موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-04 ساعت 00:17)usa lover نوشته: (2013-04-03 ساعت 23:32)امير جو نوشته: دوستاني كه فرزند بين ٢ماه تا ٥ سال دارند توجه داشته باشند كه دكتر شوكلا طبق دستورالعملي كه از سفارت داشت و به ما نشون داد ٢ تا واكسن و يك قطره براي فرزند ٣ ماهه ما تجويز كرد rotavirus, hib, pneumococcal كه مجبور شديم ٦٠٠ درهم بيشتر پول بديم با دكتر در ايران صحبت كردم گفت مربوط به ابله مرغان و بيماري هاي مربوط به ريه هست زدنش ايرادي نداره و خواستن پول بگيرن ما هم مجبور شديم جمعا ٢٠٠٠ درهمي (براي ٣ نفر) پول بديم، مطمىنا اينا تو ايران ارزونتر و اينجا تزريق كنيد
شما اطلاع دارین که این واکسن ها رو در ایران میشه زد؟
ما از دست اونگان فرار کردیم
دوستان آیا نفرات دیگه ای هم بودن که بچه توی این سن داشتند و NMCدوبی رفتند؟ لطفا اونا هم بگن تجربشون چی بوده.
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من پنجشنبه مصاحبه دارم به نظرتون اگه یه ضرب بگیرم تا سه شنبه پاسم میرسه دستم؟ میخوام بلیطو چارتر بگیرم برگشت سه شنبه شب، البته بعضی آژانس ها میگن چارترم با جریمه بیشتر میشه تغییر داد ولی بعضیا میگن نمیشه من که نفهمیدم بالاخره میشه یا نه.
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من دقیقا متوجه نشدم دستمزد خانم ملیکا و سایر افراد معرفی شده واسه رفت و برگشت به ابوظبی از دبی نفری 300 درهمه یا برای هر خانواده 300 درهم ؟
لاتاری 2013
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بیات عزیز چقدر ازتون گرفتن؟ یعنی اینا همون 5شنبه ویزای شما رو صادر کردن بعد 1 شنبه این خانوم احتمالا رفته ابوظبی و از اونجا دستی تحویل گرفته.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-05 ساعت 09:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-05 ساعت 09:24 توسط taba60.)
سلام من پسرم ۱سلو نیمش میخواستم ببینم اینجا چندتا واکسن بود بهش نزدن گفتن تو ایران نیستش .آیا باید اونجا بخور آخه خانم طاهر نژاد گفتن زیر ۲سال نمیشه زد.من نامه باید ازشون بگیرم که تو ابوظبی هم نزنن .اینقدرم بد تب میکنه که واقعا نمیدونم اونجا چی کار کنم
من بلیط ویسرو گرفتم هتل هنوز نگرفتم .هتل سیتی ستار جا نادا .به نظرتون هتل clarigeخوبه کسی بود رفته باشه.و اینکه کدوم هتلو پیشنهاد میکنید
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-05 ساعت 13:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-05 ساعت 14:28 توسط Saeedv13.)
سلام دوستان من هفته دوم آپریل 2013 مصاحبه دارم تو ابوظبی ، از بچه ها کسی هست که هم سفر بشیم .من هتل رویال گاردن گرفتم و هفته سوم فروردین صبح پرواز دارم .اگر از بچه ها کسی هست که توی این تاریخ میره و مایل با هم بریم اطلاع بده.مرسی
***هشدار*** از درج تاریخ دقیق مصاحبه، مشخصات فردی واقعی، شماره تلفن یا هر گونه اطلاعاتی که منجر به شناسایی شما می شود در انجمن ها خودداری کنید. بی توجهی به این موضوع ممکن است عواقب ناخوشایند و جبران ناپذیری برای شما داشته باشد.
برای پیدا کردن همسفر در زمان مصاحبه تاریخ حدودی مصاحبه را در تاپیک اعلام کنید یا آخرین نسخه جدول مشخصات برندگان 2013 (جدول افشین= afs) را از اینجا دانلود کنید. برای هماهنگی بیشتر با دوستان از سرویس پیام خصوصی استفاده کنید. سعید
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-05 ساعت 02:00)bayat_r نوشته: (2013-04-05 ساعت 01:20)الهه سابق نوشته: بیات عزیز چقدر ازتون گرفتن؟ یعنی اینا همون 5شنبه ویزای شما رو صادر کردن بعد 1 شنبه این خانوم احتمالا رفته ابوظبی و از اونجا دستی تحویل گرفته.
ببینید اینا پنجشنبه ویزا رو صادر کردند چون عصری تو سایتشون زدند ISSUED و یکشنبه صبح به پست ابوظبی تحویل دادند که قانوناً پست ابوظبی باید به پست مرکزی دبی و از اونجا به پست مورد نظر CSCباید تحویل داده میشد که این کار تا سه شنبه شب طول میکشیده و من دیدم که بهتر از علاف شدنه و با هماهنگی با خانم ملیکا و پرداخت350 درهم توسط ایشون ظهر یکشنبه بدون اینکه مسافر داشته باشند به ابوظبی رفتند و از پست مرکزی ابوظبی بوسیله آشنایی که دارند (البته من کپی پاسپورتها رو امضا کردم و برگه CSC) پاسها رو تحویل گرفتند و عصر یکشنبه ساعت 17:49 بنده پاس ها رو با ویزا و مدارک مدیکال تحویل گرفتم.
خب اگر کسی بخواد سه شب پول هتل بده شبی 300 درهم یقیناً این راه مقرون به صرفه است
پس حتما تا 3شنبه آماده میشه؟ اگه مطمئن باشم برگشتو 3شنبه شب میگیرم. پست csc تا چه ساعتی کار میکنه؟
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July