موضوعها: 0
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
درود دوستان عزيز:
آقا يکي از دوستاي من میزان تحصیلاتش دیپلم ردی نظام قدیم بود رشته ریاضی تا سوم دبیرستان چهارم رد شده
بعد ها رفته تطبیق و خلاصه فنی حرفه ای دیپلم کامپیوتر گرفته مجبور بوده به خاطر استخدام
حالا این دیپلم مورد قبول هست يا نه ؟
من بهش گفتم يا بايد مدرک پيش دانشگاهي ارائه کنه يا سابقه بالاتر از 2 سال ، درست گفتم بهش؟
از بچه ها کسي ميتونه راهنمائي کنه ؟
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من مدرک دیپلم کاردانش هوانوردی و فوق دیپلم اویونیک دانشگاه علمی کاربردی و هشت سال سابقه کار در رشته سیستم های مخابراتی دارم
در زمان ثبت نام کدام گزینه را انتخاب کنم ؟؟ و در صورت قبولی دیپلمم مشکل ساز نیست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من مدرک دیپلم کاردانش هوانوردی و فوق دیپلم اویونیک دانشگاه علمی کاربردی و هشت سال سابقه کار در رشته سیستم های مخابراتی دارم
در زمان ثبت نام کدام گزینه را انتخاب کنم ؟؟ و در صورت قبولی دیپلمم مشکل ساز نیست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من امروز عضو شدم و سوالی داشتم که امیدوارم بتونید کمکم کنید...
من حدود 10 سال پیش مدرک لیسانس مهندسی شیمی از یه دانشگاه معتبر دولتی گرفتم و چند سال بعد هم تو همین رشته مدرک فوق لیسانس گرفتم...اونم از یه دانشگاه دولتی ولی وابسته به ص ن ا ی ع د ف ا ع ...حالا می خواستم بدونم می تونم هنگام پر کردن فرم ها با مدرک لیسانسم اقدام کنم و حرفی از فوقم نزنم...ممکنه بعدا به مشکل بر بخورم؟
من با مدرک لیسانس استخدام شدم ولی در حال حاضر حکمم با مدرک فوق لیسانس هست...
ممنون...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
دوستان من مدرك كارداني(فوق ديپلم) از سما دارم. بايد گزينه university يا دتحصيلا دانشگاهي رو بزنم يا associate degree رو؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-06 ساعت 13:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-06 ساعت 13:20 توسط پرستو مهاجر.)
سلام دوستان من پارسال هم شرکت کردم که قبول نشدم اما حالا باخوندن بیشتر این فروم برام سوال پیش اومده::::
من دیپلم رشته تجربی (رشته نظری)از نظام جدید هستم و مدرک پیش دانشگاهی اش بلافاصله سال بعدش گرفتم و در حال حاضر لیسانس دارم
خب مدک من دیپلم 11 ساله محسوب میشه؟؟؟اگر اینطوره با این سیستم نظام چدید پس کسی نمیتونه شرکت کنه
سوال دوم:همسرم دیپلم فنی حرفه ای داره و فوق دیپلم از دانشکده فنی خب چکار باید کرد؟؟؟؟؟؟
استادان و دوستان قبول شده راهنمایی کنید پلیز
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان. بنده در سایت مهاجر یار ثبت نام کردم و تمام مشخصات و عکس را ثبت کردم فقط در یک جا شماره همراهم نصفش ثبت شد بعد هر کاری کردم نشد درستش کنم . مساله دیگه اینکه مبلغ 65000 تومان بصورت انلاین پرداخت کردم اما بعد از انجام عملیات و موفق پرداخت شدن وجه یک گزینه داشت که بازگشت به سایت مربوطه بود . وقتی اونو میزدم نمیرفت تو سایت مهاجریار . یک جایی میرفت که فیلتر بود. حالا خواستم بدونم چکار باید بکنم؟ شماره ای از پشتیبانی تو ایران ندارید . چون ظاهرا زیر نظر سایت مهاجرسراست . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. با تشکر