2013-04-07 ساعت 19:02
(2013-04-07 ساعت 18:04)amairmonre نوشته:سلام دوست عزیز.(2013-04-07 ساعت 17:36)ultra نوشته:(2013-04-07 ساعت 16:27)amairmonre نوشته: بچه ها ابوظبی ایمیل منو هنوز جواب نداده و با احتساب امروز 10 روز میگذره و 3 بار ایمیل زدم و یک بار هم زنگ که گذاشت رو پیغامگیر صوتی و من پیغامم رو گذاشتم گفتند 3 روز کاری بهت جواب میدیم. هنوز جواب نیومده من هم هنوز CSC ثبت نام نکردم و تقریبا 1 ماه دیگه مصاحبه دارم. چه کنم ؟ کمک کنید لطفا
برا مکاتبه هم از سایت
www.abudhabiivo.net استفاده کردم و 2 بار هم ایمیلی که بار اول برا من فرستادند و با همون با KCC مکاتبه کردم رو هم فرستادم که نظر اونهارو هم مستقیم ببیننند که ایمیل سریع اومد با همین سایتی که بالا براتون گذاشتم مکاتبه کنم و من هم همونطور که گفتم 3 با ایمیل زدم با همین روش و با گذشت 10 روز جواب نیومده.
کمک
خب تاریخ مصاجبه که مشخصه! مشکلت چیه؟
منم میدونم تاریخ مصاحبه مشخصه منظورم از این سوال این بود که 10 روز شده به ایمیل ها جواب ندن حتی اگه زنگ هم زده باشی. مشکل من هم این بود که موردی به کیسم اضافه شده که KCC اکی داده فقط میخوام اکی اینها رو هم بگیرم که جلو در سفارت بهم گیر ندن.
1.من بعد قبولی ازدواج. 2.ارسال مجدد فرم ها در 20 اکتبر2012 3.گرفتن تاییدیه از رسیدن مدارک و کامل بودنشان در 26 اکتبر 2012 4. کارنت شدن 12 مارچ 5. آمدن نامه دوم 14 مارچ 6. نبودن نام همسرم در نامه دوم 7. ایمیل به کی سی سی در 14 مارچ 8. از دست ما خارج است با سفارت مکاتبه کندر همون 14 مارچ 9. به ابوظبی ایمیل دادم 15 مارچ 10. هیچ اطلاعاتی از کیس شما هنوز و تا الان دست ما نرسیده با KCC مکاتبه کن 17 مارچ (جواب ابوظبی) 11. همین ایمیل ابوظبی رو فوروارد کردم کی سی سی در 17 مارچ و گفتم چه کنم عمو جان 12. کی سی سی گفت پسرم به قرآن اطلاعات همسر شما کامله و رسیده دست ما و ما در کیست لحاظ کردیم در 19 مارچ 13. همین ایمیل رو دقیقا جمله اونارو با مشخصات اپراتوری که ایمیل رو جواب داده برا ابوظبی فرستادم 29 مارچ (با مشورت دوستان با تجربه گفتند شاید هنوز کیست به دست ابوظبی نرسیده چون مصاحبه من آنکارا بود که بعد شد ابو عمو ظبی) 14. مجددا ایمیل کردم اول آپریل 15. و باز هم ایمیل دادم 6 آپریل 16. امیدوارم حالا متوجه شده باشید 17. به قول همسرم اللرونتون درد نکنه کمک کنید
نگرانی شما قابل درکه.ضمنا منم با این اوضاع شما باید یه ایمیل برنم ببینم فرم های اصلاح شده من رسیده دستشون یا نه.منم مثل شما آنکارا بودم و فرم هارو دوباره فرستادم .فکر کنم از نظر راه انداختن کارا آنکارا نظم بهتری داره.حداقل یه پی دی اف از لیست مدارک مورد نیاز رو گذاشته.ابوظبی که هیچ.به نظر من چاره نداری جز ایمیل زدن مرتب و امیدوار بودن.ضمنا پرینت تمام ایمیلاتم همرات ببر.به نظر من بد نیست یه ایمیل بزنی به کی سی سی و نگرانی خودتو از این بابت اعلام کنی.نگران نباش.تا اینجا اومدی بقیشم حله.
بازم دوستان اگه نظری دارن بگن.
لاتاری 2013