کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-07-06 ساعت 16:47)n51 نوشته:  سلام برهمه
دوستانی که این روزها رفتین مصاحبه توی این هوای گرم هم کت و شلوار وکراواتی می رین یا میشه اسپرت هم پوشید؟؟ آخه ما خانوادگی گرمایی هستیمRolleyesCool
هر چی راحتین بپوشین
من اگه دوباره بخوام برم مصاحبه با دمپایی و شلوار راحتی میرم Big Grin
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: amir82
(2013-07-06 ساعت 22:09)mohammad fazli نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 16:26)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 14:52)shani89 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 19:14)edibk نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 17:45)Szsanazsz نوشته:  دوستان پرواز آنکارا به جای دوشنبه ها افتاده سه شنبه؟چه روزهایی شده کلا؟

ماهان رو میگید یا ایران ایر؟

سلام ماهان روزهای یکشنبه - سه شنبه - پنج شنبه حرکت از ایران 7.30 صبح
ایران ایر یکشنبه و چهارشنبه -حرکت از ایران 18

(2013-07-06 ساعت 10:58)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 07:46)mhb161 نوشته:  فکر میکنم چون داخل ساختمان عدلیه سرا هست گوگل مپ نشونش نمیده
منم رو نقشه نتونستم پیدا کنم، آنکارا که بودم رفتم و با پرس و جو پیدا کردم
تو بولوار آتاتورک از میدان کیزلای مخالف جهت مطب دکتر و سفارت که حرکت کنید به میدان sihhiye میرسید میدان رو هم رد میکنید بعد از میدان یه رو گذر هست اونم رد میکنید، سمت چپتون یه ساختمان بزرگ هست فک کنم به نام adliye saray این ptt داخل این ساختمان هست
این نقشه محل ساختمان adliye saray رو نشون میده
اینجا

دوستان سایت برای دادن محل تو سایت سی اس سی تو آنکارا چند تا مرکز برای پست هست وکدومش نزدیکه به سفارت ؟آدرسش چیه؟
2) با توجه به اینکه روند تغییر زمان مصاحبه عوض شده از یکم جولای و سایت سفارت گفته دیگه با csc کاری ندارید بازم باید اونجا ثبت نام کنیم ؟؟

محمد فضلی عزیز آدرس رو برای مراکزی که شنبه و یکشنبه هم گذاشته، می تونید مراجعه کنید ببینید. فکر کنم اونها بهتر باشن. حداقل اگر به اون روزها بخورید نگران تعطیلی نمی شید.

میشه لینک محمد فضلی عزیر رو بذارید ؟
من چیزی پیدا نکردم !!!

تو امضام هست
در فایل ثبت نام csc آن ptt انتخاب شده که شنبه ها تعطیله
در فایل تغییر ptt آن ptt انتخاب شده که شنبه ها تعطیل نیست

دوستان این که گفتید تو امضاتون هست چطوری و کجاست؟
اگه میشه لینکشو بذار ؟!!
نمیدومنم از امضاتون چطزور میشه برداشت
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2013-07-07 ساعت 08:29)mechanicalengineer نوشته:  دوستان این که گفتید تو امضاتون هست چطوری و کجاست؟
اگه میشه لینکشو بذار ؟!!
دوست خوبم در هر كامنتي كه من ميذارم يك سري متن آبي رنگ زيرش نوشته شده اگه روشون كليك كني مي توني دانلودشون كني
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، amir82 ، soruosh
(2013-07-07 ساعت 11:56)mohammad fazli نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 08:29)mechanicalengineer نوشته:  دوستان این که گفتید تو امضاتون هست چطوری و کجاست؟
اگه میشه لینکشو بذار ؟!!
دوست خوبم در هر كامنتي كه من ميذارم يك سري متن آبي رنگ زيرش نوشته شده اگه روشون كليك كني مي توني دانلودشون كني

من آدرسه پستهای آنکارا رو خواسته بودم تا در موقع ثبت نام تو سیس یکی از اونارو که میدونید به سفارت نزدیکه بزنم ولی شما تو امضاتون به این عنوان چیزی ندارید ؟÷×
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
تشکر کنندگان: oghs
(2013-07-06 ساعت 23:33)marjani نوشته:  
دوستانی که این روزها رفتین مصاحبه توی این هوای گرم هم کت و شلوار وکراواتی می رین یا میشه اسپرت هم پوشید؟؟ آخه ما خانوادگی گرمایی هستیمRolleyesCool
هر چی راحتین بپوشین
با هر چی که من راحتم ،اونها هم راحتند یا نه سفارتیها ناراحت می شن با راحتیهای ما ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: 3pideh ، oghs
دوستان عزيز درسته كه شما با هر لباسي راحت هستيد بايد بريد
ولي توجه داشته باشيد كه همون طور كه خونسرد بودن و... خيلي مهمه نوع لباس هم تو بر خورد اول مهم هست
البته اين نظر منه...
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: 3pideh ، oghs ، sepideh_
سلام دوستان
بنده چند روز هست آنکارا هستم .هتل ما etap mola سه ستاره هست که2 نفر با 1 بچه 3 ساله 150 لیر معادل 77 دلار می گیره و پشت مرکز خرید میدان کیزلای قرار دارد.تا خود میدان 2 دقیقه راه هست با اتوبوس خط427 و413 به مطب دکتر وسفارت نفری 2 لیر و با سواری 10 لیر می گیرند.
سوالی هست درخدمتم .
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: oghs ، Soap McTavish ، soruosh ، amin arefi ، AsemanAbee ، nedaba
(2013-07-08 ساعت 14:00)shiraz2013 نوشته:  سلام دوستان
بنده چند روز هست آنکارا هستم .هتل ما etap mola سه ستاره هست که2 نفر با 1 بچه 3 ساله 150 لیر معادل 77 دلار می گیره و پشت مرکز خرید میدان کیزلای قرار دارد.تا خود میدان 2 دقیقه راه هست با اتوبوس خط427 به مطب دکتر وسفارت نفری 2 لیر و با سواری 10 لیر می گیرند.
سوالی هست درخدمتم .شماره بنده :00905389148438

برای یک نفر شبی چنده و از اینجا رزرو کردید یا همونجا رفتید هتل؟
تشکر کنندگان: oghs ، 3pideh ، sasal
(2013-07-08 ساعت 14:24)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 14:00)shiraz2013 نوشته:  سلام دوستان
بنده چند روز هست آنکارا هستم .هتل ما etap mola سه ستاره هست که2 نفر با 1 بچه 3 ساله 150 لیر معادل 77 دلار می گیره و پشت مرکز خرید میدان کیزلای قرار دارد.تا خود میدان 2 دقیقه راه هست با اتوبوس خط427 به مطب دکتر وسفارت نفری 2 لیر و با سواری 10 لیر می گیرند.
سوالی هست درخدمتم .شماره بنده :00905389148438

برای یک نفر شبی چنده و از اینجا رزرو کردید یا همونجا رفتید هتل؟

من آمدم اینجا وگرفتم.برای 1 نفر 100 لیر می گیره
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
تشکر کنندگان: oghs ، 3pideh
(2013-07-08 ساعت 10:24)n51 نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 23:33)marjani نوشته:  
هر چی راحتین بپوشین
با هر چی که من راحتم ،اونها هم راحتند یا نه سفارتیها ناراحت می شن با راحتیهای ما ؟؟؟؟؟

هر جور راحتی برو، مرتب باش در هر لباسی.
انگار اونا به تن آدمی شریف است به جان آدمیت اعتقاد دارن....Shy
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: n51 ، nimo80 ، aghaghia ، 3pideh
لباس های شما درباره شما میگویند…

وقتی پوشش شما با دیگران ارتباط برقرار می کند

قبول دارید که نباید با ظاهر آدم ها قضاوت کنید ولی در واقعیت همه ما این کار را انجام می دهیم؛ پس هنگام انتخاب هر لباسی باید به این نکته هم فکر کنید که دوست دارید مردم چگونه درباره شما قضاوت کنند؟شما را چه جور آدمی ببینند؟ لباس های شما درباره شما حرف می زنند و این اتفاق ، کار انتخاب لباس را سخت وسخت تر می کند. اگر رازهای روان شناسی پشت هر مدل لباسی را بدانید، این کار هم ساده می شود.

یک آدم جدی چگونه لباس می پوشد؟
لباس های رسمی اداری اگر درست انتخاب شوند، می توانند بهترین تاثیر را روی مخاطب شما بگذارند ولی حواس تان باشد که این لباس ها به جز موقعیت های کاری برای فضاهای رسمی مناسب هستند ولی نباید در تمام مراسم مثل یک مهمانی عصر دوستانه ، لباس رسمی مثل کت ودامن وکت وشلوار بپوشید . با پوشیدن لباس رسمی در یک فضای دوستانه وصمیمی ، تصور یک آدم خشک و نفوذ ناپذیر را در دوستان تان ایجاد می کنید. به این نکته به ویژه وقتی که نخستین بار است در جمعی جاضر می شوید ، دقت کنید.

لباس شما چه می گوید؟
از این جمله شوکه نشوید ولی هیچ موقعیتی وجود ندارد که شما فکر کنید، نوع پوشش تان اهمیتی ندارد؛ حتی در موقعیتی که تنها هستید،خودتان می دانید چه لباسی پوشیده اید و مدل ، رنگ وطرح لباس در حال وهوای شما موثر است .

به سلیقه دیگران احترام بگذارید
خیلی از ما کار انتخاب لباس را به طراحان لباس شناخته شده واگذار می کنیم یعنی وارد یک فروشگاه معتبر وخوشنام می شویم وبه سلیقه طراحان آن کمپانی اعتماد می کنیم .موفقیت خرید لباس های مارکدار در این است که دیگران متوجه با نام ونشان بودن لباس های شما بشوند، در این صورت این نتیجه می رسند که شما آدمی موفق در کسب وکار خود هستید اما این ایده هم از ذهنشان می گذرذ که شما بسیار اهل مادیات هستید وفقط به مسائل مادی اهمین می دهید. برای شکستن این تصویر هرچقدر هم علاقه مند به لباس های مارکدار هستید، تعادل را راعایت کنید.شیک و مرتب پوشیدن را رعایت کنید ولی لازم نیست از سرتا پا مارک دار بپوشید.

فرصت ها را از دست ندهید
اگر در گروه آدم هایی هستید که به هماهنگ بودن لباس های تان اهمیت نمی دهید یعنی لباس های مختلف مثل بلوز ، شلوار ، کت ودامن را بدون هیج تناسبی با هم ترکیب می کنید و می پوشید ، با این ظاهر دیگران شما را آدم هایی قابل اعتماد نمی دانند. از نظر آن ها شما همان طور که به لباس پوشیدن تان اهمیت نمی دهید به کار ، دوستان وسایروجوه زندگی تان هم توجه نخواید کرد. شما با چنین شیوه لباس پوشیدنی می توانید یک فرصت شغلی خوب را درنخستین قرار از دست بدهید.

براق بپوشیم؟
به دست گرفتن یک کیف ، پوشیدن یک بلوز، یک کمربند براق و… می تواند ظاهر خوبی برای شما بسازد ، تک بودن لباس براق این ویژگی را دارد و اگر از روسری تا دامن یا از بلوز تا کفش پوشش تان براق باشد، تصویر دیگری در ذهن اطرافیان ایجاد می کنید.کسانی که لباس های براق می پوشند ، به مطرح شدن در جمع علاقه دارند و دوست دارند در یک جمع از دیگران متمایز باشند وتجهات را به سمت خودشان جذب کنند.

برای انتخاب لباس ورزشی
برخی آدم ها را همه جا، در سفر، محل کار و حتی مهمانی با کفش کتانی ، گرمکن و در مجموع لباس های کاملا اسپرت می بینید.این لباس ها تصویر یک آدم ورزشکار که به تناسب اندام وسلامتی اش توجه می کند را در ذهن دیگران می سازد اما فراموس نکنید این مدل لباس پوشیدن شلختگی و بی نظمی خیلی نزدیک است .در انتخاب لباس ورزشی هم دقت کنید تا این ذهنیت ایجاد نشود.

گرفته شده از : گروه سبک زندگی سیمرغ

منبع : مجله سیب سبز
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
تشکر کنندگان: shaso ، amin arefi ، n51 ، marjani ، aghaghia ، 3pideh
دوستان نه اینکه منظورم این باشه که من لباس برام اهمیت نداره ولی همسرم اصلا اهل کت و شلوار پوشیدن نیست تازه اونم توی هوای گرم مرداد ماه و این منو نگران کرده خودمم به یاد ندارم کت و دامن پوشیده باشم شیک و مارکدار ولییییییییییی ساده و اسپرت می پوشم
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، marjani ، aghaghia ، 3pideh
دوستان
بعد از 192 صفحه ديگه جاي اين صحبتها اينجا نيست كه چي بپوشم چي نپوشم
هر چي دوست داريد بپوشيد فقط زياد جلف نباشه. مثل مردم عادي
باور كنيد خودتون وقتي افيسرها را ميبينيد جا ميخوريد كه چقدر ساده لباس پوشيدن و حتي بدون آرايش!!!!
چيزي بپوشيد كه توش راحتيد
موفق باشيد
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: kouroshd ، shaso ، n51 ، oghs ، amir82 ، payam62 ، marjani ، aghaghia ، 3pideh
(2013-07-09 ساعت 12:36)mohammad fazli نوشته:  دوستان
باور كنيد خودتون وقتي افيسرها را ميبينيد جا ميخوريد كه چقدر ساده لباس پوشيدن و حتي بدون آرايش!!!!
موفق باشيد

شدیدا موافقم...Shy
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، payam62 ، aghaghia ، sasal
[quote='mohammad fazli' pid='372386' dateline='1373357191']
دوستان
موفق باشيد
سلام از راهنمایی تون متشکرم . فقط خواستم از دوستانی که تو این فصل میرن مصاحبه کمکی بگیرم وگرنه ما از سر ناچاری چ ادر هم سر کردیم( لباس شیک پوشیدن یادمون رفته Big Grin باز ممنون و اگه سئوالم سبک بود ببخشید
تشکر کنندگان: Soap McTavish

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان