your kind interest to Dedeman Ankara Hotel
Standart room rate is for dbl+child ,avarage daily rate 131 Euro+tax inc open buffet breakfast and wi-fi internet use.Hotel rate is can be change according to hotel occupancy .
You can get %25 discount from avarage daily rate ,if you will stay min.3 night.
Please inform us for your certain reservation details.
Best regards
ÖZLEM GÖLLÜ
Rezervasyon
Reservation
Akay Cad. Büklüm Sok.No:1 06660 Ankara
Tel: (0312) 416 88 00 .Direkt Tel: (0312) 416 88 13
Fax(312) 417 62 14
اون 25 درصد تخفیفش برای اقامت بیشتر از سه شب خیلی جالبه. با حساب هر یورو 1.32 دلار و 25 درصد تخفیف شبی 130 دلار در میاد که بازم از قیمت آژانس 20 دلار بیشتره.
با سلام خدمت دوستان مهاجر سرایی
توصیه من برای کسانی که قصد سفر به آنکارا را دارند و دنبال هتل 4 ستاره خوب با قیمت خوب و موقعیت مناسب نسبت به سفارت و مطب دکتر اونگان میگردند هتل آنکارا پلازا با شبی 92 دلار برای اطاق دو تخته میباشد.
با سلام
شما از کدوم آژانس گرفتید که 92 دلار گفتن ؟ میشه بگید؟ یا پیام خصوصی بدین چون من 100 دلار قیمت گرفتم چند آژانس دیگه هم که قیمت گرفتم بیشتر از این قیمت میگفتن .ممنون
ميشه اسم آژانسو براي منم فرستيد
کیس نامبر: 2013AS…81xx، دیدن قبولی: 6 می 2012،کنسولگری: آنکارا، افراد کیس: 2، ارسال فرمها: 30می 2012، مصاحبه: 4جون2013، کلیرنس: صورتي، كلير: 20 آگوست، ورود به آمریکا: اواخر آبان، گرین کارت: -
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان زیاد خودتون رو سر هتل اذیت نکنید. اصل موضوع یه چیز دیگه هستش. (بحث من سر قضیه مادی نیست البته)
سعی کنید از بین هتل های ددمان و اتاب بلوار و نواپالاس و آنکارا پلازا یکی رو انتخاب کنید.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.اگه مصاحبه ما روز یکشنبه هست آنکارا و دو بچه زیر 15 سال داریم به نظرتون برای چه روزی بلیط بگیریم.بعد به نظر شما هزینه سوئیت یا خونه های اجاره ای کمتر از هتل در میاد.
از توی سفرنامه هایی که خوندم به این نتیجه رسیدم هتل ازیلحان هتل نسبتا خوبیه از جهت مسافت تا سفارت و مطب دکتر و هم از نظر قیمت.به نظر شما گزینه بهتر از نظر صرفه جویی در هزینه اقدام از طریق تور و آژانسهای مسافرتی هست.
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-23 ساعت 00:49)fayadegar نوشته: (2013-04-16 ساعت 22:00)واله نوشته: کدوم بهتر و نزدیکتر به سفارته؟
در مورد هتل ددمان بعضی دوستان نوشتن قدیمیه؟
انکارا پلازا چطور؟
ممنون از دوستانی که وقت میذارن راهنمایی می کنند با ارزوی موفقیت برای همه
سلام
من آلان آنکارا هستم هتل لطیف اوغلو کنار هتل الیت ، نوسازه و خیلی تمیز شبی 80 دلار ، از ایران با دفتر ایران ایر توی انکارا تماس گرفتم و واسم رزرو کردن .
سلام بر دوستان، ما هم هتل لطيف اوغلو بوديم كه بنظرو از هتلهاي اطرافش از جمله اليت و اتاپ بلوار خيلي بهتره البته گرونتر هم هست ولي شايد بتونيد با چونه زدن ارزونتر بگيريد ، يكي از دوستان كه يكضرب هم ويزا رو گرفت بجاي ٨٠ دلار شبي ٥٠ دلار توافق كرده بود . ضمناً اين هتل مشكل كتري برقي و اينترنت و اين حرفها رو هم نداشت.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من یه سوال داشتم انکارا پارک ابی داره?
کیس نامبر: 2013AS…81xx، دیدن قبولی: 6 می 2012،کنسولگری: آنکارا، افراد کیس: 2، ارسال فرمها: 30می 2012، مصاحبه: 4جون2013، کلیرنس: صورتي، كلير: 20 آگوست، ورود به آمریکا: اواخر آبان، گرین کارت: -