کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-07-24 ساعت 12:16)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 12:11)zavosh نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 11:57)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 18:15)AsemanAbee نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 17:25)hushmandco نوشته:  از دوستان کسی آنکارا نیست زیارت کنیمشون؟

ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺣﺎﻣﺪ ﺧﺎﻥ
ﻣﺎ ﺩﯾﺸﺐ ﺑﺮﮔﺸﺘﯿﻢ ... ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﺪﺍﺷﺘﯿﻢ
ﺍﻧﺸﺎﻟﻪ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﭘﺮ ﺑﺮﮔﺮﺩﯾﺪ .

سلام
دوستان در مورد سوالاتی که روز مصاحبه ازت میپرسن و پاسخها یی که بهتر بدی یا اصلا چطور پاسخ بدی که مشکلی پیش نیاد کسی مطلبی داره؟
این موضوع برام خیلی مبهم که چطور باید برخورد کنیم با این قضیه؟
آیا از همه یه تیپ سوال میپرسن؟؟؟

سلام,
از شما سئوالاتی میپرسند که در فرمها نوشتید. ممکن هست که یکدستی هم بزنند مثلا" نوشتید در سال فلان آنجا کار میکردم و بپرسه در سال بیسار اونجا کار میکردی؟!!(برای مثال), خونسرد باشید و خوشرو, انشالله یکضرب میگیرید.
سعی کنید استرس ندشته باشید و محکم جواب بدید. کل مصاحبه شاید 3 دقیقه هم نشه,پس این سه دقیقه را عالی باشید.
موفق باشید

آخه من شنیدم میگن مثلا هدفت از آمریکا اومدن چیه ؟ چرا آمریکا و ایجور سوالا که باید ریز بشی و جزیات رو بگی؟
از شما فقط سوالای فرم رو پرسیدن ؟؟؟

بله از من فقط سئوال فرمها را پرسیدند.ممکن هست از این نوع سئوالها هم کنند.استاندارد نیست ,هیچ کس نمیتونه بگه از کی چه سئوالی را میپرسند ولی سئوالی نیست که نتونید جواب بدید.فقط مهمه که هوشیار باشید به سئوال و جواب و حقیقت را بگید,انها متخصص هستند و آموزش دیدند و اگه احساس کنند که چیزی را پنهان کنید کمی مصاحبه طول میکشه, نگران نباشید و راستگو باشید هیج مشکلی پیش نمیاد.کلید مصاحبه اینه:استرس نداشته باشید,استرس نداشته باشید
تشکر کنندگان: shaso ، mhb161 ، tajhizgaran
بچه ها منو همسرم دوشنبه صبح رفتیم مدیکال و یک واکسن همسرم خورد و درنهایت سیصد و هفتاد دلار پیاده شدیم
سه شنبه ساعت یازده جواب گرفتیم بردیم سفارت
چهارشنبه صبح تو سایت زد که ویزا ایششود Smile
حالا هم تو هتل ادر انتظار یو پی اس ایام را سپری می کنیم خیلی امید دارم که فردا پاس ها رو بیارند وما ازاد بشیم Smile امین
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: zavosh ، n51 ، Soap McTavish ، amir82 ، AsemanAbee ، میما ، mhb161 ، tajhizgaran ، lilistar ، OXyGeNziX
(2013-07-24 ساعت 15:30)rira1982 نوشته:  بچه ها منو همسرم دوشنبه صبح رفتیم مدیکال و یک واکسن همسرم خورد و درنهایت سیصد و هفتاد دلار پیاده شدیم
حالا هم تو هتل ادر انتظار یو پی اس ایام را سپری می کنیم خیلی امید دارم که فردا پاس ها رو بیارند وما ازاد بشیم Smile امین

سلام.تبریک می گم...دیروز یه ایمیل برام اومد که 4 آگوست اکسپایر می شم و 2 آگوست هم مدارک پزشکی ام اکسپایر میشه.یه سوال دارم...برای اینکه دوباره به اونگان مراجعه کنم لازمه پاستور هم برم؟اصن برای اونگان وقت مجدد گرفتین؟ممنون
تشکر کنندگان: rira1982 ، tajhizgaran
(2013-07-24 ساعت 21:12)soooli55 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 15:30)rira1982 نوشته:  بچه ها منو همسرم دوشنبه صبح رفتیم مدیکال و یک واکسن همسرم خورد و درنهایت سیصد و هفتاد دلار پیاده شدیم

سلام.تبریک می گم...دیروز یه ایمیل برام اومد که 4 آگوست اکسپایر می شم و 2 آگوست هم مدارک پزشکی ام اکسپایر میشه.یه سوال دارم...برای اینکه دوباره به اونگان مراجعه کنم لازمه پاستور هم برم؟اصن برای اونگان وقت مجدد گرفتین؟ممنون
بله حتمن باید پاسپورت ببرید ما مثل سری اول وقت دکتر گرفتیم ولی بازهم هر کی هرکی بود وقتمون رو ندید هرکسی زودتر اومده بود نوبت دادن فرداش هم ساعت یازده جواب حاضر بود
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، tajhizgaran ، soooli55
(2013-07-07 ساعت 12:52)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 11:56)mohammad fazli نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 08:29)mechanicalengineer نوشته:  دوستان این که گفتید تو امضاتون هست چطوری و کجاست؟
اگه میشه لینکشو بذار ؟!!
نمیدومنم از امضاتون چطزور میشه برداشت
دوست خوبم در هر كامنتي كه من ميذارم يك سري متن آبي رنگ زيرش نوشته شده اگه روشون كليك كني مي توني دانلودشون كني

من آدرسه پستهای آنکارا رو خواسته بودم تا در موقع ثبت نام تو سیس یکی از اونارو که میدونید به سفارت نزدیکه بزنم ولی شما تو امضاتون به این عنوان چیزی ندارید ؟÷×
منم چک کردم فقط یک صفحه میاره که بعد از دانلود نوشته لینک مستقیم... کد اچ.تی.ام.ال. ... و کد فروم... همین! لطفا راهنمایی کنید تا ما از این سردرگمی در بیایم. ممنون.
تشکر کنندگان: tajhizgaran
(2013-07-25 ساعت 06:05)sasal نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 12:52)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 11:56)mohammad fazli نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 08:29)mechanicalengineer نوشته:  دوستان این که گفتید تو امضاتون هست چطوری و کجاست؟
اگه میشه لینکشو بذار ؟!!
نمیدومنم از امضاتون چطزور میشه برداشت
دوست خوبم در هر كامنتي كه من ميذارم يك سري متن آبي رنگ زيرش نوشته شده اگه روشون كليك كني مي توني دانلودشون كني

من آدرسه پستهای آنکارا رو خواسته بودم تا در موقع ثبت نام تو سیس یکی از اونارو که میدونید به سفارت نزدیکه بزنم ولی شما تو امضاتون به این عنوان چیزی ندارید ؟÷×
منم چک کردم فقط یک صفحه میاره که بعد از دانلود نوشته لینک مستقیم... کد اچ.تی.ام.ال. ... و کد فروم... همین! لطفا راهنمایی کنید تا ما از این سردرگمی در بیایم. ممنون.
بالای همون چیزایی که میگی نوشته اگه دقت کنی میبینی که ریز نوشته
click here to start download
روش کلیک کن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، soruosh ، sasal
بچه ها هورا هورااااااااااااااا
ویزامون رو امروز ساعت یازده یو پی اس اورد. بعد دور روز Smile
تشکر کنندگان: maryam_fo ، Soap McTavish ، n51 ، mhb161 ، amir82 ، AsemanAbee ، Saeedv13 ، ffrfar ، majid194 ، OXyGeNziX ، sasal ، rose_2000
بچه ها کسی میدونی کلاً حدود چند لیر باید با خودم ببرم واسه آنکارا حدود 10روز؟ به جز هزینه ی هتل.
هم خونه ی خانوم واسه وودلند هیلز توی کالیفرنیا نیاز هست، اگه موردی بود مسیج بده بهم لطفنSmile
تشکر کنندگان:
(2013-07-25 ساعت 15:34)shang نوشته:  بچه ها کسی میدونی کلاً حدود چند لیر باید با خودم ببرم واسه آنکارا حدود 10روز؟ به جز هزینه ی هتل.

شما بجزء هتل هزینه ای ندارید غیر از خوراکی

برای هر نفر

غذاهای ترکی از 8 لیر تا 20 لیر حساب کنید
فست فودها هم میشه با 4 تا 5 لیر ساندویچهای کوچولو با سیب زمینی سفارش بدید.
بستنی از 1.5 لیر تا 4 لیر من پول دادم.
2آب کوچک 1 لیر،بزرگ 2.5 لیر،نوشابه قوطی کوچک کوکاکولا 3.5 تا 4 لیر،دوغ هم 3 تا 4 لیر کوچک تو رستوران.آب "گندم"غیر اسلامی 4 تا 5 لیر قوطی بزرگ.چایی هم از 1.5 تا 3 لیر تو این کافه خیابانی ها هست.
قلیان میوه ای که بهش میگن نارگیله فقط تو فضای باز سرو میشه با چای و یکم اجیل 15 تا 25 لیر
کرایه اتوبوس 1.5 لیر،
کرایه تاکسی از 6 لیر کوتاهترین مسیرها تا خیلی لیر برای مسافتهای طولانی.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، amir82 ، AsemanAbee ، shang ، OXyGeNziX
(2013-07-25 ساعت 15:50)vmware نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 15:34)shang نوشته:  بچه ها کسی میدونی کلاً حدود چند لیر باید با خودم ببرم واسه آنکارا حدود 10روز؟ به جز هزینه ی هتل.

شما بجزء هتل هزینه ای ندارید غیر از خوراکی

برای هر نفر

غذاهای ترکی از 8 لیر تا 20 لیر حساب کنید
فست فودها هم میشه با 4 تا 5 لیر ساندویچهای کوچولو با سیب زمینی سفارش بدید.
بستنی از 1.5 لیر تا 4 لیر من پول دادم.
2آب کوچک 1 لیر،بزرگ 2.5 لیر،نوشابه قوطی کوچک کوکاکولا 3.5 تا 4 لیر،دوغ هم 3 تا 4 لیر کوچک تو رستوران.آب "گندم"غیر اسلامی 4 تا 5 لیر قوطی بزرگ.چایی هم از 1.5 تا 3 لیر تو این کافه خیابانی ها هست.
قلیان میوه ای که بهش میگن نارگیله فقط تو فضای باز سرو میشه با چای و یکم اجیل 15 تا 25 لیر
کرایه اتوبوس 1.5 لیر،
کرایه تاکسی از 6 لیر کوتاهترین مسیرها تا خیلی لیر برای مسافتهای طولانی.
نوشابه ها را بهت گرون داده!!!!
اب معدنی کوچیک 0.5 لیر
نوشابه کوکاکولا 1.75 لیر
بستنی 2.5 لیر
آب گندم 6 - 8 - 11 لیر (البته لیوانهایی که در کافه ها سرو میشه) قوطی 4 لیر
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، ffrfar
(2013-07-09 ساعت 09:16)n51 نوشته:  دوستان نه اینکه منظورم این باشه که من لباس برام اهمیت نداره ولی همسرم اصلا اهل کت و شلوار پوشیدن نیست تازه اونم توی هوای گرم مرداد ماه و این منو نگران کرده خودمم به یاد ندارم کت و دامن پوشیده باشم شیک و مارکدار ولییییییییییی ساده و اسپرت می پوشم

اصلا لباس برای آفیسرها مهم نیست اگر بدونید ترکها با چه سر و وضعی میان کت و شلوار به هیچ وجه لازم نیست
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: n51 ، shani89
امروز از اونگان برامون ایمیل کانفیرم شدن اومد منتها دختر شیطون من یدونه از ایمیلارو پاک کرد!!! سوالم اینه که باید پرینت ایمیلو با خودمون تو مطب ببریم یا پرینت وقت گرفتن تو سایتو؟؟؟ الان که یدونه از ایمیلا نیست چیکار کنمممم؟؟؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: n51 ، shani89
(2013-07-26 ساعت 01:51)marsha نوشته:  امروز از اونگان برامون ایمیل کانفیرم شدن اومد منتها دختر شیطون من یدونه از ایمیلارو پاک کرد!!! سوالم اینه که باید پرینت ایمیلو با خودمون تو مطب ببریم یا پرینت وقت گرفتن تو سایتو؟؟؟ الان که یدونه از ایمیلا نیست چیکار کنمممم؟؟؟

برو توی فولدر Trash و ایمیل رو بازیابی کن. البته اگر شیطون کوچولو از اونجا هم حذفش نکرده باشه! ;-)
تشکر کنندگان: Danoosh ، Soap McTavish ، shaso ، سانازی ، marsha ، shani89
(2013-07-26 ساعت 01:51)marsha نوشته:  امروز از اونگان برامون ایمیل کانفیرم شدن اومد منتها دختر شیطون من یدونه از ایمیلارو پاک کرد!!! سوالم اینه که باید پرینت ایمیلو با خودمون تو مطب ببریم یا پرینت وقت گرفتن تو سایتو؟؟؟ الان که یدونه از ایمیلا نیست چیکار کنمممم؟؟؟

نه لازم نیست. اصلا پرینت رو نمی بینن
تشکر کنندگان: n51 ، marsha
(2013-07-27 ساعت 11:19)SK89 نوشته:  بچه ها من نیاز فوری به معرفی مترجم ترک دارم که 2-3 ساعته وکالتنامه پست را ترجمه کنه کسی میدونه؟

--------------------------------------------------------------------------------

دارالترجمه شبستری رو پیدا کردم اگر صلاح میدونید پست پاک شه مشکلی نیست ولی معمولا جمعه که کلیر میشیم یکشنبه باید بریم و مثل من مترجم نیاز هست و من کلی گشتم تا پیدا کردم حالا هر جور راحتتید مدیران عزیز
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: n51

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان