کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-15 ساعت 17:42)n51 نوشته:  سلام دوستان که مصاحبه آنکارا رفتید لطفا یه هتل خوب نزدیک سفارت و مطب معرفی میکنید ؟ از طریق تور اقدام کنیم بهتره یا مستقل؟

مطب که فقط یه مطب دکتر برای کارهای مدیکال هست ، اون هم دکتر Ungan که معرف حضور همه بچه هایی که رفتن آنکارا هست Wink
هتل هم بستگی داره بخواین هتلش خیلی خوب باشه یا معمولی
هتل دِدِمان که گویا 5 ستاره است ولی من خودم هتل اُزیلهان Ozilhan بودم ، دو ستاره ست ولی بد نیست ! فاصله اش هم تا سفارت 500 متر و 10 دقیقه پیاده است ! اگر راجع به قیمتاش توضیح خواستین در خدمتم Smile
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: shaso ، amir82 ، mhb161 ، oghs
(2013-06-16 ساعت 11:51)nimo80 نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 17:42)n51 نوشته:  سلام دوستان که مصاحبه آنکارا رفتید لطفا یه هتل خوب نزدیک سفارت و مطب معرفی میکنید ؟ از طریق تور اقدام کنیم بهتره یا مستقل؟

مطب که فقط یه مطب دکتر برای کارهای مدیکال هست ، اون هم دکتر Ungan که معرف حضور همه بچه هایی که رفتن آنکارا هست Wink
هتل دِدِمان که گویا 5 ستاره است ولی من خودم هتل اُزیلهان Ozilhan بودم ، دو ستاره ست ولی بد نیست ! فاصله اش هم تا سفارت 500 متر و 10 دقیقه پیاده است ! اگر راجع به قیمتاش توضیح خواستین در خدمتم Smile
از راهنمایی شما ممنون . اگه ممکنه در مورد قیمت و اینکه با تور بهتره یا نه راهنمایی بفرمایید .
تشکر کنندگان: mhb161 ، oghs
(2013-06-16 ساعت 12:30)n51 نوشته:  

از راهنمایی شما ممنون . اگه ممکنه در مورد قیمت و اینکه با تور بهتره یا نه راهنمایی بفرمایید .
دوست عزيز ما ددمان بوديم
حثما هتل رو از طريق تور رزرو كنيد
خيلي ارزونتر واسه تون مي گيرن.

هتل هاليدي اين رو ديدم از ددمان ارزونتره
و هتل خوبي هست
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: amir82 ، mhb161 ، oghs ، n51
(2013-06-16 ساعت 12:30)n51 نوشته:  

این هتل اوزیلهان دو قسمت داره ، قسمت معمولیش اتاقای دابلش شبی 58 $ و سینگلش شبی 38$ و قسمت لوکسش که تمیزتر از قسمت معمولیشه شبی 75 دلار اتاق دابلشه ، ولی از نظر امکانات فرق خاصی با هم نمی کنن.
من راجع به تور اطلاعی ندارم نمی دونم با صرفه تر میشه یا نه !!
هتل رو هم برام آقایی که در پروسه مدیکال و مصاحبه کمک و راهنماییم می کرد از همون آنکارا برام رزرو کرده بود (آقا مجید شیرین بیک)
این هم سایت هتل هست http://www.ozilhanotel.com.tr/homepage.html
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: mhb161 ، n51 ، oghs
(2013-06-10 ساعت 01:04)alihmh نوشته:  سلام به دوستان خوب مهاجر سرا:
من برای رزرو هتل به یک آژانس زنگ زدم و قیمت یک هتل 4 ستاره ( رویال کارین آنکارا) رو ارزونتر از از هتل 3 ستاره اتاپ بلوار داد. به نظر شما کدام یک بهتره که رزرو کنم(از نظر کیفیتی)
مرسی از همگی

هتل چهار ستاره اي كه ارزونتره صد در صد كيفيتش پائين تره و يا يه جاي پرته كه كلي بايد كرايه تاكسي بدي .حتماً تحقيق كن.
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: mhb161 ، alihmh ، oghs ، n51
(2013-06-16 ساعت 13:44)zavosh نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 11:38)nimo80 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 10:23)zavosh نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 16:04)nimo80 نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 14:37)zavosh نوشته:  دوستانی که کلیر شدن و رفتن آنکارا ویزا بگیرند میشه لطفا" بگن از چه ساعتی میشه پاسپورتها را تحویل سفارت داد؟
با تشکر

فکر کنم از ساعت 10 صبح. من خودم ساعت 10:30رفتم پست و پاسپورتمو تحویل گرفتم .

اداره پست را نمیگم, سفارت چه ساعتی رفتید پاسپورت تحویل دادید؟.

آها ببخشید هول بودم آخر جمله اتونو نخوندم Big Grin
ولی بازم همون ساعت 10:30

شما ببخشید, ممنون از پاسختان فقط عجیبه که تو سایت خود سفارت گفته از ساعت 1-1:30 , میشه پاسپورتها را تحویل داد. اینهم از عجایب آنکارا.Wink

والا من خودم روز مصاحبه ام مدرکم یه چیزیش ناقص بود باید فرداش می بردم تحویل می دادم با پاسپورتم، گفتن از ساعت 10:30 می تونی بیای پاسپورت و اون مدرکتو تحویل بدی ! من هم دقیقا 10:30 بردم تحویل دادم Smile حالا دقیقا مورد شما رو نمی دونم
تشکر کنندگان: mhb161 ، oghs ، n51
سلام به دوستان خوب مهاجر سرا.
کسی خبر از شلوغی های آنکارا داره؟ اوضاع چطوره؟ با این وضعیت امکان رفتن وجود داره؟
مرسی
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mhb161 ، oghs ، n51
(2013-06-16 ساعت 16:53)Ehsan1358 نوشته:  سلام
دوستان من دارم بزودی (هفته آینده) به مصاحبه می روم.
1- آدرسی برای ارایه در فرم ها به عنوان آدرس پستی در آمریکا (هیوستون) ندارم هرچه پیغام خصوصی گذاشته ام هیچ کس جواب نداده است آدرس یه هتل رو برای زندگی می خواهم بدهم ولی آدرس پستی ندارم اسپانسرم ندارم با 50 ملیون نامه تمکن.
2- مطابق با مدل کاروتز ( چانه زنی) برای اسکان، محلی را رزرو قطعی نکرده ام.
برای همه آرزوی موفقیت و سلامتی در هر جای جهان در کنار خانواده و انتظار دعا و آرزوی موفقیت از دوستان را دارم .

احسان جان.
ظاهرا آدرس هتل برای آدرس پستی در آمریکا قبول نیست. نمیدونم کجا خوندم ولی یادمه هچین چیزی بود.
ضمن اینکه بحث آدرس در آمریکا چیزی نیست که با پیغام خصوصی به اعضای اینجا بشه تهیه اش کرد.
اگر تنها هستی و وابسته ای نداری، پنجاه میلیون برات کافیه.
برای آدرس اگر دستت به هیچ جایی بند نیست و هیچکس رو نداری، مجبوری یه آدرس در ازای پرداخت مبلغی پول از شرکت ایمیگرانجل که تبلیغش بالای صفحات سایت هست بگیری.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، 3pideh ، mhb161 ، nimo80 ، oghs ، n51
دوستان از الی گشت بلیط ماهان رو به قیمت ۶۰۰ تومان تهیه کردم٬ اما برای برگشت خواستم تا بلیط صادر نشه و از طریق ایمیل با اعلام تاریخ در اینده بلیط صادر خواهد شد..
من برای یک شب هتل اتاب بلوار رو گرفتم تا برم و اگر شد با قیمت کمتری هتل رو حضوری بگیرم و همچنین هتل مجاور اتاب بلوار یعنی هتل ارگن رو هم از نزدیک ببینم اگر خوب بود برای شب های آتی اونجا رو بگیرم...
من هتل اتاب بلوار رو برای یک شب با ترانسفر فرودگاهی و ناهار و گشت شهری و بلیط رفت و برگشت ۷۶۴ تومان گرفتم... Smile
مصاحبه هفته اول جولای سفارت انکارا (شماره کیس ۲۰۱۳/۹۰xx)
گاهی کارهای کوچکی که برای دیگران میکنیم بزرگترین بخش قلب آنهاراتسخیرمیکند

تشکر کنندگان: Soap McTavish ، oghs ، ali.agha ، n51 ، رضا امیر ، payam62 ، mhb161 ، amir82
دوستان موقع گرفتن پاسپورت از اداره پست در اننکارا با فتوکپی پاس بهمون تحویل میدن یا نه ؟
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
تشکر کنندگان: n51 ، mhb161
(2013-06-16 ساعت 21:50)yalda25 نوشته:  دوستان از الی گشت بلیط ماهان رو به قیمت ۶۰۰ تومان تهیه کردم٬ اما برای برگشت خواستم تا بلیط صادر نشه و از طریق ایمیل با اعلام تاریخ در اینده بلیط صادر خواهد شد..
من برای یک شب هتل اتاب بلوار رو گرفتم تا برم و اگر شد با قیمت کمتری هتل رو حضوری بگیرم و همچنین هتل مجاور اتاب بلوار یعنی هتل ارگن رو هم از نزدیک ببینم اگر خوب بود برای شب های آتی اونجا رو بگیرم...
من هتل اتاب بلوار رو برای یک شب با ترانسفر فرودگاهی و ناهار و گشت شهری و بلیط رفت و برگشت ۷۶۴ تومان گرفتم... Smile
میشه لطفا شماره الی گشت را برام پیام بذارید ؟ لطفا<<<<<<
تشکر کنندگان: oghs ، yalda25 ، mhb161
(2013-06-16 ساعت 21:50)yalda25 نوشته:  دوستان از الی گشت بلیط ماهان رو به قیمت ۶۰۰ تومان تهیه کردم٬ اما برای برگشت خواستم تا بلیط صادر نشه و از طریق ایمیل با اعلام تاریخ در اینده بلیط صادر خواهد شد..
دوست عزيز پيشنهاد من اينه كه هتل رو از طريق اژانس رزرو كنيد
مطمينا شما خودتون نميتونيد ارزرنتر از اونها بگيريد
ما هم از طريق اژانس گرفته بوديم
ولي چند تا هتل ديگه رو رفتم ديدم با اينكه تركي هم بلد بودم و چونه زدم ولي بازم قيمتها خيلي بالا بود.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: n51 ، yalda25 ، mhb161 ، oghs ، amir82
سلام.ممنون از راهنمايي ارزشمندتون
ما يه كيس 3 نفره هستيم اگه امكان داره بفرماييد ما كه دوشنبه وقت سفارت داريم مي تونيم فرداش برگرديم .يعني پاسامونو ميگيرند
با تشكر كيس نامبر 90xx
کیس نامبر: 90xx مصاحبه : هفته دوم جولای محل مصاحبه: آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر
تشکر کنندگان: n51 ، mhb161 ، oghs
(2013-06-17 ساعت 01:14)n51 نوشته:  
میشه لطفا شماره الی گشت را برام پیام بذارید ؟ لطفا<<<<<<
مسیج کردم براتون

تشکر کنندگان: 3pideh ، mhb161 ، oghs
(2013-06-17 ساعت 01:27)shaso نوشته:  
دوست عزيز پيشنهاد من اينه كه هتل رو از طريق اژانس رزرو كنيد
مطمينا شما خودتون نميتونيد ارزرنتر از اونها بگيريد
ما هم از طريق اژانس گرفته بوديم
ولي چند تا هتل ديگه رو رفتم ديدم با اينكه تركي هم بلد بودم و چونه زدم ولي بازم قيمتها خيلي بالا بود.
پس با این حساب به احتمال ۹۹ درصد برم هتل رو برای باقی روزها از همین الی گشت بگیرم..ممنون از توصیه تون Smile

تشکر کنندگان: mhb161 ، shaso ، oghs

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان