موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-12 ساعت 19:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-12 ساعت 19:53 توسط Farhad1649.)
آیا این احتمال وجود دارد که در همانروز مصاحبه ویزا صادر بشه و پاسپورتو بدن؟ پنجشنبه وقت مصاحبه دادن و می خوام بدونم حتماً تا یکشنبه باید بمونیم و یا امیدی هست که همون روز پنجشنبه شب دوبی را ترک کنیم؟ ممنون از راهنمایی های فوق العاده مفید همه عزیزان
آیا این احتمال وجود دارد که در همانروز مصاحبه ویزا صادر بشه و پاسپورتو بدن؟ پنجشنبه وقت مصاحبه دادن و می خوام بدونم حتماً تا یکشنبه باید بمونیم و یا امیدی هست که همون روز پنجشنبه شب دوبی را ترک کنیم؟ ممنون از راهنمایی های فوق العاده مفید همه عزیزان
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-12 ساعت 17:35)پدی نوشته: لطفا شماره جدید ملیکا خانم را بدهید.تلفن های او را میگیریم جواب نمیده
من دوشنبه با ملیکا رفتم ابوظبی.
اون روز حالشون خوب نبود و می گفت سرما خورده و چند روز طول کشیده و خوب نمیشه.
ممکنه بخاطر بیماری باشه که فعلا جواب نمیده.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من امروز مصاحبه داشتم و به امید خدا یک ضرب گرفتم. از همه دوستانی که در مهاجر سرا کمک کردند نهایت قدر دانی را دارم . بسیار ساده است و برای خودتان سخت نکنید و استرس نداشته باشید. امیدوارم هر کجای این کره خاکی هستیم شاد و پیروز باشیم و به آرزو هامون برسیم
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
به امید خدا برای بار دوم و گرفتن ویزا عازم دوبی هستم.سفر قبلی با اطلاعات خوب بچه ها خیلی راحت بود.اما در مورد این سفر چون به تنهایی دارم سفر می کنم و در واقع پلن این بار هم از نظر شکل مسافرت و هم موضوع هزینه ها متفاوته ممنون میشم دوستان باتجربه نظر بدن.
1-از دوستان کسی تجربه اقامت در پانسیون رو داره ؟ظاهرا اطراف میدون جمال میشه شبی 50 درهم گرفت.می خواستم بدونم از نظر امکانات رفاهی مثل حمام و ...چطوره ؟از نظر مکانی خیلی جاش مهم نیست.چون تنهایی سفر می کنم.اما وضعیت داخلی اتاق تا حدودی واسم مهمه.
2-با شرط محقق شدن بند 1 بهترین مسیر واسه رفتن به میدون جمال از فرودگاه چیه ؟اگه بخوام از مترو استفاده کنم از چه مسیری برم ؟
3-ایستگاه اتوبوس های ابوظبی دقیقا کجاست و اگه بخوام با مترو برم کدوم ایستگاه میشه ؟ضمنا ساعت شروع به کارشون چجوریه و هر چند ساعت یک بار حرکت دارن ؟
4-اگه از دوستان مجرد(آقا)کسی تو بازه زمانی 17 تا 24 جون قصد اقامت در دوبی رو داره و علاقه مند به گرفتن اتاق مشترک تو هتل نیز هست پیغام خصوصی بده تا هماهنگ کنین.اقامت در هتل با هزینه کمتر به مراتب از بودن در پانسیون بهتره.
ممنون از پاسخی که میدین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما سه شنبه مصاحبه داریم
اسم همسر من رو ننوشتن و ما بعد از قبولی ازدواج کردیم.
نامه هم زدیم.گفتن با همسرت بیا.امیدوارم ما رو راه بدن و برامون مشکلی پیش نیاد.
دعا بنمایید دوستان
لحظات پر استرسی هست این روزها
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبی
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 August
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز.
راهنمایی میخواستم آیا راهی وجود دارد که بتوان ویزا رو زودتر از دفتر پستی گرفت؟ به من گفتند روز دوشنبه بیا تخویل بگیر. من یکشنب پرواز دارم . امروز هم رفتم دفتر پستی کمکی نکرد. به نظر شما راهی هست؟
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-13 ساعت 14:01)mehran_salavati نوشته: سلام دوستان عزیز.
راهنمایی میخواستم آیا راهی وجود دارد که بتوان ویزا رو زودتر از دفتر پستی گرفت؟ به من گفتند روز دوشنبه بیا تخویل بگیر. من یکشنب پرواز دارم . امروز هم رفتم دفتر پستی کمکی نکرد. به نظر شما راهی هست؟
با خانوم ملیکا تماس بگیرید ایشون تونستن برای بقیه 1 روز زودتر ویزا رو بگیرن
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز به هیچ وجه به ملیکا برای دریافت ویزا اعتماد نکنید،این خانوم هزینه زیادی ازتون طلب میکنه برای گرفتن ویزا در صورتیکه هیچ کاری از دستش بر نمیاد!بمن گفت چون مجردی 350درهم بده دوشنبه شب بهت ویزات رو میرسونم اما من اعتماد نکردم و ویزای من صبح سه شنبه در پست دبی بود.اما کسایی که به ملیکا گفته بودن این خانوم تو CSC اونها دست برده بود و کارشون رو خراب کرده بود و ویزای اونها آماده نشده بود،پس اصلا به این خانوم اعتماد نکنید چون ایشون فقط میخواد شما رو سرکیسه کنه!و اینکه به هیچ وجه مدارکتون رو در اختیارش نزارید