کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-01 ساعت 18:58)nimo80 نوشته:  آقا ما چه شانسی داریما Big Grin
شما چند روز دیگه آنکارا هستین؟ حالا دیگه نمیشه زیادم رفت این ور اونور سرمون گرم شه. مث اینکه حالا حالاها ادامه داره این داستان

شانس ؟ شیب ؟

من تا دوشنبه سه شنبه هستم . بعد میرم استانبول از اونجا تهران اگه زنده بمونیمBig Grin . اونجا هم همین وضعیته مثله اینکه .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161 ، manila ، oghs ، Ali.US ، amir82 ، afshinghwink
سلام دوستان میخاستم اطلاعاتمو در اختیارتون بزارم البته دوستان همه لطف کردن اطلا عات خوبی دادن
ما هتل ددمان را گرفتیم از نظر موقعیت مکانی ودسترسی به همه جا بد نبود
ولی به نسبت 5 ستاره بودن اصلا نمیارزه شاید در حد هتل 3 ستاره اینجا باشه
فقط صبحانه خوبی داشت
خیلی دقت کنید مثل ما هزینه بیخود ندید چون در طول روز هم بیرون هستین
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
تشکر کنندگان: shatsi ، payam62 ، mhb161 ، oghs ، manila ، amir82 ، mediise ، afshinghwink ، soruosh ، godot
(2013-06-01 ساعت 19:09)deineath نوشته:  
شما چند روز دیگه آنکارا هستین؟ حالا دیگه نمیشه زیادم رفت این ور اونور سرمون گرم شه. مث اینکه حالا حالاها ادامه داره این داستان

شانس ؟ شیب ؟

من تا دوشنبه سه شنبه هستم . بعد میرم استانبول از اونجا تهران اگه زنده بمونیمBig Grin . اونجا هم همین وضعیته مثله اینکه .
آقا ما هم چند روز دیگه اونجا باید باشیم. آدم یاد داستان حضرت سلیمان می افته والاBig Grin من می خواستم وقتی میریم ترکیه به بقیه ای که تو تهران هستند و تو شرایط فعلی مملکت ... بگم مراقب خودشون باشن. حالا اونها به من می گن میری مراقب باش یه وقت قاطی جریانات نشی! عجب داستانیه به خدا!Cool
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: oghs ، afshinghwink ، deineath ، mhb161 ، mediise
درود بر دوستان خوبم...
بلیط رفت و برگشت مستیم به آنکارا برای 27 جون از ماهان گرفتم تعویض 20 هزار جریمه کنسل 80 هزار و برگشت هم باز به 860 هزار تومان....
خوبه عایا؟
الان من چجوریم...Big Grin
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: amir82 ، afshinghwink ، mhz_ir ، mhb161
(2013-06-01 ساعت 18:58)nimo80 نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 18:19)deineath نوشته:  جاتون خالی از موزه آتاتورک برگشتیم تو مترو گاز اشک آور زدن و .. در های خروجی رو بسته بودن .. با چشمه بسته با خانومم می خوردیم تو درو دیوار تا برسیم بالا ..

[عکس: IMG_1282.jpg]

آقا ما چه شانسی داریما Big Grin
چه می دونیم جریان چیه؟ لابد همه ش خیرهCool به قولی ؛ رشته ای بر گردنم افکنده دوست می کِشد هر جا که خاطر خواهِ اوست.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: hushmandco ، nimo80 ، oghs ، afshinghwink ، mhb161
(2013-06-01 ساعت 00:39)alirezadiba نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 23:32)nimo80 نوشته:  دوستان کیا الان آنکارا هستن؟ امروز از شانس خوب ما :| تو آنکارا تظاهرات شده :| می ترسم فردا اداره پُست اعتصاب کنن ویزای من به دستم نرسه Sad یعنی من فک کنم آمریکا هم برم اونجام تظاهرات شروع بشه :'(

تظاهرات امروز مربوط به تخریب پارک میدان تقسیم در شهر استانبول بود . همچین تظاهراتی کارش به اعتصاب نمیکشه! خیالتون راحت باشه

برای اطلاع دوستانی هم که نگران کار من بودند و به من لطف دارند باید عرض کنم که متاسفانه من هم هنوز کلیر نشدم و فعلا پرچمدار شهر آنکارا هستم ...

( خالصانه عرض کنم که واقعا دیگه اعصابی نمونده ... )
داداشم باز پاشو برو دوستان رو ببر قونیه!دلتم وا میشه .
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: oghs ، amir82 ، afshinghwink ، mhb161
(2013-06-01 ساعت 19:09)deineath نوشته:  

شانس ؟ شیب ؟

اوه اوه استاتبول که مث اینکه بدتره که. حالا نرین استانبول بذارین اقلا سالم برسونین خودتونو آمریکا Wink
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: oghs ، afshinghwink ، mhb161 ، manila
(2013-06-01 ساعت 00:39)alirezadiba نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 23:32)nimo80 نوشته:  دوستان کیا الان آنکارا هستن؟ امروز از شانس خوب ما :| تو آنکارا تظاهرات شده :| می ترسم فردا اداره پُست اعتصاب کنن ویزای من به دستم نرسه Sad یعنی من فک کنم آمریکا هم برم اونجام تظاهرات شروع بشه :'(

تظاهرات امروز مربوط به تخریب پارک میدان تقسیم در شهر استانبول بود . همچین تظاهراتی کارش به اعتصاب نمیکشه! خیالتون راحت باشه

برای اطلاع دوستانی هم که نگران کار من بودند و به من لطف دارند باید عرض کنم که متاسفانه من هم هنوز کلیر نشدم و فعلا پرچمدار شهر آنکارا هستم ...

( خالصانه عرض کنم که واقعا دیگه اعصابی نمونده ... )
علیرضا جان مواظب خودت باش
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

تشکر کنندگان: oghs ، afshinghwink ، mhb161 ، lilac
سلام بچه ها سعی کنین اطراف کیزیلای هتل نگیرین...مثل اتاپ بلوارو الیت...ما الان هتل اتاپ بلواریم.دقیقا وسط درگیریاست...حتی تو اتاقمونم گاز اشک آور هست...تا صبح هم جلوی هتل تظاهرات هست...اصلا نمیشه خوابید...تظاهر کننده ها همش فرار می کنن میان تو هتل...کم مونده بیان تو اتاق...البته هیجانم داره...ولی خیلی خطرناکه...هیچ جا هم نمیشه رفت...جاتون خالی کلی گاز خوردیم و سرو صورتمون سوخته...
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: nimo80 ، alirezass ، afshinghwink ، mhb161 ، lilac ، amir82 ، manila ، oghs ، lilistar
سلام دوستان
این هتل Royal Carine خوبه واسه اقامت؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، soruosh
(2013-06-02 ساعت 03:41)yasaman1111 نوشته:  سلام بچه ها سعی کنین اطراف کیزیلای هتل نگیرین...مثل اتاپ بلوارو الیت...ما الان هتل اتاپ بلواریم.دقیقا وسط درگیریاست...حتی تو اتاقمونم گاز اشک آور هست...تا صبح هم جلوی هتل تظاهرات هست...اصلا نمیشه خوابید...تظاهر کننده ها همش فرار می کنن میان تو هتل...کم مونده بیان تو اتاق...البته هیجانم داره...ولی خیلی خطرناکه...هیچ جا هم نمیشه رفت...جاتون خالی کلی گاز خوردیم و سرو صورتمون سوخته...

ما هتلمون تو بلوار آتاتورک هست هتل Ozilhan. اونجا هم همین بساطه. به قول شما کم مونده بود تو اتاقا هم بریزن ملت... چه بساطی داریما Wink
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: alirezass ، afshinghwink ، yasaman1111 ، mhb161 ، amir82 ، manila ، oghs ، lilistar
(2013-06-02 ساعت 07:07)nimo80 نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 03:41)yasaman1111 نوشته:  سلام بچه ها سعی کنین اطراف کیزیلای هتل نگیرین...مثل اتاپ بلوارو الیت...ما الان هتل اتاپ بلواریم.دقیقا وسط درگیریاست...حتی تو اتاقمونم گاز اشک آور هست...تا صبح هم جلوی هتل تظاهرات هست...اصلا نمیشه خوابید...تظاهر کننده ها همش فرار می کنن میان تو هتل...کم مونده بیان تو اتاق...البته هیجانم داره...ولی خیلی خطرناکه...هیچ جا هم نمیشه رفت...جاتون خالی کلی گاز خوردیم و سرو صورتمون سوخته...

ما هتلمون تو بلوار آتاتورک هست هتل Ozilhan. اونجا هم همین بساطه. به قول شما کم مونده بود تو اتاقا هم بریزن ملت... چه بساطی داریما Wink

ﺳﻼﻡ اﻳﻦ اﻭﺯﻳﻠﻬﺎﻥ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﻳﺎﺳﺖ? ﺷﺎﻳﺪ ﻣﺎ ﻫﻢ اﻭﻣﺪﻳﻢ اﻭﻧﺠﺎ
تشکر کنندگان: mhb161 ، oghs
(2013-06-02 ساعت 08:34)seeker نوشته:  

سلام. نمی تونم بگم خیلی خوبه. دو ستاره ست. امکاناتشم فقط اینترنت وایرلسشه و صبحانه. اتاقاشم خیلی معمولیه ولی تقریبا تمیزه. یکم بالاتر از میدان آتاتُرکه. به سفارت هم خیلی نزدیکه. 10-15 دقیقه پیاده راهه. میدون کیزیلای هم تقریبا نزدیکشه.
اینم شمارشه 00903124170044
تشکر کنندگان: mhb161 ، amir82 ، oghs
(2013-06-01 ساعت 22:36)oghs نوشته:  درود بر دوستان خوبم...
بلیط رفت و برگشت مستیم به آنکارا برای 27 جون از ماهان گرفتم تعویض 20 هزار جریمه کنسل 80 هزار و برگشت هم باز به 860 هزار تومان....
خوبه عایا؟
الان من چجوریم...Big Grin

گرونه!!!!
هر طرف تک رفت هم بگیری 300-320 میشه هر کدومش
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: mhb161 ، amir82 ، oghs
(2013-06-02 ساعت 11:08)nimo80 نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 08:34)seeker نوشته:  

سلام. نمی تونم بگم خیلی خوبه. دو ستاره ست. امکاناتشم فقط اینترنت وایرلسشه و صبحانه. اتاقاشم خیلی معمولیه ولی تقریبا تمیزه. یکم بالاتر از میدان آتاتُرکه. به سفارت هم خیلی نزدیکه. 10-15 دقیقه پیاده راهه. میدون کیزیلای هم تقریبا نزدیکشه.
اینم شمارشه 00903124170044

سلام میگم که با این شرایط سفارت امریکا پذیرش داره ؟ بچه ها مواظب خودتون باشین
تشکر کنندگان: mhb161 ، oghs

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان