کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-19 ساعت 23:03)m@ry@m75 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 21:03)lingni نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 20:07)m@ry@m75 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 19:46)lingni نوشته:  دوستان در هتل های 3 ستارۀ آنکارا یخچال و تلویزیون هست؟
متشکرم.

هتل اتاپ بلوار که یخچال - تلویزیون و سیفتی باکس داشت .

ممنونم.
کتری برقی هم دارند؟

کتری برقی ندارند میتونید فلاسک -فلاکس Big Grinببرید و ازشون آب جوش مجانی بگیرید و خودتون چایی رو درست کنید نوش جان کنید Tongue

البته دوستمون ممکنه مثل بنده معتاد به چای باشن و حجم فلاسک جواب نده. یا اینکه باز هم مثل بنده نوزاد هم داشته باشن. لذا از راه حل ما که همانا خریدن یک عدد کتری برقی با یک لیتر گنجایش و قیمت 5 لیر هستش هم میتونن استفاده کنن. از سوپر مارکت هاشون میتونین بخرین. بدنه پلاستیکی داره و بسیار کار راه بندازه. البته در کنار فلاسک.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: mhb161 ، Saeedv13 ، lilac ، Given ، amir82 ، m@ry@m75 ، lingni ، soruosh ، lonelyman ، oghs
دوستان گلم سلام يه مسئله هست كه منو يه كم گيج مي كنه بچه ها من مي خوام از الان واسه رزو تورو هتل اقدام كنم ولي نميدونم چيكار كنم موندم 4روزه بگيرم يا 7روزه اگه كليرنس بخوريم كه مشكلي نداره 4روزه باشه ولي اگه يه ضرب ويزارو بدن بازم يه دو يا سه روزي طول ميكشه تاويزاروبدن اگه اينجوري بشه پس من بايد 7 روزه رو رزرو كنم ولي نميدونم چيكار كنم دوستان ممنون ميشم راهنمايم كنيد
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: mhb161 ، oghs
دوستان سلام .ما هتل الیت رو رزرو کردیم شبی 29 دلار برای هرنفر.کسی میدونه از نطر امکانات و تمیزی و خلاصه هر چیز دیگه ای چه جوریه؟

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: mhb161 ، soruosh ، oghs
(2013-05-20 ساعت 12:48)solak نوشته:  سلام دوستان

مهم ،خواهشاً زود جواب بدین به من

من روز مصاحبم یکشنبه هست الان که می‌خوام وقت دکتر بگیرم ،میگه همش خطا میده میگه یکشنبه اشتباه،سفارت تعطیل ،کسی‌ اینجا یکشنبه مصاحبه نداره آنکارا ،؟چه باید کرد؟
تعطیل هست دیگه یک شنبه !!!
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: mhb161 ، amir82 ، Soap McTavish ، payam62 ، soruosh ، hushmandco
(2013-05-20 ساعت 13:01)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 12:48)solak نوشته:  سلام دوستان

مهم ،خواهشاً زود جواب بدین به من

من روز مصاحبم یکشنبه هست الان که می‌خوام وقت دکتر بگیرم ،میگه همش خطا میده میگه یکشنبه اشتباه،سفارت تعطیل ،کسی‌ اینجا یکشنبه مصاحبه نداره آنکارا ،؟چه باید کرد؟
تعطیل هست دیگه یک شنبه !!!

دوست من به نظر من شما يه تماس با كنسولگري انكارا بگيريد وجريان رو بهشون بگيد فكر كنم اينجوري بهتر به نتيجه مي رسيد روز مصاحبه من هم مثل شما روز تعطيل بود ولي بعد از چند روز خودشون يه ايميل به من دادند و روز مصاحبه رو جلوتر انداختندCool
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: amir82 ، mhb161 ، Given ، soruosh ، oghs
(2013-05-19 ساعت 17:43)Given نوشته:  آقا دوستانی که عازم ترکیه هستند .... و گوشی اندروید دارن .. برنامه Sygic رو بگیرید نصب کنین رو گوشی تون ببینین چه جوابی میده ... خیلی خفنه .. جواب میده نافرم .... از این جا می تونید دانلودش کنید

آقا این برنامه مدل وطنیش رو پیدا کردیم که ، ورژن ترکیش در دسترس نبود . گم میشیم هممون
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: mhb161 ، soruosh ، oghs
(2013-05-20 ساعت 19:18)deineath نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 17:43)Given نوشته:  آقا دوستانی که عازم ترکیه هستند .... و گوشی اندروید دارن .. برنامه Sygic رو بگیرید نصب کنین رو گوشی تون ببینین چه جوابی میده ... خیلی خفنه .. جواب میده نافرم .... از این جا می تونید دانلودش کنید

آقا این برنامه مدل وطنیش رو پیدا کردیم که ، ورژن ترکیش در دسترس نبود . گم میشیم هممون
چرا آقا .. وطنی رو ولش کن .. همین برنامه نقشه ترکیه ، ابوظبی و ایروان رو هم داره .. کافیه یه ذره بگردی .. اینجا رو یه نگاه بنداز
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: payam62 ، amir82 ، mhb161 ، deineath ، soruosh
(2013-05-20 ساعت 23:58)Given نوشته:  

چرا آقا .. وطنی رو ولش کن .. همین برنامه نقشه ترکیه ، ابوظبی و ایروان رو هم داره .. کافیه یه ذره بگردی .. اینجا رو یه نگاه بنداز
من از اونجایی که وابستگی و اعتیاد بسیار زیادی به تکنولوژی دارم در حدی که از خونه خودم تا خونه پدرم رو با جی پی اس طی طریق میکنم، نظر خوش قدم عزیز رو صحه میذارم . که هر کجا که رفتیم رو تو سایجیک تگ کردم. داروخونه ها ایستگاههای دولموش. هتلمون، سفارت، دکتر اونگان. مراکز خرید . حتی بعضی مغازه هایی که تو پستو های بازار بودن و چیزای آنتیک داشتن رو تگ کردم. وقتی سوار تاکسی میشدیم زیرچشمی روت از مبدا تا مقصد رو چک میکردم که نکنه راننده بخواد بپیچونه و دور خودمون دورمون بده. خلاصه چیز خوبیه اگر پایه استفاده باشین.Wink
سفرنامه
تشکر کنندگان: Given ، amir82 ، mhb161 ، oghs
(2013-05-21 ساعت 00:20)hushmandco نوشته:  

من از اونجایی که وابستگی و اعتیاد بسیار زیادی به تکنولوژی دارم در حدی که از خونه خودم تا خونه پدرم رو با جی پی اس طی طریق میکنم، نظر خوش قدم عزیز رو صحه میذارم . که هر کجا که رفتیم رو تو سایجیک تگ کردم. داروخونه ها ایستگاههای دولموش. هتلمون، سفارت، دکتر اونگان. مراکز خرید . حتی بعضی مغازه هایی که تو پستو های بازار بودن و چیزای آنتیک داشتن رو تگ کردم. وقتی سوار تاکسی میشدیم زیرچشمی روت از مبدا تا مقصد رو چک میکردم که نکنه راننده بخواد بپیچونه و دور خودمون دورمون بده. خلاصه چیز خوبیه اگر پایه استفاده باشین.Wink
آقا یه نکته .. می تونی نقشه ات رو export کنی .. ما که داریم می ریم ازش استفاده کنیم ؟ منظورم نقشه تگ شده است
سفرنامه
تشکر کنندگان: payam62 ، sadeghi897 ، amir82 ، mhb161 ، deineath ، oghs
سلام. به دوستان عزیز
ما از پنجشنبه آنکارا هستیم هتلمون همneva palas هست هتله آروم و خوبیه.فقط تا بلوار آتاتورک یه سر بالایی داره که خیلی وحشتناکه البته ما یه میان بر میزنیم و وسط خیابان مشروطیت میریم که خیلی بهتره.دو روز هم رفتیمistanbul که خیلی خوب بود با شرکت metroکه از شرکت های معروف این جا هست.اتوبوس ها خیلی تمیز و مرتب با اینترنت و دو وعده پذیرایی مسیر هم خیلی خوب بود.امروز هم با مترو از kizilay رفتیمtandogan برای دیدن ANITKABIR که مقبره ی آتاتورک هست.اگه دوستان سوالی داشتن خوشحال میشم که کمکشون کنم.
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، nina22 ، lingni ، hushmandco ، payam62 ، amir82 ، mhb161 ، Saeedv13 ، soruosh ، mrr777
(2013-05-21 ساعت 08:02)Given نوشته:  

آقا یه نکته .. می تونی نقشه ات رو export کنی .. ما که داریم می ریم ازش استفاده کنیم ؟ منظورم نقشه تگ شده است

بذار دارم گوگل میکنم که چجوری باید بک آپ بگیرم یا اکسپرت کنم.
سفرنامه
تشکر کنندگان: mhb161 ، Given ، payam62
(2013-05-21 ساعت 20:53)hushmandco نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 19:18)deineath نوشته:  آقا این برنامه مدل وطنیش رو پیدا کردیم که ، ورژن ترکیش در دسترس نبود . گم میشیم هممون

دوست عزیز فقط کافیه فولدر MAP رو از SD کارتت برای بچه هایی که میخوان اپلود کنی
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: Given ، mhb161 ، hushmandco ، deineath ، payam62
(2013-05-21 ساعت 22:19)vmware نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 23:58)Given نوشته:  چرا آقا .. وطنی رو ولش کن .. همین برنامه نقشه ترکیه ، ابوظبی و ایروان رو هم داره .. کافیه یه ذره بگردی .. اینجا رو یه نگاه بنداز

اون که بله . که شامل همه زندگی بنده میشه. مثلا دوستان میتونن به منزل استاد راهنمای دوره تحصیلم هم برن یه سر !Big Grin یا مثلا محلی که با باجناقم پارسال برای ماهیگیری رفته بودیم و کلی ماهی گرفتیم ! Tongue
برای همین خواستم جدا سازی کنم که هنوز به نتیجه نرسیدم. Cool
سفرنامه
تشکر کنندگان: Given ، soruosh ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 23:35)hushmandco نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 22:19)vmware نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 00:20)hushmandco نوشته:  من از اونجایی که وابستگی و اعتیاد بسیار زیادی به تکنولوژی دارم در حدی که از خونه خودم تا خونه پدرم رو با جی پی اس طی طریق میکنم، نظر خوش قدم عزیز رو صحه میذارم . که هر کجا که رفتیم رو تو سایجیک تگ کردم. داروخونه ها ایستگاههای دولموش. هتلمون، سفارت، دکتر اونگان. مراکز خرید . حتی بعضی مغازه هایی که تو پستو های بازار بودن و چیزای آنتیک داشتن رو تگ کردم. وقتی سوار تاکسی میشدیم زیرچشمی روت از مبدا تا مقصد رو چک میکردم که نکنه راننده بخواد بپیچونه و دور خودمون دورمون بده. خلاصه چیز خوبیه اگر پایه استفاده باشین.Wink

اون که بله . که شامل همه زندگی بنده میشه. مثلا دوستان میتونن به منزل استاد راهنمای دوره تحصیلم هم برن یه سر !Big Grin یا مثلا محلی که با باجناقم پارسال برای ماهیگیری رفته بودیم و کلی ماهی گرفتیم ! Tongue
برای همین خواستم جدا سازی کنم که هنوز به نتیجه نرسیدم. Cool

http://forum.appget.ir/thread2840.html

فایل نقشه ی ترکیه 99 MB هستش

برای IOS هم اگر کسی از دوستان نیاز داشت بگن
تشکر کنندگان: nina22 ، amir82 ، Given ، sayeh_m ، rouzbehdarvishi ، soruosh ، farmiz ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 23:42)alirezadiba نوشته:  http://forum.appget.ir/thread2840.html

فایل نقشه ی ترکیه 99 MB هستش

برای IOS هم اگر کسی از دوستان نیاز داشت بگن

مرسی علیرضا جان ... ولی موضوع نقشه نیست Big Grin ... فایل نقشه ها رو داریم Sad ... موضوع اون نقشه ایه که بچه ها باهاش توی آنکارا گشتن و جاهایی که رفتن رو توش تگ کردن .. میتونه خیلی کاربردی و به درد بخور باشه ... Wink
سفرنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، rouzbehdarvishi ، soruosh ، 3pideh ، deineath ، mhb161 ، payam62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان