کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-07-09 ساعت 09:16)n51 نوشته:  دوستان نه اینکه منظورم این باشه که من لباس برام اهمیت نداره ولی همسرم اصلا اهل کت و شلوار پوشیدن نیست تازه اونم توی هوای گرم مرداد ماه و این منو نگران کرده خودمم به یاد ندارم کت و دامن پوشیده باشم شیک و مارکدار ولییییییییییی ساده و اسپرت می پوشم
دز كل ظاهر بهتره مرتب وتميز و لباس تا حدي رسمي باشه و من خودم معتقدم اينطوري به طرف مقابلمون كه آفيسر هست بيشتر احترام ميذاريم. در آنكارا خود تركها خيلي راحت با شلوار جين و تيپ اسپرت هم داخل سفارت بودن ولي باز نظر شخصي من اينه كه ما نبايد به اونها نگاه كنيم و بهتره رسمي تر باشيم...به هر حال اونجا كشور اوناست و فرق ميكنه براي ما كه مهمان هستيم اونجا...
البته در كل نوع لباس هيچ تاثيري روي وضعيت كيس نخواهد داشت و كيس ها بر اساس مداركي كه ارائه ميشه بررسي ميشه و نه ظاهر آدما Smile
موفق باشين
تشکر کنندگان: 3pideh ، amir82
دوستان عزيزم

من تازه از مصاحبه اومدم و تجربه ام رو در مورد هتل و سفر به آنكارا رو در اختيارتون ميذارم و اميدوارم كه واسه كساني كه در آينده ميخوان برن آنكارا مفيد باشه :

1) پرواز ها به آنكارا هر روزه نيست و ظاهرا ديگه بليط يكسره (Open) هم آ‍ژانسها نميدن!!. در نتيجه اگر مطمئن هستين كه يك ضرب ويزا ميگيريد(مثلا كيس بدون سربازي و كار دولتي و تحصيلات خاص و يا دختر مجردو ...) بهتره چارتر نگيريد تا بتونيد راحت تاربخ برگشت رو تغيير بدين
2) پرواز تركيش خيلي گرونتر از ماهان و ايران اير هست ( تقريبا دو برابر) اما در عوض هر روز به صورت كانكشن از طريق استانبول ميتونيد بريد آنكارا. اين موضوع واسه كساني كه مرخصي گرفتن واسشون سخته (مثل خودم) و ميخوان حداقل زمان رو در آنكارا باشن ميتونه مهم و مفيد باشه. پرواز هاي شركتهاي ايراني دو يا سه روز در هفته هست كه البته مستقيم ميره آنكارا ولي اختمالا مجبور ميشيد دو يا سه روز بيشتر اونجا بمونيد.
3) من با تركيش رفتم كه خيلي راحت بود و تمام 4 پرواز به موقع و بدون يك دقيقه تاخير انجام شد. هر بار در استانبول حدود 2 ساعت معطل شدم. هواپيماهاي تركيش بسيار نو و تميز هستند و از لحاظ امنيت پرواز خيلي خوبند.
4) استانبول داراي دو فرودگاه آتاتورك و سابيها هست كه پرواز تركيش از تهران ميره به سابيها. اگر ميخواهيد با تركيش به آمريكا سفر كتيد حتما بايد به فرودگاه آتاتورك بگيريد وگرنه خودتون بايد از سابيها بريد آتاتورك كه خيلي از هم دور هستند. اما واسه آنكارا از همون سابيها پرواز ميكنه. از فرودگاه آنكارا راحت ميتونين با 6 لير با اتوبوس EGO442 به مركز شهر بريد و بيخودي پول زيادي واسه تاكسي ندين....
5) سفارت آمريكا و مطب دكتر اونگان نزديك محله مركزي شهر به اسم Kizilay (كيزيلاي) هست. اين محدوده از شهر پر از كافه و رستوران و بار و هتل و ايناست و محله شلوغ و تجاري شهر حساب ميشه. در نتيجه شما ميتونيد از هتل هاي اونجا پياده بريد سفارت، مديكال، خريد و گشت و گذار..من توصيه ميكنم هتل رو در همين محدوده بگيريد تا احساس آرامش بيشتري كنين...ساير محله هاي آنكارا خيلي خلوتند و براي گردش و خريد و غذا خوردن اصلا قابل مقايسه با كيزيلاي و خيابان تونالي هيلمي نيستن.
6) من خودم از طريق يك آژانس در تهران هتل نوا پالاس 4 ستاره رو گرفتم (پيغام خصوصي بدين تا آژانس رو بهتون معرفي كنم). قيمت هتل با اينكه 4 ستاره بود به اندازه 3 ستاره تخفيف خورده بود Smile )
7)از هتل نواپالاس تا سفارت پياده حدود 8 دقيقه راه هست. تا مطب اونگان هم فكر كنم حدود 15 دقيقه ...تا ميدان كيزيلاي هم 10 دقيقه پياده
8) اينترنت هتل خيلي خوب و رايگان بود. سرعت دانلود حدود 500kbs هم ميشد (دوستان كامپيوتري ميدونن من چي ميگم ، البته دوست خوبم Puya.web مبگفت تا 1Gbs هم رسيده واو!!)... پرسنل هتل هم خيلي مودب هستند. يكي از رسيپشن ها كه خانم خيلي جواني هست در حد معقول انگليسي متوجه ميشه ...بقيه هم تا حدودي ميفهمند. Smile
9) صبحانه هتل هم خوب بود...در حد 3.5 ستاره هست Smile
10) خيلي نزديك به هتل مسجد كجاتپه قرار داره كه خود مسجد واسه ديدن جالبه و اينكه درست زير مسجد يك فروشگاه هست كه قيمتهاش از سمت كيزيلاي و خيابان تونالي هيلمي خيلي بهتره
11) دونستن چند كلمه تركي استانبولي و اينكه بتونين حروف رو بخونين خيلي بهتون كمك ميكنه واسه آدرس و اينكه بتونين چيزي رو به كسي بفهمونين يا بپرسين...قبل از سفر يكمي تمرين كنين Wink... واسه من كه خيلي مفيد بود چون اونجا تقريبا هيچ كسي انگليسي بلد نيست حتي در فروشگاهها و يا رستورانهاي بزرگ هم به سختي ميتونين كسي رو پيدا كنين كه انگليسي بفهمه...اونجا حتي كلمات خيلي ساده مثل water و يا name رو هم نميدونن !!

در كل آنكارا شهر خوب ، تميز و آروميه و مردم با آرامش زندگي ميكنن...امنيت رواني خيلي خوبه و رفتارهاي زشت از مردم اصلا ديده نميشه‌...فقط موقع عبور از خيابان مواظب باشين چون ماشينها با سرعت ميان و ترمز هم نميكنن

سفر خوبي داشته باشين و در مصاحبه هم موفق باشين Smile
تشکر کنندگان: PARVIN_OMID ، zavosh ، shadi79 ، AsemanAbee ، amir82 ، maryam_fo ، Soap McTavish ، payam62 ، n51 ، amiro0008 ، mhb161 ، aghaghia ، Farshid22 ، amin arefi ، 3pideh ، sasal
آنكارااز زمان مديكال ويزاشو صادر ميكنه اگه خواستي تغييري ايجاد كني بايد مديكال جديد براشون ببري

متاسفانه آنكارا رفتن اين دردسرها را داره
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: amir82 ، shaso ، Soap McTavish ، aghaghia ، 3pideh ، mehrdad pharm
(2013-07-10 ساعت 18:17)uvthk نوشته:  با سلام
من به همراه همسر و پسر 2.5 ساله ام برای مصاحبه به سفارت درآنکارا مراجعه کردیم بعد از این همه انتظار و استرس و کلی امید وآرزو آفیسر گفت به دلیل اینکه در ثبت نام اولیه در لاتاری مشخصات پسرتون را ثبت نکردید کیس شما باطل هست ازشما دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید آیا راهی هست؟ چطور میشه نامه ای نوشت که چرا از قبل به ما نگفتن که کیس شما نقص داره ما کلی هزینه کردیم حدود 900 دلار هزینه پزشکی به پسرم 3 تا واکسن زدن تو سفارت هزینه دادیم به علاوه هزینه های سفر هم خودش سنگینه اگه کیس باطل بوده چرا ما اینقدرباید هزینه بدیم؟
از شما دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید راهی هست که دوباره کیس مارو بپذیرن؟ ما اصلاً اطلاع نداشتیم که نقصی وجود داره مدارکمون کامل بود. اگر کاری میشه کرد لطفاً زودتر اطلاع بدید ممنون میشم

لطفا" این صفحه را بخوانید: پست کاربر dela
http://mohajersara.com/thread-5637-page-1154.html
شاید کمکی باشد.
2013AS00005xxx •
تشکر کنندگان: aghaghia
دوستان من فردا اتاب هستم
ده روزی انکارام.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: marjani ، aghaghia ، payam62 ، n51 ، amiro0008 ، amir82 ، oghs ، shaso ، yalda25 ، Given ، soruosh ، rira1982 ، ojee ، zohre02
(2013-07-08 ساعت 10:24)n51 نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 23:33)marjani نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 16:47)n51 نوشته:  سلام برهمه
دوستانی که این روزها رفتین مصاحبه توی این هوای گرم هم کت و شلوار وکراواتی می رین یا میشه اسپرت هم پوشید؟؟ آخه ما خانوادگی گرمایی هستیمRolleyesCool
هر چی راحتین بپوشین
من اگه دوباره بخوام برم مصاحبه با دمپایی و شلوار راحتی میرم Big Grin
با هر چی که من راحتم ،اونها هم راحتند یا نه سفارتیها ناراحت می شن با راحتیهای ما ؟؟؟؟؟
نه اصلا ناراحت نمی شن ،خود آفیسر ما یه بلوز ساده صورتی و یه دامن ساده ی مشکی پوشیده بود و موهاشم خیلی معمولی بسته بود ،لباس راحت و آراسته ای انتخاب کنید و خودتون باشیدSmile
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Ali.US ، aghaghia ، shaso ، آسمان نیلگون ، 3pideh ، zohre02
(2013-07-10 ساعت 19:34)mohammad fazli نوشته:  دوستان من فردا اتاب هستم
ده روزی انکارام.

ای بابا !!! یه چند روز اونورتر اگه بودین حتماً یه ملاقاتی ردیف میکردم باهاتون سردار.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: shaso ، Soap McTavish ، 3pideh ، milad_aae ، oghs ، shani89
[quote='mohammad fazli' pid='373244' dateline='1373468660']
دوستان من فردا اتاب هستم
ده روزی انکارام.
چقدر خوب منم دارم میرم اونجا این خیلی خوبه که شما اونجایین
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، 3pideh ، oghs ، shani89
توجه توجه
سلام دوستان
اگر کسی فرم اصلی ثبت نام ذر لاتاری را داره اگه به صورت کپی یا عکس یا pdf از فرم اصلی هم باشه ممنون میشم برام بذارید.

کیس نامبر: 90xx
مصاحبه : هفته دوم جولای
محل مصاحبه: آنکارا
تعداد افراد کیس: 3 نفر
کیس نامبر: 90xx مصاحبه : هفته دوم جولای محل مصاحبه: آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر
تشکر کنندگان: oghs ، shani89
سلام دوستان هزینه اقامت در ارمنستان بیشتره یا ترکیه؟
کسی میدونه اجاره سوییت تو انکارا ماهی چه قده؟
تشکر کنندگان: oghs ، shani89
(2013-07-12 ساعت 17:47)frhad20 نوشته:  توجه توجه
سلام دوستان
اگر کسی فرم اصلی ثبت نام ذر لاتاری را داره اگه به صورت کپی یا عکس یا pdf از فرم اصلی هم باشه ممنون میشم برام بذارید.

کیس نامبر: 90xx
مصاحبه : هفته دوم جولای
محل مصاحبه: آنکارا
تعداد افراد کیس: 3 نفر

http://www.uploadmb.com/file.php?id=1373...20(1).docx
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: uvthk ، milad_aae ، oghs ، shani89 ، mohssen ، frhad20
(2013-07-10 ساعت 19:34)mohammad fazli نوشته:  دوستان من فردا اتاب هستم
ده روزی انکارام.

ما هم هفته دیگه میایم اتاب
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: 3pideh ، oghs
سلام بچه ها
یک سوال داشتم من و همسرم با هم میریم آنکارا همسرم باید زود برگرده ایران من می خوام ویزاشو براش بگیرم آیا راهی هست که بدون پاس سوار هواپیما بشه ؟ یکی از کارمندهای آزانس بهم گفت می شه بره کنسولگری ایران و درخواست مجوز عبور بکنه.
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: oghs ، shani89 ، zohre02
با سلام به aghaghia و با تشکر از پاسختون به درخواست Frhad20 ،
فایل ارسالی باز نمیشود اگه ممکنه یک بار دیگر ارسال کنید یا در صورن امکان بگید چطور بازش کنم. از نوجهتون ممنون
کیس نامبر: 90xx زمان مصاحبه: هفته دوم جولای محل مصاحبه: آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر
تشکر کنندگان: ojee ، oghs ، zohre02
(2013-07-13 ساعت 18:01)uvthk نوشته:  با سلام به aghaghia و با تشکر از پاسختون به درخواست Frhad20 ،
فایل ارسالی باز نمیشود اگه ممکنه یک بار دیگر ارسال کنید یا در صورن امکان بگید چطور بازش کنم. از نوجهتون ممنون

http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1373726497
امیدوارم این یکی باز بشه.

فایل‌های پیوست
.docx   DV registration form.docx (اندازه 134.15 KB / تعداد دانلود: 256)
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، frhad20 ، uvthk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان