کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2012-11-06 ساعت 16:07)mitme نوشته:  الان ایمیل زدم، همین الان هم جواب دادن که باید قبلا انجام بدی و بعد جواب رو با خودت بیاری؟ خوب با این حساب یعنی ما میتونیم خودمون بریم یه مرکز پزشکی که این تست رو میگیره تست رو انجام بدیم بعد سه روز بعد که جوابش رو گرفتیم جواب رو با خودمون ببریم و مدیکال رو انجام بدیم و بعد جوابش رو یه روز بعد بهمون میدن. درست حساب کردم؟؟ دیگه لازم نیست سه چهار روز واسه جواب بیمارستان آمریکایی ها وقت در نظر بگیرم؟؟ لطفا راهنماییم کنید خیلی گیج شدم. فقط همین تست PPD هست که واسه بچه ها سه روز وقت میگیره درسته؟؟؟ :-/

میشه لطف کنید ایمیل دکتراونگان را برام بنویسید

من امروز هرچی تلاش کردم نتونستم در سایت مدیکال درخواستم را بذارم وممکنه ایمیل دکتر اونگان را بنویسید؟
تشکر کنندگان: oghs ، shani89
دوستان عزیز
منظور از نیاز به 4 روز کاری در مورد تست کودکان در آنکارا، اینه که جواب آزمایش بعد از 4 روز آماده میشه ؟ و مابین این 4 روز هم یکشنبه می تونه قرار بگیره؟ منظور اینکه ما آزمایش رو میتونیم جمعه انجام بدیم و نتیجه رو روز دوشنبه دریافت کنیم؟
و برای این منظور دکتر اونگان از بچه ها پنج شنبه ها تست نمیگیره که نتیجه اون روز یکشنبه میوفته؟
شماره کیس: 2013AS000003xxx، تاریخ رویت قبولی: 10 may، کنسولگری: Ankara، تعداد افراد کیس: 4، ، مصاحبه:21 فوریه صورتی
تشکر کنندگان: oghs
(2012-12-22 ساعت 16:01)Abolfazl kiamanesh نوشته:  
(2012-11-06 ساعت 16:07)mitme نوشته:  الان ایمیل زدم، همین الان هم جواب دادن که باید قبلا انجام بدی و بعد جواب رو با خودت بیاری؟ خوب با این حساب یعنی ما میتونیم خودمون بریم یه مرکز پزشکی که این تست رو میگیره تست رو انجام بدیم بعد سه روز بعد که جوابش رو گرفتیم جواب رو با خودمون ببریم و مدیکال رو انجام بدیم و بعد جوابش رو یه روز بعد بهمون میدن. درست حساب کردم؟؟ دیگه لازم نیست سه چهار روز واسه جواب بیمارستان آمریکایی ها وقت در نظر بگیرم؟؟ لطفا راهنماییم کنید خیلی گیج شدم. فقط همین تست PPD هست که واسه بچه ها سه روز وقت میگیره درسته؟؟؟ :-/

من امروز هرچی تلاش کردم نتونستم در سایت مدیکال درخواستم را بذارم وممکنه ایمیل دکتر اونگان را بنویسید؟

ایمیل ایشون این هست
http://www.doctoun.com
اینم تلفنشون 00903134276626

تشکر کنندگان: bardia9 ، Gerdoo ، amir82 ، Soap McTavish ، oghs ، shani89
(2012-12-22 ساعت 17:34)sh_aytak نوشته:  
(2012-12-22 ساعت 16:01)Abolfazl kiamanesh نوشته:  

ایمیل ایشون این هست
http://www.doctoun.com
اینم تلفنشون 00903134276626
با تشکر از همگی دوستان، لینک صحیح دکتر اونگان
http://www.doctorun.com/
تلفن هم که sh_aytak عزیز قرار دادن.
39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
تشکر کنندگان: sh_aytak ، lilac ، bardia9 ، amir82 ، Soap McTavish ، oghs ، shani89
سلام... توی همین فروم یکی از بچه ایمیل دکتر شوکلا توی NMC رو گذاشته بود، منم ایمیل زدم که وقت بگیرم که جواب نداد... چجوری میشه وقت گرفت؟ چون میترسم برم و مرخصی باشه حاج آقا Smile
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: shani89
دوستان عزیز
منظور از نیاز به 4 روز کاری در مورد تست کودکان در آنکارا، اینه که جواب آزمایش بعد از 4 روز آماده میشه ؟ و مابین این 4 روز هم یکشنبه می تونه قرار بگیره؟ منظور اینکه ما آزمایش رو میتونیم جمعه انجام بدیم و نتیجه رو روز دوشنبه دریافت کنیم؟
و برای این منظور دکتر اونگان از بچه ها پنج شنبه ها تست نمیگیره که نتیجه اون روز یکشنبه میوفته؟
شماره کیس: 2013AS000003xxx، تاریخ رویت قبولی: 10 may، کنسولگری: Ankara، تعداد افراد کیس: 4، ، مصاحبه:21 فوریه صورتی
دوستان عزيز
باسلام وتشكرازراهنمائيهايتان
بنده به اتفاق دوتافرزنددختر8ساله وپسر10ساله ابوظبي بايدمصاحبه بروم ميخواستم ببينم چندروزقبل ازمصاحبه بايددوبي باشم جهت انجام تست احتمالي بچه هاوازمايشات انها
متشكرم
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
(2012-12-24 ساعت 14:08)nima1348 نوشته:  دوستان عزیز

کسی جواب منو نمیده؟
تشکر کنندگان: shani89
(2012-12-24 ساعت 10:50)mori نوشته:  سلام... توی همین فروم یکی از بچه ایمیل دکتر شوکلا توی NMC رو گذاشته بود، منم ایمیل زدم که وقت بگیرم که جواب نداد... چجوری میشه وقت گرفت؟ چون میترسم برم و مرخصی باشه حاج آقا Smile
جواب داد دوستان... فقط خواستم اطلاع بدم که بدونید...
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: ensan
(2012-12-27 ساعت 12:12)bardia mousapour نوشته:  یه سوال خیلی مهم:ما تو فرمی که برای ملاقات پزشکی با دکتر اونگان پر میکنیم حتما باید محل هتل وشماره پرواز رو پر کنیم؟یا نه؟
یا اول وقت پزشکی بگیریم(بدون پر کردن قسمت شماره پرواز ومحل اقامت هتل)بعد وقتی که زمان مصاحبه مشخص شد بلیط رو بگیریم؟

مهم نیست من بدون درج اینها هم وقت گرفتم.
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
تشکر کنندگان: alirezass ، bardia mousapour ، Soap McTavish ، lilac ، oghs ، shani89
(2012-12-27 ساعت 15:54)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام به همگی کیس من حدود 5000 هستش با توجه به اینکه تا 4300 اعلام کرده اند کسی می دونه مصاحبه من حودا کی میشه و آیا از حالا باید به سفارت مدارک بفرستم یا نه؟

سلام به همگی کیس من حدود 5000 هستش با توجه به اینکه تا 4300 اعلام کرده اند کسی می دونه مصاحبه من حوالی کی میشه و آیا از حالا باید به سفارت مدارک بفرستم یا نه؟ از دکتر وقت بگیرم یا نه؟
علیک سلام دوست عزیز
اینجا را ببینید..
اگه مصاحبتون آنکاراست مدارکتون را 15 روز قبل مصاحبه باید واسشون پست کنید ولی اگر ابوظبی یا ارمنستان باشین همراه خودتون باید ببرید..از دکتر هم که میرید تو سایتش(دکتر ترکیه) و وقت میگیرید..واسه ارمنستانم طبق گفتۀ دوستان ایمیل میزنید بهشون و وقت میگیرید ازشون..اگر تاپیک ها را کمی مطالعه کنید,پاسخ اکثر سوالاتونو پیدا میکنید..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: bardia9 ، Hedieh20 ، shani89
(2012-12-24 ساعت 10:50)mori نوشته:  سلام... توی همین فروم یکی از بچه ایمیل دکتر شوکلا توی NMC رو گذاشته بود، منم ایمیل زدم که وقت بگیرم که جواب نداد... چجوری میشه وقت گرفت؟ چون میترسم برم و مرخصی باشه حاج آقا Smile

(2012-12-24 ساعت 15:21)mori5050 نوشته:  دوستان عزيز
باسلام وتشكرازراهنمائيهايتان
بنده به اتفاق دوتافرزنددختر8ساله وپسر10ساله ابوظبي بايدمصاحبه بروم ميخواستم ببينم چندروزقبل ازمصاحبه بايددوبي باشم جهت انجام تست احتمالي بچه هاوازمايشات انها
متشكرم
تو PDF ابوظبی ایمیلی که از دکتر شوکلا گذاشته مسدود شده. من شماره تلفن و ایمیل اصلی دکتر شوکلا رو میذارم. من که مصاحبم واسه آخر فوریه هستش وقتی به دکتر شوکلا ایمیل دادم بهم گفت از الان زوده و واسه آخر ژانویه بهم ایمیل بده و گفت برای بزرگسال معمولاً فردای روز آزمایش آماده میشه نتیجش، در ضمن اگه دلتون نمیخواد در ابوظبی یک واکسن 100 درهمی نوش جان کنید حتماً 2 هفته قبل از مصاحبه به پاستور برید و واکسن دیفتری کزاز رو بزنید و در کارت واکسن بدید درج کنه که شوکلا بدجور روی دیفتری کزاز گیر میده.

Dr. Dinesh Kumar Shukla
Medical Director
NMC Hospital
Deira, Dubai
Tel :009714 2689800, 2683131
Fax: 0097142682353
E Mail : drshukla@nmc.ae
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: amir82 ، mori5050 ، iman83 ، sumya
بچه ها كي ميدونه فايل فوريه ي دكتر اونگان كي باز ميشه؟؟
هنوز تا آخر ‍ژانويه ست فقط
مشکل من اینه که اصلا در سایت دکتراونگان و اپوینتمنت منیجر هیچ فرمی نمیاد که بخوام تاریخ بدم و یا اسامی بدم ، یعنی مشکل نرم افزاریه؟
Big Grin هورااااااا! کشف کردم دوستان! این سایت خیلی بدوی هستش و فقط به وسیله اینترنت اکسپلورر باز میشه! پس با گوگل کروم سعی نکنید!
تشکر کنندگان: amir82 ، oghs ، shani89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان