کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستای خوب/یکی از بچه های انجمن ازدواج به مشکلی برخورده تو آنکارا شناسنامشو نبرده و مصاحبه شده .گفتن شناسنامه تو بیار کسی هست تو یکی دو روز آینده بخواد بره آنکارا کمکش کنه.واقعا ازتون ممنون می شیم.مرسی.

آیدیش : dinadino228
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
تشکر کنندگان: shaso ، گل نهال ، Saeedv13 ، mhb161 ، Soap McTavish ، proje ، hushmandco
(2013-05-08 ساعت 21:08)Mojtaba7300 نوشته:  ببخشید در رابطه با ایمیل کردن میشه لطفا بیشتر توضیح بدید!!
یعنی فرم هارو پرینت کنم پر کنم دوباره اسکن و ایمیل کنم؟؟؟ بعد تکلیف عکسها چی؟؟؟ اونارم ایمیل کنم؟؟؟

شما باید تاپیک بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 رو بخونید تا کاملا متوجه شید . هر سوالی در مورد فرمها هم باشه اونجا بپرسید .
کلی بگم که فرم PDF رو پر می کنید و عکس رو attach می کنید و می فرستید بره .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: Mojtaba7300 ، payam62 ، گل نهال ، mhb161 ، proje
سلام دوستان
من آنکارا هستم فردا صبح مصاحبه دارم.
بعد مصاحبه سفرنامه می نویسم.
چقدر این لحظه ها هیجان داره برام
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان: گل نهال ، amir82 ، shaso ، payam62 ، farmiz ، Saeedv13 ، lilistar ، AsemanAbee ، mhb161 ، proje ، soruosh ، hushmandco
(2013-05-09 ساعت 00:19)Arash R نوشته:  سلام دوستان
من آنکارا هستم فردا صبح مصاحبه دارم.
بعد مصاحبه سفرنامه می نویسم.
چقدر این لحظه ها هیجان داره برام
دوست عزيز ما هم ديشب مثل شما بوديم
كاملا ميفهمم چي ميگي
اميدوارم موفق باشي.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: amir82 ، payam62 ، گل نهال ، Saeedv13 ، Arash R ، lilistar ، AsemanAbee ، mhb161 ، proje ، soruosh ، hushmandco
دوستان عزیز سلام
بعد از انجام مصاحبه از طرف سفارت ایمیلی برای ما آمده به مضمون زیر
As a part of your administrative processing, you are requested to
provide our office the following information:

1. Your name, case number and other family members who will be traveling with you.

2. State whether you plan to permanently live in the United States or travel back and forth between your country of origin and the U.S. Please provide the name of the port of entry at which you plan to enter the U.S. with your immigrant visa.

3. List your research and/or business interests and whether you intend to continue this line of research or business in the U.S. If you do plan to continue, state how and where.(The street address(es), Web site address(es), phone numbers of, and points of contact at, the organizations, institutes, and/or companies the applicant intends to visit in the United States (applicants going to academic institutions or conferences should give the name of an academic contact, not the name of the foreign student advisor);

4. Please list detailed descriptions of your proposed research or work plans in the U.S., if any and also please include a statement of purpose of your travel to the U.S

5. List your entire employment background. (List the most recent employment first and include specific duties and responsibilities.)

6. Please list your entire educational background, including dates attended, degrees received, projects worked on, names of professors you worked with, and any publications you wrote. Please provide
-Complete list of publications (and, if accompanying please provide your spouse’s publications too)
- List of references in your country of birth or residence

7. List all overseas travel you have made, most recent trip first.

8. Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide
-Letters of invitation from the United States sponsor;
-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;
-Letters of support from the financial sponsor;

9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available)

Please refer to our web-site: http://turkey.usembassy.gov/contact_with_e-mail3.html to provide our office this information as soon as possible. If you will have difficulty to send an attachment through the above link you may send your message to the e-mail address ca-ankara@state.gov . Your subject line must read “ivadminprocessing” (no space between letters).

Please also attach an electronic copy of your CV (and if your spouse is accompanying you, please provide your spouse’s CV too) to
your e-mail

همین طور که می بینید تمام مشخصات کاری و تحصیلی را با جزییات زیاد از ا خواسته است می خواستم ببینم برای هیچ کدام از دوستان همچین ایمیلی آمده است اگر بله چطور اطلاعات را تکمیل نموده اند؟
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161 ، proje
(2013-05-09 ساعت 10:39)nazanin farzad نوشته:  دوستان عزیز سلام
بعد از انجام مصاحبه از طرف سفارت ایمیلی برای ما آمده به مضمون زیر
As a part of your administrative processing, you are requested to [align=left]provide our office the following information:
1. Your name, case number and other family members who will be traveling with you.
... همین طور که می بینید تمام مشخصات کاری و تحصیلی را با جزییات زیاد از ا خواسته است می خواستم ببینم برای هیچ کدام از دوستان همچین ایمیلی آمده است اگر بله چطور اطلاعات را تکمیل نموده اند؟
این همون فرم 9سوالی معروفه به این لینک برو
http://mohajersara.com/thread-4813.html?...9%84%DB%8C
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: shaso ، amir82 ، Szsanazsz ، payam62 ، AsemanAbee ، mhb161 ، Saeedv13 ، گل نهال ، proje ، yalda91 ، soruosh ، hushmandco
سلام
سيس ما issued شد
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
سلام دوستان
الان از سفارت اومدم.
برگه صورتی دادن و گفتن یه سرس سوال به من ایمیل میشه
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان: payam62 ، amir82 ، shaso ، AsemanAbee ، mhb161 ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، گل نهال ، valencia ، proje ، soruosh ، hushmandco
(2013-05-09 ساعت 12:15)Arash R نوشته:  سلام دوستان
الان از سفارت اومدم.

مبارکه دوست عزیز...
تشریف بیارین توی این تاپیک و مشخصاتون رو به امیر مهاجر گرامی بدین.
http://mohajersara.com/thread-5637.html
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: mhb161 ، Arash R ، amir82 ، Saeedv13 ، proje ، yalda91 ، soruosh ، hushmandco ، zohre02
يكي از دوستان ٢٠١٤ گفته استانبول ديگه مديكال انجام نميده . يكي آمار بگيره لطفا
رونوشت به گيون
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: Given ، mhb161 ، farmiz ، payam62 ، amir82 ، proje ، soruosh ، rouzbehdarvishi
(2013-05-09 ساعت 14:37)Szsanazsz نوشته:  يكي از دوستان ٢٠١٤ گفته استانبول ديگه مديكال انجام نميده . يكي آمار بگيره لطفا
رونوشت به گيون
مرسی از اطلاع رسانی ... من قصدم از رفتن به استانبول گشت و گذاره و الا وقتم رو از دکتر اونگان ها گرفتم ... حتما حتما حتما باید برم خودشون رو ببینم ..Big GrinBig GrinBig Grin. راه نداره خدایی .. این همه تعریف کردن ازشون .... به نظر من که یه مدت توی زندگی ام معلم متوسطه بودم ... هیچ سخت گیری بی دلیل نیست ... Smile
راستی 2 روز پیش من مدارکم رو با TNT ارسال کردم .... فکر کنم تو یه تاپیک دیگه نوشتم ... ولی می خوام اینو بدونم امروز که تراکش کردم توی وضعیتش نوشته : Collected by SMS . یعنی چی ؟
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: mhb161 ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، گل نهال ، payam62 ، amir82 ، Szsanazsz ، proje ، rouzbehdarvishi ، hushmandco ، zohre02
سلام دوست دارم دوتا مورد رو دوستاني كه ميرن مصاحبه درنظر بگيرن
اولي اينكه قيافه براي همديگه نگيرن ما همه هموطنيم بايد به داد هم برسيم مثلا تومطب دكتر كه مابوديم چندتاازدوستان متوجه شدن كه بايدpttثبت نام ميكردن وسريع اقدام كردن وفك نميكنم سكوت دوستان دليلي باشه واسه ويزا
دوم اينكه خواهش ميكنم تو لابي هتل جمع نشين و باهم ديگه درد دل كنين اونا تذكر نميدن ولي بدشون مياد
يه موردهم الان يادم اومد من اتو نيازداشتم وقتي خواستم برام بيارن گفتن كه يكي گرفته وقراربوده ساعت شش بياره كه نياورده خلاصه آخر شب هم تماس گرفتم باز گفت نياوردن وتو اتاق هم نيستن وبالاخره من با لباس چروك متشرف شدم پيش امريكاييها وفهميدم كه يه خانواده ايراني اتو رو برده بودن .توروخدا از اينكارا هم نكنين موفق باشين

(2013-05-08 ساعت 20:28)yalda91 نوشته:  سلام دوستای خوب/یکی از بچه های انجمن ازدواج به مشکلی برخورده تو آنکارا شناسنامشو نبرده و مصاحبه شده .گفتن شناسنامه تو بیار کسی هست تو یکی دو روز آینده بخواد بره آنکارا کمکش کنه.واقعا ازتون ممنون می شیم.مرسی.

آیدیش : dinadino228

بله منم ديدمش اگه كسي ميتونه كمكش كنه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
(2013-05-09 ساعت 12:15)Arash R نوشته:  سلام دوستان
الان از سفارت اومدم.

فك كنم فرم نه سوالي دادن
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: گل نهال ، homayoon13 ، payam62 ، mhb161 ، hushmandco
سلام دوستان عزیر
ایا کسی با اتوبوس رفته انکارا؟ میخواستم مرا راهنمایی کنید رسیدم انکارا چطور میتونم برم کیزیلای یا مرکز شهر
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161
(2013-05-10 ساعت 14:59)homayoon13 نوشته:  سلام دوستان عزیر
ایا کسی با اتوبوس رفته انکارا؟ میخواستم مرا راهنمایی کنید رسیدم انکارا چطور میتونم برم کیزیلای یا مرکز شهر

تو انکارا یک ترمینال است که تو ASTI (تا حدودی نزدیک سفارت و کیزیلای است) است از ASTI هم(داخل ترمینال) ایستگاه مترو به کیزیلای هست هم خط اتوبوس EGO 442 فرودگاه- ASTI -کیزیلای هر 20 دقیقه ازش رد می شود.(توی گوگل مپ هم می تونی جاشو ببینی......
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: homayoon13 ، گل نهال ، payam62 ، mhb161 ، amir82 ، shaso ، soruosh ، hushmandco ، Soap McTavish ، Saeedv13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان