کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
صرفا جهت نمایش

(2013-04-24 ساعت 16:48)sadeghi897 نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 01:04)dali نوشته:  بچه ها من یه سوال داشتم انکارا پارک ابی داره?
واضح تر بپرس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
خیلی کوچیکه اینم مشخصاتش
http://www.ankaraaquapark.com/
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161 ، amir82 ، t_arian_n
(2013-04-24 ساعت 00:11)nyayesh نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 22:54)milad_aae نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 15:59)kuhi1977 نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 11:52)nyayesh نوشته:  سلام دوستان.اگه مصاحبه ما روز یکشنبه هست آنکارا و دو بچه زیر 15 سال داریم به نظرتون برای چه روزی بلیط بگیریم.بعد به نظر شما هزینه سوئیت یا خونه های اجاره ای کمتر از هتل در میاد.
از توی سفرنامه هایی که خوندم به این نتیجه رسیدم هتل ازیلحان هتل نسبتا خوبیه از جهت مسافت تا سفارت و مطب دکتر و هم از نظر قیمت.به نظر شما گزینه بهتر از نظر صرفه جویی در هزینه اقدام از طریق تور و آژانسهای مسافرتی هست.

بچه4 روز طول میکشه هتل بیاید ulus ادزونتره من شبی 50 لیر یعنی 90000 تومن گرفتم اینجا هوا سرده
سلام دوست عزیزSmile
مگه 1شنبه ها سفارت بازه؟؟؟؟CoolWinkTongueTongueWinkBig GrinBig Grin
ضمنا این هاستل رو هم ببنید هم خانوادگی هست و هم ارزون (من هفته دوم مارچ 10 شب اونجا بودم Big Grin
http://www.expedia.com/Ankara-Hotels-Han...msAndRates
سلام بر شما .احتمالا بازه چون چند نفر دیگه هم توی همین مهاجرسرا مصاحبه شون روز یکشنبه است
سلام عزیز
خدا کنه باز باشن و کارها جلو بیفته (برای ما کلیرنس خورده ها) و شما هم یه ضرب بگیرید انشاءالله
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: farmiz ، t_arian_n
جهت نمایش پست دوستان Big Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: shaso ، farmiz ، t_arian_n
کسی DEEP HOSTEL یا HAN HOSTEL رفته؟ SHOWER AND TOILET مشترک هست؟ یا نه به درد خانواده می خوره؟؟؟
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان:
بلیط تک رفت به آنکارا برگشت از استانبول پرواز ماهان 590 هزار تومان هتل احتمال زیاد نوا پلاس هتل نفری 35 دلار بلیط ماهان الی گشت بهتره هتل آژانس جزیره بهشت
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: رزا ، ani_sheiton ، yalda91 ، amir82 ، Aida.s ، mhb161 ، t_arian_n
این جزیره بهشت که توی عید زنگ زدم خیلی بی ادبانه جواب دادن منم دیگه زنگ نزدم.
من حدود 3هفته پیش ایرا ایر گرفتم 682 تومن
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: farmiz ، amir82 ، shaso ، Soap McTavish ، lonelyman ، t_arian_n
سلام دوستان اگه كسي راجع به هتل ايوب اوغلي و holyday inn اطلاعاتي داره نظر بده
ممنون
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: farmiz ، t_arian_n
دوستانی که مصاحبه شون در آنکارا و در ماه June روز یکشنبه اعلام شده بود :
تاریخ مصاحبه تون به احتمال زیاد باید تصحیح بشه.
حتما این دو تا پست رو ببینین:
http://mohajersara.com/post-317140.html#pid317140
http://mohajersara.com/post-317208.html#pid317208
تشکر کنندگان: ASALI ، shimoda ، AsemanAbee ، sadeghi897 ، Soap McTavish ، rouzbehdarvishi ، ani_sheiton ، farmiz ، lilac ، t_arian_n
(2013-04-25 ساعت 15:39)سو سو نوشته:  کسی DEEP HOSTEL یا HAN HOSTEL رفته؟ SHOWER AND TOILET مشترک هست؟ یا نه به درد خانواده می خوره؟؟؟

سلام Smile
من قبل از عید با خانواده Han هاستل بودم و عالی بود.اتاق هایی داره که سرویس داخلش هست و بعضی اتاق هاش هم که اکونومی است بیرون از
اتاق و هر دو تاش تمیز است Cool

Deeps رو هم سر زدم اما بدرد خانواده نمیخوره
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: shaso ، Soap McTavish ، سو سو ، mhb161 ، farmiz ، t_arian_n
(2013-04-24 ساعت 17:48)farmiz نوشته:  صرفا جهت نمایش

