کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-23 ساعت 23:50)mychael نوشته:  سلام راستش ما امروز اومدیم آنکارا رفتیم مطب اونگان با اینکه همه واکسنارو زده بودیم 4تا واکسن زد مارو روز اولی دچار استرس کرد چون 560 دلار ازمون گرفت و چون ما باید سه شنبه بریم مصاحبه و اگه قراربشه یکضرب بگیریم از نظر مالی کم میاریم چون ما یجورایی درست حساب نکردیم الانم میگن اگه پول تو حساب ایران داشته باشی اینجا با کار شتاب هم نمیتونی کاری بکنی... نمیدونم از ذوستان هرکی میدونه مارو راهنمایی کنه.

سلام راستش ما امروز اومدیم آنکارا رفتیم مطب اونگان با اینکه همه واکسنارو زده بودیم 4تا واکسن زد مارو روز اولی دچار استرس کرد چون 560 دلار ازمون گرفت و چون ما باید سه شنبه بریم مصاحبه و اگه قراربشه یکضرب بگیریم از نظر مالی کم میاریم چون ما یجورایی درست حساب نکردیم الانم میگن اگه پول تو حساب ایران داشته باشی اینجا با کار شتاب هم نمیتونی کاری بکنی... نمیدونم از ذوستان هرکی میدونه مارو راهنمایی کنه.

تو تاپیک کلیرنس مطرح کن ببین بچه هایی که میان واسه ویزا گرفتن میتونن از خانوادت برات بیارن یا نه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، امیر مهاجر ، Soap McTavish ، amir82 ، mehdi110 ، Saeedv13 ، Given ، soruosh ، jazirehh ، payam62 ، mhb161 ، nina22 ، oghs
(2013-05-23 ساعت 23:50)mychael نوشته:  سلام راستش ما امروز اومدیم آنکارا رفتیم مطب اونگان با اینکه همه واکسنارو زده بودیم 4تا واکسن زد مارو روز اولی دچار استرس کرد چون 560 دلار ازمون گرفت و چون ما باید سه شنبه بریم مصاحبه و اگه قراربشه یکضرب بگیریم از نظر مالی کم میاریم چون ما یجورایی درست حساب نکردیم الانم میگن اگه پول تو حساب ایران داشته باشی اینجا با کار شتاب هم نمیتونی کاری بکنی... نمیدونم از ذوستان هرکی میدونه مارو راهنمایی کنه.
سلام دوست عزیز
یک راهش این هست که پول از داخل ایران بدین یکی از دوستان مهاجرسرا بیاره واستون
راه دوم هم این هست که یک دختر خانمی ایرانی در نمایندگی ماهان کار می کنن ببنید بتونید باهاش صحبت کنید ، داخل ایران پول بدین به خانواده اش ، اونجا ازش لیر بگیرید. Wink
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، amir82 ، mehdi110 ، hushmandco ، Saeedv13 ، Given ، soruosh ، usa lover ، payam62 ، mhb161 ، nina22 ، iman63ir ، milad_aae ، lonelyman ، lingni ، mrr777 ، oghs
سلام
براي تركيه 3نفر بليط و هتل و معاينه وغيره جند دلار نياز هست
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: mhb161 ، oghs
هزینه دکتر برای هر نفر 300 ادلار در نظر بگیرین . کمتر بشه عب نداره ولی بیشتر از 300 ندیدم از کسی گرفته باشه ( هر نفر )
CR1

تشکر کنندگان: payam62 ، hushmandco ، mhb161 ، lonelyman ، lingni ، oghs ، soruosh
ما ترکیه هستیم کسی اگه سوالی داره بپرسه

دیروز ساعت 10 رسیدیم تا اومدیم هتل شد 11 بعدم رفتیم مطب اونگان شد 11.30 چون وقت 5 شنبه داشتیم بعد از زدن 4 واکسن الکی و گرفتن 560 دلار تاقابل گغت فردا ساعت 3 بیایین جوابشو بگیرین هتل ما هم الیت خوب نیست صبج که رفتیم دفتر ماهان از جلوی اوزیلهان رد شدیم خیلی بهتر به نظر می زسید با اینکه 2 ستارست الیت 3 ستارس ولی در حد یک ستارست اینجاهمه انگلیسیشون ضعیفه و باید با ایما و اشاره بپرسی و ترکیبی از زبان و اشاره حتی داروخانه نمیتونست به ما قرص سرماخوردگی بده به زور فهموتدیم بهش .سفارتم دیروز پیدا کردیم 10 دقیقه پیاده از الیت را هست و از الیت تا اونگان 20 دقیقه پیاده خوبه پیاده بری ولی همه تورها زمانهارو نصف میگن و واقعیش 2 برابره
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، hushmandco ، mhb161 ، amir82 ، MONA FB ، lonelyman ، lingni ، oghs ، godot
(2013-05-24 ساعت 11:53)shiraz2013 نوشته:  سلام
براي تركيه 3نفر بليط و هتل و معاينه وغيره جند دلار نياز هست
سفرنامه من رو بخون از امضام.
ولی 990 دلار سفارت
حدود 1000 دلار (بسته به واکسن هاتون) معاینه
شبی از 80 تا 140 دلار هتل
خورد و خوراک برای یک هفته حضور در آنکارا اگر بیرون برین 2 نوبت در روز هر نوبت حدود 20 تا 30 لیر که میشه 14 تا 20 لیر یا 30 لیر که اگه با هر ترفندی صرفه جویی کردین به نفعتونه.
هزینه جابجایی اگر با تاکسی اینور اونور برین هربار حداقل 10 لیر. از فرودگاه اگر تاکسی بگیرین تا هتل حدود 90 لیر آب میخوره . روزی 2 بارش میشه 7 تا 20 لیر + تاکسی از فرودگاه.
ولی اگر اهل صرفه جویی هستی به جز هزینه دکتر و سفارت بقیش قابل صرفه جوییه.
ما چون بچه 2 ماهه داشتیم و هوا سرد بود و 2 تا چمدون بزرگ و ساک و کوله چاره ای جز تاکسی نداشتیم.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: mhb161 ، Saeedv13 ، amir82 ، lonelyman ، Lemony ، oghs ، AsemanAbee ، godot
به نظرم یکی از چیزای مهم سفر خارجه پوله جتما بیشتر از اونچه که فکر میکنین لازمه بیارین

اتاب بلوارم کنار الیت هست خیلی بهتره ما میخاستیم اول اونو بگیریم جا نداشت چون ظاهرا الان OFFآنکاراس شلوغ شده
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: mhb161 ، hushmandco ، amir82 ، MONA FB ، lingni ، oghs
قیمت غذا ما دیروز خوردیم نفری از 6.5 لیر(همبرگر 4 لیر کوکا کولا 2.5 لیر-نفری )به بالا پیدا میشه بسته به جیب مبارک و نوع غذا حول و حوش کیزیلای معروف

آب مغدنی هم 5 لیترش 3.5 لیر(هر لیر تقریبا 2 هزار تومن خودمونه)
2013AS 65XX
تشکر کنندگان: amir82 ، hushmandco ، MONA FB ، lonelyman ، mhb161 ، lingni ، oghs
امیدوارم که موفق باشین و یه ضرب ویزا بگیرین .
به نظرم از آژانس هایی که تو آنکارا دفتر دارن برای ترنسفر پول کمک بخواین . نگران نباشین .
CR1

تشکر کنندگان: payam62 ، lonelyman ، mhb161 ، oghs
(2013-05-24 ساعت 00:11)hushmandco نوشته:  

سلام راستش ما امروز اومدیم آنکارا رفتیم مطب اونگان با اینکه همه واکسنارو زده بودیم 4تا واکسن زد مارو روز اولی دچار استرس کرد چون 560 دلار ازمون گرفت و چون ما باید سه شنبه بریم مصاحبه و اگه قراربشه یکضرب بگیریم از نظر مالی کم میاریم چون ما یجورایی درست حساب نکردیم الانم میگن اگه پول تو حساب ایران داشته باشی اینجا با کار شتاب هم نمیتونی کاری بکنی... نمیدونم از ذوستان هرکی میدونه مارو راهنمایی کنه.

تو تاپیک کلیرنس مطرح کن ببین بچه هایی که میان واسه ویزا گرفتن میتونن از خانوادت برات بیارن یا نه.

من جسارتاً فقط ميخواستم عرض كنم كه انتقال پول توسط كسي كه نميشناسيد ريسكه ، بنظرم شماره حساب هتل رو بگيريد بديد به خونوادتون تا از ايران توسط صرافي هزينه هتل رو پرداخت كنن براي هر چند روز كه لازمه و پول همراتون رو نگه داريد براي خرجهاي ديگه. لطفاً و خواهشاً همه دوستان قبل از سفر پيشبيني هاي لازم رو انجام بدن.Tongue

(2013-05-24 ساعت 10:50)eett نوشته:  سلام بی زحمت فایل IOS را هم میدین؟

(2013-05-21 ساعت 23:42)alirezadiba نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 23:35)hushmandco نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 22:19)vmware نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 20:53)hushmandco نوشته:  بذار دارم گوگل میکنم که چجوری باید بک آپ بگیرم یا اکسپرت کنم.

دوست عزیز فقط کافیه فولدر MAP رو از SD کارتت برای بچه هایی که میخوان اپلود کنی
اون که بله . که شامل همه زندگی بنده میشه. مثلا دوستان میتونن به منزل استاد راهنمای دوره تحصیلم هم برن یه سر !Big Grin یا مثلا محلی که با باجناقم پارسال برای ماهیگیری رفته بودیم و کلی ماهی گرفتیم ! Tongue
برای همین خواستم جدا سازی کنم که هنوز به نتیجه نرسیدم. Cool

http://forum.appget.ir/thread2840.html

فایل نقشه ی ترکیه 99 MB هستش

برای IOS هم اگر کسی از دوستان نیاز داشت بگن

دوستان عزيز من يه نقشه دانلود كردم بنام citymaps2go كه آفلاين كار ميكنه و اكثر شهرهاي دنيا رو داره و موقعيتي رو كه توش قرار داريد رو نشون ميده همچنين جهت حركتتون رو . من با اين نقشه كل آنكارا رو گشتم و خيلي عالي بود.Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: Lemony ، mhb161 ، amir82 ، abdolreza ، Given ، hushmandco ، oghs
سلام
من هفته اول جولای انکارا مصاحبه ام هست کسی مثه من هست که با هم هتل و اینا رو هماهنگ کنیم؟
دوستان عزيز سلام هفته سوم جون كسي هسسسسسسسسسسسسسسسست ؟
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

(2012-08-04 ساعت 18:16)seravin نوشته:  لطفا فقط گفتگوهای مربوط به تور، هتل، بلیط، ترانسفر، کرایه ماشین و .... برای سفر به ترکیه را در این تاپیک پیگیری کنید. ارسالهای غیر مرتبط پاک خواهند شد.
هرچه صفحه ی آخرو می زنم نمیاد....
مجبور شدم یه جواب بدم ببینم میاد آخر...Big Grin

دوستان هفته ی اول ایروان کسی هست؟
چجوریم...Big Grin

(2013-05-24 ساعت 21:01)yalda25 نوشته:  سلام
من هفته اول جولای انکارا مصاحبه ام هست کسی مثه من هست که با هم هتل و اینا رو هماهنگ کنیم؟

منم هفته ی اول هستم...Shy
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: mhb161
بچه ها كسي ميدونه هتل اتاب بلوار سشوار و اتو داره يا نه؟
آنكارا پارك آبي داره؟

--------------------------------------------------------------------------------

آنكارا پارك آبي داره؟

--------------------------------------------------------------------------------
کیس نامبر: 2013AS…81xx، دیدن قبولی: 6 می 2012،کنسولگری: آنکارا، افراد کیس: 2، ارسال فرمها: 30می 2012، مصاحبه: 4جون2013، کلیرنس: صورتي، كلير: 20 آگوست، ورود به آمریکا: اواخر آبان، گرین کارت: -
(2013-05-26 ساعت 15:33)dali نوشته:  بچه ها كسي ميدونه هتل اتاب بلوار سشوار و اتو داره يا نه؟
آنكارا پارك آبي داره؟

آنكارا پارك آبي داره؟

اتاپ بلوار سشوار داره ولی مال ما خوب نبود زود خاموش میشد.اتو هم نوداره.
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: mhb161 ، amir82 ، lonelyman ، oghs ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان