موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-13 ساعت 04:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-13 ساعت 05:09 توسط الهه سابق.)
(2013-04-12 ساعت 12:47)ultra نوشته: (2013-04-11 ساعت 10:19)ultra نوشته: چند تا سوال:
1- برای استفاده از مترو با استفاده از کارت نقره ای ، برای بچه زیر دو سال هم باید کارت بخریم؟
2- هزینه مترو از ایستگاه union تا ابوهیل چقدره؟ یعنی چند درهم از کارت شارژکم میشه؟ یا اگه بخوایم فقط بلیط همین مسیر رو بگیریم چند درهم میشه؟
3- هزینه تاکسی از خیابان رقه (دور و بر همون ایستگاه union ) تا NMCچقدره؟
4-کسی پارک آبی دوبی رفته؟ با مترو میشه رفت؟ ورودیش چقدره؟
ای دوستان سفر رفته و باز آمده، چرا کسی جواب منو نمیده؟ حالا که جواب ندادین یه سوال دیگه هم اضافه می کنم:
5- ممکنه هتل 3 یا 4 ستاره بگیریم و WiFi و اینترنت نداشته باشه؟
دوست عزیز در مورد مترو اطلاعاتی ندارم ولی مثل اینکه کارت 24 درهمیه و 6-7 بار باهاش میتونی سفر کنی (مطمئن نیستم). با تاکسی نرید NMC، از رقه تا اونجا با مترو راهی نیست و خیلی به صرفه تره. پارک آبی وایلدوادی من رفتم. ایستگاه مترو نداره، مترو چند خیابون پایینترش میره و از اونجا به بعد باید تاکسی بگیرید. نمیدونم کدوم ایستگاه باید پیاده بشید، از توی گوگل مپ ببینید. در مورد قیمتش یادمه که لیدر با رفت و برگشت 240 درهم میگرفت نفری، اما من از کارمند هتل 170 درهم گرفتم (البته فقط بلیط رو و هزینه تاکسی به عهده خودم بود) ولی وقتی رفتیم اونجا دیدیم خود اونجا بلیط ورودیو 260-270 درهم زده بود. به صرفه است که با لیدرهایی که توی هتل میان و تور میفروشن برید
اما در مورد اینترنت: توی هتل اگه بخوای wifi داشته باشی ساعتی 10 درهمه و 24 ساعته فکر کنم 30-40 درهم میگیرن. بهترین کار اینه بری کافی نت. من میرفتم کافی نت و ساعتی 5 درهم میدادم. البته کافی نت به هتلم خیلی نزدیک بود و شانسی پیدا کردم.
دوستان حواستون باشه اکثر هتلها ترنسفر رایگان به ساحل و مراکز خرید دارن. اینو معمولا تور لیدرها نمیگن به آدم تا ازشون بخوای ببرنت و ازت پول بگیرن. مثلا دبی پالم هر روز 9 صبح میبرد ساحل و 12 ظهر برمیگردوند هتل. هر روزم 4 عصر میبرد سیتی سنتر و 7 شب برمیگردوند.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-13 ساعت 10:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-13 ساعت 10:14 توسط taba60.)
Garhoud Road Opposite City Center Mall, Deira, Dubai بچهای عزیزا آدرس هتلی که ما گرفتیم اینجا به نظرتون نزدیک به nmc یا باید مترو سوار بشیم.لطفا اگه میشه راهنمایی کنید
لطفا اگه کسی میدون زودتر بگه چون من میخوام هتلو بگیرم یعنی از آژانس زنگ زد گفتن باید زودتر به ما بگی
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-13 ساعت 10:07)taba60 نوشته: Garhoud Road Opposite City Center Mall, Deira, Dubai بچهای عزیزا آدرس هتلی که ما گرفتیم اینجا به نظرتون نزدیک به nmc یا باید مترو سوار بشیم.لطفا اگه میشه راهنمایی کنید
لطفا اگه کسی میدون زودتر بگه چون من میخوام هتلو بگیرم یعنی از آژانس زنگ زد گفتن باید زودتر به ما بگی
کلا 5-6 ایستگاه مترو هست وحدود10-15دقیقه اگه نقشه مترو که دوستان در سفرنامه ها گذاشتن نگاه کنید راحت میتونید مسیرها رو پیدا کنید
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-12 ساعت 01:21)shalgham نوشته: دوستان هفته سوم می کسی مصاحبه داره؟ توی بعضی موارد همراه بشیم با هم؟
من هفته سوم مصاحبه دارم
شماره کیس: 7XXX,تاریخ رویت قبولی: 4MAY ,کنسولگری:ابوظبی, ارسال فرم های اول: MAY 14,تعداد افراد کیس: 1نفر, تاریخ مصاحبه: هفته سوم می دریافت ویزا: ی ضرب 22 می
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
عزیزانی که میرند به سمت مدرسه المواکب برای گرفتن پاسها از پست امارات
سوار مترو میشید و ایستگاه طیران الئمارات پیاده میشید از خروجی 2 که نشته خیابان مراکش جنوبی خارج میشید و یه کمی میرید جلو اولین ایستگاه اتوبوس رو میبینید که 2 تا ایستگاه بغل هم دیگست و بعد با خط 11 که همون (پیاده روی معروف هست ) به پیش میرید چون نه ارزش سوار شدن به تاکسی 10 درهمی رو داره نه اتوبوس سوار شدن رو داره یه کمی که رفتید از لاین کند رو به یه 3 راهی پهن میرسید و میری سمت راست داخل سه راهی مدرسه المواکب رومیبینی میری داخل به سمت مدرسه یه 50 متر مدرسه رو رد کردی انور خیابان پست معلومه میری ط بالا برگرو میدی فقط با خودتون کارت شناسایی ببرید این هم شماره تلفن پست بد نیست اول زنگ بزنی بهد بری 600565555 شماره پاسپورتو می خونی بهت میگن از چه قراره
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من تاپیک سفر نامه را پیدا نمیکنم میشه لطف کنید لینکش بزارید.
ممنون
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
بچها مکه هتلمن سوها سیتی هستش .و قراره هم nmc هم ابوظبی با خانم ملیکا بریم به نظرتون خیلی جای هتل مهم یا نه.تا nmc خانم ملیکا میاد دنبالمان یا باید خودمون بریم
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری