کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2012-12-31 ساعت 11:22)sadeghi897 نوشته:  سلام دوستان
یک سئوالی
برای انکارا ، غیر از سایت می شه تلفنی یا از طریق ایمیل دکتر وقت گرفت؟ تقویم feb باز نشده هنوز !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنونم.

سلام صادقی جان
گرفتن وقت فقط و فقط از طریق وب سایت انجام میشه. نکته جالب که دوستان هم اشاره کردن اینه که در سایت نوشته تعطیلات را بر اساس تعطیلات رسمی سفارت چک کنید که با این اوصاف 18 feb تعطیله Sad اما من ایمیل زدم به اونگان و منشیش با یک کلمه جواب ایمیل منو داده که پرسیدم آیا 18feb تعطیلید؟ ایشان فرمودند No لBig Grin پس اگر به تعطیلی در تقویم سفارت روبرو شدید حتما به اونگان ایمیل بزنید مطمئن بشید اونروز تعطیل هست یا نه
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، pooyash ، bardia9 ، Tomas ، Saeedv13 ، lilac ، mirzamemar ، oghs ، amiz.abdollah ، shani89
سلام دوستان

من به همراه خونوادم (دو بچه) توی ارمنستان سه شنبه وقت مصاحبه دارم . با در نظر گرفتن تعطیلات و همینطور داشتن بچه ،
1- اگه یکشنبه حرکت کنم، دوشنبه مدیکال ما تموم میشه و می تونیم جواب رو بگیریم ؟ یا باید طوری بریم که یکشنبه مدیکال رو انجام بدیم ؟
2- به طور کلی کی باید ایران رو به مقصد ارمنستان ترک کنم ؟ Smile
3- واسه گرفتن وقت قبلی چگونه باید اقدام کنم ؟ سایت خاصی مثل آنکارا وجود داره ؟

شرمنده که سوالهای زیادی پرسیدم.
تشکر کنندگان: Tomas ، farmin ، amiz.abdollah ، shani89
سلام به همه ... دوستان اینقدر به خاطر این دکتر اونگان وروجک خودتونو نجزونین ... من امروز وقت دکتر داشتم ... با نظم زیادی هم پرینت وقتمو گرفته بودمو قبل از ساعت 9 هم اونجا بودم ( وقتم 30/9 بود ) اولا" که منشی هاش 10/9 تازه سلانه سلانه اومدن ... بعدش جماعت هموطنای عزیزمون یه هو حمله کردن داخل و یکی یکی پاس هاشونو دادن ( یعنی نوبت بندی اینطوری شکل گرفت ) تا آخرش هم کسی پرینت وقت گیری رو ازمون نخواست ... خواستم بگم وقتتون رو بگیرین و فقط مراقب باشین در تعطیلی نباشه ... همین ... نه لازمه دوباره جهت تایید وقت بهشون زنگ بزنین و نه اونا فرصت دارن که به شما ایمیل تایید بزنن ... شیر تو شیر تر از این حرفهاست اونجا ...
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
تشکر کنندگان: pooyash ، ensan ، bardia9 ، alirezass ، Judy Abbott 13 ، lilistar ، Soap McTavish ، rezagh ، Tomas ، Saeedv13 ، mrr777 ، mhz_ir ، Gerdoo ، lilac ، oghs ، amiz.abdollah ، shani89
ماشالا به این دوستان آنکارا.مو رو از ماست میکشن ما هر چی به این دکتر شوکلا تو دوبی ایمیل زدیم جواب نمیده تلفن بیمارستانم جواب نمیده از بچه های ابوظبی یک کمک به ما کنند باید چه جوری تماس بگیریم
شماره کیس: 2013A5XXX . ابوظبی .2 نفرو نصفیBig Grin. هوستون تگزاس, ويزا يكضرب مارچ٢٠١٣
و این نیز بگذرد بار دگر روزگار چون شکر آید
تشکر کنندگان: Tomas ، iman83 ، oghs ، amiz.abdollah ، shani89
(2013-01-14 ساعت 20:04)mohammad fazli نوشته:  
(2012-12-31 ساعت 11:22)sadeghi897 نوشته:  سلام دوستان
یک سئوالی
برای انکارا ، غیر از سایت می شه تلفنی یا از طریق ایمیل دکتر وقت گرفت؟ تقویم feb باز نشده هنوز !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنونم.

سلام صادقی جان
گرفتن وقت فقط و فقط از طریق وب سایت انجام میشه. نکته جالب که دوستان هم اشاره کردن اینه که در سایت نوشته تعطیلات را بر اساس تعطیلات رسمی سفارت چک کنید که با این اوصاف 18 feb تعطیله Sad اما من ایمیل زدم به اونگان و منشیش با یک کلمه جواب ایمیل منو داده که پرسیدم آیا 18feb تعطیلید؟ ایشان فرمودند No لBig Grin پس اگر به تعطیلی در تقویم سفارت روبرو شدید حتما به اونگان ایمیل بزنید مطمئن بشید اونروز تعطیل هست یا نه
دوستان عزیز من هم به دکتر اونگان دربارهٔ تعطیلی‌ ۲شنبه ۱۸ فوریه ایمیل زدم و از mungan@duzen.com.tr برام جواب اومد که تعطیل نیستن!!Big Grin

خیلی‌ ساده، فقط نوشته :
NO WE WORK ON 18TH FEB
کیس نامبر: 2013AS39##، دو نفر، رویت قبولی: 1 می 2012 ، ارسال فرمها : 20 می با آرامکس، مصاحبه: w3 فوریه، آنکارا، برگه صورتی‌,کلیر ۸ می‌
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، bardia9 ، Soap McTavish ، alirezass ، rezagh ، Tomas ، Saeedv13 ، Gerdoo ، oghs ، amiz.abdollah ، shani89
سلام و درود دوستان گرامی . من و همسر و فرزندم(8 ساله) اوایل مارس در ابوظبی وقت مصاحبه داریم . بهترین زمان برای گرفتن وقت از پزشک در دوبی چه موقعی است و کدامیک از واکسن ها را در انیستیتو پاستور بزنیم که قابل قبول برای پزشک باشد . سپاس بیکران .
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
تشکر کنندگان: Tomas ، امير جو ، amiz.abdollah ، shani89
دوستان عزیز
چرا وقت دکتر تو آنکارا برای 15 و 16 فوریه اینقدر زود پر شده؟
من نتونستم وقت بگیرم؟!
شماره کیس: 2013AS000003xxx، تاریخ رویت قبولی: 10 may، کنسولگری: Ankara، تعداد افراد کیس: 4، ، مصاحبه:21 فوریه صورتی
تشکر کنندگان: Tomas ، bardia9 ، amiz.abdollah ، shani89
(2013-01-14 ساعت 20:50)30NAP30 نوشته:  سلام دوستان

من به همراه خونوادم (دو بچه) توی ارمنستان سه شنبه وقت مصاحبه دارم . با در نظر گرفتن تعطیلات و همینطور داشتن بچه ،
1- اگه یکشنبه حرکت کنم، دوشنبه مدیکال ما تموم میشه و می تونیم جواب رو بگیریم ؟ یا باید طوری بریم که یکشنبه مدیکال رو انجام بدیم ؟
2- به طور کلی کی باید ایران رو به مقصد ارمنستان ترک کنم ؟ Smile
3- واسه گرفتن وقت قبلی چگونه باید اقدام کنم ؟ سایت خاصی مثل آنکارا وجود داره ؟

شرمنده که سوالهای زیادی پرسیدم.

دوست عزيز شرايط بنده هم شبيه شما است .ارمنستان دو پزشك معتمد داره كه بايد بهشون ايميل بزنيد و از يكيشون وقت بگيريد. روز يكشنبه تعطيل هستند و ديرترين زماني كه ميتونيد براي كارهاي پزشكي بريد روز شنبه هست . پس به نظر من بايد جمعه حركت كنيد. ولي باز به پزشكها ايميل بزنيد و شرايط و نفرات رو اعلام كنيد خودشون بهترين زمان رو براتون در نظر مي گيرن.
پزشك اول :
Dr. Kristine R. Khachatryan
Muratsan University Hospital
2nd floor (entrance from policlinic side)
Examination Room 222
114 Muratsan St
9am – 4pm Monday-Saturday
Tel. (37410) 56-72-65 (work)
(37491) 20-51-43 (mobile)
E-mail: kristinekhachatryan@ymail.com
پزشك دوم :
Dr. Anush M. Ordyan
Muratsan University Hospital
2nd floor (entrance from policlinic side)
Examination Room 222
114 Muratsan St
9am – 4pm Monday-Saturday
Tel. (37410) 55-69-06 (work)
(37491) 41-00-31 (mobile)
(37410) 26-58-55 (home)
E-mail: anushordyan@mail.ru
2013AS00004XXX
سفارت: ايروان
مصاحبه: march w1برگه آبي
تعداد : 1نفر
كليرنس : ؟؟؟
تشکر کنندگان: rezagh ، amiz.abdollah ، shani89
(2013-01-15 ساعت 17:47)ایلیا8118 نوشته:  سلام و درود دوستان گرامی . من و همسر و فرزندم(8 ساله) اوایل مارس در ابوظبی وقت مصاحبه داریم . بهترین زمان برای گرفتن وقت از پزشک در دوبی چه موقعی است و کدامیک از واکسن ها را در انیستیتو پاستور بزنیم که قابل قبول برای پزشک باشد . سپاس بیکران .
باید 2 یا 3 روز زودتر بری من تلفن زدم گفت بیا وقت هم نمیخواد مثلا اگه 5شنبه مصاحبه داری دوشنبه اونجا باش چون از بچه امکان داره آزمایش بیشتر بگیرن در مورد واکسن هم گفتند اونایی که ایران زدین رو چک میکنن(نه قبول) اگر نیاز ببینن تزریق میکنن اگرم نه که هیچ من به مطب شوکلا و دکتر مروستی که کادر ایرانی زیاد داره زنگ زدم چون منم بچم 3 ماهشه و نگران واکسنهایی که بهش میخوان تزریق کنن بودم که ظاهرا به نوزاد کار ندارن
شماره کیس: 2013A5XXX . ابوظبی .2 نفرو نصفیBig Grin. هوستون تگزاس, ويزا يكضرب مارچ٢٠١٣
و این نیز بگذرد بار دگر روزگار چون شکر آید
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، ایلیا8118 ، rezagh ، kiaaa ، nika ، amiz.abdollah ، shani89
سلام دوستان
منم وقت ویزیتم را گرفتم ولی هنوز ایمیل تایید فرستاده نشدهSad من مرتب چک میکردم یک موقع 18 فوریه پرنشه آخه بعضی روزها سریع پرمیشد!!! واسه همین امروز ساعت 3 بامداد (نفر اول) وقت گرفتمTongue.سایت جوری طراحی شده که شما دقیقا یکماه قبل از روز مدنظرتون باید اقدام به رزرو کنید و چون ترکیه 1.5 ساعت با ما اختلاف ساعت دارند (عقب تر از ماه هستند) پس به وقت ایران ساعت 1.5 بامداد میشه 0 بامداد آنها.ولی سایت از ساعت 3 بامداد به وقت تهران (1.5 به وقت آنکارا) اجازه رزرو به من دادSad پس دوستان این میشه فرمول تعیین وقت
X=روز مصاحبه
Y=ماه مصاحبه
برای مجردها :
ساعت 2 الی 3 بامداد به وقت تهران در روز X-2 در ماه Y-1 (البته دوستان روزهای تعطیل و شنبه ها و یکشنبه ها را مدنظر داسته باشند)
برای متاهلین با فرزند :
ساعت 2 الی 3 بامداد به وقت تهران در روز X-4 در ماه Y-1 (البته دوستان روزهای تعطیل و شنبه ها و یکشنبه ها را مدنظر داسته باشند)
امان از دست ماهایی که ریاضی فیزیک خوندیم همچیو دوست داریم به فرمول تبدیل کنیمShy
پیروز باشیدBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: alirezass ، ensan ، Judy Abbott 13 ، amir82 ، rezagh ، Saeedv13 ، رجبعلی ، lilac ، mirzamemar ، amiz.abdollah ، shani89 ، shekari
(2013-01-18 ساعت 14:24)mohammad fazli نوشته:  سلام دوستان
منم وقت ویزیتم را گرفتم ولی هنوز ایمیل تایید فرستاده نشدهSad من مرتب چک میکردم یک موقع 18 فوریه پرنشه آخه بعضی روزها سریع پرمیشد!!! واسه همین امروز ساعت 3 بامداد (نفر اول) وقت گرفتمTongue.سایت جوری طراحی شده که شما دقیقا یکماه قبل از روز مدنظرتون باید اقدام به رزرو کنید و چون ترکیه 1.5 ساعت با ما اختلاف ساعت دارند (عقب تر از ماه هستند) پس به وقت ایران ساعت 1.5 بامداد میشه 0 بامداد آنها.ولی سایت از ساعت 3 بامداد به وقت تهران (1.5 به وقت آنکارا) اجازه رزرو به من دادSad پس دوستان این میشه فرمول تعیین وقت
X=روز مصاحبه
Y=ماه مصاحبه
برای مجردها :
ساعت 2 الی 3 بامداد به وقت تهران در روز X-2 در ماه Y-1 (البته دوستان روزهای تعطیل و شنبه ها و یکشنبه ها را مدنظر داسته باشند)
برای متاهلین با فرزند :
ساعت 2 الی 3 بامداد به وقت تهران در روز X-4 در ماه Y-1 (البته دوستان روزهای تعطیل و شنبه ها و یکشنبه ها را مدنظر داسته باشند)
امان از دست ماهایی که ریاضی فیزیک خوندیم همچیو دوست داریم به فرمول تبدیل کنیمShy
پیروز باشیدBig Grin
نگران تاییدیه نباشید دوست عزیز واسه من3 روز بعدش اومد
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، pooyash ، sadeghi897 ، amir82 ، Gerdoo ، oghs ، amiz.abdollah ، shani89
سلام به همگی
به نظرتون برای کسی که 2 تا بچه زیر 14 سال دارد و مصاحبه اش سه شنبه است چه روزی بهتره وقت دکتر بگیریم ؟
تشکر کنندگان: oghs ، shani89
(2013-01-19 ساعت 00:06)darya55 نوشته:  سلام به همگی
به نظرتون برای کسی که 2 تا بچه زیر 14 سال دارد و مصاحبه اش سه شنبه است چه روزی بهتره وقت دکتر بگیریم ؟

من یک بچه دارم و با دکتر تماس گرفتم گفت دقیقا باید 4 روز قبلش اونجا باشم. برا شما فکر کنم باید روز پنج شنبه اونجا باشید ولی باری احتیاط یک تماس با دکتر بگیرید راهنمایی میکند
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
تشکر کنندگان: lilistar ، shani89
ممنون میشم کسی منو راهنمایی کنه
وقت مصاحبه من به همراه دخترم 17 ساله و پسرم 15 ساله هفته دوم مارچ هست. به نظرتون من باید چه روزی در آنکارا باشم؟ و کی از طریق سایت وقت بگیرم؟
آخه در همین سایت خوندم نیازی به وقت گرفتن از طریق سایت نیست و فقط کافیه که دو سه روز جلوتر اونجا باشیم! اگه اینطور باشه من که وقت مصاحبه ام دوشنبه هست با توجه به اینکه شنبه یکشنبه تعطیل هست شنبه هم تعطیله؟؟؟) اون وقت من باید از سه شنبه برم آنکارا؟ وای اینطوری که کلی خرج سفرم اضافه میشه
تشکر کنندگان: shani89
(2013-01-18 ساعت 14:24)mohammad fazli نوشته:  سلام دوستان
X=روز مصاحبه
Y=ماه مصاحبه
برای مجردها :
برای متاهلین با فرزند :
پیروز باشیدBig Grin

مممنون از توضیحات کامل و مهندسیتون. موفق باشید
فقط من یه سوال دارم در INSTRUCTION FOR MEDICAL به غیر از اطلاعات مربوط به دکتر محمت اونگان و هندان اونگان یه AMERICAN HOSPITAL هم داده اون برای چیه؟؟؟؟؟ و اینکه ما کدوم یکی از این اونگانها رو باید انتخاب کنیم؟
تشکر کنندگان: rezagh ، oghs ، shani89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان