موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم سلام مصاحبه من وهمسرم هفته دوم جون در آنكار است بعد قراره كه با تور بريم ولي نميدونم 3 روزه بگيريم يا يك هفته چون اگه كليرنس بخوريم كه 3روز كافيه ولي اگه ويزا رو بخوان يه ضرب بدن بازم يه 2 روزي كار ذاره حالا نميدونم دوستان چيكار كنم ؟ يه سوال ديگه هم دارم دوستان اين تور كه قراره ما باهاش بريم ميگه كه اگه بخاين كه از پرسنل ما كمك بگيريد براي رفتن به مطب دكتر اونگان وگرفتن جواب ازمايش نفري 65 دلار ميگيرند حالا خواستم از دوستاني كه رفتند واصه مصاحبه راهنمايم كنند مثلا ميتونيم يه تاكسي بگيريم بعد ادرس مطب دكتر معتمد رو به زبان تركي روي ورق بنويسيم بديم به راننده ما رو ميبره اونجا ؟بعد اونجا تو مطب دكتر معتمد به فارسي مسلط هست ؟ بچه ها مشكل كه نيست به نظرتون از تور كمك بگيريم يا اينكه خودمون ميتونيم بريم بچه ها لطفا كمك و راهنمايمون كنيد چون من يه كم استرس دارم
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنس
ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روز
دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-29 ساعت 12:13)mazerati نوشته: دوستان گلم سلام مصاحبه من وهمسرم هفته دوم جون در آنكار است بعد قراره كه با تور بريم ولي نميدونم 3 روزه بگيريم يا يك هفته چون اگه كليرنس بخوريم كه 3روز كافيه ولي اگه ويزا رو بخوان يه ضرب بدن بازم يه 2 روزي كار ذاره حالا نميدونم دوستان چيكار كنم ؟ يه سوال ديگه هم دارم دوستان اين تور كه قراره ما باهاش بريم ميگه كه اگه بخاين كه از پرسنل ما كمك بگيريد براي رفتن به مطب دكتر اونگان وگرفتن جواب ازمايش نفري 65 دلار ميگيرند حالا خواستم از دوستاني كه رفتند واصه مصاحبه راهنمايم كنند مثلا ميتونيم يه تاكسي بگيريم بعد ادرس مطب دكتر معتمد رو به زبان تركي روي ورق بنويسيم بديم به راننده ما رو ميبره اونجا ؟بعد اونجا تو مطب دكتر معتمد به فارسي مسلط هست ؟ بچه ها مشكل كه نيست به نظرتون از تور كمك بگيريم يا اينكه خودمون ميتونيم بريم بچه ها لطفا كمك و راهنمايمون كنيد چون من يه كم استرس دارم
نمیشه قطعی گفت که یک ضرب می گیرین. تو سایت خود سفارت هم گفته اکثر ایرانی ها باید فرایند کلیرنس رو بگذرونن. من اگه جای شما بودم سه روزه می گرفتم . در مورد 65 دلار هم این کار رو نکنید. خیلی راحت می تونین خودتون پیدا کنید. اگه اسم هتلتون رو بگید بهتر راهنمائی میشه کرد
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.مصاحبه ما روز دوشنبه است .اگه بلیط برای دوشنبه هفته قبلش بگیریم که سه شنبه اونجا باشیم برای کارهای مدیکال به نظرتون با توجه با داشتن دو بچه زیر 15 سال تا روز جمعه یا شنبه کارای مدیکالمون تموم میشه.(با توجه به این که روز شنبه دکتر اونگان نیمه وقته و یکشنبه هم تعطیله)
لطفا زود بهم جواب بدید
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-29 ساعت 13:06)nyayesh نوشته: سلام دوستان.مصاحبه ما روز دوشنبه است .اگه بلیط برای دوشنبه هفته قبلش بگیریم که سه شنبه اونجا باشیم برای کارهای مدیکال به نظرتون با توجه با داشتن دو بچه زیر 15 سال تا روز جمعه یا شنبه کارای مدیکالمون تموم میشه.(با توجه به این که روز شنبه دکتر اونگان نیمه وقته و یکشنبه هم تعطیله)
لطفا زود بهم جواب بدید
اگه با ماهان برین که صبح دوشنبه آنکارا هستین و میتونین همون روز کارهای پزشکی رو شروع کنید
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
از بین هتل اوزیلهان و الیت کدومو پیشنهاد میدین؟ آیا در این حد پیشنهاد بهتری دارید؟راستی تلفنی هم میشه رزرو کرد؟ممنون میشم که کمکمون کنید.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-29 ساعت 16:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-29 ساعت 16:37 توسط alirezass.)
سلام دوستان
من این سوال رو اینجا مطرح میکنم به خاطر او سه نقطه تاپیک
آیا کسی میتونه من رو برای آزمون آیلتس در آنکارا راهنمایی کنه؟چه جوری هست چه کاری باید بکنم ؟
اگر کسی امتحان داده باشه آنکارا خیلی خوشحال میشم من رو راهنمایی کنه
من آدرس مراکز امتحان در آنکارا رو دارم
http://ielts.org//test_centre_search/sea...17ac060df8
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-29 ساعت 15:35)mazerati نوشته: (2013-04-29 ساعت 12:40)valencia نوشته: (2013-04-29 ساعت 12:13)mazerati نوشته: دوستان گلم سلام مصاحبه من وهمسرم هفته دوم جون در آنكار است بعد قراره كه با تور بريم ولي نميدونم 3 روزه بگيريم يا يك هفته چون اگه كليرنس بخوريم كه 3روز كافيه ولي اگه ويزا رو بخوان يه ضرب بدن بازم يه 2 روزي كار ذاره حالا نميدونم دوستان چيكار كنم ؟ يه سوال ديگه هم دارم دوستان اين تور كه قراره ما باهاش بريم ميگه كه اگه بخاين كه از پرسنل ما كمك بگيريد براي رفتن به مطب دكتر اونگان وگرفتن جواب ازمايش نفري 65 دلار ميگيرند حالا خواستم از دوستاني كه رفتند واصه مصاحبه راهنمايم كنند مثلا ميتونيم يه تاكسي بگيريم بعد ادرس مطب دكتر معتمد رو به زبان تركي روي ورق بنويسيم بديم به راننده ما رو ميبره اونجا ؟بعد اونجا تو مطب دكتر معتمد به فارسي مسلط هست ؟ بچه ها مشكل كه نيست به نظرتون از تور كمك بگيريم يا اينكه خودمون ميتونيم بريم بچه ها لطفا كمك و راهنمايمون كنيد چون من يه كم استرس دارم
نمیشه قطعی گفت که یک ضرب می گیرین. تو سایت خود سفارت هم گفته اکثر ایرانی ها باید فرایند کلیرنس رو بگذرونن. من اگه جای شما بودم سه روزه می گرفتم . در مورد 65 دلار هم این کار رو نکنید. خیلی راحت می تونین خودتون پیدا کنید. اگه اسم هتلتون رو بگید بهتر راهنمائی میشه کرد
ممنون دوست من من هنوزهتلمونو انتخب نكرديم به نظرشما كدوم هتل هم به مطب وهم به سفارت نزديكه ؟
در کل ایرانی ها یا تو اطراف سفارت هتل می گیرن که نیازی به هزینه حمل و نقل نداره و یا تو منطقه اولوس که قیمت هتل پائینه ولی باید با تاکسی و اتوبوس رفت و آمد کنید. انتخاب با شماست ولی هزینه اتوبوس ثابت و 1/75 لیره هست برای هر نفر و تاکسی هم به انصاف راننده موننده. در کل خودتون رو نترسونید خیلی راحته پیدا کردت سفارت مطب
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-23 ساعت 11:45)alirezadiba نوشته: دوستان زیاد خودتون رو سر هتل اذیت نکنید. اصل موضوع یه چیز دیگه هستش. (بحث من سر قضیه مادی نیست البته)
سعی کنید از بین هتل های ددمان و اتاب بلوار و نواپالاس و آنکارا پلازا یکی رو انتخاب کنید.
سلام کسی میدونه اتاپ بلوار کتری برقی یا چای ساز داره یا نه؟اتاقاش یخچال داره؟چون تو. یه پستی خوندم یکی از عزیزان تو هتلیه که یخچال نداره.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-30 ساعت 09:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-30 ساعت 09:56 توسط majid9290.)
(2013-04-29 ساعت 12:13)mazerati نوشته: دوستان گلم سلام مصاحبه من وهمسرم هفته دوم جون در آنكار است بعد قراره كه با تور بريم ولي نميدونم 3 روزه بگيريم يا يك هفته چون اگه كليرنس بخوريم كه 3روز كافيه ولي اگه ويزا رو بخوان يه ضرب بدن بازم يه 2 روزي كار ذاره حالا نميدونم دوستان چيكار كنم ؟ يه سوال ديگه هم دارم دوستان اين تور كه قراره ما باهاش بريم ميگه كه اگه بخاين كه از پرسنل ما كمك بگيريد براي رفتن به مطب دكتر اونگان وگرفتن جواب ازمايش نفري 65 دلار ميگيرند حالا خواستم از دوستاني كه رفتند واصه مصاحبه راهنمايم كنند مثلا ميتونيم يه تاكسي بگيريم بعد ادرس مطب دكتر معتمد رو به زبان تركي روي ورق بنويسيم بديم به راننده ما رو ميبره اونجا ؟بعد اونجا تو مطب دكتر معتمد به فارسي مسلط هست ؟ بچه ها مشكل كه نيست به نظرتون از تور كمك بگيريم يا اينكه خودمون ميتونيم بريم بچه ها لطفا كمك و راهنمايمون كنيد چون من يه كم استرس دارم
به نظر من يک هفته بگيريد ويزا يک ضرب رو معمولا به مجرد ها و شغل آزاد مي دن اصلا تاکيد مي کنم براي انجام کاراتون اصلا احتياج به کمک کسي نداريد مطب خيلي روند ساده اي داره و منشي فارسي رو لازمه بلدن کلا مصاحبه و مديکال روند خلي ساده اي داره و اصلا احتياج نيست پولتون رو هدر بدين
(2013-04-30 ساعت 01:10)fes نوشته: سلام دوستان
من حدودا یک ماه دیگه وقت مصاحبه دارم.
مشکلی که هست اینه که من کیس نامبرم با eu شروع میشه ....یعنی به جای آسیا به اشتباه اروپا رو زدم
وقتی متوجه این اشتبه شدم به kcc ایمل زدم -
اونها در جواب به من گفتند که پرونده من به آنکارا رفته و تصمیم گیری دست اونهاست.
من واقعا نمیدونم چقدر احتمال داره که این مشکل از نظر اونها پذیرفته بشه ویا...
اگه اوضاع خیلی خرابه اصلا بهتره که نرم ....
چه کنم به نظر شما؟
راستی من به آنکارا هم دو بار ایمیل زدم در مورد این مشکل اما جواب نگرفتم.
متاسفانه اشتباه خيلي بزرگي کردين ولي به هر حال اميدوار باشيد و حتما برين مصاحبه و هر چي مدرک دارين که نشون بده اشتباه شده رو ببرين حتي عکس زندگي گواهي اشتغال و مدارک ديگه بايد کسنول رو راضي کني اگر احساس کنه که يک کلکي تو کار بوده متاسفانه رد مي شي بايد فهمه يه اشتباه تايپي بوده روي مشخصات وارد شده خيلي حساسن با کوچکترين تناقض تو مدارک مخصوصا مدارک شناسي مشکوک مي شن من کسي رو ميشناسم که دو بار کلير خود بخاطر اشتباه در وارد کردن مشخصاتش
کیس نامبر: 2013AS37xx ،مصاحبه: فوریه/آنکارا- 390 ترجمه+ 4000 تور و بلیط (دو بار) + $400 مديکال
کلير : 56 روز - March 26 ، دريافت ويزا : 26 April ،مقصد:Austin.TX ورود: 31 می