(2013-04-24 ساعت 16:48)sadeghi897 نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 01:04)dali نوشته:  بچه ها من یه سوال داشتم انکارا پارک ابی داره?
واضح تر بپرس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
خیلی کوچیکه اینم مشخصاتش
http://www.ankaraaquapark.com/
سلام
سرپوشیده نداره؟تو این فصل روباز که نمیشه.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: mhb161 ، t_arian_n
(2013-04-25 ساعت 23:34)kuhi1977 نوشته:  
(2013-04-25 ساعت 20:35)shaso نوشته:  سلام دوستان اگه كسي راجع به هتل ايوب اوغلي و holyday inn اطلاعاتي داره نظر بده
ممنون
سلام من الان اولوس هستم
اینجا می‌شه شبی‌ ۱۵ دلار پیدا کرد
کیزیلای خیلی‌ گرونه
ممنون از پاسختون ولي من شنيدم اولوس منطقه ي خوبي نيست
شما راضي هستيد؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: mhb161 ، t_arian_n
(2013-04-26 ساعت 10:03)Saeedv13 نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 03:20)shaso نوشته:  ممنون از پاسختون ولي من شنيدم اولوس منطقه ي خوبي نيست
شما راضي هستيد؟
من دیروز اولوس بودم. پر از هتل و از لحاظ بافت شهری قدیمی و شلوغ هست. یه مقدار منو یاد میدون انقلاب تهران میندازه. پاساژهای یزرگی داره که البته به تر و تمیزی کیزیلای نیستند. حتی تیپ آدم ها هم با آدم های کیزیلای و تونالی هیلیمی و بلوار آتاترک متفاوته. یه مقدار غیر اروپایی تر و خشن تر میزنه قیافه ها و رفتارهاشون. ولی اگر هتل رو فقط برای استراحت می خواین و می خواین ارزون باشه میشه روی این منطقه هم حساب کرد. به راحتی با 3 لیر و 75 قروش میشه با مترو برین و برگردین.

منم از خواهر شوهرم که آنکارا زندگی میکرد شنیدم که منطقه نا امنی هست وجالب نیستن
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mhb161 ، bayat_r ، shaso ، farmiz ، t_arian_n
دوستان عزیزم
من از این تاپیک برای مسافرت به آنکارا خیلی استفاده کردم خیلی به دردم خورد حالا وظیفه خودم می دونم تجربیات خودم را در اختیار دیگران قرار بدهم فقط همین قدر می گم که اصلاً نترسید چون همه از همین ترس و ناآگاهی ما سوء استفاده می کنند مثل ماهی سیاه کوچولوی صمد بهرنگی راه که بیفتی بالاخره به دریا می رسی . به همه دوستانی که قصد مسافرت دارند می گم که کار خیلی راحتتر از تصور شماست و پول الکی برای دریافت خدمات ندید انواع این پولهای الکی که می تونید صرفه جویی کنید:
1. ترانسفر فرودگاه شما می تونید از همون آژانسهای داخل فرودگاه که امنیت دارند استفاده کنید
2. راهنما برای مطب دکتر سفارت بسته به مسافت از هتلی که انتخاب کردید هم اتوبوس هست هم تاکسی هم پای پیاده که من آخری رو پیشنهاد می کنم
خلاصه که نترسید اینجا فارسی گاهاً از انگلیسی بیشتر کاربرد داره و همه چیز روتین انجام میشه بابت چیزهایی که ازتون می خواهند هزینه بدید اول خودتون امتحانش کنید اگر از عهده بر اومدید دیگر نیاز به راهنما ندارید
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
تشکر کنندگان: mhb161 ، shaso ، t_arian_n
دوستان من امشب كلير شدم و اين هفته ميخوام براي دريافت ويزا برم، كسي ميدونه اگه بخوام از طريق استانبول اقدام كنم يعني برم استانبول از اونجا با اتوبوس برم انكارا مدارك رو تحويل بدم و ptt رو استانبول انتخاب كنم بايد به صورت دقيق چيكار كنم؟ و اينكه ايا به صرفه هست؟ اصلا كسي اينكارو كرده تا حالا؟
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: lonelyman ، mhb161 ، ani_sheiton ، homayoon13 ، t_arian_n
دوستان واجب دونستم اين مطلب و بگم با بقيه هم از اون استفاده کنن، من به لطف خدا ديروز ويزامو گرفتم من يک نفرمون براي دريافت ويزا رفت به آنکارا بعد از تحويل پاسپورت به سفارت و ارسال اون به پست براي دريافت مراجعه کردم پاسپورت ها آورد ولي فقط مال من رو داد و گفت بايد براي نفر ديگه وکالت محضري داشته باشي خلاصه از اصرار و از اون انکار هرچي گفتم من همسرشم اين شناسمش، کارت ملي و پرينت ايميل نداد که نداد! با اعصاب خورد اومدم هتل و با بدبختي وکالت محضري تهيه کرديم از ايران و ايميل کردن برام و من هم بردم ترجمه ترکي کردمش و بالاخره اين ترکا ويزامون رو دادن ولي حالمون رو گرفتن به نظر من حتما يه وکالت از همه همراهانون ببرين و در صورت امکان به ترکي ترجمه کنيد اگر نه بايد آنکارا ترجمه کنيد البته مي گن همه جا اين رو نمي خوان ولي به نظر من ببرين تا به مشکل بر نخورين
کیس نامبر: 2013AS37xx ،مصاحبه: فوریه/آنکارا- 390 ترجمه+ 4000 تور و بلیط (دو بار) + $400 مديکال
کلير : 56 روز - March 26 ، دريافت ويزا : 26 April ،مقصد:Austin.TX ورود: 31 می
تشکر کنندگان: amir82 ، vmware ، mhb161 ، lilistar ، t_arian_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان