کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
ولی جدی چرا اینقدر تایپیک ساکته!!!!!؟نکنه کسی نمیره؟همه دیگه استاد شدن در این زمینه کسی دیگه سوال نمیپرسه!!!! مثل من باشینBig Grin حتی اگه جوابشم میدونین باز بپرسین Wink تایپیک افسردگی گرفته. اگر بار گران بودیم رفتیم اگر نامهربان بودیم رفتیم.......هرچی لباس برداشتم تابستانی اگه سرد شه بیچاره میشم.جمعه ابری.شنبه و 1 شنبه بارونی
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: amir82 ، Soap McTavish ، rouzbehdarvishi ، mhb161 ، 3pideh ، farmiz ، payam62 ، AsemanAbee ، proje
(2013-05-06 ساعت 21:41)ani_sheiton نوشته:  چرا این تایپیک اینقدر از شور و شوق افتاده؟
در آنکارا سفارت 2تا 5*5 عکس میخواد ؟و مدیکال هم 2تا 5*5؟
اصلا 4*3 عکس نمیخواد؟همین 4 تا کافیه؟

بله دوست من.عکس ها فقط5در5 باشن.اگه فایل عکس هم داشته باشی میتونی با 8 لیر6تاعکس توعکاسی هاشون چاپ کنی.
تشکر کنندگان: amir82 ، mhb161 ، 3pideh ، farmiz ، payam62 ، ani_sheiton ، proje
دوستان من تصمیم گرفتم.. اصلاح می کنم .. خانمم چاقو گذاشته بیخ گلوم که اول یه چند روزی بریم استانبول بعد از اونجا با اتوبوس بریم آنکارا ... دیگه چاره ای ندارم ... از اونجایی که استانبول به نظرم یه جای بی در و پیکری میاد .. کسی هتل ارزون توی مرکز و یا محل خوبی از استانبول سراغ داره ؟ آقا تو رو خدا اطلاعاتتون رو شیر کنین .. اهتکار نکنین ... آقا بیات اهتکار درسته ؟ یا احتکار ... ؟ در ضمن بچه ها درباره سایت بوکینگ اطلاعات بدین .. من اونجا عضو شدم ... چقدر اوکیه ؟ اگه جا توی یه هتل رزرو کنم با بوکینگ اوکیه ؟ نرم یارو بزنه زیره قیمت ... پیشاپیش مرسی از راهنمایی ...
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: گل نهال ، 3pideh ، bayat_r ، valencia ، farmiz ، mhb161 ، payam62 ، AsemanAbee ، proje ، hushmandco
(2013-05-07 ساعت 21:17)Given نوشته:  .......... ... آقا بیات اهتکار درسته ؟ یا احتکار ... ؟ .............

احتکارBig Grin

گیون جان مدیونی اگر از استانبول برای من سوغاتی بیاری...برو خوش بگذرون و آخرش سوغاتی بیار
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، 3pideh ، farmiz ، mhb161 ، payam62 ، AsemanAbee ، Given ، ani_sheiton ، proje ، hushmandco
سلام دوستان مثل اینکه از 19 دسامبر 2012 یک سری تغییراتی در روندی که در گذشته برای گرفتن ویزا وجود داشته در سفارت انکارا ایجاد شده. پدر من الان 1.5 سال هست که در پروسه ی اف بی ای چک هستن می خوام ببینم کسی هست بمن بگه اسمشون که در اومد توی این سیستم جدید چکار باید براشون انجام بدیم. و سؤال بعدی اینکه خودم هم هنوز نرفتم مصاحبه وقتی وقت مصاحبم رو اعلام کردن باید چکار کنم. (پدرم مصاحبه شدن اما من هنوز نه) با تشکر
PD: 28 dec 2012
case: f2b
تشکر کنندگان: گل نهال ، 3pideh ، farmiz ، mhb161 ، payam62 ، proje ، hushmandco
(2013-05-07 ساعت 21:53)maral bastani نوشته:  سلام دوستان مثل اینکه از 19 دسامبر 2012 یک سری تغییراتی در روندی که در گذشته برای گرفتن ویزا وجود داشته در سفارت انکارا ایجاد شده. پدر من الان 1.5 سال هست که در پروسه ی اف بی ای چک هستن می خوام ببینم کسی هست بمن بگه اسمشون که در اومد توی این سیستم جدید چکار باید براشون انجام بدیم. و سؤال بعدی اینکه خودم هم هنوز نرفتم مصاحبه وقتی وقت مصاحبم رو اعلام کردن باید چکار کنم. (پدرم مصاحبه شدن اما من هنوز نه) با تشکر
1/5 سال پروسه اف بی آی چک؟؟؟؟ کیسشون لاتاریه؟

(2013-05-07 ساعت 21:17)Given نوشته:  دوستان من تصمیم گرفتم.. اصلاح می کنم .. خانمم چاقو گذاشته بیخ گلوم که اول یه چند روزی بریم استانبول بعد از اونجا با اتوبوس بریم آنکارا ... دیگه چاره ای ندارم ... از اونجایی که استانبول به نظرم یه جای بی در و پیکری میاد .. کسی هتل ارزون توی مرکز و یا محل خوبی از استانبول سراغ داره ؟ آقا تو رو خدا اطلاعاتتون رو شیر کنین .. اهتکار نکنین ... آقا بیات اهتکار درسته ؟ یا احتکار ... ؟ در ضمن بچه ها درباره سایت بوکینگ اطلاعات بدین .. من اونجا عضو شدم ... چقدر اوکیه ؟ اگه جا توی یه هتل رزرو کنم با بوکینگ اوکیه ؟ نرم یارو بزنه زیره قیمت ... پیشاپیش مرسی از راهنمایی ...

بهترین کار رو میکنی خوش قدم شوریده. کسی که بره ترکیه و نره استانبول مثل این می مونه که تشنه بره دم چشمه و برگردهBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: گل نهال ، farmiz ، mhb161 ، payam62 ، Given ، proje ، hushmandco
(2013-05-07 ساعت 21:17)Given نوشته:  دوستان من تصمیم گرفتم.. اصلاح می کنم .. خانمم چاقو گذاشته بیخ گلوم که اول یه چند روزی بریم استانبول بعد از اونجا با اتوبوس بریم آنکارا ... دیگه چاره ای ندارم ... از اونجایی که استانبول به نظرم یه جای بی در و پیکری میاد .. کسی هتل ارزون توی مرکز و یا محل خوبی از استانبول سراغ داره ؟ آقا تو رو خدا اطلاعاتتون رو شیر کنین .. اهتکار نکنین ... آقا بیات اهتکار درسته ؟ یا احتکار ... ؟ در ضمن بچه ها درباره سایت بوکینگ اطلاعات بدین .. من اونجا عضو شدم ... چقدر اوکیه ؟ اگه جا توی یه هتل رزرو کنم با بوکینگ اوکیه ؟ نرم یارو بزنه زیره قیمت ... پیشاپیش مرسی از راهنمایی ...

Halic hotel استانبول خوبه
نزديك خيابون استقلال
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: گل نهال ، farmiz ، mhb161 ، payam62 ، proje
(2013-05-07 ساعت 22:48)htity نوشته:  سلام دوستان .من از گروه 2014 هستم .میخام تازه سفارت برای مصاحبه انتخاب کنم .می خام نظر شما رو بدونم که کدوم یکی در کل راحت تر ویزا میده و شرایطش راحت تره .ابوظبی ایروان یا انکارا
ممنون

سلام به نظر من ابوظبی رو بزن . هم فال و هم تماشا. ایروان و آنکارا هیچی ندارن
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: گل نهال ، farmiz ، mhb161 ، payam62 ، proje ، hushmandco
من هتل city center شبي ٦٠ يورو گرفتم (استانبول)
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: mhb161 ، payam62 ، Given ، proje
(2013-05-07 ساعت 22:48)htity نوشته:  سلام دوستان .من از گروه 2014 هستم .میخام تازه سفارت برای مصاحبه انتخاب کنم .می خام نظر شما رو بدونم که کدوم یکی در کل راحت تر ویزا میده و شرایطش راحت تره .ابوظبی ایروان یا انکارا
ممنون

بهتره که یا ابوظبی یا ایروان انتخاب کنید،هر جفتشون بهتر از آنکاران
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: farmiz ، valencia ، mhb161 ، mrr777 ، payam62 ، proje ، homayoon13
(2013-05-07 ساعت 22:41)r91 نوشته:  

Halic hotel استانبول خوبه
نزديك خيابون استقلال
اين هتل از ج بهشت پرسيدم گفت city center بهتره قيمتش چهار ستاره هم هست ١٥ دلار هم ميگيره يه نهار گشت شهري سيم كارت ترانسفر
تشکر کنندگان: mhb161 ، valencia ، payam62 ، Given ، proje
(2013-05-07 ساعت 22:30)valencia نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 21:53)maral bastani نوشته:  سلام دوستان مثل اینکه از 19 دسامبر 2012 یک سری تغییراتی در روندی که در گذشته برای گرفتن ویزا وجود داشته در سفارت انکارا ایجاد شده. پدر من الان 1.5 سال هست که در پروسه ی اف بی ای چک هستن می خوام ببینم کسی هست بمن بگه اسمشون که در اومد توی این سیستم جدید چکار باید براشون انجام بدیم. و سؤال بعدی اینکه خودم هم هنوز نرفتم مصاحبه وقتی وقت مصاحبم رو اعلام کردن باید چکار کنم. (پدرم مصاحبه شدن اما من هنوز نه) با تشکر
1/5 سال پروسه اف بی آی چک؟؟؟؟ کیسشون لاتاریه؟

بهترین کار رو میکنی خوش قدم شوریده. کسی که بره ترکیه و نره استانبول مثل این می مونه که تشنه بره دم چشمه و برگردهBig GrinBig GrinBig Grin
خیر کیسمون مهاجرت از طریق داییم بوده مادرم و برادر هام رفتن گروه f4 بله کار پدر من تو زمینه ی فولاد کارش دولتی نبوده ظاهرا تحقیقات جامع می خوان حالا شما جواب سؤالهای منو میدونید؟
PD: 28 dec 2012
case: f2b
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، mhb161 ، proje ، homayoon13

درمورد قوانین ۱۹ دسامبر (چندین قانون هستش) خدمتتون عرض کتم که قبل از این تاریخ اف بی ای چک کیس های خانوادگی هیچ محدودیت زمانی نداشت و میتونت حتی تا ۳ سال هم طول بکشه ولی بعد از این تاریخ مقرر شد، تمامی پرونده هایی که بعد از این تاریخ مصاحبه دارند حداکثر باید تا ۶ ماه تکلیفشون مشخص بشه و سفارت حق نگه داشتن کیس رو بیشتر از مدت نداره!
البته قوانین پست هم از این تاریخ به بعد تغییر کرده و از ups به PTT عوض شده.
تشکر کنندگان: farmiz ، گل نهال ، payam62 ، maral bastani ، 3pideh ، mhb161 ، homayoon13 ، proje ، yalda91
(2013-05-08 ساعت 00:57)payam62 نوشته:  

هتل ارزون قیمت اگه میخواین، تشریف ببرین محله آکسارای (Aksaray) . دونفره شبی 100 لیر میتونین پیدا کنین. به مترو هم دسترسی داره
ميتونيد يكي از اين هتلها معرفي كنيد ممنون ميشم
تشکر کنندگان: گل نهال ، Given ، payam62 ، 3pideh ، mhb161 ، proje

دوست عزیز من بهتون پیشنهاد میکنم اصلا خودتون رو تو استانبول به دردسر نندازید و هتل رو منطقه ی دوری نگیرید. سعی کنید هتلی بگیرید که در اطراف خیابان استقلال باشه. برای اون منطقه هم lion hotel هتل خوبی هستش.
ببینید منطقه ی آکسارای و لاله لی مناطق نسبتا پر جمعیت استانبول هستن ، ولی متاسفانه از لحاظ امنیت ، و با توجه به اینکه با خانومتون هستید زیاد توصیه نمیشه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، farmiz ، Given ، payam62 ، r91 ، 3pideh ، mhb161 ، proje ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان