کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-28 ساعت 12:49)yalda25 نوشته:  ایده ال ترین راه تماس تلفنی با ایران تهیه کنتور کارت هست(افرادی که مخاطبانشون در ایران به اینترنت دسترسی ندارند)
کنتور کارت یک کارت ابی اندازه کارت مترو است و قیمتش ۵ لیر هست و میشه انگار تا ۱۰ دقیقه با ایران تماس گرفت ارزون ترین حالت تماس تلفنی همین هست

دوستاااان یه توصیه مهم
واقعا اینجا و پروسه کارها اصلا سخت و پیچیده نیست اصلا نگران نباشید این رو کسی داره میگه که یه دختره مجرده و تنها اومده
برای تهیه اب از ایران هم اکید توصیه میکنم باره سنگینی نکنید.اون خستگیه حمل چمدون سنگین و باره زیادی اصلا ارزشش رونداره...اینجا ۵ لیتر اب دو و نیم لیتره و باور کنید ارزشش رو داره از اینجا بخرید...اصلا نگران خورد و خوراک نباشید غذای اماده میارید ولی اینجا هم صبحونه هتل ها جزو خدماتشونه و میتونید صبحانه کاملی میل کنید که ۷۰ درصده روز سیرتون نگه داره...خیلی ریلکس باشید و اصلا فکرتون رو مشغول این مسایل جزیی نکنید
چشم، اگر حالا بذار بریم مدیکال و بیاییم بعد...
Big Grin
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: yalda25 ، shaso ، zavosh ، soruosh
دوستان عزیز میشه بگید برای ثبت ادرس در CSC کدوم ادرس پست رو انتخاب کنیم که نزدیک سفارت باشه واسه تحویل مدارک ؟ مرسی
تشکر کنندگان: oghs
(2013-06-29 ساعت 18:50)mohajermam نوشته:  دوستان عزیز میشه بگید برای ثبت ادرس در CSC کدوم ادرس پست رو انتخاب کنیم که نزدیک سفارت باشه واسه تحویل مدارک ؟ مرسی

طبق نمونه راهنمای آقای فضلی اون ptt هست که شنبه ها هم بازه و نزدیکه

http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1357370866
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: oghs ، Soap McTavish
(2013-06-28 ساعت 12:38)yalda25 نوشته:  دوستان هتل اتاب بلوار هستم
اتاق یک تخته من ۳ تخته است!!
اگر خانومی از امروز جمعه ۷ تیر تا ۶ شب اینده عازم هست میتونه بیاد و مهمونه من باشه

دوستان گلم اگر تا ۷ ۸ روزه اینده وقت مدیکال دارید و احتیاج به کمک داشتید بنده در خدمتتون هستم و میتونم هر کمکی که از دستم بر بیاد براتون انجام بدم و همراهی تون کنم...اصلا هزینه اضافی نکنید که بخواید لیدر بگیرید برای مدیکال...اصلا پروسه سخت و پیچیده ای نیست...رو کمک من هم میتونید حساب کنید
اگر اتاق رو به قیمت single به شما دادن فکر نکنم مهمون بتونین داشته باشین.

من هم etap هستم، شب آخر هست اینجام فردا عصر میرم. دوستانی که etap یا حتی آنکارا هستن خوشحال میشم دور هم باشیم شب، یا فردا صبحانه . داستان این چند روز رو براتون تعریف کنم دلم باز بشه
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
تشکر کنندگان: shaso ، oghs ، tajhizgaran ، میما
(2013-06-29 ساعت 20:54)itex نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 12:38)yalda25 نوشته:  دوستان هتل اتاب بلوار هستم
اتاق یک تخته من ۳ تخته است!!
اگر خانومی از امروز جمعه ۷ تیر تا ۶ شب اینده عازم هست میتونه بیاد و مهمونه من باشه

دوستان گلم اگر تا ۷ ۸ روزه اینده وقت مدیکال دارید و احتیاج به کمک داشتید بنده در خدمتتون هستم و میتونم هر کمکی که از دستم بر بیاد براتون انجام بدم و همراهی تون کنم...اصلا هزینه اضافی نکنید که بخواید لیدر بگیرید برای مدیکال...اصلا پروسه سخت و پیچیده ای نیست...رو کمک من هم میتونید حساب کنید
اگر اتاق رو به قیمت single به شما دادن فکر نکنم مهمون بتونین داشته باشین.

من هم etap هستم، شب آخر هست اینجام فردا عصر میرم. دوستانی که etap یا حتی آنکارا هستن خوشحال میشم دور هم باشیم شب، یا فردا صبحانه . داستان این چند روز رو براتون تعریف کنم دلم باز بشه
خیلی هم خوب.
منم نزدیک اتاپ هستم...
پیام خصوصی بده ببینم کجا میخوای قرار بذاری؟

Shy
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: itex ، tajhizgaran ، nimo80
دوستان یه سوال .. ما تاریخ رفتمون طبیعتا معلومه مصاحبمون روز 5شنبه است و میخوایم دکتر رو جمعه قبلش بگیریم چون نی نی داریم.. چون روز برگشتمون معلوم نیست (اومدیم یه ضرب دادن!!!!!) با این وجود میشه تور بگیریم مثلا 7 روزه یا 10 روزه و اگه قرار شد بیشتر بمونیم تمدید کنیم؟ یا بدون تور بریم؟می خوام به صرفه باشه خیلی چون پولامونو برای اوووووونننن ور لازم داریم!
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: tajhizgaran
آیا کسی هست در مورد سفر به آنتالیا تو اینجا به من کمک کنه ؟؟؟؟ دیگه جای دیگه کسی به داد من نمیرسه .... لیدری ؟؟؟ توری
2013 I WIN
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، oghs
(2013-06-29 ساعت 20:36)deineath نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 18:50)mohajermam نوشته:  دوستان عزیز میشه بگید برای ثبت ادرس در CSC کدوم ادرس پست رو انتخاب کنیم که نزدیک سفارت باشه واسه تحویل مدارک ؟ مرسی

دوست عزيز اون آدرس بالا مربوط به Ptt كه شنبه ها باز هست نمي باشد، ادرس درست اينجاست
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1368124455
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، tajhizgaran ، deineath ، ojee

دوست من ptt ها هم 2 تا ست یکی Sincan merkazi و یکی Kazan merkazi کدوم یکی شنبه ها بازه و نزدیکتره ؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، n51 ، oghs
(2013-06-30 ساعت 10:31)mohammad fazli نوشته:  

دوست عزيز اون آدرس بالا مربوط به Ptt كه شنبه ها باز هست نمي باشد، ادرس درست اينجاست
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1368124455

دوست من ptt ها هم 2 تا ست یکی Sincan merkazi و یکی Kazan merkazi کدوم یکی شنبه ها بازه و نزدیکتره ؟
تشکر کنندگان: 3pideh ، tajhizgaran ، n51 ، deineath ، oghs
(2013-06-30 ساعت 01:03)marsha نوشته:  دوستان یه سوال .. ما تاریخ رفتمون طبیعتا معلومه مصاحبمون روز 5شنبه است و میخوایم دکتر رو جمعه قبلش بگیریم چون نی نی داریم.. چون روز برگشتمون معلوم نیست (اومدیم یه ضرب دادن!!!!!) با این وجود میشه تور بگیریم مثلا 7 روزه یا 10 روزه و اگه قرار شد بیشتر بمونیم تمدید کنیم؟ یا بدون تور بریم؟می خوام به صرفه باشه خیلی چون پولامونو برای اوووووونننن ور لازم داریم!

کسی نمیدونه عایـــــا؟؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان:
(2013-06-30 ساعت 01:03)marsha نوشته:  دوستان یه سوال .. ما تاریخ رفتمون طبیعتا معلومه مصاحبمون روز 5شنبه است و میخوایم دکتر رو جمعه قبلش بگیریم چون نی نی داریم.. چون روز برگشتمون معلوم نیست (اومدیم یه ضرب دادن!!!!!) با این وجود میشه تور بگیریم مثلا 7 روزه یا 10 روزه و اگه قرار شد بیشتر بمونیم تمدید کنیم؟ یا بدون تور بریم؟می خوام به صرفه باشه خیلی چون پولامونو برای اوووووونننن ور لازم داریم!
(2013-07-01 ساعت 01:19)marsha نوشته:  کسی نمیدونه عایـــــا؟؟
باید خودتون بشینین حساب کتاب کنین سرکار خانم. پروازهای داخل پکیج تور معمولاً چارتر هستند و قابلیت تغییر تاریخ یا ندارند یا محدودیت دارند. هتل ممکنه براتون ارزون تر در بیاد ولی انتخاب های زیادی نخواهید داشت. ولی اگر خودتون بخواین هتل بگیرین قدرت مانور بیشتری دارین. باید ببینین چه هتلی با چه هزینه ای مد نظرتون هست تا بتونین با هم مقایسه کنید. ما از سلیقه شما بی خبریم.
تشکر کنندگان: nina22 ، shaso ، soruosh ، oghs ، ojee ، mhb161 ، AsemanAbee
هوررررررررررررررررااااااااااااااااا
یه ضرب گرفتم امرووووووووووووووز
تنها لاتاریه یه ضرب امروووووووووووووووووز
خدایا موچکررررررررررررررررررررررررررررم
مصاحبه هفته اول جولای سفارت انکارا (شماره کیس ۲۰۱۳/۹۰xx)
گاهی کارهای کوچکی که برای دیگران میکنیم بزرگترین بخش قلب آنهاراتسخیرمیکند

تشکر کنندگان: amiro0008 ، shadi79 ، amin arefi ، maryam_fo ، zavosh ، nina22 ، itex ، payam62 ، Saeedv13 ، soruosh ، shaso ، n51 ، farmiz ، amir82 ، arash111 ، ojee ، mhb161 ، mohssen ، AsemanAbee ، 5ina ، tajhizgaran ، ali.agha ، میما ، oghs ، naftoonbazoft1 ، SK89 ، hsevensky2013
دوستان عزیز اگر کسی دیپلم نداشته باشه باید مدارک کاری رو ارائه کنه که نیاز به دو سال اموزش داشته باشه ظاهرا .میدونید چه کارایی رو قبول دارن ؟ جایی بحث شده لطفا لینکش رو بذارین یا اگر میدونین بگین . ممنونم و منتظر
تشکر کنندگان: n51 ، oghs ، mhb161
(2013-07-01 ساعت 15:45)yalda25 نوشته:  هوررررررررررررررررااااااااااااااااا
یه ضرب گرفتم امرووووووووووووووز
تنها لاتاریه یه ضرب امروووووووووووووووووز
خدایا موچکررررررررررررررررررررررررررررم

تبریک میگم سرکار خانم . ایشاللا قسمت من هم بشه Big Grin
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: shaso ، ojee ، n51 ، yalda25 ، amir82 ، oghs ، mhb161 ، mohssen ، maryam_fo ، AsemanAbee ، tajhizgaran

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان