کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
سلام دوستان از همتون ممونونم 2تا سوال دارم یکی من هر سوالی میکنم بعد از چند دقیقه دیگه نمیتونم پیداش کنم و2 تلفن و ساعت تماس دکتر اونگان انکارارو کسی داره ممنون میشم با تشکر

(2013-06-03 ساعت 16:55)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 14:03)KIMIA2005 نوشته:  سلام امیر جان
امیر جان ممنون میشم شماره لوسی منشی دکتر کریستین رو برام پ. خ کنی برا مدیکال سوال داشتم ممنونم

سلام. عکس کارت رو براتون ایمیل کردم. ایمیلی که تو پروفایل مهاجرسرا تعریف کردید.

دوستان ببخشید متونم بپرسم سوالمو چطور و کجا باید بنویسم
تشکر کنندگان: shiraz mamali
(2013-06-04 ساعت 18:27)سعید202929 نوشته:  سلام دوستان از همتون ممونونم 2تا سوال دارم یکی من هر سوالی میکنم بعد از چند دقیقه دیگه نمیتونم پیداش کنم و2 تلفن و ساعت تماس دکتر اونگان انکارارو کسی داره ممنون میشم با تشکر
شما میتونی صفحه ای که در آن پست میذارید رو save کنید یا اینکه بالای صفحه روی اکانت خودتون کیلیک کنید و بعد از اون روی( یافتن تمام ارسال ها) کلیک کرده و آخرین ارسال خود رو مشاهده کنید.
البته اگه این پست رو بتونید پیدا کنیدBig GrinBig Grin
شماره تلفن رو من ندارم.تایپیک رو مطالعه کنید پیداش میکنیدWink
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: farshadsh ، shani89
(2013-06-04 ساعت 18:27)سعید202929 نوشته:  سلام دوستان از همتون ممونونم 2تا سوال دارم یکی من هر سوالی میکنم بعد از چند دقیقه دیگه نمیتونم پیداش کنم و2 تلفن و ساعت تماس دکتر اونگان انکارارو کسی داره ممنون میشم با تشکر
سعید202929
1- شما کلاً سه تا پست تا حالا داشتی که پست دومت در تاپیک نامرتبط بوده و من عدم تاییدش کردم.
2- اونگان سایت اینترنتی داره و آدرسشم توی سایتش هست با کلی موارد خوندنی دیگه. این آدرسش:
Ataturk Bulvari Nr: 237/45, 4th floor, Kavaklidere ANKARA / TURKEY
این هم سایتش.
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، lilac ، گل نهال ، shaso ، payam62 ، Soap McTavish ، farshadsh
دوست عزیز از پاسختون ممنونم سوال اولمو هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم پاشخ شمارو از داخل ایمیل خوندم ولی الان هم نه سوالم نه پاشخ شمارو توی این قسمت نمیبینم فقط صفحه49 رو دارم که پاسخ شما صفحه 50 هست باید چکار کنم
البته میدونم تو این قسمت بی ربطه ولی خب این مشکلو خیلی وقته دارم ممنون از راهنماییتون
تشکر کنندگان:
بچه ها 4 شنبه مصاحبه داریم 2 نفرم هستیم به نظرتون 2 شنبه مدیکال بدیم تا 4 شنبه آماده میشه؟؟؟
تشکر کنندگان: farshadsh ، ffrfar
[font=Impact]
(2013-06-06 ساعت 00:43)my2220 نوشته:  بچه ها 4 شنبه مصاحبه داریم 2 نفرم هستیم به نظرتون 2 شنبه مدیکال بدیم تا 4 شنبه آماده میشه؟؟؟
بله دوست عزيز
ما هم شرايط شما رو داشتيم دوشنبه رفتيم دكتر سه شنبه بعد از ظهر جواب رو گرفتيم و ٤شنبه رفتيم مصاحبه
موفق باشيد.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، my2220 ، farshadsh
سلام دوستان من 3 شنبه وقت سفارت دارم برای شنبه میخوام برم آزمایش هامو انجام بدم آیا دبی شنبه و یکشنبه تعطیل هستند؟ و اینکه بعضی از دوستان گفتن 2 روز طول میکشه تا جواب بیاد ..سوال بعدی هم اینه که nmc بهتره یا mideast? میشه آدرس nmc رو برام بزارید؟ ممنون میشم Smile
شماره کیس ***4 , افراد :2نفر ,کنسولگری : ابوظبی, مصاحبه :june، مقصد :لس آنجلس Smile ويزا يك ضرب Cool
تشکر کنندگان: azar1348
معمولا بچه ها بهnmcمیرند.دبی جمعه وشنبه تعطیله
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، farshadsh ، shatsi
(2013-05-31 ساعت 09:50)payam62 نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 02:07)گل نهال نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 08:17)yalda25 نوشته:  برای جواب مدیکال فقط یک روز زمان میبره ؟
من امروز میخوام وقت دکتر بگیرم دوستان لطفا راهنمایی ام کنید

ميشه يلدا جون امضاتونو كامل كنيد؟؟
(پست موقت)

کیس نامبر : 9050
مصاحبه : آنکارا هفته 3 جولای
1 نفر
با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده از ارسال ها Big Grin

هفته اول جولای Smile)
مصاحبه هفته اول جولای سفارت انکارا (شماره کیس ۲۰۱۳/۹۰xx)
گاهی کارهای کوچکی که برای دیگران میکنیم بزرگترین بخش قلب آنهاراتسخیرمیکند

تشکر کنندگان: گل نهال ، shani89
سلام دوستان من 3شنبه وقت سفارت دارم
آیا یک شنبه NMC بازه و تا دوشنبه جواب میگیرم ؟
خواهشن آدرس NMC را بزارین !
2013AS9XXX دو نفر ( ازدواج بعد از کارنتی)
کارنتی:June 2013 , ABU DHABI
مصاحبه: آخر 30 JULYCool
هزینه مدیکال 850 درهم 2نفر
برگه سفید:rolleyes کلیر بعد 22 روز - تحویل ویزا :29 AGU
( مقصد : آغوش پدر و مادر در مریلند) [/size]
تشکر کنندگان:
کسی شماره دکتر کریستسن رو داره بده ممنون میشم
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس

تشکر کنندگان: shiraz mamali
(2013-06-07 ساعت 12:10)farshad_m نوشته:  کسی شماره دکتر کریستسن رو داره بده ممنون میشم
http://mohajersara.com/thread-5607-post-...#pid221501
Wink
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، farshadsh ، گل نهال
سلام دوستان

واسه تغییر وقت دکتر اونگان آنکارا باید چیکار کرد؟
اگه دیر برسیم چی میشه؟
مرسی
تشکر کنندگان:
دوستان کسی ایمیل آدرس بیمارستان موراتسان را نداره ؟ آخه دکتر به من گفته که روز دوشنبه 8 جولای بیمارستان تعطیله و Vardavar/Transfiguration Holiday هست ولی تو تقویم رسمی ارمنستان بهش اشاره نشده !! از کجا میشه فهمید تو این روز رادیولوژی و آزمایشگاه و دکترهاشون کار می کنند یا نه ؟
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست Smile مقصد واشنگتن.
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-06-08 ساعت 11:48)mohssen نوشته:  سلام دوستان

واسه تغییر وقت دکتر اونگان آنکارا باید چیکار کرد؟
اگه دیر برسیم چی میشه؟
مرسی
اگر بخواي روزشو عوض كني بايد از طريق سايتش وقت قبليتو كنسل كني و يك وقت جديد بگيري. اگر مشكلت ساعتش هست در اين مورد زياد گير نيست شما در اون روزي كه وقت گرفتي بري كارات انجام ميشه البته بهتره تا قبل از ظهر اونجا باشي
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: farshadsh ، shatsi ، گل نهال ، mohssen ، payam62 ، forgiven

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان