موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز .مصاحبه من نزدیک 25 دقیقه طول کشید.به من گفت 4شنبه صبح بیا.منم فردج شب بلیط برگشتمه.رفتم ماهان امروز گفت ششصدو بیست درهم نفری جریمه داره.حالا فردا صبح قراره با ملیکا حانم برم سفار[/quote]ت ببینم میتونم قبل از اینکه ارسال بشه پست ابوظبی پاسپورت رو بگیرم.
شماره کیس:2013AS27##
کنسولگری:ابوظبی
1 نفر
کارنت شدن کیس:نوامبر ،مصاحبه:W4 ژانویه/ ویزای یکضرب
مقصد: هیوستون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما moon_rose عزیز
ضمن تبریک به شما.میخواستم بدونم چرا 25 دقیقه طول کشید.انشالله فردا بتونید ویزاتون رو بگیرید.مصاحبه من کمتر از یک ماه دیگه است و واقعا منتظر سفرنامه قشنگ شما هستیم.پیشاپیش از لطف شما جهت تهیه سفر نامه تشکر می کنم.راستی بعضی از دوستان می گفتند اون کیس های که توی سایت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx وضعیتشنو ready زده به احتمال زیاد یکضرب ویزا میگیرن؟منتظر نظرات همه دوستان در این مورد هستم.
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
چند تا سایت خوب جهت اجاره آپارتمان تو دبی بصورت هفتگی معرفی می کنم.رنج اونها واسه یک هفته میشه حدودا 3000 درهم.بنظر من اگه 3 یا 4 نفر باشید خیلی بصرفه هست.جالبه که بدونید خیلی هاشون در بهترین مناطق دبی و بعضا بهترین برج های دبی هست.اکثرشون اینترنت وایرلس رایگان و استخر دارن .تمامی امکانات رفاهی مثل اتو و سشوار هم داخل خونه هست یک روز می تونید مایحتاج یک هفتتون از یکی از فروشگاههای زنجیرهای بخرید و با توجه به سفر نسبتا بلند مدت تون میتوندبا آرامش خاطر همه کارتون رو بکنید.
http://www.propertyfinder.ae/en/rent.html
http://dubai.dubizzle.com/property-for-rent/short-term/
http://www.dubaiapartments.biz/
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-28 ساعت 23:49)mnpnus نوشته: (2013-01-28 ساعت 23:38)moon_rose نوشته: سلام به همه دوستان عزیز .مصاحبه من نزدیک 25 دقیقه طول کشید.به من گفت 4شنبه صبح بیا.منم فردج شب بلیط برگشتمه.رفتم ماهان امروز گفت ششصدو بیست درهم نفری جریمه داره.حالا فردا صبح قراره با ملیکا حانم برم سفار
ت ببینم میتونم قبل از اینکه ارسال بشه پست ابوظبی پاسپورت رو بگیرم.
دوست عزیزم تبریک میگم از صمیم قلب بابت ویزا.
یک چیزی باید به عرضتون برسونم: من شخصا پرسیدم از هواپیمایی ماهان بابت عوض کردن تاریخ بلیط برگشت. گفتن کلا ۲۵۰۰۰ تومان میگیرن. حتی پرسیدم برای هر روز ؟ ولی گفتند: نه کلا.
پس باز سوال کنید. یا با دفتر هواپیمایی تون تماس بگیرید.
ولی در کل واقعا تبریک میگم بهتون.
انشالله منم ماه دیگه همین خبر رو میدم.
[/quote]
ممنونم از لطفتون ولی بلیت من چارتره.اگه سیستمی به
بود حتی ممکن بود جریمه نگیرن کلاس پرواز من هم پر شده
1 نفر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-29 ساعت 19:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-29 ساعت 19:59 توسط moon_rose.)
دوستان خوبم تازه ویزا رو گرفتم. به پرواز امشب می رسم.
(2013-01-29 ساعت 10:02)kasrafo نوشته: (2013-01-28 ساعت 23:38)moon_rose نوشته: سلام به همه دوستان عزیز .مصاحبه من نزدیک 25 دقیقه طول کشید.به من گفت 4شنبه صبح بیا
moon-rose جان
ممکنه سوالارو زودتر بهمون برسونی؟! میترسم سفرنامه طول بکشه....
چشم انشاالله برگشتم مینویسم. اینجا با موبایل خیلی برام سخته
1 نفر
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من احتمالاً که چه عرض کنم...تقریباً قطعاً این سری کارنت میشم به امید خدا و مصاحبه ام تو آپریل(12 فروردین الی 12 اردیبهشت 92) و ابوظبی هست، ولی خوب معلوم نیست دقیقا کی. من میخواستم بدونم که از الان میتونم بلیطم رو بخرم و بعداً تغییرش بدم(با توجه به زمزمه هایی که برای افزایش مجدد قیت ها هستش) آیا به صرفه وعملی هست؟ جریمه ای چیزی داره؟ ضمنا های سیزن بعد از نوروز کِی تموم میشه برای دبی؟ هر راهنماییه دیگری هم داشته باشید ممنون میشم.
یک چیز دیگه هم این که برای بچه چهار ساله قیمت بلیط چطوری محاسبه میشه... مثل بزرگسال یا کمتره؟ برای بچه یکسال و نیمه چطور؟
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل یکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-30 ساعت 23:10)mgolchin13 نوشته: دوستان من احتمالاً که چه عرض کنم...تقریباً قطعاً این سری کارنت میشم به امید خدا و مصاحبه ام تو آپریل(12 فروردین الی 12 اردیبهشت 92) و ابوظبی هست، ولی خوب معلوم نیست دقیقا کی. من میخواستم بدونم که از الان میتونم بلیطم رو بخرم و بعداً تغییرش بدم(با توجه به زمزمه هایی که برای افزایش مجدد قیت ها هستش) آیا به صرفه وعملی هست؟ جریمه ای چیزی داره؟ ضمنا های سیزن بعد از نوروز کِی تموم میشه برای دبی؟ هر راهنماییه دیگری هم داشته باشید ممنون میشم.
یک چیز دیگه هم این که برای بچه چهار ساله قیمت بلیط چطوری محاسبه میشه... مثل بزرگسال یا کمتره؟ برای بچه یکسال و نیمه چطور؟
سلام.فکر کنم از دفاتر هواپیمایی بپرسید خوب راهنمایی بکنند.بعید میدانم بلیت برای اونور سال از حالا بفروشند.نرخ زیر12سال کمتراست
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013