2013-06-16 ساعت 08:22
(2013-06-15 ساعت 21:14)a.jahangiri نوشته: ضمنا در پاسخ به دوستانی که از خانم ملیکا به بدی یاد می کنند باید بگم که ما هم هفته گذشته یکشنبه مصاحبه داشتیم و همان روز ویزامون و یه ضرب گرفتیم. اما اون آقای افیسر گفت که پنجشنبه پاساتون میاد به امپست دبی . ما هم پروازمون برای سه شنبه ساعت 10 شب بود . اگر می خواستیم تا پنجشنبه بمونیم حداقل باید 700 تا 800 هزار تومن هزینه دو شب هتل و خرج های دیگر این دو روزو پرداخت می کردیم به اضافه 190 درهم جریمه تغییر بلیط تازه با اینکه بلیط ما سیستمی هم بود تازه بعضی وقتها این اتفاق می افته که پست دبی پنجشنبه ظهر قبل از تحویل بسته ها تعطیل می شه یا به هر دلیلی از سفارت دیر می رسه و می مو نه تا یکشنبه بعدش که در این صورت هزینه های اقامت وحشتناک میشه.با در نظر گرفتن همه اینها ارزش اینو داشت که 500 درهم برای دو نفر به خانم ملیکا پرداخت کردیم و پاسپورتهای ویزا خوردمونو سه شنبه ظهر تحویل گرفتیم.
اون دوستمون که بالای همین صفحه ( babinj ) پاسشو سه شنبه صبح از پست دبی تحویل گرفته با ما تو ماشین خانم ملیکا بود که دچار یه سری سوئ تفاهم شده که اگر مایل باشه براش توضیح میدیم.
خانم ملیکا بسیار وقت شناس ، مهربان ، مودب ، صمیمی و دلسوز بودن.و از قبل قیمت و زمان تحویل پاسارو اعلام کرده بودن و هیچ اجباری هم در میان نبود .و هر کس به انتخاب خودش و شرایطش تصمیم می گیره که چیکار کنه. به نظر ما اینطور قضاوت کردن و تو ضیح ندادن خیلی چیزا و بدبین کردن ذهن همه درست نیست.
(2013-06-15 ساعت 23:43)babinj نوشته: سلام آقا!شما کدوم بودی؟؟؟ فک کنم شما اون آقای عینکی بودی که آفیسر شمام مثل مال من بود و تو اتاق مصاحبه شدید،درسته؟؟
حرف من اینه که آفیسر به همه میگفت که پنجشنبه ویزا حاضر میشه در صورتیکه برای همه سه شنبه در پست دبی حاضر میشه،ملیکا از همین ترس اضافه هزینه استفاده میکنه و میگه500تا بدید!!اگه بخواید من بازم توضیح میدم!!این خانوم وقتی من گفتم نمیخوام شما بگیرید منو تهدید کرد و همش میگفت تا یک هفته اینجا میمونی و ویزات نمیرسه
هرکس به حرفای من اعتماد نداره به این لینک سر بزنه،اونجا دوستم salotif درباره کارای این خانوم و پاسپورتا توضیح داده:
http://mohajersara.com/thread-5608-page-10.html
حالا هی بگید این خانومه مهربون و.....!!!!
آقا ( babinj ) درست میگن
منم که 4 شنبه مصاحبه داشتم آفیسر بهم گفت 2 شنبه پاست رو بگیر
من جمعه سایت رو چک کردم و دیدم که 5 شنبه پاس من تحویل پست شده و 5 شنبه شب دبی بود جمعه هم که تعطیل بود من شنبه پاسم رو گرفتم
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینهها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
از امارات متحده تا ایالات متحده