کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-29 ساعت 16:33)سو سو نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 08:46)mohammad.behrouzi نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 01:51)itex نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 13:00)سو سو نوشته:  یه نفر زود زود به من بگه اماری از هتل siyav دارید؟؟؟؟ تمیز هست؟ کسی رفته راضی باشه؟ ممنوووون
من خودم نرفتم هنوز ولی تحقیق که کردم Etap یا Elite بهتر هستن و البته قیمتهاشون هم خیلی نزدیکه حتی etap ارزونتره. فاصلشون تا سفارت آمریکا هم فرق چندانی نداره

دوست عزیز هتل الیت رو کلا از فکرش بیا بیرون که 1ستاره هم زیادشه
هتل اتاپ و سیاو فرق چندانی ندارن و نزدیکه همم هستن .سیاو نو ساز تره و یکمی تروتمیزتر هستش ولی مانند اتاپ پر از ایرانی نیست و خلوت تر هستش

ممنون اما خیلی دیر گفتین من اتاپ گرفتم
دوست عزیز اتاپ بلوار رو چطوری رزرو کردی؟
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161 ، lonelyman ، oghs
(2013-05-28 ساعت 19:53)A.d نوشته:  [quote='amiro0008' pid='347824' dateline='1369746842']
سلام کسی میدونه هتل اتاپ بلوار رو چجوری میشه رزرو کرد من رفتم سایتbookin.com ولی ویزا کارت میخواد. راه دیگه ای داره؟ دوستانی که از ایران رزرو کردن لطفا راهنمایی کنن.
من از طریق یه شرکت مسافرتی گرفتم که اگه می خوای اسمشو واست بفرستم چون اینجا احتمالا نمی تونم بگم که تبلیغات نشه
کیس نامبر .....2013AS78
تاریخ مصاحبه :13 jun
کنسولگری آنکارا
مقصد :
آمریکا
اما اصلا حس سفر نیست که نیست!!!
تشکر کنندگان: mhb161 ، lonelyman ، oghs
[quote='Given' pid='348212' dateline='1369800320']
دوستانی که تجربه سفر به آنکارا دارید ... می خواستم بدونم اتوبوس های EGO آخرین مقصدشون میدان کیزلای هست یا اینکه پایین تر هم میان .. مقصودم اینه که مثلا سر خیابان آکاری میان و اینکه مثله اتوبوس های خودمونه که هر جا اراده کردی بگی پیاده می شم یا اینکه استگاه به ایستگاه پیاده می کنه ؟ مرسی
[/quote
بله اول ايسگاة همون كيزيلاي هست آخرش هم همونجاس و فقط توي ايستگاه نگه ميدا ن و پول يا كارت رو همون موقع كه سوارميشين ميگيرن يادتون باشه از در جلو سوار ميشين واز در عقب پياده ميشين
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: hushmandco ، lonelyman ، oghs ، mhb161 ، ojee
(2013-05-30 ساعت 11:22)meisam_sms نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 19:53)A.d نوشته:  [quote='amiro0008' pid='347824' dateline='1369746842']
سلام کسی میدونه هتل اتاپ بلوار رو چجوری میشه رزرو کرد من رفتم سایتbookin.com ولی ویزا کارت میخواد. راه دیگه ای داره؟ دوستانی که از ایران رزرو کردن لطفا راهنمایی کنن.
من از طریق یه شرکت مسافرتی گرفتم که اگه می خوای اسمشو واست بفرستم چون اینجا احتمالا نمی تونم بگم که تبلیغات نشه
سلام دوست عزیز میشه تو پیغام خصوصی اسم آژانسو و شمارشو بدین؟
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
تشکر کنندگان: lonelyman ، oghs ، mhb161
(2013-05-30 ساعت 11:22)meisam_sms نوشته:  

سلام دوست عزیز. میشه لطف کنی اسم شرکت مسافرتی را واسه من هم بفرستی .منم می خوام اتاپ بلوار رزرو کنم.

CaseNumber: 2013AS00007XXX
رویت قبولی: 3 May
ارسال مدارک: 25 May
زمان مصاحبه: نیمه ی اول jun
سفارت: آنکارا
نتیجه: PINK
مقصد: TX, USA

پرواز را بخاطر بسپار

تشکر کنندگان: mhb161
سلام خدمت همه .. آقا سراغ از ما نمی گیرین Sad.. نمی گین حس افسردگی پیدا می کنه این بچه ؟ Tongue من چند روز دیگه عازمم .. برام دعا کنین .. در ضمن یه حرکتی زدم خوشحال Rolleyes .. اومدم براتون توضیح بدم ... دوستانی که براشون سخته توی ترکیه سیم کارت بخرن و یا اینکه ایرانسل شارژ کنن ... من اینکار رو کردم .. روی گوشی ام که اندروید هست یه اسکایپ نصب کردم بعد رفتم به این وب سایت (ببخشید ..قصد تبلیغ ندارم .. آخه اینا تنها نماینده اسکایپ توی ایران هستند)یه اکونت خریدم (سرویس تماس دقیقه ای با ایران (60 دقیقه ماهانه )) به قیمت 34800 تومان . البته اکونت 120 و 400 دقیقه ماهیانه هم داره که یه مقدار گرون ترن ... حالا می تونم از ترکیه هرجایی که اینترنت هست .. مثل فرودگاه و یا هتل با هر شماره ای توی ایران اعم از موبایل و ثابت تماس بگیرم .... که سقف این تماس ها 60 دقیقه در بازه یکماه از تاریخ خریداریه ... در نهایت همینجا توی خونه تستش هم کردم .. کیفیتش واقعا عالیه . . خودم با خودم حال کردم . Big Grin
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، hushmandco ، Saeedv13 ، kasrafo ، mhb161 ، AsemanAbee ، Soap McTavish ، Aryan2014 ، mrbonbon ، amir82 ، آنی ، oghs ، sepideh_ ، lilistar ، ojee ، گل نهال
دوستان ، کجاهای آنکارا دیدنیه ؟ حوصلمون سر رفت ..
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: mhb161 ، Given ، آنی
(2013-05-30 ساعت 20:13)deineath نوشته:  دوستان ، کجاهای آنکارا دیدنیه ؟ حوصلمون سر رفت ..

ما که خودمون رو با خرید کردن خفه کرده بودیم. مقبره آتاتورک هست، باغ وحش هست، قلعه آنکارا هست. اخیرا دوستان پرتلاشمون پارک آبی هم کشف کردن.
سفرنامه ها رو دید بزن. آخرین صفحه سفرنامه دوم عمو سعید رو هم بخون. دستت میاد

(2013-05-30 ساعت 19:09)Given نوشته:  سلام خدمت همه .. آقا سراغ از ما نمی گیرین Sad.. نمی گین حس افسردگی پیدا می کنه این بچه ؟ Tongue من چند روز دیگه عازمم .. برام دعا کنین .. در ضمن یه حرکتی زدم خوشحال Rolleyes .. اومدم براتون توضیح بدم ... دوستانی که براشون سخته توی ترکیه سیم کارت بخرن و یا اینکه ایرانسل شارژ کنن ... من اینکار رو کردم .. روی گوشی ام که اندروید هست یه اسکایپ نصب کردم بعد رفتم به این وب سایت (ببخشید ..قصد تبلیغ ندارم .. آخه اینا تنها نماینده اسکایپ توی ایران هستند)یه اکونت خریدم (سرویس تماس دقیقه ای با ایران (60 دقیقه ماهانه )) به قیمت 34800 تومان . البته اکونت 120 و 400 دقیقه ماهیانه هم داره که یه مقدار گرون ترن ... حالا می تونم از ترکیه هرجایی که اینترنت هست .. مثل فرودگاه و یا هتل با هر شماره ای توی ایران اعم از موبایل و ثابت تماس بگیرم .... که سقف این تماس ها 60 دقیقه در بازه یکماه از تاریخ خریداریه ... در نهایت همینجا توی خونه تستش هم کردم .. کیفیتش واقعا عالیه . . خودم با خودم حال کردم . Big Grin
گیون جان کار بسیار خوبی کردی . لااقل از هتل که وایرلس دارن معمولا میتونی راحت صحبت کنی. ولی رو جاهای دیگه اصلا حساب نکن.
سیم کارت از ایران ببر حتما. چون یه وقت دیدی توی وقت تنگ حاضر شدی پی هزینشو به تن بمالی یه تماس واجب بگیری.
پیشاپیش خوش بگذره.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mhb161 ، deineath ، Given ، Soap McTavish ، amir82 ، آنی ، oghs ، soruosh ، manila ، ojee
(2013-05-28 ساعت 19:53)A.d نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 17:44)amiro0008 نوشته:  سلام کسی میدونه هتل اتاپ بلوار رو چجوری میشه رزرو کرد من رفتم سایتbookin.com ولی ویزا کارت میخواد. راه دیگه ای داره؟ دوستانی که از ایران رزرو کردن لطفا راهنمایی کنن.

سلام
با هتل تماس بگیرید ولیکن کسی که زنگ میزنه باید ترکی بلد باشه چون اصولا انگلیسی بلد نیستن.
موفق باشید
اتفاقا رسپشن اتاپ به خوبی انگلیسی بلدند حتی آقای ایرانی هم به رسپشن اضافه شده بودند اگر هنوز هم باشند
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

تشکر کنندگان: mhb161 ، amiro0008 ، Soap McTavish ، amir82 ، oghs
(2013-05-29 ساعت 14:28)نازی30 نوشته:  سلام کارت صورتی یعنی چی؟

برگه صورتی یه ورق هستش که یه سری توضیحات و آپشن داره. یا ممکنه کِیسی به اف بی آی چک نیاز داشته باشه که معمولا پسرا که سربازی دارن و یا کسانی که کار دولتی مشکوک دارن این آپشن تیک می خوره که پاسپورت رو تحویل میدن میگن برو حدود مثلا 8 هفته دیگه بیا ویزاتو بگیر. و یا ممکنه پرونده ات ناقص باشه که اگه مدرکی باشه که بتونی همون تو آنکارا جورش کنی و بدی بهشون 5 روز کاری بعدش ویزاتو می گیری وگرنه باز پاستو می دن می گن برو از ایران تهیه کن به مدت بعد که خودشون می گن برمی گردی آنکارا و ویزاتو می گیری. مثلا من خودم برگه صورتی گرفتم فقط چون صفحه توضیحات شناسنامم مهر مترجم نداشت. همون روز تو آنکارا ترجمه شد و فرداش (در واقع امروز چون من الان انکارا هستم) دادم سفارت. حالام 5 روز دیگه باز باید بمونم که ویزامو به امید خدا بگیرم.

(2013-05-29 ساعت 23:34)hushmandco نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 23:25)nimo80 نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 23:14)hushmandco نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 23:06)nimo80 نوشته:  بچه هااااااا دوستای خوبم من هم با یه نقص کوچولو توو پروندم تقریبا ویزامو گرفتم. صفحه توضیحات شناسنامم چون توضیحات نداشت ترجمه نکرده بودن تو تهران برام. آفیسر که یه خانوم مهربون بود گفت برو امروز بده ترجمه فردا با پاسپورتت بیار بده که تا همون ۳ تا ۵ روز ویزات بیاد. ولی خیلی خوب بود همه چی خدا رو شکر. فقط متاسفانه با گوشی آنلاین میشم نمی تونم سفرنامه بنویسم....
ولی هرکی به زودی برای مصاحبه می خواد بیاد ترکیه و مثل من بار اولشه بگم که کار من رو یه آقایی اینجا انجام دادن که اگه هر چی ازش تعریف کنم کم گفتم... ایشون از طرف دفتر ایران ایر تو آنکارا هستن

همونجا مترجم پیدا کردی؟ میشه آدرسش رو بذاری؟

خود آفیسر بهم یه لیست داد که توش ادرس مترجمای معتمد سفارت نزدیکای سفارت توش بود ولی شناسنامه من رو همین آقایی که اینجا کمکم می کنه گرفت که برام بده ترجمه فردام ببرم سفارت. فردا آدرسش رو می گیرم می دم بهتون. ولی ۵۰ لیر می گیرن مترجمای اینجا :|

همینقدر که تو اون وانفسا آدم کارش رسیده میشه یه دنیا می ارزه. ولی آدرسش رو بعدا سر فرصت پست کن.
دوست عزیز راستی این مترجم رو همین آقایی که اینجا کمکم کرد برام پیدا کرد و خودش داد ترجمه کردن.
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: mhb161 ، arash111 ، amir82 ، oghs ، manila
دوستایی که هنوز نرفتین مصاحبه من اگه سفرناممو بنویسم می بینین که انقده راااااحته مراحل مصاحبه. اصن استرس نداره. آفیسر من که انقد مهربون بوووود. اگه صادق باشین و همه مدارکی که ازتون می خوان کامل باشه هیچ جای نگرانی نیست. مخصوصا اگه مصاحبتونو فارسی انتخاب کنین که دیگه اصن انگار رفتی بانک تو ایران می خوای حساب باز کنی به همین راحتی Big Grin
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: hushmandco ، Given ، mhb161 ، amir82 ، آنی ، oghs ، soruosh ، manila ، lilistar ، ojee
(2013-05-30 ساعت 19:09)Given نوشته:  سلام خدمت همه .. آقا سراغ از ما نمی گیرین Sad.. نمی گین حس افسردگی پیدا می کنه این بچه ؟ Tongue من چند روز دیگه عازمم .. برام دعا کنین .. در ضمن یه حرکتی زدم خوشحال Rolleyes .. اومدم براتون توضیح بدم ... دوستانی که براشون سخته توی ترکیه سیم کارت بخرن و یا اینکه ایرانسل شارژ کنن ... من اینکار رو کردم .. روی گوشی ام که اندروید هست یه اسکایپ نصب کردم بعد رفتم به این وب سایت (ببخشید ..قصد تبلیغ ندارم .. آخه اینا تنها نماینده اسکایپ توی ایران هستند)یه اکونت خریدم (سرویس تماس دقیقه ای با ایران (60 دقیقه ماهانه )) به قیمت 34800 تومان . البته اکونت 120 و 400 دقیقه ماهیانه هم داره که یه مقدار گرون ترن ... حالا می تونم از ترکیه هرجایی که اینترنت هست .. مثل فرودگاه و یا هتل با هر شماره ای توی ایران اعم از موبایل و ثابت تماس بگیرم .... که سقف این تماس ها 60 دقیقه در بازه یکماه از تاریخ خریداریه ... در نهایت همینجا توی خونه تستش هم کردم .. کیفیتش واقعا عالیه . . خودم با خودم حال کردم . Big Grin

با ایرانسل ، یه میس کال انداختم ، 5500 تبدیل شد به 750 . بعد میگن ایران بد جاییه .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: mhb161 ، Given ، oghs
دوووووستاااااان خووووبم خواهش می کنم لطفا خیلی زود جواب این پستمو اگر میشه بدین ، لطفا امروز. یکی اینکه 165 دلار برای فعال سازی گرین کارت رو تو چه سایتی باید آنلاین پرداخت کنیم؟ (می دونم اینجا جاش نبود ولی می خوام از همین آنکارا از طریق کس دیگه پرداخت کنم)
دوم اینکه کسی می دونه فروشگاه IKEA تو آنکارا کجاست و چجوری میشه رفت؟
تو رو خدا فقط لایک نزنین، راهنماییم کنین Sad Sad
تشکر کنندگان: mhb161 ، oghs
[عکس: 5.jpg]
(2013-05-31 ساعت 08:13)nimo80 نوشته:  دوووووستاااااان خووووبم خواهش می کنم لطفا خیلی زود جواب این پستمو اگر میشه بدین ، لطفا امروز. یکی اینکه 165 دلار برای فعال سازی گرین کارت رو تو چه سایتی باید آنلاین پرداخت کنیم؟ (می دونم اینجا جاش نبود ولی می خوام از همین آنکارا از طریق کس دیگه پرداخت کنم)

واسه ۱۶۵ دلار عجله نکن. ایکیای انکارا هم لینک زیره.
http://www.ikea.com.tr/Magaza/Genel/5.aspx
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: alirezass ، amir82 ، mhb161 ، lonelyman ، oghs ، soruosh ، manila
(2013-05-31 ساعت 14:59)hushmandco نوشته:  [عکس: 5.jpg]
(2013-05-31 ساعت 08:13)nimo80 نوشته:  دوووووستاااااان خووووبم خواهش می کنم لطفا خیلی زود جواب این پستمو اگر میشه بدین ، لطفا امروز. یکی اینکه 165 دلار برای فعال سازی گرین کارت رو تو چه سایتی باید آنلاین پرداخت کنیم؟ (می دونم اینجا جاش نبود ولی می خوام از همین آنکارا از طریق کس دیگه پرداخت کنم)

واسه ۱۶۵ دلار عجله نکن. ایکیای انکارا هم لینک زیره.
http://www.ikea.com.tr/Magaza/Genel/5.aspx

ممنوووووووون دوستم... خیلی لطف کردی. پس ۱۶۵ دلار رو الان نمی ریزم. فک کنم خودم هم می تونم وارد آمریکا شدم credit card بگیرم و آنلاین پرداخت کنم؟!
بابت ikea هم ممنون.
تشکر کنندگان: mhb161 ، lonelyman ، oghs ، soruosh ، afshinghwink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان