کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
خیر کیسمون مهاجرت از طریق داییم بوده مادرم و برادر هام رفتن گروه f4 بله کار پدر من تو زمینه ی فولاد کارش دولتی نبوده ظاهرا تحقیقات جامع می خوان حالا شما جواب سؤالهای منو میدونید؟
[/quote]

این تغییری که از 19 دسامبر 2012 شروع شده مربوط به نحوه دریافت پاسپورت به همراه ویزا بعد از صدور ویزاست. پدر شما ایشالا بعد از کیلیر شدن پاسپورت و ویزاشون رو در هتل و از طریق پست upsمی گیرن و هزینه پست رو هم باید بدن ولی شما که مصاحبتون بعد از این تاریخه اول باید در سایت csc ثبت نام کنید و محل دریافت ویزاتون در آنکارا رو مشخص کنید.
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: payam62 ، farmiz ، maral bastani ، mhb161 ، proje
(2013-05-07 ساعت 21:52)bayat_r نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 21:17)Given نوشته:  .......... ... آقا بیات اهتکار درسته ؟ یا احتکار ... ؟ .............

احتکارBig Grin

گیون جان مدیونی اگر از استانبول برای من سوغاتی بیاری...برو خوش بگذرون و آخرش سوغاتی بیار
شما جون بخواه آقا بیات .. فقط دعا کن ما یکضرب بشیم .... Big Grin
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: payam62 ، گل نهال ، 3pideh ، mhb161 ، proje ، homayoon13
(2013-05-08 ساعت 01:35)valencia نوشته:  خیر کیسمون مهاجرت از طریق داییم بوده مادرم و برادر هام رفتن گروه f4 بله کار پدر من تو زمینه ی فولاد کارش دولتی نبوده ظاهرا تحقیقات جامع می خوان حالا شما جواب سؤالهای منو میدونید؟

این تغییری که از 19 دسامبر 2012 شروع شده مربوط به نحوه دریافت پاسپورت به همراه ویزا بعد از صدور ویزاست. پدر شما ایشالا بعد از کیلیر شدن پاسپورت و ویزاشون رو در هتل و از طریق پست upsمی گیرن و هزینه پست رو هم باید بدن ولی شما که مصاحبتون بعد از این تاریخه اول باید در سایت csc ثبت نام کنید و محل دریافت ویزاتون در آنکارا رو مشخص کنید.
[/quote]

ببخشید دوباره سؤال میکنم ایا لازم است زمان مصاحبم که مشخص شد از ایران کار دیگه ای بجز گرفتن وقت دکتر انجام بدم؟ برای پدرم چطور؟
PD: 28 dec 2012
case: f2b
تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161 ، proje ، battosai
ببخشید دوباره سؤال میکنم ایا لازم است زمان مصاحبم که مشخص شد از ایران کار دیگه ای بجز گرفتن وقت دکتر انجام بدم؟ برای پدرم چطور؟
[/quote]

بله. به جر وقت گرفتن از دکتر دز سایت csc هم باید ثبت نام کنید.
http://usvisa-info.com/
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: گل نهال ، 3pideh ، mhb161 ، farmiz ، maral bastani ، proje ، homayoon13
دوستان خبر خوش
ما همین نیم ساعت پیش یک ضرب رو زدیم
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
سلام بچه ها چند درصد احتمال می دید یک ضرب ویزا بدن ؟؟ نمی دونم بلیط برگشت و بگیرم یا نه؟؟؟ کیس ما نه مورد سپاه داره نه کار دولتی فقط طرح گذروندم
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161 ، proje
امروز قبل از ما يك كيس دو نفره ديگه هم يك ضرب گرفتن بقيه صورتي
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161 ، Given ، گل نهال ، Saeedv13 ، proje ، homayoon13 ، yalda91 ، hushmandco
(2013-05-08 ساعت 01:04)alirezadiba نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 21:17)Given نوشته:  دوستان من تصمیم گرفتم.. اصلاح می کنم .. خانمم چاقو گذاشته بیخ گلوم که اول یه چند روزی بریم استانبول بعد از اونجا با اتوبوس بریم آنکارا ... دیگه چاره ای ندارم ... از اونجایی که استانبول به نظرم یه جای بی در و پیکری میاد .. کسی هتل ارزون توی مرکز و یا محل خوبی از استانبول سراغ داره ؟ آقا تو رو خدا اطلاعاتتون رو شیر کنین .. اهتکار نکنین ... آقا بیات اهتکار درسته ؟ یا احتکار ... ؟ در ضمن بچه ها درباره سایت بوکینگ اطلاعات بدین .. من اونجا عضو شدم ... چقدر اوکیه ؟ اگه جا توی یه هتل رزرو کنم با بوکینگ اوکیه ؟ نرم یارو بزنه زیره قیمت ... پیشاپیش مرسی از راهنمایی ...

دوست عزیز من بهتون پیشنهاد میکنم اصلا خودتون رو تو استانبول به دردسر نندازید و هتل رو منطقه ی دوری نگیرید. سعی کنید هتلی بگیرید که در اطراف خیابان استقلال باشه. برای اون منطقه هم lion hotel هتل خوبی هستش.
ببینید منطقه ی آکسارای و لاله لی مناطق نسبتا پر جمعیت استانبول هستن ، ولی متاسفانه از لحاظ امنیت ، و با توجه به اینکه با خانومتون هستید زیاد توصیه نمیشه.
سلام دوست گرامی ما هم به دلیل زمان طولانی که مجبور هستیم اونجابمونیم میریم استانبول هتل هم گرفتیم بنام ARSIMA یه هتل سه ستاره هست ولی کسانی که رفتن میگن اتاقاش از لحاظ تمیزی و امکانات مثل هتل GRAND HALIÇ هست میتونین تو سایت BOOKING.COM هتل ببینین.در واقع در منطقه ی NIŞANTAŞI میباشد.که بسیار منطقه ی خوبیه.در ضمن به مرکز خرید CEVAHIR هم نزدیکه.و همین طور ایستگاه مترو که به میدان TAKSIM میاد البته فاصله ی هتل تا میدان TAKSIM فقط ۳ کیلومتر هست.بازم اگر سوالی داشتین در خدمتم
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE
تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161 ، Given ، گل نهال ، proje
بچه ها up date فرم هارو پست کنم با مدارک یا با خودم ببرم؟؟؟؟؟؟
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: mhb161 ، proje
(2013-05-08 ساعت 18:47)سو سو نوشته:  بچه ها up date فرم هارو پست کنم با مدارک یا با خودم ببرم؟؟؟؟؟؟
به نظر من هم پست كنيد هم ببريد
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: mhb161 ، سو سو ، گل نهال ، Soap McTavish ، proje
(2013-05-08 ساعت 18:47)سو سو نوشته:  بچه ها up date فرم هارو پست کنم با مدارک یا با خودم ببرم؟؟؟؟؟؟

فرقی نداره....ما هم پست به سفارت انکارا کردیم که روز مصاحبه افیسر فرم های قبلی را به ما پس داد و فرم جدیدی که فرستاده بودیم را برای قسم و امضا داد.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: سو سو ، mhb161 ، گل نهال ، proje
(2013-05-02 ساعت 08:40)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 10:30)sayeh_m نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 01:10)fes نوشته:  سلام دوستان
من حدودا یک ماه دیگه وقت مصاحبه دارم.
مشکلی که هست اینه که من کیس نامبرم با eu شروع میشه ....یعنی به جای آسیا به اشتباه اروپا رو زدم Sad
وقتی متوجه این اشتبه شدم به kcc ایمل زدم -
اونها در جواب به من گفتند که پرونده من به آنکارا رفته و تصمیم گیری دست اونهاست.
من واقعا نمیدونم چقدر احتمال داره که این مشکل از نظر اونها پذیرفته بشه ویا...Sad اگه اوضاع خیلی خرابه اصلا بهتره که نرم ....
چه کنم به نظر شما؟
راستی من به آنکارا هم دو بار ایمیل زدم در مورد این مشکل اما جواب نگرفتم.
سلام
از دوستان عزيزم خواهش ميكنم اشتباهاً راهنمايي نكنيد ، براي اينكه اين جور اشتباهات هزينه مادي و معنوي سختي داره .
دوست عزيز ، متاسفانه شما هيچ شانسي ندارين ، اين اشتباه از مواردي هست كه غير قابل بخششه ، فكر نميكنم حتي يك دهم درصد هم شانسي باشه . واقعاً متاسفم و ارزو ميكنم كه شرايط خيلي خيلي بهتري براتون پيش بياد .

مسلما خانم سایه صحیح میفرمان...ساده ترین راهش اینه که زنگ بزنی سفارت یا میل بفرستی...چون احتمال ریسکش خیلی خیلی بالاس و کلی هزینه الکی متحمل میشی علاوه بر سرخوردگی...با اینهمه من حرف خانم سایه رو تایید میکنم.آخه چرا حواستون جم نیست؟؟؟!!!Sad

سلام دوست خوبم .متاسفانه کیس شما 100% رد میشه این مشکل هم من داشتم و هم یکی از دوستانم در همین مهاجر سرا بنام رنجر ایشون با خانم سارا گرو صحبت کرد وایشون به دوستمون گفته بود که هزینه نکن ونیا .ولی اگر کشوری که به اشتباه ذکر شده جز همان قاره صحیح باشه مشکلی نیست .یعنی مثل کیس بنده که در قسمت foreign state chargeability کشوری غیر ایران است ولی ان کشور جز قاره اسیاست و من دارم میرم مصاحبه برام دعا کنید.
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
تشکر کنندگان: گل نهال ، AsemanAbee ، mhb161 ، proje ، hushmandco
(2013-05-08 ساعت 18:35)mhe7857 نوشته:  [quote='Mojtaba7300' pid='332339' dateline='1368021575']
سلام

در فرم DS-230 Part II سوال شماره 39 منظورو متوجه نمی شم لطفا کمکم کنید:

"Name and Address of Petitioner"
سلام
نام و نام خانوادگی و آدرس فرد برنده

مرسی از لطفتون.

مادر من با کیس **2013AS000073 انتخاب شده ولی من تازه متوجه شدم
این مساله مشکلی در پی نداره؟؟؟ هنوز فرصت برای ارسال مدارک دارم؟؟؟
شماره کیس : 2013AS73xx
افراد کیس: 2 نفر
کنسولگری: ANKARA
مصاحبه: 28 Augest 2013
01: یک ضرب
02: دریافت صورتی
دریافت کلیرنس: ؟؟؟
دریافت وبزا 02: ویزا تموم شد.
ورود به آمریکا : October 21 2013
پورت: Los Angeles, Glendale
تشکر کنندگان: payam62 ، Saeedv13 ، Szsanazsz ، AsemanAbee ، mhb161 ، proje ، soruosh ، hushmandco
(2013-05-08 ساعت 19:57)Mojtaba7300 نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 18:35)mhe7857 نوشته:  [quote='Mojtaba7300' pid='332339' dateline='1368021575']
سلام

سلام

مرسی از لطفتون.

به نظر من سریعا فرم ها را پر کرده با عکس ها به KCC با پست DHL بفرستید . تا اخر سپتامبر هنوز 5 ماه مونده . موفق باشید.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: Mojtaba7300 ، mhb161 ، proje ، soruosh ، hushmandco ، zohre02
(2013-05-08 ساعت 20:07)mehrdad_khabiri نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 19:57)Mojtaba7300 نوشته:  
سلام

سلام

مرسی از لطفتون.

به نظر من سریعا فرم ها را پر کرده با عکس ها به KCC با پست DHL بفرستید . تا اخر سپتامبر هنوز 5 ماه مونده . موفق باشید.

ایمیل هم می تونید بکنید سریعا فرمهارو ( توی تاپیک فرما می تونید ببنید چطوری ) .
مشکلی نیست اگه خودتون تاخیر نندازید . از الان واکسن ها مدارک و .. رو حاضر کنید .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: Mojtaba7300 ، mhb161 ، proje ، soruosh ، hushmandco

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان