موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
اگه ایشون برنده اصلی هستن قبول نخواهند شد تو مصاحبه . به این خاطر که گفته شده یا دیپلم یا سابقه کار. اون ها فکر کردن دختر شما سابقه کار میخواد ارایه بده.
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
احتمالا به این خاطر هست که فکر کردن شما فرم ها رو اشتباه پر کردید و در زمان مصاحبه معلوم میشه. یه زمانی یکی از دوستان انجمن بود که بدون دیپلم و سابقه کار موفق شد ویزا رو بگیره چون تونست از یه دانشگاه پذیرش بگیره. اگه هزینه براتون مهم نیست میتونین برین واسه مصاحبه و اونجا معلوم میشه که افیسر قبول میکنه یا رد که چون ایشون شرایط حداقلی رو ندارن برای مصاحبه رد خواهند شد.
شما الان برای مصاحبه باید مدرک دیپلم ایشون رو ترجمه کنید بفرستید برای سفارت. و چون ندارید عملا پروندتون تکمیل نیست مگه این که اگه خیلی مهم باشه براتون(چون فرصت بزرگیه) دیپلم و پیش دانشگاهی بخرید(که اصلا توصیه نمیشه)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
هزینه مصاحبه که 330 دلار هست. هزینه ترجمه مدارک و ارسال آن با پست و واکسیناسیون مهم هست که اون ها برای هر فرد فرق میکنه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
تو تاپیک مربوط به سال قبل رو که بخونید همه موارد نوشته شده. شما باید برید به موسسه ای مثل پاستور و کارت واکسیناسیون بین المللی رو دریافت کنید و در زمان مصاحبه اون ها رو با خودتون ببرید نیاز به ترجمه نیست.
ترجمه ( این ها لازمه بدون این ها برگه قرمز میگیرید)شامل مدرک تحصیلی( دیپلم+پیش دانشگاهی یا مدرک بالاتر)+ شناسنامه+ کارت ملی+ کپی از پاسپورت
موضوعها: 5
رتبه:
47
4 تشکر در 1 ارسال
سلام به همه ی عزیزان مهاجرسر ایی
دوستان سوالی ذهن من رو به خودش مشغول کرده
کسانی که دانشجو هستند نمیتونند مدارک دیپلمشون رو بگیرند از دانشگاه برای مصاحبه (دانشگاه مدارک رو نمیده)
ایا نامه دانشجویی و کارت دانشجوی به همراه ترجمه کافیه؟ (بعضی از دوستان میگند کافیه )
با تشکر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من كه ديبلمم دست دبيرستان مونده و هنوز صادر نشده بود براي همين به دانشكاه تحويل ندادم.
يكي إز بجه هاي امسال كه سفرنامه هم نوشت و يكضرب هم بود اون هم دانشجو ليسانس بود. إز اون ميتوني سوال كني
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
Sourosh 253 هستن ايشون تو صفحه ٦ سفرنامه انكارا هم هستن
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
نقل قول: (2012-11-25 ساعت 17:01)erfanslash نوشته: سلام به همه ی عزیزان مهاجرسر ایی
دوستان سوالی ذهن من رو به خودش مشغول کرده
کسانی که دانشجو هستند نمیتونند مدارک دیپلمشون رو بگیرند از دانشگاه برای مصاحبه (دانشگاه مدارک رو نمیده)
ایا نامه دانشجویی و کارت دانشجوی به همراه ترجمه کافیه؟ (بعضی از دوستان میگند کافیه )
با تشکر
دوست عزیز اگه نوشته ی بچه های سال پیش رو بخونی میفهمی که با چه روشای این دیپلم رو گرفته بودن نگران نباش
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-29 ساعت 21:36)sam2323 نوشته: سلام به همه...... یه سوالی داشتم میشه راهنمایی کنید.......... من 19 سالمه و در ثبت نام high school degree رو زدم اما پیش دانشگاهیمو این دی ماه میگیرم حالا به فرض اینکه در لاتاری قبول بشم ( البته 100% میشم ) در روز مصاحبه ازم قبول می کنن؟؟؟.......مدرک پیش دانشگاهی رو باید در مو قع ثبت نام در لاتاری داشته باشی یا مثل من بعدا بگیری قبول میکنن ؟؟.........ممنون
ایشالله که قبول میشی اما گفته شده که آخرین مدرک تحصیلی رو باید قبل از ثبت نام داشته باشی یعنی شما باید قبل ثبت نام پیش دانشگاهی میگرفتی.
اگه قبول شدی اونوقت باید بررسی کرد که چی میشه اما احتمالا به خاطر اشتباه در این گونه موارد باعث رد پرونده میشه اما باید دید چی میشه
152 روز مونده