کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-20 ساعت 10:33)manila نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 09:57)maryam_fo نوشته:  سلام :

من یه سوال در مورد نحوه و زمان مناسب وقت گرفتن از PTT داشتم ... منظورم وقتی کارنت شدیم باید وقت بگیریم ویا قبل از سفرمان و یا اصلا وقتی رفتیم مصاحبه از خود آنکارا ؟ و این که من آدرس یا شماره تلفنی ندیدم از PTT لطفا راهنمایی کنید .
سلام دوست عزیز؛ شما باید بعد از این که به امید خدا کارنت شدید و وقت مصاحبه تون معلوم شد در این آدرس https://usvis-info.com/ برای پی تی تی وقت بگیرید. چون ممکنه تا روزهای آخر محل مصاحبه تون به هر دلیلی تغییر کنه. مثل خیلی ها که خود سفارت محل مصاحبه شونو بر فرض از آنکارا به ایروان انداخته بود. برای آدرس هم به صفحه " ثبت نام در csc ..." برین مخصوصا تو امضای دوست عزیز آقای فضلی همه توضیحات به دقت وجود داره!

https://usvisa-info.com/
آدرس صحیح این است

(2013-06-21 ساعت 01:48)marsha نوشته:  توروخدا یکی به من بگه قبل از مصاحبه چیا رو باید به آنکارا پست کنیم؟؟؟؟؟؟ جریان این فرمه چیــــــــــــــــه؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز من و همسرم هم هفته 4 آگوست مصاحبه داریم اگر دوست داشتید راجع به گرفتن بلیط و هتل هماهنگ باشیم پیغام خصوصی بدید خوشحال می شم. بد نیست هوای همدیگه رو داشته باشیم.
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)
تشکر کنندگان: mhb161 ، n51 ، oghs ، Soap McTavish
هفته سوم آگوست ،همراهی نبود ؟؟ لااقل ما هم از تنهایی دربیاییم ، ما سه نفریم خوشحال میشم در مراحل کاری تنها نباشیم
تشکر کنندگان: mhb161 ، payam62 ، oghs
هفته چهارم که چه عرض کنم ، روزای آخر جولای اگه کسی آنکارا هست و نیاز به کمک داشت به من خبر بده بلکه تونستم کمک کنم . یه چند کلمه ترکی بلدم
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: maryam_fo ، oghs ، soruosh ، mhb161 ، Given ، maziar irani ، Soap McTavish
(2013-06-21 ساعت 10:35)nimo80 نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 08:50)soruosh نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 02:08)Saeedv13 نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 01:48)marsha نوشته:  توروخدا یکی به من بگه قبل از مصاحبه چیا رو باید به آنکارا پست کنیم؟؟؟؟؟؟ جریان این فرمه چیــــــــــــــــه؟؟؟؟؟
به جای این که پای خدا رو وسط بکشین پست های دوستان و راهنمایی هاشونو بخونین به جواب می رسین. این فایل، راهنمای رسمی برای تهیه مدارک مورد نیاز مصاحبه در سفارت آنکارا هست. روی کامپیوترتون ذخیره اش کنین و همه مطالبش رو به دقت مطالعه کنید. مدارک خواسته شده رو آماده کنین. باید جوری مدارک رو به سفارت پست کنید که 15 روز قبل از مصاحبه به مقصد رسیده باشند. صفحه آخرش فرم یک صفحه ای آنکارا یا CONTACT INFORMATION SHEET هست که باید برای تمام افراد یک کیس تکمیل و همراه سایر مدارک به سفارت پست بشه. نسخه word قابل تایپ شدن این فرم را از اینجا دانلود کنید. وقتی تمام فایل را مطالعه کردین اگر باز سئوالی داشتین من و سایر دوستان در خدمت شما هستیم.

سلام ؛ من CONTACT INFORMATION SHEET رو ارسال نکردم میتونم موقع مصاحبه با خودم ببرم و تحویل بدم . ممنون .

دوست عزیز دیگه حالا که نفرستادین باید با خودتون ببرین دیگه . همراه مدارک خواسته شده ازتون که باید با خودتون به سفارت ببرین ، قبل از ورود به سالن انتظار برای مصاحبه به خانومی که مدارک رو تحویل می گیرن ، تحویل بدین .
بعد از اینکه مدارکتون رو هم پست می کنین ، براتون ایمیل میاد که چه مدارکی رو باید با خودتون به سفارت ببرین و در ابتدا تحویل بدین .

تا امروز ایمیلی برام نیومده ولی مدارک 17 jun دستشون رسیده و سایت ceas هم 19 jun اپدیت شده .
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان: mhb161 ، oghs
(2013-06-21 ساعت 10:26)yalda25 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 09:54)yalda25 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 01:27)shaso نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 21:50)yalda25 نوشته:  دوستان از الی گشت بلیط ماهان رو به قیمت ۶۰۰ تومان تهیه کردم٬ اما برای برگشت خواستم تا بلیط صادر نشه و از طریق ایمیل با اعلام تاریخ در اینده بلیط صادر خواهد شد..
من برای یک شب هتل اتاب بلوار رو گرفتم تا برم و اگر شد با قیمت کمتری هتل رو حضوری بگیرم و همچنین هتل مجاور اتاب بلوار یعنی هتل ارگن رو هم از نزدیک ببینم اگر خوب بود برای شب های آتی اونجا رو بگیرم...
من هتل اتاب بلوار رو برای یک شب با ترانسفر فرودگاهی و ناهار و گشت شهری و بلیط رفت و برگشت ۷۶۴ تومان گرفتم... Smile
دوست عزيز پيشنهاد من اينه كه هتل رو از طريق اژانس رزرو كنيد
مطمينا شما خودتون نميتونيد ارزرنتر از اونها بگيريد
ما هم از طريق اژانس گرفته بوديم
ولي چند تا هتل ديگه رو رفتم ديدم با اينكه تركي هم بلد بودم و چونه زدم ولي بازم قيمتها خيلي بالا بود.
پس با این حساب به احتمال ۹۹ درصد برم هتل رو برای باقی روزها از همین الی گشت بگیرم..ممنون از توصیه تون Smile
من رفتم از الی گشت برای ۷ شب اتاب بلوار رو گرفتم با ترانسفر و یه روز ناهار و گشت و صبحانه برای هر روز و بلیط رفت و برگشت ماهان شد۱۷۶۴۰۰۰
شما اتاق 1 نفره را گرفتید؟ یعنی برا 3 نفر ارزونتر در میاد؟برای آخر مرداد از کی باید رزرو کرد ؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، maziar irani ، oghs ، yalda25
میشه راجع به سایت ceas برام توضیح بدید که یعنی چی؟ چی توش معلوم میشه؟
تو فرم contact information ، منظور از c/o name چیه؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان:
دوستان سلام،
به همراه همسرم باید برای معاینه و مصاحبه (ویزای گوناگونی) به آنکارا برویم.
آیا هتلی نزدیک به سفارت آمریکا با قیمت مناسب سراغ دارید؟
سپاس فراوان
تشکر کنندگان: hushmandco ، oghs ، mhb161
(2013-06-24 ساعت 09:12)ساناز س نوشته:  دوستان سلام،
سپاس فراوان
هتل زیاده. تجربه شخصی خودم رو بهتون میگم. به موازات بلوار اتاتورک از میدون کیزیلای به سمت سفارت که میرین یه خیابونی هست به اسم "کارانفیل سوکاک " . توش دو تا هتل داره. یکیش به اسم Hotel Ergen هست که ما رفتیم و خیلی هم راضی بودیم. البته 3 ستاره هستش و توقع سرویس و خدمات آنچنانی نداشته باشین ولی پیاده تا سفارت 10 دقیقه راهه و همه جور سرویس و خدمات و رستوران بیرون در هتل توی همون خیابون کارانفیل جمعن ( کی اف سی ، مکدونالد، پیتزا هات و غیره..)
آدرس:
Karanfil sokak, No:48 , Bakanliklar- Ankara
www.hotelergen.net
tel: (0312)417 5906
fax: (0312) 425 7819
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ojee ، oghs ، ساناز س ، mhb161 ، soruosh ، Soap McTavish
(2013-06-24 ساعت 11:13)hushmandco نوشته:  [quote='ساناز س' pid='363696' dateline='1372048973']
دوستان سلام،
سپاس فراوان
هتل زیاده. تجربه شخصی خودم رو بهتون میگم. به موازات بلوار اتاتورک از میدون کیزیلای به سمت سفارت که میرین یه خیابونی هست به اسم "کارانفیل سوکاک " . توش دو تا هتل داره. یکیش به اسم Hotel Ergen هست که ما رفتیم و خیلی هم راضی بودیم. البته 3 ستاره هستش و توقع سرویس و خدمات آنچنانی نداشته باشین ولی پیاده تا سفارت 10 دقیقه راهه و همه جور سرویس و خدمات و رستوران بیرون در هتل توی همون خیابون کارانفیل جمعن ( کی اف سی ، مکدونالد، پیتزا هات و غیره..)
آدرس:
www.hotelergen.net
دوست عزیز این هتل سیستم سرمایشی و اینترنت و سیو باکس هم داره؟
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
تشکر کنندگان: oghs ، mhb161
(2013-06-24 ساعت 11:45)amiro0008 نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 11:13)hushmandco نوشته:  [quote='ساناز س' pid='363696' dateline='1372048973']
دوستان سلام،
سپاس فراوان
آدرس:
www.hotelergen.net
دوست عزیز این هتل سیستم سرمایشی و اینترنت و سیو باکس هم داره؟
اینترنت در همه طبقات (4 طبقست) سیستم گرمایشی داره چون ما فصل سرد بودیم ولی سرمایشی رو یادم نیست حقیقتش میتونین زنگ بزنین بپرسین. رسیپشنش انگلیسی بلدن. سیف باکس هم داره ولی نه توی اتاق، توی همون رسیپشن داره که هر صندوقش 2 کلیده هست یکی رو به شما میدن و یکی رو رسیپشن داره و با حضور هر دو کلید در باز میشه. دوربین مدار بسته هم تو لابی به سمت رسیپشن نصبه.
جای دنج و راحتیه. صبحانه رایگانه.
تا کیزیلای و مترو 2 دقیقه ، تا صرافی 5 دقیقه ، تا سفارت 10 دقیقه ، تا دکتر اونگان 25 دقیقه پیاده راهه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: oghs ، amiro0008 ، ojee ، mhb161 ، soruosh ، Soap McTavish
(2013-06-23 ساعت 17:30)n51 نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 10:26)yalda25 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 09:54)yalda25 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 01:27)shaso نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 21:50)yalda25 نوشته:  دوستان از الی گشت بلیط ماهان رو به قیمت ۶۰۰ تومان تهیه کردم٬ اما برای برگشت خواستم تا بلیط صادر نشه و از طریق ایمیل با اعلام تاریخ در اینده بلیط صادر خواهد شد..
من برای یک شب هتل اتاب بلوار رو گرفتم تا برم و اگر شد با قیمت کمتری هتل رو حضوری بگیرم و همچنین هتل مجاور اتاب بلوار یعنی هتل ارگن رو هم از نزدیک ببینم اگر خوب بود برای شب های آتی اونجا رو بگیرم...
من هتل اتاب بلوار رو برای یک شب با ترانسفر فرودگاهی و ناهار و گشت شهری و بلیط رفت و برگشت ۷۶۴ تومان گرفتم... Smile
دوست عزيز پيشنهاد من اينه كه هتل رو از طريق اژانس رزرو كنيد
مطمينا شما خودتون نميتونيد ارزرنتر از اونها بگيريد
ما هم از طريق اژانس گرفته بوديم
ولي چند تا هتل ديگه رو رفتم ديدم با اينكه تركي هم بلد بودم و چونه زدم ولي بازم قيمتها خيلي بالا بود.
پس با این حساب به احتمال ۹۹ درصد برم هتل رو برای باقی روزها از همین الی گشت بگیرم..ممنون از توصیه تون Smile
من رفتم از الی گشت برای ۷ شب اتاب بلوار رو گرفتم با ترانسفر و یه روز ناهار و گشت و صبحانه برای هر روز و بلیط رفت و برگشت ماهان شد۱۷۶۴۰۰۰
شما اتاق 1 نفره را گرفتید؟ یعنی برا 3 نفر ارزونتر در میاد؟برای آخر مرداد از کی باید رزرو کرد ؟

بله یک نفره
البته سه نفره قیمت اش مناسب تره
از یک هفته قبل میشه از آژانس رزروکرد
باز هم میتونید با الی گشت تماس بگیرید
مصاحبه هفته اول جولای سفارت انکارا (شماره کیس ۲۰۱۳/۹۰xx)
گاهی کارهای کوچکی که برای دیگران میکنیم بزرگترین بخش قلب آنهاراتسخیرمیکند

تشکر کنندگان: oghs ، mhb161
دوستان می خواستم بگم که یک آژانس دیگه پیدا کردم که از الی گشت ارزونتره. اگه مایل بودید از اون هم قیمت بگیرید.
آژانس اوج ماندگار
تلفن :22908979
وب سایت :www.oujmandegar.com
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
تشکر کنندگان: zavosh ، n51 ، shaso ، amir82 ، oghs ، mhb161 ، ramtin228 ، Soap McTavish
(2013-06-25 ساعت 08:55)kamalir36 نوشته:  دوستان می خواستم بگم که یک آژانس دیگه پیدا کردم که از الی گشت ارزونتره. اگه مایل بودید از اون هم قیمت بگیرید.
آژانس اوج ماندگار
تلفن :22908979
وب سایت :www.oujmandegar.com
مرسی الان تماس گرفتم . همه چی اوکی بود تورهاش خیلی به صرفه است .
تشکر کنندگان: payam62 ، oghs
سلام
2 روز مدارکم رسیده سفارت اما نه ایملی آمده و نه سایت سیس ، آپ دیت شده. باز باید صبر کنم؟
کیس نامبر:**89 تعداد:1نفر مصاحبه: ترکیه/هفته سوم جولای
تشکر کنندگان: oghs
کد:
[quote='ali.agha' pid='364478' dateline='1372152923']
سلام
2 روز مدارکم رسیده سفارت اما نه ایملی آمده و نه سایت سیس ، آپ دیت شده. باز باید صبر کنم؟
[/quote]
ايميل واسه همه نمياد
براي اپديت سسس هم صبر كنيد حتما بعد از چند روز ميشه.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: ali.agha ، soruosh ، oghs

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان