کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
اگر پاس دوشنبه تحویل به سفارت بشه تقریبا تا چند شنبه بشه بگیریم؟
تشکر کنندگان: oghs ، mhb161 ، shani89
(2013-06-19 ساعت 23:27)mhz_ir نوشته:  اگر پاس دوشنبه تحویل به سفارت بشه تقریبا تا چند شنبه بشه بگیریم؟

فکر می کنم یا 4شنبه یا جمعه می تونین از PTT بگیرین
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: mhz_ir ، oghs ، mhb161 ، soruosh ، shani89
سلام :

من یه سوال در مورد نحوه و زمان مناسب وقت گرفتن از PTT داشتم ... منظورم وقتی کارنت شدیم باید وقت بگیریم ویا قبل از سفرمان و یا اصلا وقتی رفتیم مصاحبه از خود آنکارا ؟ و این که من آدرس یا شماره تلفنی ندیدم از PTT لطفا راهنمایی کنید .
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: oghs
(2013-06-19 ساعت 22:18)nimo80 نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 19:36)uvthk نوشته:  سلام از دوستانی که در آنکارا مصاحبه داشتن سوال داشتم: بعد از مصاحبه آیا پاسپورتمونو در سفارت نگه میدارن؟ کلاً بعد از مصاحبه کی میتونیم به ایران برگردیم؟ همون روز مصاحبه میتونیم برگردیم؟ ممنون از راهنماییتون

زمان مصاحبه: هفته دوم جولای، آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر90xx کیس نامبر:

همونجور که دوست دیگمون گفتن اگه یه ضرب بگیرین و به کلیرنس نخورین ، پاسپورتا رو نگه می دارن و 3 تا 5 روز کاری به PTT ارسال میشه باید از پُست بگیرین ..
ولی اگه به کلیرنس بخورین حالا به هر دلیلی مثلا یا نقص مدرک یا انجام پروسه اداری (اف بی آی چک) همون موقع پاسپورتاتون رو می دن و می تونین برگردین .
اما اگه به کلیرنس نخورین و پاسپورتاتونو ندن ، و عجله هم داشته باشین برای برگشت به ایران ، فکر کنم می تونین از سفارت ایران در آنکارا برگه خروج بگیرین به جای پاسپورت و بعد برگردین و پاسپورتتون رو دریافت کنین .
ولی باز هم در مورد برگه خروج سوال کنین
سلام دوست عزیز مطلبی که به توضیحات دقیق و کامل دوست عزیزم nimo باید اضافه کنم اینه که؛ در مورد خروج از ترکیه بدون پاسپورت حواستون باشه که بسیار!!! مرحله سختی هستش. همسر من یکبار این ریسک را کرد و خیلی خیلی براش سخت بود چون دقیقا عین یک مرحله بازجویی براش تو فرودگاه ایران دادگاه تشکیل دادند و کلی سوال های چپ اندر قیچی Coolو عجیب و غریب ازش پرسیدن انگار که از یک جاسوس بخوان بازجویی کنند.Tongue به هرحال گفتم که آمادگی این وضعیت را داشته باشین. موفق باشید و خیر پیش!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: oghs ، shaso ، nimo80 ، hushmandco ، mhb161 ، milad_aae ، shani89 ، soroshnia
(2013-06-20 ساعت 09:57)maryam_fo نوشته:  سلام :

من یه سوال در مورد نحوه و زمان مناسب وقت گرفتن از PTT داشتم ... منظورم وقتی کارنت شدیم باید وقت بگیریم ویا قبل از سفرمان و یا اصلا وقتی رفتیم مصاحبه از خود آنکارا ؟ و این که من آدرس یا شماره تلفنی ندیدم از PTT لطفا راهنمایی کنید .

زمانش باید قبل از مصاحبه باشه که پرینت آدرس PTT رو زمان مصاحبه با مدارک دیگه به سفارت بدید.حالا هر چه زودتر بهتر.
نحوه ثبت نام تو امضای mohammad fazli عزیز هست.
تشکر کنندگان: oghs ، mhb161 ، soruosh ، shani89 ، Soap McTavish ، maziar irani
(2013-06-20 ساعت 09:57)maryam_fo نوشته:  سلام :

سلام دوست عزیز؛ شما باید بعد از این که به امید خدا کارنت شدید و وقت مصاحبه تون معلوم شد در این آدرس https://usvisa-info.com/ برای پی تی تی وقت بگیرید. چون ممکنه تا روزهای آخر محل مصاحبه تون به هر دلیلی تغییر کنه. مثل خیلی ها که خود سفارت محل مصاحبه شونو بر فرض از آنکارا به ایروان انداخته بود. برای آدرس هم به صفحه " ثبت نام در csc ..." برین مخصوصا تو امضای دوست عزیز آقای فضلی همه توضیحات به دقت وجود داره!
2013
تشکر کنندگان: oghs ، nimo80 ، hushmandco ، mhb161 ، shani89 ، Soap McTavish ، milad_aae ، maziar irani
(2013-06-17 ساعت 21:17)shiraz2013 نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 20:58)amir82 نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 19:30)shiraz2013 نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 00:02)yalda25 نوشته:  دوستان این فرمیکه برای انکارا باید پست کنیم لوکال میلینگ ادرس یعنی ادرسه فعلی محل سکونت؟
برایپست مدارک عکس هم باید پست کنیم؟

سلام
این فرم را از کجا باید بگیریم؟
صفحه آخر این فایل:
http://photos.state.gov/libraries/turkey...%20GSS.pdf
سلام
ابن فرم را فقط برنده اصلی باید پر کند؟اگر برنده اصلی شاغل نباشد تلفن محل کار را چکار کنه؟ با تشکر

کمک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: mhb161 ، shani89 ، oghs
(2013-06-20 ساعت 21:07)shiraz2013 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 21:17)shiraz2013 نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 20:58)amir82 نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 19:30)shiraz2013 نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 00:02)yalda25 نوشته:  دوستان این فرمیکه برای انکارا باید پست کنیم لوکال میلینگ ادرس یعنی ادرسه فعلی محل سکونت؟
برایپست مدارک عکس هم باید پست کنیم؟

سلام
این فرم را از کجا باید بگیریم؟
صفحه آخر این فایل:
http://photos.state.gov/libraries/turkey...%20GSS.pdf
سلام
ابن فرم را فقط برنده اصلی باید پر کند؟اگر برنده اصلی شاغل نباشد تلفن محل کار را چکار کنه؟ با تشکر

کمک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من تلفن منزل رو نوشتم، روز مصاحبه هم مشکلی پیش نیومد
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: shani89 ، oghs
توروخدا یکی به من بگه قبل از مصاحبه چیا رو باید به آنکارا پست کنیم؟؟؟؟؟؟ جریان این فرمه چیــــــــــــــــه؟؟؟؟؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: mhb161 ، shani89 ، oghs
(2013-06-17 ساعت 17:41)nimo80 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 13:48)rose_2000 نوشته:  دوستان موقع گرفتن پاسپورت از اداره پست در انکارا با فتوکپی پاس بهمون تحویل میدن یا نه ؟

من کپی پاس هم نبردم ، فقط اون برگه ثبت نام csc رو بردم و کد رهگیری که روز قبلش برام ایمیل شده بود .
از من کارت ملی هر دو نفرمون را قبول کردند همون جا هم ازش کپی گرفتند با برگه csc.
2013
تشکر کنندگان: mhb161 ، nimo80 ، shani89 ، oghs
(2013-06-21 ساعت 01:48)marsha نوشته:  توروخدا یکی به من بگه قبل از مصاحبه چیا رو باید به آنکارا پست کنیم؟؟؟؟؟؟ جریان این فرمه چیــــــــــــــــه؟؟؟؟؟
به جای این که پای خدا رو وسط بکشین پست های دوستان و راهنمایی هاشونو بخونین به جواب می رسین. این فایل، راهنمای رسمی برای تهیه مدارک مورد نیاز مصاحبه در سفارت آنکارا هست. روی کامپیوترتون ذخیره اش کنین و همه مطالبش رو به دقت مطالعه کنید. مدارک خواسته شده رو آماده کنین. باید جوری مدارک رو به سفارت پست کنید که 15 روز قبل از مصاحبه به مقصد رسیده باشند. صفحه آخرش فرم یک صفحه ای آنکارا یا CONTACT INFORMATION SHEET هست که باید برای تمام افراد یک کیس تکمیل و همراه سایر مدارک به سفارت پست بشه. نسخه word قابل تایپ شدن این فرم را از اینجا دانلود کنید. وقتی تمام فایل را مطالعه کردین اگر باز سئوالی داشتین من و سایر دوستان در خدمت شما هستیم.
تشکر کنندگان: maryam_fo ، deineath ، rouzbehdarvishi ، mhb161 ، soruosh ، nimo80 ، shani89 ، Given ، Soap McTavish ، shaso ، payam62 ، milad_aae ، oghs ، marsha ، maziar irani
سلام دوستان من یکشنبه صبح واسه انکارا پرواز دارم اگر کسی تنهاست خبر بده اونجا با هم باشیم
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
تشکر کنندگان: payam62 ، oghs
(2013-06-21 ساعت 02:08)Saeedv13 نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 01:48)marsha نوشته:  توروخدا یکی به من بگه قبل از مصاحبه چیا رو باید به آنکارا پست کنیم؟؟؟؟؟؟ جریان این فرمه چیــــــــــــــــه؟؟؟؟؟
به جای این که پای خدا رو وسط بکشین پست های دوستان و راهنمایی هاشونو بخونین به جواب می رسین. این فایل، راهنمای رسمی برای تهیه مدارک مورد نیاز مصاحبه در سفارت آنکارا هست. روی کامپیوترتون ذخیره اش کنین و همه مطالبش رو به دقت مطالعه کنید. مدارک خواسته شده رو آماده کنین. باید جوری مدارک رو به سفارت پست کنید که 15 روز قبل از مصاحبه به مقصد رسیده باشند. صفحه آخرش فرم یک صفحه ای آنکارا یا CONTACT INFORMATION SHEET هست که باید برای تمام افراد یک کیس تکمیل و همراه سایر مدارک به سفارت پست بشه. نسخه word قابل تایپ شدن این فرم را از اینجا دانلود کنید. وقتی تمام فایل را مطالعه کردین اگر باز سئوالی داشتین من و سایر دوستان در خدمت شما هستیم.

سلام ؛ من CONTACT INFORMATION SHEET رو ارسال نکردم میتونم موقع مصاحبه با خودم ببرم و تحویل بدم . ممنون .
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان: nimo80 ، mhb161 ، n51 ، milad_aae ، oghs
(2013-06-17 ساعت 09:54)yalda25 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 01:27)shaso نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 21:50)yalda25 نوشته:  دوستان از الی گشت بلیط ماهان رو به قیمت ۶۰۰ تومان تهیه کردم٬ اما برای برگشت خواستم تا بلیط صادر نشه و از طریق ایمیل با اعلام تاریخ در اینده بلیط صادر خواهد شد..
من برای یک شب هتل اتاب بلوار رو گرفتم تا برم و اگر شد با قیمت کمتری هتل رو حضوری بگیرم و همچنین هتل مجاور اتاب بلوار یعنی هتل ارگن رو هم از نزدیک ببینم اگر خوب بود برای شب های آتی اونجا رو بگیرم...
من هتل اتاب بلوار رو برای یک شب با ترانسفر فرودگاهی و ناهار و گشت شهری و بلیط رفت و برگشت ۷۶۴ تومان گرفتم... Smile
دوست عزيز پيشنهاد من اينه كه هتل رو از طريق اژانس رزرو كنيد
مطمينا شما خودتون نميتونيد ارزرنتر از اونها بگيريد
ما هم از طريق اژانس گرفته بوديم
ولي چند تا هتل ديگه رو رفتم ديدم با اينكه تركي هم بلد بودم و چونه زدم ولي بازم قيمتها خيلي بالا بود.
پس با این حساب به احتمال ۹۹ درصد برم هتل رو برای باقی روزها از همین الی گشت بگیرم..ممنون از توصیه تون Smile
من رفتم از الی گشت برای ۷ شب اتاب بلوار رو گرفتم با ترانسفر و یه روز ناهار و گشت و صبحانه برای هر روز و بلیط رفت و برگشت ماهان شد۱۷۶۴۰۰۰
مصاحبه هفته اول جولای سفارت انکارا (شماره کیس ۲۰۱۳/۹۰xx)
گاهی کارهای کوچکی که برای دیگران میکنیم بزرگترین بخش قلب آنهاراتسخیرمیکند

تشکر کنندگان: shani89 ، mhb161 ، n51 ، oghs
(2013-06-21 ساعت 08:50)soruosh نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 02:08)Saeedv13 نوشته:  

سلام ؛ من CONTACT INFORMATION SHEET رو ارسال نکردم میتونم موقع مصاحبه با خودم ببرم و تحویل بدم . ممنون .

دوست عزیز دیگه حالا که نفرستادین باید با خودتون ببرین دیگه . همراه مدارک خواسته شده ازتون که باید با خودتون به سفارت ببرین ، قبل از ورود به سالن انتظار برای مصاحبه به خانومی که مدارک رو تحویل می گیرن ، تحویل بدین .
بعد از اینکه مدارکتون رو هم پست می کنین ، براتون ایمیل میاد که چه مدارکی رو باید با خودتون به سفارت ببرین و در ابتدا تحویل بدین .
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: shani89 ، mhb161 ، Saeedv13 ، n51 ، oghs ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان