کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-27 ساعت 13:00)سو سو نوشته:  یه نفر زود زود به من بگه اماری از هتل siyav دارید؟؟؟؟ تمیز هست؟ کسی رفته راضی باشه؟ ممنوووون
من خودم نرفتم هنوز ولی تحقیق که کردم Etap یا Elite بهتر هستن و البته قیمتهاشون هم خیلی نزدیکه حتی etap ارزونتره. فاصلشون تا سفارت آمریکا هم فرق چندانی نداره
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
تشکر کنندگان: mhb161 ، oghs ، sadeghi897 ، payam62 ، سو سو ، mohammad.behrouzi ، lonelyman ، آنی
درود بر دوستان عزیزم...
من هفته ی اول جولای آنکارا مصاحبه دارم...
میشه لطف کنید بگید چه مراحلی رو باید طی کنم؟
یه مقدار گرفتاری کاری دارم بخاطر همین خواستم تا اتلاف وقتم کمتر بشه!!!
ممنونم از مهرتون....Shy
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: mhb161 ، آنی
(2013-05-28 ساعت 10:31)oghs نوشته:  درود بر دوستان عزیزم...
ممنونم از مهرتون....Shy
اول مدیکال
بعد مصاحبهCool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: mhb161 ، milad_aae ، oghs ، lonelyman ، ojee
(2013-05-28 ساعت 00:22)milad_aae نوشته:  سلام بر دوستان گلSmile
بنده با اجازه بزرگترها از 3 جون تا 6 جون انشاءالله آنکارا هستم اگر کمکی یا کاری هست صادقانه در خدمتم Rolleyes

انشا ا... که با ویزاهاتون با خوشحالی برگردید موفق باشید باز هم کلیر شدنتو نو تبریک میگم
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161 ، milad_aae ، oghs ، soruosh ، lonelyman ، sepideh_
سلام کسی میدونه هتل اتاپ بلوار رو چجوری میشه رزرو کرد من رفتم سایتbookin.com ولی ویزا کارت میخواد. راه دیگه ای داره؟ دوستانی که از ایران رزرو کردن لطفا راهنمایی کنن.
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
تشکر کنندگان: oghs ، mhb161 ، lonelyman
(2013-05-28 ساعت 17:44)amiro0008 نوشته:  سلام کسی میدونه هتل اتاپ بلوار رو چجوری میشه رزرو کرد من رفتم سایتbookin.com ولی ویزا کارت میخواد. راه دیگه ای داره؟ دوستانی که از ایران رزرو کردن لطفا راهنمایی کنن.

سلام
با هتل تماس بگیرید ولیکن کسی که زنگ میزنه باید ترکی بلد باشه چون اصولا انگلیسی بلد نیستن.
موفق باشید
انكارا/1می 2012 کارنت:13مارچ 2013مصاحبه:22می2013صورتي/2نفرمقصد:لوس انجلس كيس نامبر:€€65 آپدیت نفر اول24می و 1,27آگوست- آپدیت نفردوم31می8,12,15,20,23,27آگوست09.06.03,17-Sep هردو
تشکر کنندگان: oghs ، payam62 ، mhb161 ، lonelyman ، آنی
سلام دوستای خوبم. سفرنامه هامون رو تو این تاپیک باید بنوبسیم؟ من الان با اجازتون آنکارا هستم و فردا مصاحبه دارم.به انرژی مثبت همتون نیاز دارما. فردا که ایشالا مصاحبم تموم شد میشینم کامل سفرنامه ام رو می نویسم. امیدوارم به درد همه بخوره
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: hushmandco ، ali.agha ، milad_aae ، Given ، oghs ، AsemanAbee ، payam62 ، mhb161 ، lonelyman ، manila ، amir82 ، آنی
(2013-05-28 ساعت 20:02)nimo80 نوشته:  سلام دوستای خوبم. سفرنامه هامون رو تو این تاپیک باید بنوبسیم؟ من الان با اجازتون آنکارا هستم و فردا مصاحبه دارم.به انرژی مثبت همتون نیاز دارما. فردا که ایشالا مصاحبم تموم شد میشینم کامل سفرنامه ام رو می نویسم. امیدوارم به درد همه بخوره

بدون استرس و نگرانی و با تمام قوا فردا رو پشت سر خواهی گذاشت.Smile
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ali.agha ، oghs ، payam62 ، nimo80 ، mhb161 ، lonelyman ، ojee ، amir82 ، آنی
(2013-05-28 ساعت 01:51)itex نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 13:00)سو سو نوشته:  یه نفر زود زود به من بگه اماری از هتل siyav دارید؟؟؟؟ تمیز هست؟ کسی رفته راضی باشه؟ ممنوووون
من خودم نرفتم هنوز ولی تحقیق که کردم Etap یا Elite بهتر هستن و البته قیمتهاشون هم خیلی نزدیکه حتی etap ارزونتره. فاصلشون تا سفارت آمریکا هم فرق چندانی نداره

سلام دوست عزيز خواستم بگم اتاب جاش خيلي جالب نيست وخيلي شلوغ پلوغه و بچه هايي كه اونجا بودن يه كم ناراضي بودن
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: oghs ، payam62 ، mhb161 ، lonelyman ، آنی
(2013-05-28 ساعت 20:02)nimo80 نوشته:  سلام دوستای خوبم. سفرنامه هامون رو تو این تاپیک باید بنوبسیم؟ من الان با اجازتون آنکارا هستم و فردا مصاحبه دارم.به انرژی مثبت همتون نیاز دارما. فردا که ایشالا مصاحبم تموم شد میشینم کامل سفرنامه ام رو می نویسم. امیدوارم به درد همه بخوره
سلام دوست عزیزSmile
انشاءالله بسلامتی و دل خوش و امیدوارم به امید خدا یکضرب بگیرید.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
لطفا سفرنامه تون رو توی این تایپیک بنوسیدBig GrinCoolTongue

http://mohajersara.com/thread-5609.html
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: oghs ، shimoda ، payam62 ، nimo80 ، mhb161 ، lonelyman ، amir82 ، آنی
(2013-05-27 ساعت 00:35)amiro0008 نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 00:31)deineath نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 00:15)amiro0008 نوشته:  دوستان کمممممممممممممممممممممک
از الان واسه هفته سوم جولی ماهان میگن بلیط نیست کسی آژانسی یا راهی بلد نیست
الان ترکیش رو میگه 1500 تومن و ایران ایر رو 950 تومن چیکار کنم؟
دوم اینکه من چجوری هتل رزرو کنم مثلا اتب بلوار؟

ماهان بلیط رو چند روز قبل از شروع ماه جدید باز میکنه . شما بلیط برای جولای اواخر ژوئن می تونی بخری . حدود 500-600 تومان .

هتل رو هم تاریخ نزدیک تر که شد ایمیل بزنید . از طریق سایتش .

ماهان واسه جولی باز شده مگن پر شده و بلیط نیست

من بلیط رقت و برگشت دیروز از ماهان گرفتم برای اواخر جون 660 هزارتومان . بجه ها 532 هزارتومان .
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان: payam62 ، oghs ، mhb161 ، lonelyman ، amir82 ، آنی
(2013-05-28 ساعت 14:55)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 10:31)oghs نوشته:  درود بر دوستان عزیزم...
ممنونم از مهرتون....Shy
اول مدیکال
بعد مصاحبهCool

صادقی جان قبل از عمل گفتم نه بعد از عمل....Big Grin
یعنی قبل از رفتن به آنکارا واسه اون کارا....
خلاصش کردی...Big Grin

دوستان هفته ی اول جولای کسی نیست من دُچارش بشم...Big Grin
خووو مگه چیه آنکاراس دیگه...Big Grin
دست بوس یکان یکان هفته اولیا...Shy
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: mhb161 ، ali.agha
بچه ها نمایندگی ماهان روبروی هتل ددمان معروف ،هتل با کمترین قیمت داره ما پرسیدیم اتاب بلوار رو برای دابل شبی 55 میگیره و بنظرم خوبه نسبت به آژانس های تهران خیلی بهتره(03124257096 دفتر ماهان آنکارا)

کسی اینجا اگه پول کم آورد یه را بلدم که جواب داده میرید کنار دکتر اونگان معرفیتون میکنه یه صرافی از ایران پولو میریزن براتون به حساب طرف همونجا چک میکنه معادلش به قیمت روز دلار یا یورو میده +10 لیر دستمزد
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، Given ، hushmandco ، oghs ، mhb161 ، payam62 ، lonelyman ، manila ، amir82 ، آنی
دوستانی که تجربه سفر به آنکارا دارید ... می خواستم بدونم اتوبوس های EGO آخرین مقصدشون میدان کیزلای هست یا اینکه پایین تر هم میان .. مقصودم اینه که مثلا سر خیابان آکاری میان و اینکه مثله اتوبوس های خودمونه که هر جا اراده کردی بگی پیاده می شم یا اینکه استگاه به ایستگاه پیاده می کنه ؟ مرسی
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: oghs ، mhb161 ، payam62 ، lonelyman ، آنی
(2013-05-28 ساعت 01:51)itex نوشته:  

دوست عزیز هتل الیت رو کلا از فکرش بیا بیرون که 1ستاره هم زیادشه
هتل اتاپ و سیاو فرق چندانی ندارن و نزدیکه همم هستن .سیاو نو ساز تره و یکمی تروتمیزتر هستش ولی مانند اتاپ پر از ایرانی نیست و خلوت تر هستش
تشکر کنندگان: oghs ، hushmandco ، سو سو ، mhb161 ، lonelyman ، payam62 ، amir82

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان