کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-01-21 ساعت 11:18)maryami2k4 نوشته:  
(2013-01-20 ساعت 17:53)sayeh_m نوشته:  
(2013-01-20 ساعت 14:06)maryami2k4 نوشته:  من روز دوشنبه صبح مصاحبه ام افتاده ... به نظر شما کی اونجا باشم که به دکتر جواب آزمایشام برسم؟ اگه پنج شنبه برم خوبه یا چهارشنبه هفته قبلش ... آخه شنبه و یکشنبه تعطیل هست فکر کنم ! میشه راهنماییم کنید...
ننوشتین چند نفر هستین . برای بزرگسال جمعه برین . شنبه صبح جواب رو میدن . تازه ممکنه همون جمعه عصرش هم جواب رو بدن . ولی اگر بچه دار باشین فرق میکنه .

فقط خودم هستم.28 سالمه
دکتر شنبه تا ظهر بازه البته تو سایتش به تعطیلات دقت کنید .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: maryami2k4 ، bardia9 ، Judy Abbott 13 ، amir82 ، sadeghi897 ، rezagh ، shani89
تو سایت مهمت خان نوشته که تا 15امین تولد یک بچه باید اون تست 4 روزه رو بده...آیا به نظرتون متولد خرداد 76 هم جزوه 4 روزه ها محسوب میشه؟؟؟76+15=91
آیا روز اول هم جزوه 4 روز محسوب میشه؟
آیا روز جمعه ها هم تست میگیرن؟ تست تو روز جمعه باشه جوابش میشه 2 شنبه؟؟پنج شنبه ها تست نمیگیرن چون نمی شه جواب رو یکشنبه داد درسته؟
آیا مهمت شنبه ها هم ویزیت میکنه؟
کلا جواب مدیکال بالای 15 سال رو همون روز میدن یا فرداش؟
گفتم همرو یه جاااااا بپرسمممم
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: shani89
سلام به همگي كسي از نحوه معاينات پزشكي در ايروان خبر داره؟
تشکر کنندگان:
دوستان من وقت مصاحبه رو عوض کردم وقت دکتر رو چه جوری عوض کنم ؟
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، sadeghi897 ، shani89
(2013-01-21 ساعت 19:06)sepid_a نوشته:  دوستان من وقت مصاحبه رو عوض کردم وقت دکتر رو چه جوری عوض کنم ؟

سلام
کافیه به اونگان ایمیل بزنی بگی وقتتون کنسل کنه چون تاریخ مصاحبت تغییر کرده.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، Judy Abbott 13 ، sadeghi897 ، rezagh ، oghs ، shani89
اگه به هر دلیلی جواب مدیکال برای روز مصاحبه آماده نشه (مثلا تکرار آزمایش لازم بشه و ....) چه شرایطی پیش میاد آیا مصاحبه انجام میشه و بعد مدارک پزشکی باید تحویل داده بشه یا مصاحبه و کل برنامه کنسل میشه ؟
تا بحال چنین موردی برای کسی پیش اومده ؟
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
تشکر کنندگان: amir82 ، rezagh ، oghs ، shani89
(2013-01-22 ساعت 01:52)AFSHIN-PIC نوشته:  اگه به هر دلیلی جواب مدیکال برای روز مصاحبه آماده نشه (مثلا تکرار آزمایش لازم بشه و ....) چه شرایطی پیش میاد آیا مصاحبه انجام میشه و بعد مدارک پزشکی باید تحویل داده بشه یا مصاحبه و کل برنامه کنسل میشه ؟
تا بحال چنین موردی برای کسی پیش اومده ؟
یکی از بچه های ترکیه این مسئله براش اتفاق افتاده بود ، بهش گفته بودن اشکال نداره مدیکال جواب دیر تر بیار، ایشون البته به دلایلی که دست خودشون نبود عقب افتاده بود مثل کنسلی پرواز
در تاپیک سفر نامه های انکارا جزو سفرنامه های اخری هست بخون
مشکلی پیش نمیاد. البته بهتره که این اتفاق نیوفتهCoolBig Grin
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: amir82 ، rezagh ، Soap McTavish ، alirezass ، afs ، Judy Abbott 13 ، Gerdoo ، oghs ، shani89
(2013-01-21 ساعت 14:43)yasaman1111 نوشته:  تو سایت مهمت خان نوشته که تا 15امین تولد یک بچه باید اون تست 4 روزه رو بده...آیا به نظرتون متولد خرداد 76 هم جزوه 4 روزه ها محسوب میشه؟؟؟76+15=91
آیا روز اول هم جزوه 4 روز محسوب میشه؟
آیا روز جمعه ها هم تست میگیرن؟ تست تو روز جمعه باشه جوابش میشه 2 شنبه؟؟پنج شنبه ها تست نمیگیرن چون نمی شه جواب رو یکشنبه داد درسته؟
آیا مهمت شنبه ها هم ویزیت میکنه؟
کلا جواب مدیکال بالای 15 سال رو همون روز میدن یا فرداش؟
گفتم همرو یه جاااااا بپرسمممم
همهرو یکجا , چندجا پرسیدی Wink
جواب شما رو جای دیگه دادم....خواهشن یه جا پست بزن و سوال کن تا همه بتونن یه جا به طور متمرکز جوابتو بدن و شما هم بتونی همه جواب هارو ببینی
مرسی
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: amir82 ، Judy Abbott 13 ، Hedieh20 ، shani89
دوستان رسید برای وقت دکتر رو رسیدی هست که ایمیل میکنن یا رسید بعد از رزرو از سایت؟یه سوال دیگه اینکه این رسید که نیاز به پست برای سفارت نداره؟Big Grin
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، nika ، shani89
(2013-01-22 ساعت 12:10)mhz_ir نوشته:  دوستان رسید برای وقت دکتر رو رسیدی هست که ایمیل میکنن یا رسید بعد از رزرو از سایت؟یه سوال دیگه اینکه این رسید که نیاز به پست برای سفارت نداره؟Big Grin

سلام
رسيد دكتر آن ايميلي هست كه خودش واستون ميفرسته.وقتي شما در سايت اقدام به گرفتن وقت ميكني در آخر فقط يك شماره پيگيري بهت ميده و نوشته كه اين وقت هنوز تاييد نشده!!!.خير نيازي به پست به سفارت نداري و با خودت ميبري دكتر
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: bardia9 ، mhz_ir ، alirezass ، Judy Abbott 13 ، amir82 ، rezagh ، Gerdoo ، kiaaa ، mirzamemar ، ali.agha ، shani89
دوستان من امروز صبح از دكتر نوبت گرفتم الانم ايملشون اومد تاييديه رو فرستادن.
اين دكتر اونگان بالاخره زنه يا مرد؟؟؟
تشکر کنندگان: amir82 ، rezagh ، oghs ، shani89
(2013-01-22 ساعت 20:33)my2220 نوشته:  دوستان من امروز صبح از دكتر نوبت گرفتم الانم ايملشون اومد تاييديه رو فرستادن.
اين دكتر اونگان بالاخره زنه يا مرد؟؟؟

زن و شوهرن!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: afs ، amir82 ، rezagh ، Gerdoo ، Judy Abbott 13 ، sadeghi897 ، oghs ، shani89
دوستان عزيز
لطفاراهنمائي كنندبنده به اتفاق دوفرزند8و10ساله درتعطيلات عيد92مصاحبه درابوظبي دارم سوالم اينه كه باتوجه به داشتن دوتابچه چندروزقبل مصاحبه وچندروزبدمصاحبه وقت لازمه وكلا بنظرشمابليط چندروزه بگيرم ضمنا دوستان فرمودنددوبي وقت دكترازقبل نمي خواداگركسي قبلاوقت گرفته راهنمائي كند.متشكرم
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: shani89
دوستان من دیروزصبح از دکتر اونگان وقت گرفتم شبش ایمیل تاییدیه اومد ولی فقط برای من و مامانم ایمیل تاییدیه بابام هنوز نیومده!!! از توی سایت چک کردم نوشته بود confirmed.حالا چی کار کنم؟؟؟بهشون ایمیل بزنم بگم ایمیل به من نرسیده؟؟؟
شماره کیس:***2013AS00003
تاریخ رویت قبولی:2می
کنسولگری:انکارا
تعداد افراد منظور در کیس :3
ارسال فرمهای سری اول:29می
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:55000+20000=75000
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، shani89
(2013-01-24 ساعت 01:21)seti-n نوشته:  دوستان من دیروزصبح از دکتر اونگان وقت گرفتم شبش ایمیل تاییدیه اومد ولی فقط برای من و مامانم ایمیل تاییدیه بابام هنوز نیومده!!! از توی سایت چک کردم نوشته بود confirmed.حالا چی کار کنم؟؟؟بهشون ایمیل بزنم بگم ایمیل به من نرسیده؟؟؟

پیشنهاد میکنم اگر از 3روز بیشتر شده ایمیل بزنید وگرنه صبر کنید...
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، seti-n ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، oghs ، shani89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان