کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-01-11 ساعت 19:23)الا نوشته:  دوستان من وقت دکتر گرفتم تو سایتش ساعت وقتمو 11:50 دقیقه گرفتم اونوقت ایمیلی برام از طرف اونگان اومده که ساعتش رو عوض کرده و 10:50 دقیقه زده وقتی برای چک دوباره تو سایت میرم همون ساعت وقتی که خودم گرفتم رو میزنه حالا من کی باید مطب باشم؟

10:50 باش . ایمیل دکتر رو هم ببر.
نهایتش اینه که 1 ساعت معطل میشید.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: saeeds61 ، Judy Abbott 13 ، bardia9 ، lilac ، rezagh ، mhz_ir ، oghs ، nika ، shani89
(2013-01-11 ساعت 19:23)الا نوشته:  دوستان من وقت دکتر گرفتم تو سایتش ساعت وقتمو 11:50 دقیقه گرفتم اونوقت ایمیلی برام از طرف اونگان اومده که ساعتش رو عوض کرده و 10:50 دقیقه زده وقتی برای چک دوباره تو سایت میرم همون ساعت وقتی که خودم گرفتم رو میزنه حالا من کی باید مطب باشم؟

سلام برای من هم دقیقا همین اتفاق با همین ساعت (11:50 وقت گرفتم تو سایتش همین وقته اما تو ایمیل 10:50 خورده) افتاده
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: oghs ، shani89
بچه ها ایمیل بلافاصله بعد از اینکه وقت گرفتین اومد؟
واسه من ایمیلی نیومده هنوز
تشکر کنندگان: oghs ، shani89
(2012-12-31 ساعت 18:34)Omid91 نوشته:  ما هم دقیقا 21 jan وقت دکتر گرفتیم و برامون confermation هم فرستاده. تو اون تاریخ سفارت تعطیله ولی دکتر چیزی نگفته. کسی میدونه که آیا وقتی سفارت تعطیله دکتر هم تعطیله یا نه؟
اگه تعطیل باشه که ما بدبختیم! بلیطم گرفتیم برای اون تاریخ. چارتر هم هست. کمممممممممممممک........
سلام
اگر برای 18 فوریه می گوئی که سفارت تعطیله. من با مطب دکتر مکاتبه کردم گفت 18 فوریه آنها باز هستند و می توانم مراجعه کنم

(2013-01-01 ساعت 23:27)sayeh_m نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 15:54)yashim نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 13:39)sayeh_m نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 13:11)AMIR2852 نوشته:  سلام به همه دوستان،
یک نفر از عزیزان فرموده بودن که درمطب دکتر از قد و وزن هم سوال میشه و اگر ندونین خودشون قدووزن رو می گیرن ولی 50 دلار هم دریافت می کنن .
سوالم اینه که درراستای حمایت از سیاستهای دولت کریمه ( !!!!! )و جلوگیری از خروج ارز گرانبها از کشور!!! کسی میدونه که در همین مملکت گل و بلبل خودمون از کجا باید گواهی تایید قد و وزن ( یک چیزی در همین مایه ها ) رو دریافت کرد ؟
و آیا اینکه اگرهمین جوری شفاهی به دکتر اونگان عزیز بگیم قبول می کنه ؟؟؟
ممنون از پاسختون.
قد و وزن بزرگسالان رو از خودشون سوال میکنه . پولی هم نمیگیره . سریع هم جواب بدین بهش یعنی مکث نکنید ولی بچه ها رو میبره رو وزنه .کلا" تو آنکارا در مورد بچه ها خیلی سخت گیر تر هستن Smile

بچه يعني تا چند سال؟
تا 15 سال
یک سوال داشتم. قد و وزنباید بر اساس سیستم خودمان باشه(کیلوگرم و متر) یا سیستم انگلیسی(پوند و فوت)
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، bardia9 ، oghs
(2013-01-12 ساعت 18:15)mohammad_r نوشته:  
(2012-12-31 ساعت 18:34)Omid91 نوشته:  ما هم دقیقا 21 jan وقت دکتر گرفتیم و برامون confermation هم فرستاده. تو اون تاریخ سفارت تعطیله ولی دکتر چیزی نگفته. کسی میدونه که آیا وقتی سفارت تعطیله دکتر هم تعطیله یا نه؟
اگه تعطیل باشه که ما بدبختیم! بلیطم گرفتیم برای اون تاریخ. چارتر هم هست. کمممممممممممممک........
سلام
اگر برای 18 فوریه می گوئی که سفارت تعطیله. من با مطب دکتر مکاتبه کردم گفت 18 فوریه آنها باز هستند و می توانم مراجعه کنم

(2013-01-01 ساعت 23:27)sayeh_m نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 15:54)yashim نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 13:39)sayeh_m نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 13:11)AMIR2852 نوشته:  سلام به همه دوستان،
یک نفر از عزیزان فرموده بودن که درمطب دکتر از قد و وزن هم سوال میشه و اگر ندونین خودشون قدووزن رو می گیرن ولی 50 دلار هم دریافت می کنن .
سوالم اینه که درراستای حمایت از سیاستهای دولت کریمه ( !!!!! )و جلوگیری از خروج ارز گرانبها از کشور!!! کسی میدونه که در همین مملکت گل و بلبل خودمون از کجا باید گواهی تایید قد و وزن ( یک چیزی در همین مایه ها ) رو دریافت کرد ؟
و آیا اینکه اگرهمین جوری شفاهی به دکتر اونگان عزیز بگیم قبول می کنه ؟؟؟
ممنون از پاسختون.
قد و وزن بزرگسالان رو از خودشون سوال میکنه . پولی هم نمیگیره . سریع هم جواب بدین بهش یعنی مکث نکنید ولی بچه ها رو میبره رو وزنه .کلا" تو آنکارا در مورد بچه ها خیلی سخت گیر تر هستن Smile

بچه يعني تا چند سال؟
تا 15 سال
یک سوال داشتم. قد و وزنباید بر اساس سیستم خودمان باشه(کیلوگرم و متر) یا سیستم انگلیسی(پوند و فوت)
هر دو رو بدونید بهتره
تشکر کنندگان: oghs ، shani89 ، shekari
(2013-01-12 ساعت 17:40)sepid_a نوشته:  بچه ها ایمیل بلافاصله بعد از اینکه وقت گرفتین اومد؟

سلام
يك روزه ايميل براي من اومدWink
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، oghs ، shani89
سلام دوستان کسی میدونه این دکتر اونگان شنبه ها هم بازه یا نه ؟
من پنجشنبه وقت دارم سه شنبه هم وقت سفارت. بیشتر که لازم نیست زمان داشته باشم تا زمان مصاحبه ؟؟؟
تشکر کنندگان:
دوست عزيز اگه بتوني روز جمعه وقت بگيري خيالت راحتتره
دكتر اونگان شنبه ها مثل اينكه نيمه وقت هستن
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، Judy Abbott 13 ، oghs ، shani89
(2013-01-13 ساعت 12:16)nirvana_kobin نوشته:  سلام دوستان کسی میدونه این دکتر اونگان شنبه ها هم بازه یا نه ؟
من پنجشنبه وقت دارم سه شنبه هم وقت سفارت. بیشتر که لازم نیست زمان داشته باشم تا زمان مصاحبه ؟؟؟
سلام . شنبه ها تا ظهر هستند . چون امضاتون مشخص نيست شما بچه زير 15 سال داريد ؟ چون براي اونا 4 روز كاري وقت لازمه كه اصلا 5شنبه براي بچه ها وقت نمي دهند . اگر بزرگسال باشيد نياز به زمان بيشتر نداريد . چون اگه جوابتون تا شنبه ظهر حاضر نشه . دوشنبه بهتون جواب را ميدهند كه براي سه شنبه مشكلي براي مصاحبه نداريد .
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، lilac ، Tomas ، bardia9 ، Gerdoo ، oghs ، shani89
(2013-01-13 ساعت 11:14)saeeds61 نوشته:  
(2013-01-12 ساعت 17:40)sepid_a نوشته:  بچه ها ایمیل بلافاصله بعد از اینکه وقت گرفتین اومد؟

سلام
پس چرا واسه ما ایمیل نمیاد ۲،۳ روزه وقت گرفتم
تشکر کنندگان: Tomas ، oghs ، shani89
سلام
[/quote]
[/quote]

2 تا کار انجام بدید: یک : تو سایت با اون شماره پیگیری که بهتون داده چک کنید ببینید وضعیت وقتتون چجوریه:
http://www.doctorun.com/en/check-appointment-status
دو: یه ایمیل بهشون بزنید و ازشون بپرسید که وضعیت وقتتون چجوریه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، rezagh ، Tomas ، oghs ، shani89
(2013-01-13 ساعت 18:51)saeeds61 نوشته:  سلام
[/quote]

2 تا کار انجام بدید: یک : تو سایت با اون شماره پیگیری که بهتون داده چک کنید ببینید وضعیت وقتتون چجوریه:
http://www.doctorun.com/en/check-appointment-status
دو: یه ایمیل بهشون بزنید و ازشون بپرسید که وضعیت وقتتون چجوریه
[/quote]
خیلی ممنون چک کردم نوشته رسیده ولی unconfirm زده
بازم منتظر میمونم ببینم چی میشه
تشکر کنندگان: fereydoooon ، Tomas ، nika ، amiz.abdollah ، shani89
دوستان به هر حال ایمیل وقت دکترهم رسید فقط یه چیزی تو ایمیلی که واسه من اومده گفته عکسا 5*5 باشن ولی دوستان اینجا گفته بودن 3*4
خواستم اطلاع رسانی کنم که شاید سیستم عوض شده و 5*5 میخوان به هر حال محض احتیاط هر دو همراتون باشه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Tomas ، lilac ، oghs ، amiz.abdollah ، shani89
(2013-01-14 ساعت 19:20)sepid_a نوشته:  دوستان به هر حال ایمیل وقت دکترهم رسید فقط یه چیزی تو ایمیلی که واسه من اومده گفته عکسا 5*5 باشن ولی دوستان اینجا گفته بودن 3*4
خواستم اطلاع رسانی کنم که شاید سیستم عوض شده و 5*5 میخوان به هر حال محض احتیاط هر دو همراتون باشه

سلام
دوستان تا اونجایی که من تو سفرنامه ها خوندم در ارمنستان 3*4 میگیرن در انکارا 5*5 حالا محظ احتیاط 3*4 باخودتونم ببرید
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، amir82 ، Tomas ، Gerdoo ، lilac ، oghs ، nika ، amiz.abdollah ، shani89
(2013-01-14 ساعت 19:53)mohammad fazli نوشته:  
(2013-01-14 ساعت 19:20)sepid_a نوشته:  دوستان به هر حال ایمیل وقت دکترهم رسید فقط یه چیزی تو ایمیلی که واسه من اومده گفته عکسا 5*5 باشن ولی دوستان اینجا گفته بودن 3*4

سلام
دوستان تا اونجایی که من تو سفرنامه ها خوندم در ارمنستان 3*4 میگیرن در انکارا 5*5 حالا محظ احتیاط 3*4 باخودتونم ببرید
مرسی آقای فضلی بله منم منظورم آنکارا بودممنون که توضیح دادین
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، amir82 ، fereydoooon ، Tomas ، oghs ، nika ، amiz.abdollah ، shani89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان