کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-25 ساعت 14:09)shaso نوشته:  
کد:
[quote='ali.agha' pid='364478' dateline='1372152923']
سلام
2 روز مدارکم رسیده سفارت اما نه ایملی آمده و نه سایت سیس ، آپ دیت شده. باز باید صبر کنم؟
[/quote]
ايميل واسه همه نمياد
براي اپديت سسس هم صبر كنيد حتما بعد از چند روز ميشه.

برای من ایمیل از سفارت اومده سایت هم اپدیت شده . هفته اینده هم وقت مصاحبه داریم .
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان: Given ، ali.agha ، oghs ، payam62
سلام بچه های عزیز من انکارام هوا عالی خوب اروم نیازی نیست با تور بیاید اینجا هتل فراوونه خودتون بگیرد نون و غذا هم بیارید من 600 بلیط 400 هتل واسه یک هفته غذا هم اوردم
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، AsemanAbee ، oghs ، payam62 ، mhb161
(2013-06-25 ساعت 19:18)rezajoon نوشته:  سلام بچه های عزیز من انکارام هوا عالی خوب اروم نیازی نیست با تور بیاید اینجا هتل فراوونه خودتون بگیرد نون و غذا هم بیارید من 600 بلیط 400 هتل واسه یک هفته غذا هم اوردم

خوش باشی دوست عزیز اما میشه بفرمایید کدوم هتل هستین و 400 $ یا تومان؟ برا چند شبه ؟ متشکرم
تشکر کنندگان: oghs
دوستای خوب و همراه...
من فردا دارم میرم ترکیه برای انجام مراحل مصاحبه...
لطفا دعای خیر و انرژی مثبتتون رو ازم دریغ نکنید...
دوستون دارم...Shy
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: hushmandco ، payam62 ، Tir-Tapar ، ali.agha ، lilistar ، soruosh ، Rira2013 ، shaso ، ojee ، AsemanAbee ، shadi79 ، mediise
(2013-06-26 ساعت 00:49)n51 نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 19:18)rezajoon نوشته:  سلام بچه های عزیز من انکارام هوا عالی خوب اروم نیازی نیست با تور بیاید اینجا هتل فراوونه خودتون بگیرد نون و غذا هم بیارید من 600 بلیط 400 هتل واسه یک هفته غذا هم اوردم

خوش باشی دوست عزیز اما میشه بفرمایید کدوم هتل هستین و 400 $ یا تومان؟ برا چند شبه ؟ متشکرم

دوست گلم 400 تومان اولوس هتل فراونه
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161 ، ojee
کسی میدونه همراه داشتن بیش از یک گذرنامه هنگام خروج از ایران منع قانونی داره یا نه؟ میخوام ویزای دوستمو بگیرم.
تشکر کنندگان: oghs
(2013-06-26 ساعت 20:19)cooly نوشته:  کسی میدونه همراه داشتن بیش از یک گذرنامه هنگام خروج از ایران منع قانونی داره یا نه؟ میخوام ویزای دوستمو بگیرم.

خیر منع قانونی نداره.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: shaso ، ojee ، cooly ، oghs
کسی اطلاع داره بار مجاز با پرواز ماهان چند کیلو هست؟
تشکر کنندگان: oghs ، frhad20
دوستان عزیز الان ترکیه هستم ، مدیکالو به اجام رسوندم و اینکه بچه هایی که الان ترکیه هستن بگن همدیگرو ببینیم. ..

(2013-06-27 ساعت 23:46)oghs نوشته:  دوستان عزیز الان ترکیه هستم ، مدیکالو به اجام رسوندم و اینکه بچه هایی که الان ترکیه هستن بگن همدیگرو ببینیم. ..

در ضمن من متعجبم، از بعضیا که به اینکه ما هم وطن هستیم چرا باد به قب قب میندازن، انگار حالا فردا قراره برن بشینن بغل پرزیدنت اوباما و کارهای خاورمیانه رو انجام بدن....
نه عزیزای من ما قرارع بریم تو یه محیطی که باید تلاش کرد و همه برابرن. دیگه اهن و تولوپ نداره که....
وایلا.....Big Grin
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: payam62 ، mhz_ir ، milad_aae ، mediise
(2013-06-27 ساعت 23:34)mhz_ir نوشته:  کسی اطلاع داره بار مجاز با پرواز ماهان چند کیلو هست؟

۳۰ کیلو
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: mhz_ir ، oghs ، shaso ، 3pideh
(2013-06-28 ساعت 03:17)farmiz نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 23:34)mhz_ir نوشته:  کسی اطلاع داره بار مجاز با پرواز ماهان چند کیلو هست؟

۳۰ کیلو

تو هواپیما میشه دو تا ساک زیر 8 کیلو برد؟
تشکر کنندگان: bayat_r
(2013-06-28 ساعت 11:41)mhz_ir نوشته:  

۳۰ کیلو

حتي بيشتر هم ميشه برد
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: payam62 ، shaso ، milad_aae ، mhz_ir ، 5ina
(2013-06-27 ساعت 23:46)oghs نوشته:  دوستان عزیز الان ترکیه هستم ، مدیکالو به اجام رسوندم و اینکه بچه هایی که الان ترکیه هستن بگن همدیگرو ببینیم. ..

در ضمن من متعجبم، از بعضیا که به اینکه ما هم وطن هستیم چرا باد به قب قب میندازن، انگار حالا فردا قراره برن بشینن بغل پرزیدنت اوباما و کارهای خاورمیانه رو انجام بدن....
نه عزیزای من ما قرارع بریم تو یه محیطی که باید تلاش کرد و همه برابرن. دیگه اهن و تولوپ نداره که....
وایلا.....Big Grin
اخ اخ گفتییییییییییید!!!
بنده هم همین موضوع رو دیدم...
افرادی که به شدت جو گیر شدن از این قضیه...
در ضمن اقای امید خان با دوستان قرار گذاشتید به من هم بگید...
امیدوارم امروز عصر بریم بیرون بعده جواب دکتر و چند جای خوب برای خرید بریم Smile

(2013-06-28 ساعت 11:45)bayat_r نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 11:41)mhz_ir نوشته:  

۳۰ کیلو

حتي بيشتر هم ميشه برد
دوست عزیزم بنده هم با پرواز ماهان اومدم و چمدون ام سایزش مناسب داخل هواپیما بود و هنگام تحویل بار پرسیدم میتونم داخل هواپیما ببرم گف بستگی به وزن اش داره و چون ۱۴ کیلو بود تحویل بار دادم...
شاید دو تا ساک زیره ۸ کیلو بشه داخل هواپیمابرد مثلا کوله ای که من همرام بود ۶ ۷ کیلو بود..اگر چمدونم هم ۷ ۸ کیلو بود میتونستم داخل هواپیما ببرم

(2013-06-26 ساعت 23:11)hushmandco نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 20:19)cooly نوشته:  کسی میدونه همراه داشتن بیش از یک گذرنامه هنگام خروج از ایران منع قانونی داره یا نه؟ میخوام ویزای دوستمو بگیرم.

خیر منع قانونی نداره.

اصلا از کجا میخوان این موضوع رو متوجه بشن..و منع قانونی نداره مثلا یه خانواده که یه نفر بعد از کلیرنس میره با چند گذرنامه از اعضای خانواده اش برای گرفتن ویزا مشکلی نداره ولی باید وکالت نامه داشت

(2013-06-26 ساعت 01:33)rezajoon نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 00:49)n51 نوشته:  

دوست گلم 400 تومان اولوس هتل فراونه

دوست عزیز من هم الان انکارا هستم هتل اتاب بلوار
میتونیم اینجا در ارتباط باشیم با هم
مصاحبه هفته اول جولای سفارت انکارا (شماره کیس ۲۰۱۳/۹۰xx)
گاهی کارهای کوچکی که برای دیگران میکنیم بزرگترین بخش قلب آنهاراتسخیرمیکند

تشکر کنندگان: payam62 ، oghs ، mhz_ir
دوستان هتل اتاب بلوار هستم
اتاق یک تخته من ۳ تخته است!!
اگر خانومی از امروز جمعه ۷ تیر تا ۶ شب اینده عازم هست میتونه بیاد و مهمونه من باشه

دوستان گلم اگر تا ۷ ۸ روزه اینده وقت مدیکال دارید و احتیاج به کمک داشتید بنده در خدمتتون هستم و میتونم هر کمکی که از دستم بر بیاد براتون انجام بدم و همراهی تون کنم...اصلا هزینه اضافی نکنید که بخواید لیدر بگیرید برای مدیکال...اصلا پروسه سخت و پیچیده ای نیست...رو کمک من هم میتونید حساب کنید

تشکر کنندگان: payam62 ، oghs ، maryam_fo ، milad_aae ، Saeedv13 ، soruosh ، amin arefi ، میما
ایده ال ترین راه تماس تلفنی با ایران تهیه کنتور کارت هست(افرادی که مخاطبانشون در ایران به اینترنت دسترسی ندارند)
کنتور کارت یک کارت ابی اندازه کارت مترو است و قیمتش ۵ لیر هست و میشه انگار تا ۱۰ دقیقه با ایران تماس گرفت ارزون ترین حالت تماس تلفنی همین هست

دوستاااان یه توصیه مهم
واقعا اینجا و پروسه کارها اصلا سخت و پیچیده نیست اصلا نگران نباشید این رو کسی داره میگه که یه دختره مجرده و تنها اومده
برای تهیه اب از ایران هم اکید توصیه میکنم باره سنگینی نکنید.اون خستگیه حمل چمدون سنگین و باره زیادی اصلا ارزشش رونداره...اینجا ۵ لیتر اب دو و نیم لیتره و باور کنید ارزشش رو داره از اینجا بخرید...اصلا نگران خورد و خوراک نباشید غذای اماده میارید ولی اینجا هم صبحونه هتل ها جزو خدماتشونه و میتونید صبحانه کاملی میل کنید که ۷۰ درصده روز سیرتون نگه داره...خیلی ریلکس باشید و اصلا فکرتون رو مشغول این مسایل جزیی نکنید

تشکر کنندگان: payam62 ، oghs ، shaso ، amir82 ، Saeedv13 ، soruosh ، amin arefi ، میما ، sepideh_ ، rira1982

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان