کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-31 ساعت 15:39)nimo80 نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 14:59)hushmandco نوشته:  [عکس: 5.jpg]
(2013-05-31 ساعت 08:13)nimo80 نوشته:  دوووووستاااااان خووووبم خواهش می کنم لطفا خیلی زود جواب این پستمو اگر میشه بدین ، لطفا امروز. یکی اینکه 165 دلار برای فعال سازی گرین کارت رو تو چه سایتی باید آنلاین پرداخت کنیم؟ (می دونم اینجا جاش نبود ولی می خوام از همین آنکارا از طریق کس دیگه پرداخت کنم)
دوم اینکه کسی می دونه فروشگاه IKEA تو آنکارا کجاست و چجوری میشه رفت؟
تو رو خدا فقط لایک نزنین، راهنماییم کنین Sad Sad

واسه ۱۶۵ دلار عجله نکن. ایکیای انکارا هم لینک زیره.
http://www.ikea.com.tr/Magaza/Genel/5.aspx
[عکس: 5.jpg]

ممنوووووووون دوستم... خیلی لطف کردی. پس ۱۶۵ دلار رو الان نمی ریزم. فک کنم خودم هم می تونم وارد آمریکا شدم credit card بگیرم و آنلاین پرداخت کنم؟!
بابت ikea هم ممنون.
خواهش میکنم.
بله میتونی. از اونجا هم پرداخت کنی . فقط اومدن گرین کارتت کمی دیرتر میشه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: mhb161 ، lonelyman ، oghs ، shatsi ، afshinghwink
از دوستان الان کسی تو ترکیه نیست .. یه زحمت بهش بدم ؟ هر کس وقت داره .. یه آمار بده .. ممنون می شم .... منتظرم .. لطفا پیام خصوصی بدین .. مرسی .
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، mhb161 ، lonelyman ، oghs ، afshinghwink
دوستانی که در ماه می رفتند برای مصاحبه لطفا می فرمایید که هزینه ها برای یک خانواده سه نفره برای 7 روز چقدر میشه؟بجز 990 دلار سفارت .
هزینه خورد و خوراک و رفت و آمد و هتل و بلیط و دکتر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، lonelyman ، oghs ، afshinghwink
دوستان کیا الان آنکارا هستن؟ امروز از شانس خوب ما :| تو آنکارا تظاهرات شده :| می ترسم فردا اداره پُست اعتصاب کنن ویزای من به دستم نرسه Sad یعنی من فک کنم آمریکا هم برم اونجام تظاهرات شروع بشه :'(
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: lonelyman ، oghs ، shatsi ، payam62 ، Szsanazsz ، mhb161 ، milad_aae ، afshinghwink
(2013-05-31 ساعت 23:32)nimo80 نوشته:  دوستان کیا الان آنکارا هستن؟ امروز از شانس خوب ما :| تو آنکارا تظاهرات شده :| می ترسم فردا اداره پُست اعتصاب کنن ویزای من به دستم نرسه Sad یعنی من فک کنم آمریکا هم برم اونجام تظاهرات شروع بشه :'(

'نگران نباش. من 10 روز اونجا بودم 4 تا تظاهرات اساسی برگزار شد. تریپ ماشین آبپاشو ... هیچ جای نگرانی نداره.
سفرنامه
تشکر کنندگان: lonelyman ، oghs ، shatsi ، payam62 ، soruosh ، Soap McTavish ، mhb161 ، afshinghwink ، lilac
(2013-05-31 ساعت 22:30)n51 نوشته:  دوستانی که در ماه می رفتند برای مصاحبه لطفا می فرمایید که هزینه ها برای یک خانواده سه نفره برای 7 روز چقدر میشه؟بجز 990 دلار سفارت .
هزینه خورد و خوراک و رفت و آمد و هتل و بلیط و دکتر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه؟

غذا که بستگی داره چی بخورین. ولی از حدودا 6 لیر نفری حساب کنین تا حتی 20 لیر البته با نوشابه. رفت و آمد هم که اتوبوسای درون شهریشون یا کارتین یا پولی. کارتیا که رنگشون آبی پُر رنگه رو سوار نشین. آبی کم رنگاش که پولین 2 لیر هست کرایه اش. تاکسی هم گرونه معمولا 10 لیر اینا می گیرن. آب معدنی هم ما 5 لیتری گرفتین از جلوی هتلمون 2.5 لیر. هتلمون دو ستاره است Ozilhan اتاق دو تخته شبی 58 دلار. بلیط هواپیمای ایران ایر هم رفت و برگشت شد نفری 440 هزار تومن البته چارتر یه هفته ای. دکتر هم حداقل رو نفری 150 دلار حساب کنین. بستگی داره بهتون واکسن بزنه یا نه .اگه واکسن مثل مثلا آبله مرغون بزنه که مدیکالتون گرونتر میشه. دیگه بیشتر هزینه ها رو گفتم خدمتتون دیگه.

(2013-05-31 ساعت 23:34)hushmandco نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 23:32)nimo80 نوشته:  دوستان کیا الان آنکارا هستن؟ امروز از شانس خوب ما :| تو آنکارا تظاهرات شده :| می ترسم فردا اداره پُست اعتصاب کنن ویزای من به دستم نرسه Sad یعنی من فک کنم آمریکا هم برم اونجام تظاهرات شروع بشه :'(

'نگران نباش. من 10 روز اونجا بودم 4 تا تظاهرات اساسی برگزار شد. تریپ ماشین آبپاشو ... هیچ جای نگرانی نداره.
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: hushmandco ، lonelyman ، oghs ، amir82 ، Saeedv13 ، afshinghwink ، payam62 ، soruosh ، mhb161 ، manila

تظاهرات امروز مربوط به تخریب پارک میدان تقسیم در شهر استانبول بود . همچین تظاهراتی کارش به اعتصاب نمیکشه! خیالتون راحت باشه

برای اطلاع دوستانی هم که نگران کار من بودند و به من لطف دارند باید عرض کنم که متاسفانه من هم هنوز کلیر نشدم و فعلا پرچمدار شهر آنکارا هستم ...

( خالصانه عرض کنم که واقعا دیگه اعصابی نمونده ... )
تشکر کنندگان: oghs ، shatsi ، farmiz ، nimo80 ، Given ، hushmandco ، amir82 ، Saeedv13 ، afshinghwink ، payam62 ، soruosh ، Szsanazsz ، Soap McTavish ، mhb161 ، manila ، lilistar
(2013-06-01 ساعت 00:39)alirezadiba نوشته:  

گروه تظاهر کننده ی امروز یک سری دانشجو بودند که نسبت به وضیعیت فرهنگی در حال اعتراض بودند و همچین تظاهراتی کارش به اعتصاب نمیکشه! خیالتون راحت باشه

برای اطلاع دوستانی هم که نگران کار من بودند و به من لطف دارند باید عرض کنم که متاسفانه من هم هنوز کلیر نشدم و فعلا پرچمدار شهر آنکارا هستم ...

یعنی دست روزگار پیوند ما و دوستان نیروی ضد ش و ر ش بسته شده انگاری .

جاتون خالی دست به دست همسرم تو این کوچه های دوری کیزلای بودیم که دو سه تا گاز زدن همه مردم فرار کردن . منم فکر کردم که دود غذا و این چیزاس به راهم ادامه دادم و الانم که دو ساعت میگذره با چشم گریون می نویسم Big Grin

پامون برسه یو اس ای فک کنم دوباره وا ل استریت و جنگ داخلی شه ....
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: hushmandco ، amir82 ، payam62 ، afshinghwink
(2013-05-30 ساعت 20:13)deineath نوشته:  دوستان ، کجاهای آنکارا دیدنیه ؟ حوصلمون سر رفت ..
قسمت سوم سفرنامه منو بخون دوست عزیز.....لینکش توی امضای من هست....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: hushmandco ، amir82 ، payam62 ، deineath ، soruosh ، manila ، afshinghwink
(2013-06-01 ساعت 01:05)deineath نوشته:  

گروه تظاهر کننده ی امروز یک سری دانشجو بودند که نسبت به وضیعیت فرهنگی در حال اعتراض بودند و همچین تظاهراتی کارش به اعتصاب نمیکشه! خیالتون راحت باشه

جاتون خالی دست به دست همسرم تو این کوچه های دوری کیزلای بودیم که دو سه تا گاز زدن همه مردم فرار کردن . منم فکر کردم که دود غذا و این چیزاس به راهم ادامه دادم و الانم که دو ساعت میگذره با چشم گریون می نویسم Big Grin

راست می گین به خدا. انگار این برنامه ها هیچ جا ول کنمون نیست Big Grin

(2013-05-31 ساعت 23:34)hushmandco نوشته:  

تشکر کنندگان: amir82 ، afshinghwink ، manila
(2013-06-01 ساعت 01:05)deineath نوشته:  

Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: shatsi ، amir82 ، afshinghwink ، deineath ، manila ، ojee
(2013-06-01 ساعت 12:06)afshinghwink نوشته:  دوستان خوبمBig Grin

حواستون باشه ابتدای ورود به سفارت از شما پاکت پزشکی ممهور شده رو می خوان بنابراین اون پاکتهارو که دکتر به شما داده..آماده داشته باشین و نکته خیلی خیلی مهم اینکه حتما دقت کنید پاکت رو دوباره کجا میذارن براتون یا خودتون کجا میذارین مثل ما نشین که سفارت رو برای پیدا کردن پاکت گشتیم و آخر سر فهمیدم که خود نگهبان بعد از خروجی دستگاه اونرو توی کیفم گذاشته بود!!!!!!

نکته دیگر اینکه سفارت بطور کامل تحت پوشش دوربینها است و با توجه به نوع دوربین هایی که دیدم حتی صدای نفسهای شما رو هم می تونن بشنوند بنابراین به همراهان خودتون این مورد رو یادآوری کنید..البته من این موضوع رو به همسرم یادآوری کردم و ایشون هم خود بر این موضوع تاکید داشتند ولی به محض ورود و نشستن روی صندلی ها که هنوز عرقمون خشک نشده بود اولین جمله ای که به من گفتند این بود..رفتارم طبیعیه؟ من ابتدا سعی کردم این موضوع رو با یک لبخند تلخ یادآوری کنم که دوباره ادامه داد مگه من چیکار کردم!!!!!!!!!!!!!!منو میگی!!!!!!!! حالا تو سفر نامه ام کامل براتون می نویسم چون داره گریه ام میگیره.. !!!!نمی دونم مربوط به چی میشه ..شاید محل صدور شناسنامه!!!!قضاوت با خودتون...دیگه باید برم سر زندگیم... خداحافظ بچه ها موفق باشین

--------------------------------------------------------------------------------

آقا توروخدا بنویس این سفرنامتو. پس کی میخوای بنویسی. ضمنا طبیعی باشه رفتارت افشین جون.Tongue
سفرنامه
تشکر کنندگان: soruosh ، payam62 ، milad_aae ، afshinghwink ، ojee
جاتون خالی از موزه آتاتورک برگشتیم تو مترو گاز اشک آور زدن و .. در های خروجی رو بسته بودن .. با چشمه بسته با خانومم می خوردیم تو درو دیوار تا برسیم بالا ..

[عکس: IMG_1282.jpg]
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: hushmandco ، lonelyman ، nimo80 ، payam62 ، alirezass ، mhb161 ، oghs ، Ali.US ، amir82 ، lilac ، Given ، ojee
(2013-06-01 ساعت 18:19)deineath نوشته:  جاتون خالی از موزه آتاتورک برگشتیم تو مترو گاز اشک آور زدن و .. در های خروجی رو بسته بودن .. با چشمه بسته با خانومم می خوردیم تو درو دیوار

مرسي جاي ما رو خالي كردين دوست عزيز... دوستان جاي ماTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161 ، oghs ، milad_aae ، amir82 ، afshinghwink ، sepideh_
(2013-06-01 ساعت 18:19)deineath نوشته:  جاتون خالی از موزه آتاتورک برگشتیم تو مترو گاز اشک آور زدن و .. در های خروجی رو بسته بودن .. با چشمه بسته با خانومم می خوردیم تو درو دیوار تا برسیم بالا ..

[عکس: IMG_1282.jpg]

آقا ما چه شانسی داریما Big Grin
شما چند روز دیگه آنکارا هستین؟ حالا دیگه نمیشه زیادم رفت این ور اونور سرمون گرم شه. مث اینکه حالا حالاها ادامه داره این داستان
تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161 ، oghs ، manila ، hushmandco ، amir82 ، afshinghwink ، ali.agha

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان