کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-18 ساعت 11:10)Szsanazsz نوشته:  هتل نواپالاس بهتره.فكر ميكنم 4 ستاره هست.

بله 4ستارس .با امکانات زیر:Back to top

Facilities of Neva Palas

General

Restaurant, Bar, 24-hour front desk, Newspapers, Non-smoking rooms, Lift/elevator, Safety deposit box, Luggage storage, Air conditioning, Restaurant (à la carte), Snack bar

Services

Room service, Meeting/banquet facilities, Airport shuttle, Laundry, Dry cleaning, Breakfast in the room, Ironing service, Bridal suite, Currency exchange, Packed lunches, Car hire, Tour desk, Fax/photocopying, Concierge service, Special diet menus (on request)

Internet

Free! WiFi is available in all areas and is free of charge.

Parking

Free! Free private parking is possible on site (reservation is not needed

(2013-05-18 ساعت 11:56)ramin5165 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 11:10)Szsanazsz نوشته:  هتل نواپالاس بهتره.فكر ميكنم 4 ستاره هست.

بله 4ستارس .با امکانات زیر:Back to top

Facilities of Neva Palas

General

Restaurant, Bar, 24-hour front desk, Newspapers, Non-smoking rooms, Lift/elevator, Safety deposit box, Luggage storage, Air conditioning, Restaurant (à la carte), Snack bar

Services

Room service, Meeting/banquet facilities, Airport shuttle, Laundry, Dry cleaning, Breakfast in the room, Ironing service, Bridal suite, Currency exchange, Packed lunches, Car hire, Tour desk, Fax/photocopying, Concierge service, Special diet menus (on request)

Internet

Free! WiFi is available in all areas and is free of charge.

Parking

Free! Free private parking is possible on site (reservation is not needed

در ضمن دوستان تصمیم به گرفتن هر هتلی دارید حتما قبل گرفتن اون یه سری به سایت booking.com بزنید .هم عکس های اون هتل اونجا هست هم مشخصات وهم نقشه اون هتل تا سفارت وغیره
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
تشکر کنندگان: amir82 ، mhb161 ، lingni
(2013-05-18 ساعت 12:23)lingni نوشته:  دوستان، کسی میدونه اتاب بلوار اینترنت داخل اتاق داره یان؟
متشکرم.

بله کل هتل wi fi داره
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
تشکر کنندگان: lingni ، tajhizgaran ، amir82 ، mhb161 ، Soap McTavish ، godot
(2013-05-18 ساعت 12:56)lingni نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 12:35)ramin5165 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 12:23)lingni نوشته:  دوستان، کسی میدونه اتاب بلوار اینترنت داخل اتاق داره یان؟
متشکرم.
بله کل هتل wi fi داره
دوست عزیز شما خودتون اونجا استفاده کردین؟ منظورم داخل اتاق هست (نه داخل لابی).
متشکرم.
اطاق ها رمز و یوزر جدا داره
و کاها سرعت نت هم کمتره
استفاده از نت در لابی راحت ترین کار هست.Big Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: mhb161 ، 3pideh ، amir82 ، lingni ، Soap McTavish
دوستان چرا این سفارت امریکا توی نقشه نیست ؟؟؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: mhb161 ، 3pideh ، lingni
(2013-05-18 ساعت 12:23)lingni نوشته:  دوستان، کسی میدونه اتاب بلوار اینترنت داخل اتاق داره یانه؟
متشکرم.
دوست عزیز ما به خوبی در اتاق از اینترنت استفاده میکردیم حتی سریال ها رو هم میدیدیمBig Grin البته ما طبقه دوم بودیم مثل این که دوستان طبقه چهارم کمی مشکل داشتند .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

تشکر کنندگان: 3pideh ، amir82 ، mhb161 ، lingni
(2013-05-18 ساعت 14:28)mohammad19911991 نوشته:  دوستان چرا این سفارت آمریکا توی نقشه نیست ؟؟؟

شما میتونید از اینجا
سفارت آمریکا رو پیدا کنید.
تشکر کنندگان: amir82 ، mhb161 ، mohammad19911991 ، ashakibafar
(2013-05-18 ساعت 19:46)lingni نوشته:  دوستان در هتل های 3 ستارۀ آنکارا یخچال و تلویزیون هست؟
متشکرم.

هتل اتاپ بلوار که یخچال - تلویزیون و سیفتی باکس داشت .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

تشکر کنندگان: lingni ، 3pideh ، amir82 ، mhb161 ، Soap McTavish
(2013-05-18 ساعت 20:07)m@ry@m75 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 19:46)lingni نوشته:  دوستان در هتل های 3 ستارۀ آنکارا یخچال و تلویزیون هست؟
متشکرم.

ممنونم.
کتری برقی هم دارند؟
تشکر کنندگان: 3pideh ، mhb161
سلام
کیا هفته دیگه میرن انکارا؟

من هم اتاب رو گرفتم
7شب با پروازش در اومد نزدیکای 1800
پرواز جدا رو هم میگفتن 700
CR1

تشکر کنندگان: alirezadiba ، amir82 ، mhb161 ، lingni
(2013-05-18 ساعت 21:03)lingni نوشته:  ممنونم.
کتری برقی هم دارند؟

تا اونجایی که بنده متوجه شدم در ۸۰ درصد اتاق ها نداره و باید بدید آب رو براتون گرم کنن ، ولی برای یکی از دوستان هفته ی پیش تونستیم برای ۲ روز کتری بگیریم از هتل. باز هم اگر اشتباه میکنم دوستان لطفا اصلاح کنند

دوستان درباره ی هتل هم خدمتتون عرض کنم به دلیل نزدیک شدن به فصل تابستان و زیاد شدن مسافر ، پیشنهاد میکنم هر چه زودتر اقدام کنید که اذیت نشید. چون هتل ها اصلا جا نمیدن در این روزها
تشکر کنندگان: lingni ، alirezass ، amir82 ، mhb161
(2013-05-19 ساعت 01:01)alirezadiba نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 21:03)lingni نوشته:  ممنونم.
کتری برقی هم دارند؟

تا اونجایی که بنده متوجه شدم در ۸۰ درصد اتاق ها نداره و باید بدید آب رو براتون گرم کنن ، ولی برای یکی از دوستان هفته ی پیش تونستیم برای ۲ روز کتری بگیریم از هتل. باز هم اگر اشتباه میکنم دوستان لطفا اصلاح کنند

دوستان درباره ی هتل هم خدمتتون عرض کنم به دلیل نزدیک شدن به فصل تابستان و زیاد شدن مسافر ، پیشنهاد میکنم هر چه زودتر اقدام کنید که اذیت نشید. چون هتل ها اصلا جا نمیدن در این روزها

من هتل رادیسون بودم داشت ولی زیاد تمیز نبود کتریش ولی چیزهای دیگرش خیلی خوب بود با اینکه از سفارت دور بود ولی من حال کردمBig Grin
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، shaso ، mhb161 ، lingni
آقا دوستانی که عازم ترکیه هستند .... و گوشی اندروید دارن .. برنامه Sygic رو بگیرید نصب کنین رو گوشی تون ببینین چه جوابی میده ... خیلی خفنه .. جواب میده نافرم .... از این جا می تونید دانلودش کنید
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، lingni ، yasaman1111 ، hushmandco ، mhb161 ، lilac ، amir82 ، Soap McTavish ، payam62 ، lonelyman ، soruosh
(2013-05-14 ساعت 18:28)nyayesh نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 17:51)shaso نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 17:38)nyayesh نوشته:  دوستان لطفا یکی بهم بگه در فرم کانفورمیشن شیت که اخر pdfانکارا هست, جلوی local mailing adrdressچی باید بنویسیم.خواهش می کنم بچه هایی که الان حضور دارید بهم جواب بدید
ادرس در امريكا
همون ادرسي كه تو فرمهاي اوليه نوشتيد

ببینید قسمت بالای فرم بعد از your full nameنوشته local mailing adressخب اگه اینجا رو باید آدرس در آمریکا رو بنویسیم پس توی پایین فرم که نوشته u.s. mailing adress دوباره باید همون آدرس رو بنویسیم.
به نظرتون جلو local mailing نباید آدرس الان خودمون رو بنویسیم

ببخشید دوستان این کانفورمیشن شیت را از کجا باید دانلود کرد
شماره کیس:2013AS00008xxx
تاریخ رویت قبولی:2 may
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :4 نفر
ارسال فرمهای سری اول:24 may
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:55000 پست آرامكس-180000 تعويض پاسپورتها-
تشکر کنندگان: shaso ، mhb161 ، soruosh
[/quote]

ببینید قسمت بالای فرم بعد از your full nameنوشته local mailing adressخب اگه اینجا رو باید آدرس در آمریکا رو بنویسیم پس توی پایین فرم که نوشته u.s. mailing adress دوباره باید همون آدرس رو بنویسیم.
به نظرتون جلو local mailing نباید آدرس الان خودمون رو بنویسیم
[/quote]

ببخشید دوستان این کانفورمیشن شیت را از کجا باید دانلود کرد
[/quote]
از http://photos.state.gov/libraries/turkey...%20GSS.pdf
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: mhb161 ، Given ، Soap McTavish
(2013-05-18 ساعت 21:03)lingni نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 20:07)m@ry@m75 نوشته:  
متشکرم.

ممنونم.
کتری برقی هم دارند؟

کتری برقی ندارند میتونید فلاسک -فلاکس Big Grinببرید و ازشون آب جوش مجانی بگیرید و خودتون چایی رو درست کنید نوش جان کنید Tongue

تشکر کنندگان: lingni ، mhb161 ، Saeedv13 ، lilac ، Soap McTavish ، sadeghi897 ، amir82 ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان