2013-04-05 ساعت 19:27
(2013-04-05 ساعت 17:59)behnam88 نوشته:(2013-04-05 ساعت 02:00)bayat_r نوشته:(2013-04-05 ساعت 01:20)الهه سابق نوشته: بیات عزیز چقدر ازتون گرفتن؟ یعنی اینا همون 5شنبه ویزای شما رو صادر کردن بعد 1 شنبه این خانوم احتمالا رفته ابوظبی و از اونجا دستی تحویل گرفته.
ببینید اینا پنجشنبه ویزا رو صادر کردند چون عصری تو سایتشون زدند ISSUED و یکشنبه صبح به پست ابوظبی تحویل دادند که قانوناً پست ابوظبی باید به پست مرکزی دبی و از اونجا به پست مورد نظر CSCباید تحویل داده میشد که این کار تا سه شنبه شب طول میکشیده و من دیدم که بهتر از علاف شدنه و با هماهنگی با خانم ملیکا و پرداخت350 درهم توسط ایشون ظهر یکشنبه بدون اینکه مسافر داشته باشند به ابوظبی رفتند و از پست مرکزی ابوظبی بوسیله آشنایی که دارند (البته من کپی پاسپورتها رو امضا کردم و برگه CSC) پاسها رو تحویل گرفتند و عصر یکشنبه ساعت 17:49 بنده پاس ها رو با ویزا و مدارک مدیکال تحویل گرفتم.
خب اگر کسی بخواد سه شب پول هتل بده شبی 300 درهم یقیناً این راه مقرون به صرفه است
پس حتما تا 3شنبه آماده میشه؟ اگه مطمئن باشم برگشتو 3شنبه شب میگیرم. پست csc تا چه ساعتی کار میکنه؟
هیچ چیزی تو دنیا حتمی نیست
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری•
راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن•
تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی: November 15th
راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن•
تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی: November 15th