کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
دوستان
مطب دکتر اونگان روزهای شنبه صبح بازه
به نظرتون در این نصف روز میشه کاراری پزشکی رو انجام داد ؟ منظورم همه ی کاراست ، مثل عکس قفسه سینه و آزمایش خون و ...
دوشنبه هم جوابشو بگیریم .
میشه ؟
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: nika
(2013-05-26 ساعت 00:47)payam62 نوشته:  دوستان
به نظرتون در این نصف روز میشه کاراری پزشکی رو انجام داد ؟ منظورم همه ی کاراست ، مثل عکس قفسه سینه و آزمایش خون و ...
میشه ؟
سلام.من و خانومم ساعت 8 اونجا بودیم و تا ساعت 10 همه کارامون انجام شد.ولی نمیدونم شنبه باز هست یا نه
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: payam62 ، sce ، sadeghi897 ، soruosh ، farshadsh ، nika ، lonelyman
میشه ؟
می شه اما ریسکی هست ،حالا چرا جمعه صب انجام نمی دی Big Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: payam62 ، sce ، soruosh ، rouzbehdarvishi ، farshadsh ، lonelyman ، shani89
تا روز مصاحبه دخترم 20 ماهه میشه. برای مدیکالش چند روز در نظر بگیرم؟ با توجه به اینکه گفته تست سل بالای 2 سال و دختر من نزدیک دو سالش میشه تست سل ازش میگیرن؟
تشکر کنندگان: sce ، nika ، lonelyman
(2013-05-26 ساعت 02:39)sadeghi897 نوشته:  
میشه ؟
می شه اما ریسکی هست ،حالا چرا جمعه صب انجام نمی دی Big Grin

قضیه رد گم کنی هست صادقی جان . یه سری آدم هستن اینجا، کارشون شده زیرنظر گرفتن من ! یه بار یه اشتباه کردم و برنده شدنمو گفتمSad مابقی راه رو چراغ خاموش میخوام برم. جمعه ها از اینجا به ایران ماشین هست، میخوام بگم بهشون که میرم ایران، ولی مسر رو عوض کنم برم آنکارا ! شنبه صبح ساعت 6 میرسم آنکارا ، میرم مطب و .... .
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، farshadsh ، lonelyman ، shani89
(2013-05-26 ساعت 02:44)marsha نوشته:  تا روز مصاحبه دخترم 20 ماهه میشه. برای مدیکالش چند روز در نظر بگیرم؟ با توجه به اینکه گفته تست سل بالای 2 سال و دختر من نزدیک دو سالش میشه تست سل ازش میگیرن؟

مصاحبه شما کجاست دوست عزیز ؟
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: farshadsh ، payam62 ، nika ، lonelyman
(2013-05-26 ساعت 02:44)marsha نوشته:  تا روز مصاحبه دخترم 20 ماهه میشه. برای مدیکالش چند روز در نظر بگیرم؟ با توجه به اینکه گفته تست سل بالای 2 سال و دختر من نزدیک دو سالش میشه تست سل ازش میگیرن؟
دوست عزیز وقتی گفته 2 سال یعنی 24 ماه و احتمالا برای شما نخواد ما اونجا بودیم مشابه شما داشتیم که ازش تست نگرفتن . ولی چون احیاناً چند تا واکسن بهش بزنن استامینوفن برای خانوم کوچولو ببر که تب نکنه .ضمنا در صورتی که آنکارا میرین توفاصله عکس و آزمایش تا معاینه اگه زیاد معطل شدین برین پارک قو کنار مطب اونجا کلی تاب و سرسره و.. هست که کوچولو حوصلش سر نره .
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: marsha ، farshadsh ، payam62 ، lonelyman
سلام سلام
بچه‌هایی که ابوظبی مصاحبه دارن، به‌گوش:
اگر برای انجام مدیکال به NMC دوبی میرید، توجه داشته باشید که صبح فقط تا ساعت ۱۰صبح و عصر فقط از ساعت ۴بعدازظهر کار مدیکال رو انجام میدن. گفتم که یه‌وخ توی این فاصله‌ی ۱۰ تا ۴ نرید که ممکنه معطل بشید. الان توی ایمیل، خودشون بهم گفتن این رو. خبر داغه Wink البته قبلا هم در بعضی سفرنامه‌ها خونده بودم ولی گفتم اینو نکته رو جدا بگم. اینجوری میتونید برید هتل و یه‌چیزی بخورید و استراحتی بکنید و واسه ساعت۴ برید NMC.
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: roeentan ، negar_karimi6 ، farshadsh ، far-dv2013 ، payam62 ، nika ، lonelyman ، mehdi110 ، hamid1243 ، usa lover ، nima-92
سلام
دوستان وقت مصاحبه ام دوشنبه است آن هم انکارا
کیس ام هم یک نفره است
برای دکتر انکارا چه روزی وقت بگیرم مناسب است ؟
تشکر کنندگان: payam62 ، nika ، lonelyman
(2013-05-26 ساعت 23:08)yalda25 نوشته:  سلام
کیس ام هم یک نفره است

جمعه . شنبه صبح هم جواب حاضره . بازم سوال مطمئن شید .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: amir82 ، yalda25 ، farshadsh ، payam62
(2013-05-27 ساعت 00:12)deineath نوشته:  
کیس ام هم یک نفره است

برای جواب مدیکال فقط یک روز زمان میبره ؟
من امروز میخوام وقت دکتر بگیرم دوستان لطفا راهنمایی ام کنید
تشکر کنندگان: farshadsh ، payam62
سلام

4 شنبه مصاجبه با يك بجه 3 ساله براي جند شنبه وقت دكتر باشه ؟
با تشكر
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: payam62
(2013-05-27 ساعت 08:17)yalda25 نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 00:12)deineath نوشته:  
کیس ام هم یک نفره است

برای جواب مدیکال فقط یک روز زمان میبره ؟
من امروز میخوام وقت دکتر بگیرم دوستان لطفا راهنمایی ام کنید

معمولا . یک نفر مجرد یکروزه حاضره
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: payam62 ، yalda25 ، lonelyman ، گل نهال
(2013-05-27 ساعت 13:41)shiraz2013 نوشته:  سلام

با تشكر

ما چون با پرواز 5شنبه ماهان اومديم جمعه رفتيم مديكال دوشنبه صبح رفتيم براي رويت نتيجه تست سل توسط دكتر و عصر دوشنبه هم نتيجه رو كرفتيم.3شنبه رو كذاشتيم براي احتياط.موفق باشيد.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-05-27 ساعت 13:41)shiraz2013 نوشته:  سلام
با تشكر
با فرزند کوچیک 4 روز کاری لازمه
پنج شنبه قبلش شما باید وقت مدیکال بگیریCoolBig Grin
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: payam62 ، lonelyman ، گل نهال ، roeentan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان