کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستانی که میخوان هتل بگیرن حتما از چندتا آژانس قیمت بگیرن. آژانس ج ب هم کر کنم داره زیادی گرون میده. منم و mohammad_r الان اتاب هستیم و جفتمون اتاق سینگل گرفتیم ایشون از ج ب گرفته شبی 50 چوق!!! ولی من همون اتاقو گرفتم 40 چوق!!!! به نظرم ج ب اصلا خوب نیست برا هتل. فکر کنم الی گشت بهتر باشه
در ضمن لینک نقشه با کیفیت انکارا را هم میذارم براتون یذره حجمش زیاده ولی برای اونایی که مثل من گوشی معمولی دارن خیلی بدرد میخوره
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1373729674
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: aghaghia ، shaso ، amin arefi ، amir82 ، Saeedv13 ، deineath ، 3pideh ، soruosh ، lilistar ، SK89
(2013-07-13 ساعت 20:06)mohammad fazli نوشته:  دوستانی که میخوان هتل بگیرن حتما از چندتا آژانس قیمت بگیرن. آژانس ج ب هم کر کنم داره زیادی گرون میده. منم و mohammad_r الان اتاب هستیم و جفتمون اتاق سینگل گرفتیم ایشون از ج ب گرفته شبی 50 چوق!!! ولی من همون اتاقو گرفتم 40 چوق!!!! به نظرم ج ب اصلا خوب نیست برا هتل. فکر کنم الی گشت بهتر باشه
در ضمن لینک نقشه با کیفیت انکارا را هم میذارم براتون یذره حجمش زیاده ولی برای اونایی که مثل من گوشی معمولی دارن خیلی بدرد میخوره
دوست عزیز این بعد از 1ساعت دانلود آخرش گیر میکنه
لینکه دیگه ای دارید از نقشه ؟
برای نقشه کالیفرنیا ولس آنجلس چی؟ از گوگل کیفیتش وحشتناکه و قابل استفاده نیست !
میدونید از کجا میشه کیفیت مناسب پیدا کرد؟؟؟؟؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: shani89
(2013-07-14 ساعت 14:02)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 20:06)mohammad fazli نوشته:  دوستانی که میخوان هتل بگیرن حتما از چندتا آژانس قیمت بگیرن. آژانس ج ب هم کر کنم داره زیادی گرون میده. منم و mohammad_r الان اتاب هستیم و جفتمون اتاق سینگل گرفتیم ایشون از ج ب گرفته شبی 50 چوق!!! ولی من همون اتاقو گرفتم 40 چوق!!!! به نظرم ج ب اصلا خوب نیست برا هتل. فکر کنم الی گشت بهتر باشه
شاید بد نباشه یک نگاهی بندازی
http://mohajersara.com/thread-5968-post-...#pid374954
تشکر کنندگان: shaso ، alirezass ، shani89 ، soruosh
ف
(2013-07-14 ساعت 14:14)mohammad fazli نوشته:  

سلام محمد عزیز منم الان اتاپ هستم و پس فردا مصاحبه دارم کاش بشه قبلش یه کوچولو شما رو ببینم و یه مشورتی باهاتون بکنم
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
(2013-07-15 ساعت 14:21)amiro0008 نوشته:  ف
(2013-07-14 ساعت 14:14)mohammad fazli نوشته:  

سلام محمد عزیز منم الان اتاپ هستم و پس فردا مصاحبه دارم کاش بشه قبلش یه کوچولو شما رو ببینم و یه مشورتی باهاتون بکنم
جوابتو تو پیغام خصوصی دادم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان:
عزیزان یه سوال اورژانسی
اگر 4 نفر در یه ثبت نام برنده شدن و یک نفر به هر دلیل نتونه یا نخواد برای مصاحبه بره اگر برنده اصلی با دو نفر دیگه بره مشکلی نیست
مثلا یک فرزند یا همسر مایل نباشه بره چی میشه وایا امکان مراجعه بعدی هست یا میتونه 6 ماه 1 سال دیگه درخواست بده همسر یا بچش رو ببره
تشکر کنندگان:
(2013-07-16 ساعت 14:26)mohajermam نوشته:  عزیزان یه سوال اورژانسی
اگر 4 نفر در یه ثبت نام برنده شدن و یک نفر به هر دلیل نتونه یا نخواد برای مصاحبه بره اگر برنده اصلی با دو نفر دیگه بره مشکلی نیست
مثلا یک فرزند یا همسر مایل نباشه بره چی میشه وایا امکان مراجعه بعدی هست یا میتونه 6 ماه 1 سال دیگه درخواست بده همسر یا بچش رو ببره

دوست عزیز در روز مصاحبه تمام اعضای کیس حتی اگر یک نوزاد تازه به دنیا اومده باشه باید حضور داشته باشند وگرنه کیس را کلا رد می کنن .
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: shaso ، hushmandco ، zavosh ، oghs ، shani89 ، tajhizgaran
سلامممممم اول میخوام بگم خدا رو شکر بعدشم بگم مهاجر سرا و همه دوستان و کاربران گل وخوبش دمتون گرم امروز مصاحبه من بود و یه ضرب گرفتم و کلی حرف دارم که تو سفر نامه مینویسم که شاید به درد کسانی که مثل من جزو آخرین شمارها باشن بخوره چاکر همتونم هستیم
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
تشکر کنندگان: zavosh ، amin arefi ، Soap McTavish ، maryam_fo ، Given ، mhb161 ، payam62 ، shadi79 ، oghs ، amir82 ، AsemanAbee ، pooyani ، tajhizgaran ، majid194 ، shani89 ، aghaghia ، shaso ، nedaba ، sasal ، valencia ، omnia ، soruosh ، SK89
اخر مرداد نبووووووووووووووووووووود؟(همسفر)
(2013-07-21 ساعت 10:13)n51 نوشته:  اخر مرداد نبووووووووووووووووووووود؟(همسفر)

ما آخر مردادیم ولی هفته چهارم آگوست، شما سومید خوب Big Grin

(2013-07-17 ساعت 14:12)amiro0008 نوشته:  سلامممممم اول میخوام بگم خدا رو شکر بعدشم بگم مهاجر سرا و همه دوستان و کاربران گل وخوبش دمتون گرم امروز مصاحبه من بود و یه ضرب گرفتم و کلی حرف دارم که تو سفر نامه مینویسم که شاید به درد کسانی که مثل من جزو آخرین شمارها باشن بخوره چاکر همتونم هستیم

مبارکه سفر نامه یادت نرهههههههههه
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)
تشکر کنندگان: oghs ، sasal
دوستان عزیزی که برای انجام پروسه مهاجرتتون به ترکیه مسافرت می کنید به این موضوع توجه کنید.
در ترکیه انگار چاپیدن توریست سیستمی هست و به عنوان جزئی از قانونشون در ارمده.
خود من در استانبول کارم به کلانتری کشیده شد که متاسفانه پلیس هم تنها یه مقدار دلگرمی داد و هیچ اقدامی نکرد.
وقتی می خواهید خرید کنید حتما از قبل قیمتها رو بپرسید و طی کنید با فروشنده و وقتی خریدید حتما فاکتور بگیرید و چک کنید که حساب فلانی رو هم پای شما ننوشته باشن...Tongue
من که از هتل تا صدف فروش تو خیلبون می خواستن سرم کلاه بذارن نتونستن فقط صدفیه پنج تا صدف بیشتر پام حساب کرد....Big Grin
الهی خرج دوا دکتر کنن پول مردمو....Big GrinBig GrinBig Grin
الان چجوریم...Shy
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: payam62 ، Soap McTavish ، soruosh
(2013-07-21 ساعت 16:09)oghs نوشته:  دوستان عزیزی که برای انجام پروسه مهاجرتتون به ترکیه مسافرت می کنید به این موضوع توجه کنید.
در ترکیه انگار چاپیدن توریست سیستمی هست و به عنوان جزئی از قانونشون در ارمده.
خود من در استانبول کارم به کلانتری کشیده شد که متاسفانه پلیس هم تنها یه مقدار دلگرمی داد و هیچ اقدامی نکرد.
وقتی می خواهید خرید کنید حتما از قبل قیمتها رو بپرسید و طی کنید با فروشنده و وقتی خریدید حتما فاکتور بگیرید و چک کنید که حساب فلانی رو هم پای شما ننوشته باشن...Tongue
من که از هتل تا صدف فروش تو خیلبون می خواستن سرم کلاه بذارن نتونستن فقط صدفیه پنج تا صدف بیشتر پام حساب کرد....Big Grin
الهی خرج دوا دکتر کنن پول مردمو....Big GrinBig GrinBig Grin
الان چجوریم...Shy

امید جان پس چه خاطراتی در استامبول داشتی!!
برای چی کلانتری؟
انکارا که جز کلاشت رستوران ها اون هم در قیمت چایی هر استکان ۵ لیر چیزه بدی ندیدم..
مصاحبه هفته اول جولای سفارت انکارا (شماره کیس ۲۰۱۳/۹۰xx)
گاهی کارهای کوچکی که برای دیگران میکنیم بزرگترین بخش قلب آنهاراتسخیرمیکند

تشکر کنندگان: payam62 ، shani89
دوستان من مصاحبه ام هفته اول جولای بود و یک ضرب گرفتم
من هتل اتاب بلوار رو برای ۷ شب با بلیط دو طرفه ماهان از آژانس الی گشت ۱۷۶۴۰۰۰ تومان گرفتم
توصیه هایی که به دردتون میخوره
حتما ترانسفر بگیرید در هزینه های کلی تاثیر چندانی نداره و خیلی کارتون رو سهل میکنه چون سخته با چمدون با اتوبوس تا هتل رفت و تاکسی هم ۸۰ لیر میگیره
هتل اتاب بلوار خیلی خوش مسیر هست و تا دکتر میشه پیاده رفت و تا سفارت هم همین طور اما چون ادم روزه سفارت کمی استرس داره ترجیح میده با تاکسی بره که تا سفارت ۵ تا ۶ لیر میشه
پرسنل هتل خیلی خوب و خوش برخورد هستند و هتل از لحاظ بهداشت و پاکیزگی خیلی خوب هست
صبحانه هتل هم خوبه و با علایق مختلف جور در میاد ولی بهتره اول وقت برید صبحانه چون اگر مواد روی میز تموم شه مجدد شارژ نمیشه
نزدیک هتل یه دکه است که ۵ لیتر اب رو دو و نیم لیر میتونید تهیه کنید بردن اب کاره اشتباه و بار سنگینی بیش نیست
برای تماس تلفنی از دکه ها کنتور کارت تهیه کنید که قیمتش ۵ لیر هست و به راحتی از تلفن عمومی میتونید با ایران تماس بگیرید و ارزان ترین راه تماس با ایران هست البته در مواردی که دسترسی طرفین به اینترنت وجود نداره
خیلی به لیدر ها اعتماد نکنید اونا میخوان با استفاده از اضطرار و نگرانی مسافرینی که وقت سفارت دارند هزینه های زیادی رو بهشون تحمیل کنند..اصلا پروسه پیچیده ای نیست که نیاز به لیدر داشته باشید البته به شرطی که از تجربیاتدوستان مهاجر سرا استفاده کنید
مصاحبه هفته اول جولای سفارت انکارا (شماره کیس ۲۰۱۳/۹۰xx)
گاهی کارهای کوچکی که برای دیگران میکنیم بزرگترین بخش قلب آنهاراتسخیرمیکند

تشکر کنندگان: amir82 ، oghs ، shaso ، payam62 ، shani89 ، rira1982 ، Soap McTavish ، amin arefi ، amiro0008 ، tenese ، rose_2000

سلام
من 21 آگوست مصاحبه دارم و باید برای 19 آگوست آنکارا باشم به امید دیدار
تشکر کنندگان: payam62 ، shani89
(2013-07-21 ساعت 22:47)sasal نوشته:  

سلام
من 21 آگوست مصاحبه دارم و باید برای 19 آگوست آنکارا باشم به امید دیدار

21 آگوست میشه 30 مرداد! یعنی آخر مرداد!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان