کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-07-13 ساعت 13:00)rira1982 نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 19:34)mohammad fazli نوشته:  دوستان من فردا اتاب هستم
ده روزی انکارام.

ما هم هفته دیگه میایم اتاب
شما از طریق آژانس هتل رو رزرو کردید یا خودتون؟ با توجه به اینکه کردیت کارت ندارم چطور میشه خودم رزرو کنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-21 ساعت 22:36)yalda25 نوشته:  دوستان من مصاحبه ام هفته اول جولای بود و یک ضرب گرفتم
من هتل اتاب بلوار رو برای ۷ شب با بلیط دو طرفه ماهان از آژانس الی گشت ۱۷۶۴۰۰۰ تومان گرفتم
توصیه هایی که به دردتون میخوره
حتما ترانسفر بگیرید در هزینه های کلی تاثیر چندانی نداره و خیلی کارتون رو سهل میکنه چون سخته با چمدون با اتوبوس تا هتل رفت و تاکسی هم ۸۰ لیر میگیره
هتل اتاب بلوار خیلی خوش مسیر هست و تا دکتر میشه پیاده رفت و تا سفارت هم همین طور اما چون ادم روزه سفارت کمی استرس داره ترجیح میده با تاکسی بره که تا سفارت ۵ تا ۶ لیر میشه
پرسنل هتل خیلی خوب و خوش برخورد هستند و هتل از لحاظ بهداشت و پاکیزگی خیلی خوب هست
صبحانه هتل هم خوبه و با علایق مختلف جور در میاد ولی بهتره اول وقت برید صبحانه چون اگر مواد روی میز تموم شه مجدد شارژ نمیشه
نزدیک هتل یه دکه است که ۵ لیتر اب رو دو و نیم لیر میتونید تهیه کنید بردن اب کاره اشتباه و بار سنگینی بیش نیست
برای تماس تلفنی از دکه ها کنتور کارت تهیه کنید که قیمتش ۵ لیر هست و به راحتی از تلفن عمومی میتونید با ایران تماس بگیرید و ارزان ترین راه تماس با ایران هست البته در مواردی که دسترسی طرفین به اینترنت وجود نداره
خیلی به لیدر ها اعتماد نکنید اونا میخوان با استفاده از اضطرار و نگرانی مسافرینی که وقت سفارت دارند هزینه های زیادی رو بهشون تحمیل کنند..اصلا پروسه پیچیده ای نیست که نیاز به لیدر داشته باشید البته به شرطی که از تجربیاتدوستان مهاجر سرا استفاده کنید
خانم یلدا شما هواست نیستااااا....
در مورد هزینه تا هتل اگر با اتوبوس های فرودگاه بیان تا میدان (کیزیلیBig Grin) کیزیلای تا هتلشون سر جمع ۱۵ لیر بیشتر نمیشه...
ما چون باکلاس و شیک بودیم با تاکسی اومدیم و شما در مورد هزینه ها چون باریک نمیشدی متوجه نبودی وگرنه من خودم با آقای موجه دیدم که تو همون هتل شما چجوری مردمو تیغ میزدن، آقای موجه خودش رفت برا خانومه صحبت کرد.
الان چجوریم....Big Grin
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان:
(2013-07-08 ساعت 14:29)shiraz2013 نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 14:24)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 14:00)shiraz2013 نوشته:  سلام دوستان
بنده چند روز هست آنکارا هستم .هتل ما etap mola سه ستاره هست که2 نفر با 1 بچه 3 ساله 150 لیر معادل 77 دلار می گیره و پشت مرکز خرید میدان کیزلای قرار دارد.تا خود میدان 2 دقیقه راه هست با اتوبوس خط427 به مطب دکتر وسفارت نفری 2 لیر و با سواری 10 لیر می گیرند.
سوالی هست درخدمتم .شماره بنده :00905389148438

برای یک نفر شبی چنده و از اینجا رزرو کردید یا همونجا رفتید هتل؟

من آمدم اینجا وگرفتم.برای 1 نفر 100 لیر می گیره
این درسته که اگه هتل رو از اینجا رزرو کنیم ارزونتر میشه؟ اینو از سفرنامه ها دستگیرم شد. شما از اینجا فقط بلیط رفت و برگشت رو تهیه کردید؟ چه مبلغی شد؟ ممنون از پاسخگوییتون
تشکر کنندگان: oghs
21 آگوست میشه 30 مرداد! یعنی آخر مرداد!
[/quote]
ما 24 مرداد احتمالا حرکت می کنیم . ببخشید ولی شما مدیکال تشریف نمی برید؟؟؟
تشکر کنندگان: oghs
(2013-07-21 ساعت 23:30)oghs نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 22:36)yalda25 نوشته:  دوستان من مصاحبه ام هفته اول جولای بود و یک ضرب گرفتم
من هتل اتاب بلوار رو برای ۷ شب با بلیط دو طرفه ماهان از آژانس الی گشت ۱۷۶۴۰۰۰ تومان گرفتم
حتما ترانسفر بگیرید در هزینه های کلی تاثیر چندانی نداره و خیلی کارتون رو سهل میکنه چون سخته با چمدون با اتوبوس تا هتل رفت و تاکسی هم ۸۰ لیر میگیره
هتل اتاب بلوار خیلی خوش مسیر هست و تا دکتر میشه پیاده رفت و تا سفارت هم همین طور اما چون ادم روزه سفارت کمی استرس داره ترجیح میده با تاکسی بره که تا سفارت ۵ تا ۶ لیر میشه
پرسنل هتل خیلی خوب و خوش برخورد هستند و هتل از لحاظ بهداشت و پاکیزگی خیلی خوب هست
صبحانه هتل هم خوبه و با علایق مختلف جور در میاد ولی بهتره اول وقت برید صبحانه چون اگر مواد روی میز تموم شه مجدد شارژ نمیشه
نزدیک هتل یه دکه است که ۵ لیتر اب رو دو و نیم لیر میتونید تهیه کنید بردن اب کاره اشتباه و بار سنگینی بیش نیست
برای تماس تلفنی از دکه ها کنتور کارت تهیه کنید که قیمتش ۵ لیر هست و به راحتی از تلفن عمومی میتونید با ایران تماس بگیرید و ارزان ترین راه تماس با ایران هست البته در مواردی که دسترسی طرفین به اینترنت وجود نداره
خیلی به لیدر ها اعتماد نکنید اونا میخوان با استفاده از اضطرار و نگرانی مسافرینی که وقت سفارت دارند هزینه های زیادی رو بهشون تحمیل کنند..اصلا پروسه پیچیده ای نیست که نیاز به لیدر داشته باشید البته به شرطی که از تجربیاتدوستان مهاجر سرا استفاده کنید
در مورد هزینه تا هتل اگر با اتوبوس های فرودگاه بیان تا میدان (کیزیلیBig Grin) کیزیلای تا هتلشون سر جمع ۱۵ لیر بیشتر نمیشه...
ما چون باکلاس و شیک بودیم با تاکسی اومدیم و شما در مورد هزینه ها چون باریک نمیشدی متوجه نبودی وگرنه من خودم با آقای موجه دیدم که تو همون هتل شما چجوری مردمو تیغ میزدن، آقای موجه خودش رفت برا خانومه صحبت کرد.
الان چجوریم....Big Grin
امید جان هزینه ترانسفر کلا ۱۰ دلاره با خیال راحت ادم میره و میاد...۱۵ لیر هم همون حدود میشه تازه با اتوبوس...خودت گفتی که ۸۰ لیر دادید تاکسی...
اقای موجه که با اون اجاره خونه کذایی کلی تو پاچه اش رفت...
اگر یادت باشه اتاب بلوار خیلی خوش مسیر بود و من راضی بودم و فقط صبحانه اش اجیل نداشت که هتل شما داشت!! Big Grin
مصاحبه هفته اول جولای سفارت انکارا (شماره کیس ۲۰۱۳/۹۰xx)
گاهی کارهای کوچکی که برای دیگران میکنیم بزرگترین بخش قلب آنهاراتسخیرمیکند

تشکر کنندگان: shani89 ، oghs
(2013-07-22 ساعت 10:56)yalda25 نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 23:30)oghs نوشته:  
الان چجوریم....Big Grin
امید جان هزینه ترانسفر کلا ۱۰ دلاره با خیال راحت ادم میره و میاد...۱۵ لیر هم همون حدود میشه تازه با اتوبوس...خودت گفتی که ۸۰ لیر دادید تاکسی...
اقای موجه که با اون اجاره خونه کذایی کلی تو پاچه اش رفت...
اگر یادت باشه اتاب بلوار خیلی خوش مسیر بود و من راضی بودم و فقط صبحانه اش اجیل نداشت که هتل شما داشت!! Big Grin

مبارک باشه یلدا جان! هوراااااااااااا ما 2 نفر هستیم 7 شب جمع هزینه ما همون هتل شده 2679000 تومان
اگر با الی گشت می رفتیم می شد 3528000 تومان. من هتل رو جدا و پرواز رو جدا گرفتم.Big Grin
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)
تشکر کنندگان: shaso ، amin arefi ، yalda25
از دوستان کسی آنکارا نیست زیارت کنیمشون؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، oghs ، amir82 ، mhb161 ، payam62
(2013-07-22 ساعت 17:25)hushmandco نوشته:  از دوستان کسی آنکارا نیست زیارت کنیمشون؟

ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺣﺎﻣﺪ ﺧﺎﻥ
ﻣﺎ ﺩﯾﺸﺐ ﺑﺮﮔﺸﺘﯿﻢ ... ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﺪﺍﺷﺘﯿﻢ
ﺍﻧﺸﺎﻟﻪ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﭘﺮ ﺑﺮﮔﺮﺩﯾﺪ .
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: oghs ، amir82 ، hushmandco ، mhb161 ، payam62
(2013-07-22 ساعت 18:15)AsemanAbee نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 17:25)hushmandco نوشته:  از دوستان کسی آنکارا نیست زیارت کنیمشون؟

ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺣﺎﻣﺪ ﺧﺎﻥ

ما الان اتاپ بلواریم
فردا می ریم سفارت
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، amir82 ، payam62 ، hushmandco ، AsemanAbee
سلام به دوستانی که آنکارا هستند ، ضمن اینکه برا همتون آرزوی موفقیت و ویزای یه ضرب را دارم میخوام اگه براتون ممکنه بگید که هوای آنکارا چطوره؟ خیلی گرمه؟ هتل را از طریق تور رزرو کردید یا خودتون حضوری ؟ و معمولا دوستانی که برای مصاحبه میرن کدوم هتل هستند(پیام خصوصی)
تشکر کنندگان: rira1982 ، tajhizgaran
(2013-07-23 ساعت 02:15)n51 نوشته:  سلام به دوستانی که آنکارا هستند ، ضمن اینکه برا همتون آرزوی موفقیت و ویزای یه ضرب را دارم میخوام اگه براتون ممکنه بگید که هوای آنکارا چطوره؟ خیلی گرمه؟ هتل را از طریق تور رزرو کردید یا خودتون حضوری ؟ و معمولا دوستانی که برای مصاحبه میرن کدوم هتل هستند(پیام خصوصی)

دوست عزیز هوا اینجا بهاریه خیلی خوبه
ما از تور جزیره بهشت گرفتیم تور قطعن به صرفه تره. ترجیحا با پرواز ماهان بیایید چون برای تغییر بلیط پول نمی گیره اما ایران ایر از ما 50 دلار گرفت
هتل ها هم خود تور نزدیک سفارت می گیره
انکارا کوچیکه خیلی دور و نزدیکی معنی نداره
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: shaso ، amir82 ، n51

ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺣﺎﻣﺪ ﺧﺎﻥ

سلام
دوستان در مورد سوالاتی که روز مصاحبه ازت میپرسن و پاسخها یی که بهتر بدی یا اصلا چطور پاسخ بدی که مشکلی پیش نیاد کسی مطلبی داره؟
این موضوع برام خیلی مبهم که چطور باید برخورد کنیم با این قضیه؟
آیا از همه یه تیپ سوال میپرسن؟؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2013-07-24 ساعت 11:57)mechanicalengineer نوشته:  

ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺣﺎﻣﺪ ﺧﺎﻥ

سلام
دوستان در مورد سوالاتی که روز مصاحبه ازت میپرسن و پاسخها یی که بهتر بدی یا اصلا چطور پاسخ بدی که مشکلی پیش نیاد کسی مطلبی داره؟

سلام,
از شما سئوالاتی میپرسند که در فرمها نوشتید. ممکن هست که یکدستی هم بزنند مثلا" نوشتید در سال فلان آنجا کار میکردم و بپرسه در سال بیسار اونجا کار میکردی؟!!(برای مثال), خونسرد باشید و خوشرو, انشالله یکضرب میگیرید.
سعی کنید استرس ندشته باشید و محکم جواب بدید. توضیح اضافه به هیچ عنوان ندید.مثلا" امروز چه روزی است.جواب:امروز چهارشنبه است.نگید امروز چهارشنبه 24 جولای,دوم مرداد و 15 رمضان است Smile کل مصاحبه شاید 3 دقیقه هم نشه,پس این سه دقیقه را عالی باشید.
موفق باشید
2013AS00005xxx •
تشکر کنندگان: shaso ، milad_aae ، mhb161 ، tajhizgaran ، mohamadir
(2013-07-24 ساعت 12:11)zavosh نوشته:  

ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺣﺎﻣﺪ ﺧﺎﻥ

سلام

سلام,
از شما سئوالاتی میپرسند که در فرمها نوشتید. ممکن هست که یکدستی هم بزنند مثلا" نوشتید در سال فلان آنجا کار میکردم و بپرسه در سال بیسار اونجا کار میکردی؟!!(برای مثال), خونسرد باشید و خوشرو, انشالله یکضرب میگیرید.
سعی کنید استرس ندشته باشید و محکم جواب بدید. کل مصاحبه شاید 3 دقیقه هم نشه,پس این سه دقیقه را عالی باشید.
موفق باشید

آخه من شنیدم میگن مثلا هدفت از امریکا اومدن چیه ؟ چرا امریکا و ایجور سوالا که باید ریز بشی و جزیات رو بگی؟
از شما فقط سوالای فرم رو پرسیدن ؟؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
تشکر کنندگان: tajhizgaran
(2013-07-24 ساعت 12:11)zavosh نوشته:  

ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺣﺎﻣﺪ ﺧﺎﻥ

سلام

سلام,
سعی کنید استرس ندشته باشید و محکم جواب بدید. کل مصاحبه شاید 3 دقیقه هم نشه,پس این سه دقیقه را عالی باشید.
موفق باشید

آخه من شنیدم میگن مثلا هدفت از امریکا اومدن چیه ؟ چرا امریکا و ایجور سوالا که باید ریز بشی و جزیات رو بگی؟
از شما فقط سوالای فرم رو پرسیدن ؟؟؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان