کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان مطلبی به ذهنم رسید که فکر کنم مفید باشه. من موقع برگشتن از آنکارا تو میدون کیزیلای منتظر اتوبوس بودم که جلوی ایستگاه اتوبوس چند تا هم تاکسی بود که از هر نفر 10 لیره می گرفت تا فرودگاه و چهار نفر مسافر سوار می کرد. یعنی نرخ تاکسی تا فرودگاه 40 لیره هست و سعی کنید 40 یا 50 تا بیشتر ندین
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: amir82 ، mhb161 ، گل نهال ، رزا ، lonelyman ، shaso ، farmiz ، KOUROSHAVIN ، rouzbehdarvishi ، 3pideh ، ani_sheiton ، homayoon13
(2013-04-30 ساعت 13:06)rezajoon نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 12:13)mazerati نوشته:  دوستان گلم سلام مصاحبه من وهمسرم هفته دوم جون در آنكار است بعد قراره كه با تور بريم ولي نميدونم 3 روزه بگيريم يا يك هفته چون اگه كليرنس بخوريم كه 3روز كافيه ولي اگه ويزا رو بخوان يه ضرب بدن بازم يه 2 روزي كار ذاره حالا نميدونم دوستان چيكار كنم ؟ يه سوال ديگه هم دارم دوستان اين تور كه قراره ما باهاش بريم ميگه كه اگه بخاين كه از پرسنل ما كمك بگيريد براي رفتن به مطب دكتر اونگان وگرفتن جواب ازمايش نفري 65 دلار ميگيرند حالا خواستم از دوستاني كه رفتند واصه مصاحبه راهنمايم كنند مثلا ميتونيم يه تاكسي بگيريم بعد ادرس مطب دكتر معتمد رو به زبان تركي روي ورق بنويسيم بديم به راننده ما رو ميبره اونجا ؟بعد اونجا تو مطب دكتر معتمد به فارسي مسلط هست ؟ بچه ها مشكل كه نيست به نظرتون از تور كمك بگيريم يا اينكه خودمون ميتونيم بريم بچه ها لطفا كمك و راهنمايمون كنيد چون من يه كم استرس دارم

سلام من تازه برگشتم بلیط بگیر برو انجا هتل بگیر اصلا نیاز به راهنما هم نیست بابا خیلی راحته
دوست عزيز كارها خيلي راحتتر از اوني پيش ميره كه فكرش رو ميكنيد و دكتر اونگان فارسي بلده و منشي هاش هم مسلط به انگليسي هستند ضمن آنكه اونجا به مشكل بر نميخوريد مطمئن باشيد. Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: farmiz ، KOUROSHAVIN ، گل نهال ، mhb161 ، Saeedv13 ، mazerati ، 3pideh ، ani_sheiton
(2013-05-01 ساعت 08:27)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 00:50)r91 نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 11:45)alirezadiba نوشته:  دوستان زیاد خودتون رو سر هتل اذیت نکنید. اصل موضوع یه چیز دیگه هستش. (بحث من سر قضیه مادی نیست البته)

سعی کنید از بین هتل های ددمان و اتاب بلوار و نواپالاس و آنکارا پلازا یکی رو انتخاب کنید.
سلام کسی میدونه اتاپ بلوار کتری برقی یا چای ساز داره یا نه؟اتاقاش یخچال داره؟چون تو. یه پستی خوندم یکی از عزیزان تو هتلیه که یخچال نداره.
کتری و چایی ساز نداره ولی یخچال داره
از اونجايي که ايراني ها البته ناراحت نشد مي گم اينو چون خودم من هم شامل مي شم بي جنبه هستيم ديگه تو هيچ کدوم از هتل ها کتري نمي زارن چون چند وقت پيش يه خانم تو هتل هيلتون تو کتري برقي ماکاراني درست کرده !!!!!! از عجايب خلقت!‌ بعد فهميدن و کار به اينجا کشيده من فکر کنم اگه به همين وضع پيش بره آش پشت پا هم همونجا درست مي کنن
کیس نامبر: 2013AS37xx ،مصاحبه: فوریه/آنکارا- 390 ترجمه+ 4000 تور و بلیط (دو بار) + $400 مديکال
کلير : 56 روز - March 26 ، دريافت ويزا : 26 April ،مقصد:Austin.TX ورود: 31 می
تشکر کنندگان: daad ، nirvana_kobin ، Given ، گل نهال ، reza6966 ، mhb161 ، farmiz ، lonelyman ، 3pideh ، homayoon13
با سلام به دوستان من الان یک هفته است که ترکیه هستم خواستم کمی برا دوستان اطلاعات بگذارم هتل ما اتاپ بلواره که از اون که فکر میکردم بهتره صبحانه خوبی داره اتاق ها سیفتی باکس داره یخچال داره کتری برقی نداره ولی آب جوش مجانیه اینترنت هم در هر اتاقی قابل دسترسیه آخه شنیدم بعضی هتل ها فقط توی لابی میشه اینترنت استفاده کرد رسپشن ها هم انگلیسی بلدند و یک اقاپسر گل ایرانی هم به رسپشن اضافه شده به کیزیلای سفارت و دکتر هم نزدیکه و همه با کمی پیاده روی قابل دسترسی هستند اطراف هم پر از رستوران و کافه است آخر کوچه هم مسجد زیبای کوجا تپه قرار داره تا دلتون بخواد هم اینجا ایرانیه امید وارم این اطلاعات براتون مفید باشه .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

(2013-05-02 ساعت 08:40)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 10:30)sayeh_m نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 01:10)fes نوشته:  سلام دوستان
من حدودا یک ماه دیگه وقت مصاحبه دارم.
مشکلی که هست اینه که من کیس نامبرم با eu شروع میشه ....یعنی به جای آسیا به اشتباه اروپا رو زدم Sad
وقتی متوجه این اشتبه شدم به kcc ایمل زدم -
اونها در جواب به من گفتند که پرونده من به آنکارا رفته و تصمیم گیری دست اونهاست.
من واقعا نمیدونم چقدر احتمال داره که این مشکل از نظر اونها پذیرفته بشه ویا...Sad اگه اوضاع خیلی خرابه اصلا بهتره که نرم ....
چه کنم به نظر شما؟
راستی من به آنکارا هم دو بار ایمیل زدم در مورد این مشکل اما جواب نگرفتم.
سلام
از دوستان عزيزم خواهش ميكنم اشتباهاً راهنمايي نكنيد ، براي اينكه اين جور اشتباهات هزينه مادي و معنوي سختي داره .
دوست عزيز ، متاسفانه شما هيچ شانسي ندارين ، اين اشتباه از مواردي هست كه غير قابل بخششه ، فكر نميكنم حتي يك دهم درصد هم شانسي باشه . واقعاً متاسفم و ارزو ميكنم كه شرايط خيلي خيلي بهتري براتون پيش بياد .

مسلما خانم سایه صحیح میفرمان...ساده ترین راهش اینه که زنگ بزنی سفارت یا میل بفرستی...چون احتمال ریسکش خیلی خیلی بالاس و کلی هزینه الکی متحمل میشی علاوه بر سرخوردگی...با اینهمه من حرف خانم سایه رو تایید میکنم.آخه چرا حواستون جم نیست؟؟؟!!!Sad

درست میگید ، متاسفانه اشتباه بدی بوده که انجام شده . منم کیس نامبرم eu هستش و فکر می کردم که اشتباه شده اما چون متولد استانبول هستم متوجه شدم که از سهمیه اروپا استفاده شده و متاسفانه ایرانی ها از اون سهمیه نمی تونن استفاده کنن .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، amir82 ، payam62 ، lonelyman ، 3pideh ، homayoon13
(2013-04-30 ساعت 23:43)farmiz نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 22:30)Given نوشته:  سلام سلام ... کسی می دونه این سایت ماهان که باهاش بلیط رزرو می کنن واسه ماه جون چرا اینقدر زود پر شده ؟ ..... یعنی برم از آژانس اقدام کنم ؟ بعد یه سوال دیگه .... من هنوز هیچ فکری واسه هتل نکردم ... به نظرتون برم اونجا حضوری ؟ از طریق همین آژانس مسافرتی ها اقدام کنم یا اینکه اینترنتی رزرو کنم ؟ آخه من برنامه دارم .. از اینجا یه بلیط یکطرفه بگیرم برای آنکارا ... بعد از مصاحبه هم با اتوبوس برم استانبول از اونجا برگردم ایران ... کسی از این ژانگولر ها کرده تا حالا ؟ تجربه ای دارین ؟

آره من این کارو کردم از تو سایت هم نخر من از آزانس الی گشت بلیط گرفتم رفت آنکارا برگشت استانبول هتل به توصیه علی جان مامان سایه نوا پلاس گرفتم استانبول هم هتل زیاده خودم دنبالشم اگه پیدا کردم بازهم اطلاع رسانی میکنم هتل استانبول سه ستاره کافی تو منطقه آکسارای هتل زیاده
موفق باشی

از آزانس خيلي به صرفه است. ضمنا استانبول دور و بر تقسيم و خيابون استقلال هتلها بهتر از آكسارايه و شبها هم براي قدم زدن باحالتر و امنتره
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: Given ، shaso ، mhb161 ، farmiz ، amir82 ، lonelyman ، 3pideh ، homayoon13
(2013-05-02 ساعت 16:53)m@ry@m75 نوشته:  با سلام به دوستان من الان یک هفته است که ترکیه هستم خواستم کمی برا دوستان اطلاعات بگذارم هتل ما اتاپ بلواره که از اون که فکر میکردم بهتره صبحانه خوبی داره اتاق ها سیفتی باکس داره یخچال داره کتری برقی نداره ولی آب جوش مجانیه اینترنت هم در هر اتاقی قابل دسترسیه آخه شنیدم بعضی هتل ها فقط توی لابی میشه اینترنت استفاده کرد رسپشن ها هم انگلیسی بلدند و یک اقاپسر گل ایرانی هم به رسپشن اضافه شده به کیزیلای سفارت و دکتر هم نزدیکه و همه با کمی پیاده روی قابل دسترسی هستند اطراف هم پر از رستوران و کافه است آخر کوچه هم مسجد زیبای کوجا تپه قرار داره تا دلتون بخواد هم اینجا ایرانیه امید وارم این اطلاعات براتون مفید باشه .
مریم جان اتاپ بولوواری شبی چند افتاد ؟ لطف می کنی اگه برامون بنویسی.. مرسی
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: shaso ، mhb161 ، farmiz ، zina s ، MONA FB ، lonelyman ، 3pideh
(2013-05-02 ساعت 22:16)Given نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 16:53)m@ry@m75 نوشته:  با سلام به دوستان من الان یک هفته است که ترکیه هستم خواستم کمی برا دوستان اطلاعات بگذارم هتل ما اتاپ بلواره که از اون که فکر میکردم بهتره صبحانه خوبی داره اتاق ها سیفتی باکس داره یخچال داره کتری برقی نداره ولی آب جوش مجانیه اینترنت هم در هر اتاقی قابل دسترسیه آخه شنیدم بعضی هتل ها فقط توی لابی میشه اینترنت استفاده کرد رسپشن ها هم انگلیسی بلدند و یک اقاپسر گل ایرانی هم به رسپشن اضافه شده به کیزیلای سفارت و دکتر هم نزدیکه و همه با کمی پیاده روی قابل دسترسی هستند اطراف هم پر از رستوران و کافه است آخر کوچه هم مسجد زیبای کوجا تپه قرار داره تا دلتون بخواد هم اینجا ایرانیه امید وارم این اطلاعات براتون مفید باشه .
گیون عزیز اتاق دابل با تخت اضافه برای بچه را شبی 70 دلار گرفتیم.
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، گل نهال ، amir82 ، payam62 ، mhb161 ، lonelyman ، farmiz ، 3pideh ، homayoon13
سلام دوستان کی میتونه یه تور خوب با قیمت مناسب واسه انکارا پیدا کنه که ما هم استفاده کنیم
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، lonelyman ، farmiz ، 3pideh
(2013-05-02 ساعت 22:16)Given نوشته:  
اتاب سینگلش شبی 45 دلاره. یعنی من اینطوری رزرو کردم
2013AS28** --- Single --- Ankara --- Current:8th Nov 12 --- Interview:2nd Jan 13 --- Clearance:7th Feb 13 --- Entry:20th Sep 13 Washington D.C --- SS Card: 3rd Oct 13 --- Raleigh,NC

تشکر کنندگان: گل نهال ، Given ، mhb161 ، lonelyman ، KOUROSHAVIN ، 3pideh ، homayoon13
(2013-05-03 ساعت 11:41)mazerati نوشته:  سلام دوستان کی میتونه یه تور خوب با قیمت مناسب واسه انکارا پیدا کنه که ما هم استفاده کنیم

اگه حوصله کنین و با یکی دو روز صرف وقت اطلاعات این تاپیک و تاپیک سفرنامه آنکارا رو مرور کنین با توجه به تجربیات دوستان در زمینه انتخاب هتل و پرواز میتونین تصمیم بهتری با توجه به شرایط خودتون بگیرین.

من دو تا آژانس معروف رو با پیام خصوصی بهتون معرفی میکنم. اگر سؤالی داشتین در همین تاپیک مطرح کنین تا دوستان راهنماییتون کنن.
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، mhb161 ، rouzbehdarvishi ، Soap McTavish ، lonelyman ، farmiz ، 3pideh ، Saeedv13 ، HRSH ، homayoon13
سلام بچه ها کسی هست هفته دوم می راهیه آنکارا باشه؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، 3pideh ، homayoon13
بابا این ترک ها چه آدم های ناخن خشکین ؟ داشتم با نامه های پیش فرض عمو سعید هتل ردیف می کردم .. با هتل بست وسترن وارد مجادله شدم ... اینطوری شد :

من : Cool
Dear Sir/ Madam
My Wife And i have planned a trip to your beautiful country and are interested to have a visit from Ankara during (4shab)June 2013. We consider your hotel as one of the most suitable and serious candidates for our accommodation and are interested to know about the prices of your double rooms, any discount or special offerings for this period of time. I am waiting interestingly to hear your surprising offers.
Many thanks for your kindness.
Best Regards

جواب اونا : Big Grin
Dear Given
Our best rate is 100 usd for you.(include bed&breakfast and all taxes)
If you want to make reservation please reply this message and write your mobile phone number)
Best Regards,
یهو قیافه من اینطوری شد : Sad
آخه توی بوکینگ قیمت ها شبی 74 دلار برای اتاق دابل نوشته شده بعلاوه این که این مبلغ با مالیات و این برنامه ها می شد شبی 91 دلار .. گفتم اگه باهاشون مکاتبه کنم شاید کمتر بیفته .... خلاصه شاکی شدم .... کم نیاوردم واین طوری نوشتم (البته کپی کردم از عمو سعید Big Grin)
:
Dear Sir/ Madam
I found your hotel in http://www.tripadvisor.com as ranked#37 of best Ankara hotels with minimum price of 74 US$ per night. However your price is much higher than my considerations for # week of june. I would be grateful if you keep my request active for the three next weeks and let me know if you have a probable discount in your prices.
Many thanks for your fast reply and kindly attentions.
Sincerely,
Given
خیلی خوشحال : TongueTongue
که یهو در عرض ده دقیقه جواب داد :
Dear Given,
Sorry,100 usd is our last offer for you.
Best Regards,
من : Sad
در این لحظه بود که من فریاد ها سر دادم و به بیابان گریخته و سپس در افق محو شدم ...... یعنی چی اونوقت ؟
چرا تخفیف مخفیف تو کارشون نیست اینا ؟ کسی تجربه ای داره ما استفاده کنیم ؟
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: amir82 ، reza6966 ، lonelyman ، گل نهال ، farmiz ، Soap McTavish ، 3pideh ، Saeedv13 ، HRSH
(2013-05-03 ساعت 14:26)sami0 نوشته:  سلام بچه ها کسی هست هفته دوم می راهیه آنکارا باشه؟

من می رم اگه کاری دارید انجام بدهم.....
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: mhb161 ، lonelyman ، ani_sheiton ، homayoon13

دوست عزیز شما با تور رفتی ؟مصاحبه انجام شده ؟مدیکال چطور بود؟ اگه ممکنه توضیحاتی بدهید .
تشکر کنندگان: mhb161 ، lonelyman ، farmiz ، shiraz mamali ، ani_sheiton ، homayoon13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان