کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستانی که میاید ترکیه لطفا واسه رفت به مطب دکتر اونگان فریب لیدرهایی که اینجا هستن رو نخورین. واسه هر نفر 65 دلار میگرین تا اینکه تنها با شما بیان مطب دکتر اونگان و بشینن کنارتون!! اصلا نیازی نیست
متاسفم برای این لیدرهای ایرانی که زبان ترکی بلدن و پول هموطنانشون رو به شیوه مودبانه میدزدن
جای تاسف بیشتر که یه خانواده مقیم کانادا هم از این لیدر ها استفاده کرده بودن تا باهاشون بره مطب اونگان چون گفته بود ما اشنا هستیم و پول کمتر میگرین
اصلا دکتر اونگان اجازه نمیده این لیدرها برن تو مطب
شما اگه فارسی هم دست و پا شکسته بلد باشین! کارتون راه میفته
اطلاع رسانی کنید لطفا
تشکر کنندگان: 3pideh ، payam62 ، mhb161 ، yalda25 ، shaso ، oghs ، ojee
بچه هایی که هتل اتاپ هستید راضی هستید؟

تشکر کنندگان: mhb161 ، oghs ، shani89
اتاپ عالیه و همه ایرانی
با تور بیاید تا هزینه هاتون بیاد پایین
تشکر کنندگان: oghs ، ojee ، shani89
دوستان موقع گرفتن پاسپورت از اداره پست در انکارا با فتوکپی پاس بهمون تحویل میدن یا نه ؟
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
تشکر کنندگان: oghs ، nimo80 ، milad_aae ، shani89
(2013-06-17 ساعت 13:48)rose_2000 نوشته:  دوستان موقع
گرفتن پاسپورت از اداره پست در انکارا با فتوکپی پاس بهمون تحویل میدن یا نه ؟
ما با كپي پاس گرفتيم.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: rose_2000 ، oghs ، milad_aae ، shani89
(2013-06-17 ساعت 13:48)rose_2000 نوشته:  دوستان موقع گرفتن پاسپورت از اداره پست در انکارا با فتوکپی پاس بهمون تحویل میدن یا نه ؟

من کپی پاس هم نبردم ، فقط اون برگه ثبت نام csc رو بردم و کد رهگیری که روز قبلش برام ایمیل شده بود .
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: rose_2000 ، Soap McTavish ، mhb161 ، alirezass ، oghs ، manila ، shani89
(2013-06-15 ساعت 20:58)amir82 نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 19:30)shiraz2013 نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 00:02)yalda25 نوشته:  دوستان این فرمیکه برای انکارا باید پست کنیم لوکال میلینگ ادرس یعنی ادرسه فعلی محل سکونت؟
برایپست مدارک عکس هم باید پست کنیم؟

سلام
این فرم را از کجا باید بگیریم؟
صفحه آخر این فایل:
http://photos.state.gov/libraries/turkey...%20GSS.pdf
سلام
ابن فرم را فقط برنده اصلی باید پر کند؟اگر برنده اصلی شاغل نباشد تلفن محل کار را چکار کنه؟ با تشکر
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: mhb161 ، oghs ، shani89 ، Soap McTavish
سلام...

من هفته اول جولای آنکارا هستم...هتل نوا پلاس
از دوستان کسی اون موقع آنکارا هست؟
تشکر کنندگان: oghs ، yalda25 ، shani89
(2013-06-18 ساعت 00:04)mohssen نوشته:  سلام...

منم هستم Smile
مصاحبه هفته اول جولای سفارت انکارا (شماره کیس ۲۰۱۳/۹۰xx)
گاهی کارهای کوچکی که برای دیگران میکنیم بزرگترین بخش قلب آنهاراتسخیرمیکند

تشکر کنندگان: oghs ، shani89
دوستان کسی که قبلا امریکا رفته برای مصاحبه ترکیه وویزا موثر هست یعنی یک امتیاز محسوب میشه براش یا نه ؟
تشکر کنندگان: oghs ، shani89
(2013-06-18 ساعت 13:28)mohajermam نوشته:  دوستان کسی که قبلا آمریکا رفته برای مصاحبه ترکیه وویزا موثر هست یعنی یک امتیاز محسوب میشه براش یا نه ؟

بله. اینکه یکبار رفته باشین یعنی یکبار پروسه کلیرنس براتون انجام شده و زمان این پروسه رو براتون کوتاهتر میکنه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ojee ، milad_aae ، oghs ، frhad20 ، shani89
سلام از دوستانی که در آنکارا مصاحبه داشتن سوال داشتم: بعد از مصاحبه آیا پاسپورتمونو در سفارت نگه میدارن؟ کلاً بعد از مصاحبه کی میتونیم به ایران برگردیم؟ همون روز مصاحبه میتونیم برگردیم؟ ممنون از راهنماییتون

زمان مصاحبه: هفته دوم جولای، آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر90xx کیس نامبر:
کیس نامبر: 90xx زمان مصاحبه: هفته دوم جولای محل مصاحبه: آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، oghs ، frhad20
(2013-06-18 ساعت 19:36)uvthk نوشته:  سلام از دوستانی که در آنکارا مصاحبه داشتن سوال داشتم: بعد از مصاحبه آیا پاسپورتمونو در سفارت نگه میدارن؟ کلاً بعد از مصاحبه کی میتونیم به ایران برگردیم؟ همون روز مصاحبه میتونیم برگردیم؟ ممنون از راهنماییتون

سلام.اگه در مصاحبه یه ضرب بگیرید بله پاسپورت ها در سفارت میمونه برای چسباندن ویزا و حدودا یک هفته طول میکشه و اگه کلیرنس بخورید همون موقع پاسپورت ها را میدن بهتون.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: amir82 ، oghs ، frhad20 ، mhb161 ، shani89
(2013-06-18 ساعت 09:16)yalda25 نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 00:04)mohssen نوشته:  سلام...

منم هستم Smile

منم اینجوریم...Big Grin
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: nimo80 ، mhb161 ، shani89
(2013-06-18 ساعت 19:36)uvthk نوشته:  سلام از دوستانی که در آنکارا مصاحبه داشتن سوال داشتم: بعد از مصاحبه آیا پاسپورتمونو در سفارت نگه میدارن؟ کلاً بعد از مصاحبه کی میتونیم به ایران برگردیم؟ همون روز مصاحبه میتونیم برگردیم؟ ممنون از راهنماییتون

همونجور که دوست دیگمون گفتن اگه یه ضرب بگیرین و به کلیرنس نخورین ، پاسپورتا رو نگه می دارن و 3 تا 5 روز کاری به PTT ارسال میشه باید از پُست بگیرین ..
ولی اگه به کلیرنس بخورین حالا به هر دلیلی مثلا یا نقص مدرک یا انجام پروسه اداری (اف بی آی چک) همون موقع پاسپورتاتون رو می دن و می تونین برگردین .
اما اگه به کلیرنس نخورین و پاسپورتاتونو ندن ، و عجله هم داشته باشین برای برگشت به ایران ، فکر کنم می تونین از سفارت ایران در آنکارا برگه خروج بگیرین به جای پاسپورت و بعد برگردین و پاسپورتتون رو دریافت کنین .
ولی باز هم در مورد برگه خروج سوال کنین
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: frhad20 ، oghs ، mhb161 ، shani89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان