کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2012-12-27 ساعت 23:20)bardia mousapour نوشته:  سلام دوستان یه سوال دیگه:و اونم اینکه تو فرم گرفتن وقت پزشکی تو سایت دکتر اونگان برای سایر اعضا خانواده تو قسمت کیس نامبر وایمیل باید کیس وایمیل شخص برنده شده رو بنویسم
بله دوست عزیز کیس نامبر و ایمیل برنده رو بدین که همهٔ تأیید وقت‌ها به یک ایمیل بیاد.
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، bardia mousapour ، oghs ، shani89
(2012-12-28 ساعت 11:12)mdna نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 23:20)bardia mousapour نوشته:  سلام دوستان یه سوال دیگه:و اونم اینکه تو فرم گرفتن وقت پزشکی تو سایت دکتر اونگان برای سایر اعضا خانواده تو قسمت کیس نامبر وایمیل باید کیس وایمیل شخص برنده شده رو بنویسم
بله دوست عزیز کیس نامبر و ایمیل برنده رو بدین که همهٔ تأیید وقت‌ها به یک ایمیل بیاد.

سلام. من ديروز از دكتر وقت گرفتم ولد تا امروز هيچ ايميلي دريافت نكردم. بعد از ايميل بايد پرينت بگيريم؟
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: oghs
(2012-12-27 ساعت 19:17)enchantress_boy نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 10:50)mori نوشته:  سلام... توی همین فروم یکی از بچه ایمیل دکتر شوکلا توی NMC رو گذاشته بود، منم ایمیل زدم که وقت بگیرم که جواب نداد... چجوری میشه وقت گرفت؟ چون میترسم برم و مرخصی باشه حاج آقا Smile

(2012-12-24 ساعت 15:21)mori5050 نوشته:  دوستان عزيز
باسلام وتشكرازراهنمائيهايتان
بنده به اتفاق دوتافرزنددختر8ساله وپسر10ساله ابوظبي بايدمصاحبه بروم ميخواستم ببينم چندروزقبل ازمصاحبه بايددوبي باشم جهت انجام تست احتمالي بچه هاوازمايشات انها
متشكرم
تو PDF ابوظبی ایمیلی که از دکتر شوکلا گذاشته مسدود شده. من شماره تلفن و ایمیل اصلی دکتر شوکلا رو میذارم. من که مصاحبم واسه آخر فوریه هستش وقتی به دکتر شوکلا ایمیل دادم بهم گفت از الان زوده و واسه آخر ژانویه بهم ایمیل بده و گفت برای بزرگسال معمولاً فردای روز آزمایش آماده میشه نتیجش، در ضمن اگه دلتون نمیخواد در ابوظبی یک واکسن 100 درهمی نوش جان کنید حتماً 2 هفته قبل از مصاحبه به پاستور برید و واکسن دیفتری کزاز رو بزنید و در کارت واکسن بدید درج کنه که شوکلا بدجور روی دیفتری کزاز گیر میده.

Dr. Dinesh Kumar Shukla
Medical Director
NMC Hospital
Deira, Dubai
Tel :009714 2689800, 2683131
Fax: 0097142682353
E Mail : drshukla@nmc.ae

دوستان عزیز واسه ابوظبی اصلا نیازی به وقت قبلی نیست فکرتون رو درگیر این موضوع نکنین
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: mohajer13 ، lilac ، enchantress_boy ، j@vad ، mori5050 ، iman83 ، honey rahmati ، nika
سلام
روز مصاحبه 5 شنبه باشه
خوبه 2 شنبه از دکتر وقت بگیرم؟
نگاه هم کردم در اینجا
http://turkey.usembassy.gov/holidays.html
برای تاریخ مد نظر من تعطیلی نبود.
ممنون
یک نفرم برای مدیکان و 5 نفر بعدی بعدا قراره کم کم بهمون در امریکا ملحق بشن ، دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: صوفیا صوری ، asal1907 ، lilac ، Soap McTavish ، shani89
(2012-12-29 ساعت 21:13)sadeghi897 نوشته:  سلام
روز مصاحبه 5 شنبه باشه
ممنون
یک نفرم برای مدیکان و 5 نفر بعدی بعدا قراره کم کم بهمون در آمریکا ملحق بشن ، دی

خوبه صادقی جان Big Grin
کیس نامبر:2013AS00000XXX -کنسولگری:آنکارا - افراد کیس:3 -مصاحبه:NOV,دریافت برگه آبی و فرم 9 سئوالی -20 DEC کلیر شدیمBig Grin
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، lilac ، Soap McTavish
سلام
من الان رفتم سایت دکتر تا 31 jun وقت نمیداد حالا بنظر شما من 11 فوریه مصاحبه دارم کی وقت بگیرم
تازه کی دکتر وقتهای فوریه رو اعلام میکنه؟
من چند روز قبل از مصاحبه برم تو سایت وقت بگیرم خوبه ؟
باتشکر
کسی نیست مرا یاری کند
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: bardia9 ، sadeghi897
(2012-12-30 ساعت 13:14)alirezass نوشته:  سلام
من الان رفتم سایت دکتر تا 31 jun وقت نمیداد حالا بنظر شما من 11 فوریه مصاحبه دارم کی وقت بگیرم
تازه کی دکتر وقتهای فوریه رو اعلام میکنه؟
من چند روز قبل از مصاحبه برم تو سایت وقت بگیرم؟
باتشکر

منم نگاه کردم اوضاع همین بود
باید منتظر باشیم احتمالا بعد از تعطیلات آپدیت بشه
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: alirezass ، oghs
روز مصاحبه 5 شنبه باشه
نگاه هم کردم در اینجا
ممنون

سلام من واسه 21 jan وقت دكتر گرفتم اينجا زده تعطيل Birthday of Martin Luther King, Jr. ولي گمان نكنم مربوط به تركيه باشه همينطوره؟
تشکر کنندگان: sadeghi897
(2012-12-31 ساعت 00:27)yashim نوشته:  
روز مصاحبه 5 شنبه باشه
نگاه هم کردم در اینجا
ممنون

سلام من واسه 21 jan وقت دكتر گرفتم اينجا زده تعطيل Birthday of Martin Luther King, Jr. ولي گمان نكنم مربوط به تركيه باشه همينطوره؟
حتما تماس بگیر با مطب دکتر چک کن
چون دیدم تاکید کرده بود توی سایتش که هواستون به تعطیلات باشه
من و مهاجرت
تشکر کنندگان: amir82 ، lilac
سلام دوستان
یک سئوالی
برای انکارا ، غیر از سایت می شه تلفنی یا از طریق ایمیل دکتر وقت گرفت؟ تقویم feb باز نشده هنوز !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنونم.
من و مهاجرت
تشکر کنندگان:
(2012-12-31 ساعت 11:22)sadeghi897 نوشته:  سلام دوستان
یک سئوالی
برای انکارا ، غیر از سایت می شه تلفنی یا از طریق ایمیل دکتر وقت گرفت؟ تقویم feb باز نشده هنوز !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنونم.

من ایمیل زدم ولی جواب نمیدن (تقریبا یه هفته ای هست که ایمیل زدم )منم واسه فوریه وقت میخوام
تشکر کنندگان: bardia9 ، sadeghi897 ، alirezass ، oghs
دوستان عزیز..من یک شنبه مصاحبه دارم .با توجه به اینکه nmc جمعه تعطیله، آیا می تونم شنبه صبح برم دوبی و ظهر مدیکال رو انجام بدم و غروب جواب بگیرم؟ اگه امکانش هست هزینه اضافیش چقدره؟
شماره کیس:2013AS27##
کنسولگری:ابوظبی
1 نفر
کارنت شدن کیس:نوامبر ،مصاحبه:W4 ژانویه/ ویزای یکضرب
مقصد: هیوستون

تشکر کنندگان:
ما هم دقیقا 21 jan وقت دکتر گرفتیم و برامون confermation هم فرستاده. تو اون تاریخ سفارت تعطیله ولی دکتر چیزی نگفته. کسی میدونه که آیا وقتی سفارت تعطیله دکتر هم تعطیله یا نه؟
اگه تعطیل باشه که ما بدبختیم! بلیطم گرفتیم برای اون تاریخ. چارتر هم هست. کمممممممممممممک........
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان:
(2012-12-31 ساعت 18:34)Omid91 نوشته:  ما هم دقیقا 21 jan وقت دکتر گرفتیم و برامون confermation هم فرستاده. تو اون تاریخ سفارت تعطیله ولی دکتر چیزی نگفته. کسی میدونه که آیا وقتی سفارت تعطیله دکتر هم تعطیله یا نه؟
اگه تعطیل باشه که ما بدبختیم! بلیطم گرفتیم برای اون تاریخ. چارتر هم هست. کمممممممممممممک........

اميد من بعد كه ديدم 21 تعطيله يك وقت واسه 22 هم گرفتم البته بعد اميل اومد نوشته بود اگر 2 تا وقت بگيريد هر 2 باطل ميشه .حالا بايد برم 21 كنسل كنم
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، oghs
(2012-12-31 ساعت 18:34)Omid91 نوشته:  ما هم دقیقا 21 jan وقت دکتر گرفتیم و برامون confermation هم فرستاده. تو اون تاریخ سفارت تعطیله ولی دکتر چیزی نگفته. کسی میدونه که آیا وقتی سفارت تعطیله دکتر هم تعطیله یا نه؟
نگران نباشین . جوابش رو تو تاپیک سوالات دادم . البته باید اینجا مینوشتم ولی بعدا" دیدم اینجا هم سوال کردین .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: bardia9 ، Omid91 ، oghs ، nika

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان