کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-01 ساعت 22:36)oghs نوشته:  درود بر دوستان خوبم...
بلیط رفت و برگشت مستیم به آنکارا برای 27 جون از ماهان گرفتم تعویض 20 هزار جریمه کنسل 80 هزار و برگشت هم باز به 860 هزار تومان....
خوبه عایا؟
الان من چجوریم...Big Grin

ظاهرا ماهان روزای دوشنبشو برداشته به جاش سه شنبه پرواز گذاشته که برای ما خوب نیست.همون دوشنبه بود بهتر بود.پرواز دیگه ای نیست که دوشنبه باشه؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، oghs
سلام بچه ها ميگم كه خدا كنه كه اين سفارت توي تركيه از دوستانمون كه ميرن واسه مصاحبه به خاطر اين درگيريها وتظاهرات به هممون ويزارو يه ضرب بدن Tongue
مثلا با خودشون بگن چون اوضاع تركيه يه كم بهم ريخته واسه توريستها يه كم خطرناكه ديگه دوباره واسه دريافت ويزانيان تركيه Big Grin
پس به همه ويزاي يه ظرب بديم برن دنبال زندگيشونWink
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: mhb161 ، nimo80 ، shaso ، amir82 ، ojee ، oghs ، AsemanAbee
سلام دوستان ... ما رسیدیم ... پرواز با ماهان واقعا خوب بود .. هتل اتاپ بلواریم .. از نمایندگی ماهان گرفتیم ... شبی 55 دلار ... ما که رسیدیم ... آثار درگیری ها توی میدان کیزلای مشهود بود .. گاز اشک آور ، بقایای آتش سوزی و و .. ولی ما سرمون رو انداختیم از وسط همشون اومدیم .. به نظر امن اومد .. حالا نمی دونم .. گویا شبها شلوغ پلوغه ....
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: m@ry@m75 ، nimo80 ، shaso ، amir82 ، Saeedv13 ، bayat_r ، Rira2013 ، rouzbehdarvishi ، ojee ، manila ، roeentan ، oghs ، hushmandco ، Soap McTavish ، lilistar ، soruosh ، AsemanAbee ، mhb161 ، lilac
سلام دوستان 1تیر ماه کسی تشریف دارن برای مصاحبه

سلام دوستان برای هفته اول تیر ماه کسی همسفر هست؟

***هشدار*** از درج شماره پرونده، تاریخ دقیق سفر، مصاحبه، مشخصات فردی واقعی، شماره تلفن یا هر گونه اطلاعاتی که منجر به شناسایی هویت واقعی شما می شود در انجمن ها خودداری کنید. بی توجهی به این موضوع ممکن است عواقب ناخوشایند و جبران ناپذیری برای شما داشته باشد.

برای پیدا کردن همسفر در زمان مصاحبه تاریخ حدودی مصاحبه را در تاپیک اعلام کنید یا آخرین نسخه جدول مشخصات برندگان 2013 (جدول افشین= afs) را از اینجا دانلود کنید. برای هماهنگی بیشتر با دوستان از سرویس پیام خصوصی استفاده کنید. سعید
کیس نامبر:**90
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، oghs
(2013-06-02 ساعت 16:58)Given نوشته:  سلام دوستان ... ما رسیدیم ... پرواز با ماهان واقعا خوب بود .. هتل اتاپ بلواریم .. از نمایندگی ماهان گرفتیم ... شبی 55 دلار ... ما که رسیدیم ... آثار درگیری ها توی میدان کیزلای مشهود بود .. گاز اشک آور ، بقایای آتش سوزی و و .. ولی ما سرمون رو انداختیم از وسط همشون اومدیم .. به نظر امن اومد .. حالا نمی دونم .. گویا شبها شلوغ پلوغه ....

سلام Given جان عزیز. رسیدنت بخیر. خیلی در این شرایط مراقب باشید. هتل اتاپ بلوار را که گرفتی شبی 55 دلار برای یک نفره یا یک اتاقه؟ می دونی اتاق دابل شبی چنده؟من امروز با هتل تماس گرفتم گفتند برای رزرو اتاق واسمون ایمیل بفرست. می خوام از قیمتها مطمئن بشم.

در ضمن هر کدوم از دوستان آدرس ایمیل هتل را می خواد واسه رزرو کردن اتاق بگه واسش بفرستم.

CaseNumber: 2013AS00007XXX
رویت قبولی: 3 May
ارسال مدارک: 25 May
زمان مصاحبه: نیمه ی اول jun
سفارت: آنکارا
نتیجه: PINK
مقصد: TX, USA

پرواز را بخاطر بسپار

تشکر کنندگان: oghs ، hushmandco ، soruosh ، mhb161
(2013-05-24 ساعت 21:01)yalda25 نوشته:  سلام
من هفته اول جولای انکارا مصاحبه ام هست کسی مثه من هست که با هم هتل و اینا رو هماهنگ کنیم؟

سلام خوب هستین
خانواده ما 4 نفریم هفته اول جولای مصاحبه داریم لطفا برام پیام بزارین
تشکر کنندگان: oghs ، soruosh ، mhb161
دوستان ببخشید کسی در مورد قطار برای انکارا چیزی ننوشته بود کسی اطلاعات داره هزینش نصف میشه
تشکر کنندگان: oghs ، mhb161
خداییش زور می بره ، من امروز قبل از ظهر برام ایمیل از سفارت اومد که پاسپورتت آماده تحویله. من امروز پرواز برگشت داشتم، اگه این ایمیل دیروز برام اومده بود می رفتم تا ظهر می گرفتم Sad پرواز امروزو از دست دادم چون پروازم چارتر ایران ایر بود نتونستم به ترکیش انتقال بدم . اگه چارتر نبود میشد مثل اینکه Sad حالا باید تو این شهر خراب شده تا 4 شنبه بمونم. حالا این شلوغیام که تحمل اینجا رو سخت تر کرده Sad
در ضمن 50 دلار هم جریمه جابجایی تاریخ برگشت دادم. واقعا که :|
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: amir82 ، manila ، oghs ، hushmandco ، payam62 ، AsemanAbee ، mhb161
(2013-06-02 ساعت 21:07)nimo80 نوشته:  خداییش زور می بره ، من امروز قبل از ظهر برام ایمیل از سفارت اومد که پاسپورتت آماده تحویله. من امروز پرواز برگشت داشتم، اگه این ایمیل دیروز برام اومده بود می رفتم تا ظهر می گرفتم Sad پرواز امروزو از دست دادم چون پروازم چارتر ایران ایر بود نتونستم به ترکیش انتقال بدم . اگه چارتر نبود میشد مثل اینکه Sad حالا باید تو این شهر خراب شده تا 4 شنبه بمونم. حالا این شلوغیام که تحمل اینجا رو سخت تر کرده Sad
تحمل داشته باش مرد! این نیز بگذرد.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ojee ، amir82 ، nimo80 ، manila ، oghs ، mhb161
(2013-06-02 ساعت 21:47)hushmandco نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 21:07)nimo80 نوشته:  خداییش زور می بره ، من امروز قبل از ظهر برام ایمیل از سفارت اومد که پاسپورتت آماده تحویله. من امروز پرواز برگشت داشتم، اگه این ایمیل دیروز برام اومده بود می رفتم تا ظهر می گرفتم Sad پرواز امروزو از دست دادم چون پروازم چارتر ایران ایر بود نتونستم به ترکیش انتقال بدم . اگه چارتر نبود میشد مثل اینکه Sad حالا باید تو این شهر خراب شده تا 4 شنبه بمونم. حالا این شلوغیام که تحمل اینجا رو سخت تر کرده Sad

البته من دخترم Wink ولی بععععله باید مرد باشم. این تازه اول راه سختی های مهاجرته Tongue
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: amir82 ، manila ، hushmandco ، oghs ، payam62 ، mhb161 ، godot
(2013-06-02 ساعت 16:58)Given نوشته:  سلام دوستان ... ما رسیدیم ... پرواز با ماهان واقعا خوب بود .. هتل اتاپ بلواریم .. از نمایندگی ماهان گرفتیم ... شبی 55 دلار ... ما که رسیدیم ... آثار درگیری ها توی میدان کیزلای مشهود بود .. گاز اشک آور ، بقایای آتش سوزی و و .. ولی ما سرمون رو انداختیم از وسط همشون اومدیم .. به نظر امن اومد .. حالا نمی دونم .. گویا شبها شلوغ پلوغه ....
به سلامتی گیون جان. خیلی مراقب باش. ما هم به زودی خواهیم آمد. خلاصه حتما یه حکمتی هست که در این شرایط باید اونجا باشیم. موفق باشی و به امید ویزای یکضرب.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: Given ، roeentan ، hushmandco ، oghs ، payam62 ، mhb161
دوستان آیا کسی هاستل هم رفته؟
اگر رفته کسی از نظر تمیزی و هزینه و اینااااااا یه اطلاعاتی بده.
ممنونم....Shy

(2013-06-02 ساعت 11:25)deineath نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 22:36)oghs نوشته:  درود بر دوستان خوبم...
بلیط رفت و برگشت مستیم به آنکارا برای 27 جون از ماهان گرفتم تعویض 20 هزار جریمه کنسل 80 هزار و برگشت هم باز به 860 هزار تومان....
خوبه عایا؟
الان من چجوریم...Big Grin

گرونه!!!!
هر طرف تک رفت هم بگیری 300-320 میشه هر کدومش
کور بشه اگه گرون داده باشه فردا زنگش می زنم...Big Grin
شاید بخاطر اینکه دیرتر گرفتم گرونتره نه؟
اآژانسیه فک کرده من جیگرم...جیگررررم...جیگررررررررم...Big Grin
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: hushmandco ، soruosh ، mhb161
(2013-06-02 ساعت 22:59)nimo80 نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 21:47)hushmandco نوشته:  

البته من دخترم Wink ولی بععععله باید مرد باشم. این تازه اول راه سختی های مهاجرته Tongue

اینجا صحبت از جنسیت نیست همه کسانی که قدم به راه مهاجرت گذاشتن خصلت مردانگی رو حتما داشتن.
خانمهای مجردی که قدم در این راه گذاشتن از همه مرد ترن. چون من و امثال من با خانواده ای میریم که دلگرمی و موتور محرک ما هستن. ولی خانمهای تنها علاوه بر اینکه باید غم غربت رو تنها به دوش بکشن، هرگونه خطری هم که این راه داره باید به تنهایی تحمل کنن. حال اینکه متاسفانه در جامعه ما اینطور آموزش داده شده که فقط مردها میتونن کارهای سخت بکنن و این اعتماد بنفس خانمها رو کم کرده..
من میخواستم برای خواهرم لاتاری ثبت نام کنم که بفرستمش ینگه دنیا و اولین چیزی که ازش خواستم این بود که مرد باشه. البته بماند که اسم خودم در اومد و اون جا موند.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: nimo80 ، lilistar ، mediise ، oghs ، soruosh ، AsemanAbee ، mhb161 ، milad_aae ، lonelyman ، lilac ، آنی ، godot
کسی میدونه از آنکارا به استانبول چطوری میشه رفت ؟ اتوبوس از کجا میبره ؟ شرکتی خاصیه ؟ قطار چطوره ؟
همیشه اتوبوساش هست ؟

ممنون
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: oghs ، mhb161 ، lonelyman ، آنی
(2013-06-03 ساعت 01:04)deineath نوشته:  کسی میدونه از آنکارا به استانبول چطوری میشه رفت ؟ اتوبوس از کجا میبره ؟ شرکتی خاصیه ؟ قطار چطوره ؟
همیشه اتوبوساش هست ؟
ممنون
هر روز اتوبوس داره ،شیش ساعت طول میکشه
هواپیما هم داره هر روز
من نمی دونم اوتوبوس ها کجا هستن ولی بپریسی راحت می تونی پیدا کنیTongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: shaso ، oghs ، payam62 ، mhb161 ، milad_aae ، lonelyman ، lilac ، آنی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان