کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-09-17 ساعت 02:26)IRANDOKHT نوشته:  با سلام

دوستان ببینید آدرسمو درست نوشتم؟ (دارم دیگه دچار وسواس میشم)

unit:7-4th floor-no:3-shadi alley-abazar sharghi street-tehran-iran
شرقی یا غربی را فینگیلیش بنویسیم یا یه صورت وست و عست انگلیسی ؟(میدونم نامه دیگه نمیاد....)
یکی از بچه ها نوشته بود برای مکاتباتتون با کی سی سی یه جی میل جدید

بسازید ........به نظرتون برای این کار جی میل بهتره بذاریم یا یاهو ؟ سر نام خلیج فارس که ایرانیها مدام به گوگل اعتراض کردند که چرا نام دیگری در نقشه نوشته ممکن یه موقع گوگل کل سرویسشو برای ایران لاک کنه......؟(در نظر گرفتن احتمالات )
اول براي آدرس با آدرس های دیگه چک کنين فکر نميکنم ادرستون مشکلی داشته باشه.منظورتون از شرقی غربی رو خوب متوجه نشدم!.در مورد گوگل نه بابا جان چه ربطی داره؟اين کارو نميکنن حالا به خيلی دليلها که اينجا جاش نيست بگم زياده...و اينکه فکر نميکنم فرقی داشته باشه بهر حال email هر چی باشه فرق نداره!ولی کلاً gmail ميل بهتره

(2012-09-17 ساعت 16:34)badbat نوشته:  مشکل از اکانت من یا

مدیران اینجا با من سر لجن

سوال که می‌پرسم

سوالهای من و پاک می‌کنن!
دوست خوبم درود بر تو.منم اوایل فکر میکردم روال به همین صورته و انگار با من لج هستند!اما اینطور نیست...من از یکی از مدیران اینجا پرسیدم بهم گفت پست هایی که محتواشون با موضوع مغایر باشه پاک میشه اونم برای بهتر شدن کیفیت سایت.اینجا همه میان به هم کمک کنن اینطور نیست که میگی.و خود ایشون میگفت قریب به 300 پستش پاک شده خود منم نزدیک 30 یا 40 نمیدونم دقیق که از اون روز به بعد حتی بعضی وقتا خودم پست خودمو پاک میکنم اگه حس کنم مغایر با موضوع تاپیک با قوانین سایت بوده.
موفق باشی
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، badbat ، wushu kung fu ، IRANDOKHT ، silence7 ، j@vad
(2012-09-16 ساعت 00:52)اردوان نوشته:  
(2012-09-16 ساعت 00:47)tenesi نوشته:  
(2012-09-10 ساعت 09:08)Tasnim banou نوشته:  در قسمت فرزند اگر بچه نداریم خالی بگذاریم یا صفر بزنیم و یا NA وارد کنیم؟؟؟

عدد صفر وارد کنید
اگر مجرد باشیم که اصلا نباید چیزی بنویسیم!یا باید بنویسیم؟نمیدونم!یکی اینو بگه که خودش برنده شده!ممنونSmile

جهت محکم کاری همه رو n/a بزن بره. سخت نگیرWink
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: اردوان ، Tasnim banou
درباره آدرس بیخیال بودم تا قبل از پست دوست خوبم ...
الان استرس گرفتم .
یه راهنمایی کنید برا آدرس نوشتن .
راستی چند روز دیگه تا شروع ثبت نام مونده ؟
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
تشکر کنندگان:
باسلام یه سوال داشتم.جایی پیدا نکردم اینجا میپرسم.میخواستم بپرسم برای تمکن مالی اگه بخوایم سند خانه نشون بدیم باید حتما به نام خودمون باشه ؟یا میشه سندی که به نام پدر و مادر هست رو بزاریم؟
تشکر کنندگان:
(2012-09-18 ساعت 00:11)S0SHiANT نوشته:  درباره آدرس بیخیال بودم تا قبل از پست دوست خوبم ...
الان استرس گرفتم .
یه راهنمایی کنید برا آدرس نوشتن .
راستی چند روز دیگه تا شروع ثبت نام مونده ؟
2 october زمان شروع ثبت نام هست فکر کنم حدود 2 هفته.
نگران اون نباش تا این هفته جوابتو میگیری تو تاپیک ها بگرد ببین کی چی نوشته؟منم میپرسم از کسی که برنده شده .
اصلا نگران هیچی نباشین نگرانی ندارهBig Grin
من غصه ام یه چیز دیگه اس برادر....
تشکر کنندگان: silence7 ، S0SHiANT ، sepidehrazavi93
(2012-09-17 ساعت 19:59)afshin sadeghi 2 نوشته:  
(2012-09-10 ساعت 09:08)Tasnim banou نوشته:  در قسمت فرزند اگر بچه نداریم خالی بگذاریم یا صفر بزنیم و یا NA وارد کنیم؟؟؟

عدد صفر وارد کنید
اگر مجرد باشیم که اصلا نباید چیزی بنویسیم!یا باید بنویسیم؟نمیدونم!یکی اینو بگه که خودش برنده شده!ممنونSmile

آقا من از یه نفر که به عنوان کارشناس بود شنیدم گفت

عدد 0 واسه زوجاییه که بچه ندران

اگه مجردی باید خالی‌ بذاری

حالا چیکار کنیم؟

کدومش درسته؟
Sad
Sad

تشکر کنندگان: Tasnim banou ، j@vad
(2012-09-18 ساعت 01:19)silence7 نوشته:  باسلام یه سوال داشتم.جایی پیدا نکردم اینجا میپرسم.میخواستم بپرسم برای تمکن مالی اگه بخوایم سند خانه نشون بدیم باید حتما به نام خودمون باشه ؟یا میشه سندی که به نام پدر و مادر هست رو بزاریم؟

باید حتما به نام خودتون باشه.
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان:
(2012-09-18 ساعت 03:06)badbat نوشته:  
(2012-09-17 ساعت 19:59)afshin sadeghi 2 نوشته:  

عدد صفر وارد کنید

آقا من از یه نفر که به عنوان کارشناس بود شنیدم گفت

عدد 0 واسه زوجاییه که بچه ندران

اگه مجردی باید خالی‌ بذاری

حالا چیکار کنیم؟

کدومش درسته؟
Sad

کاش دوستانی که بدون بچه ثبت نام کردن و مصاحبه رفتن یه راهنمایی میکردند...Rolleyes

--------------
دوستان متاهل و مجردی که هیچ بچه ای ندارند باید عدد 0 را وارد نمایند.
موفق باشید
Omidooo
تشکر کنندگان: badbat
با سلام خدمت دوستان باید به عرض برسونم که دستور العمل ثبت نام لاتاری 2014 اعلام شد. خوشبختانه امسال هم مانند سالهای گذشته هموطنان ایرانی هم میتونند در لاتاری شرکت کنند. تغییر خاصی در نحوه ثبت نام مشاهده نمیشه. برای همه دوستانی که امسال در این قرعه کشی شرکت میکنند آرزوی موفقیت دارم.
لینک فایل دستور العمل ثبت نام
http://travel.state.gov/pdf/DV_2014_Instructions.pdf
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
در مورد فامیلی یا همون last name باید بگم من فامیلیم دو قسمتی هست مثل*هاشمی تبریزی* یا مثل*کریمی اراکی*.خوب سوالم اینه که فامیلی هایی که مثل اینا هستند رو باید با space بنویسم؟یا همه رو پشت سر هم؟
ممنون.(در ضمن اینا فامیلی من نیست!)
تشکر کنندگان: silence7
(2012-09-18 ساعت 21:41)اردوان نوشته:  در مورد فامیلی یا همون last name باید بگم من فامیلیم دو قسمتی هست مثل*هاشمی تبریزی* یا مثل*کریمی اراکی*.خوب سوالم اینه که فامیلی هایی که مثل اینا هستند رو باید با space بنویسم؟یا همه رو پشت سر هم؟

اگه پاسپورت دارین بهتره مشخصات رو دقیقا همونجوری که تو پاس درج شده وارد کنید و اگه ندارین هم فکر نمیکنم زیاد موضوع مهمی باشه. یه فضای خالیه دیگه. کاراکتر خاصی که نیست.
من خودم بعد فامیلیم پسوند دارم و پسوند رو با فاصله وارد کردم.
تشکر کنندگان: اردوان
امیر مهاجر عزیز تشکر میکنم ازت که میای و سوالای بچه ها رو جواب میدی

و اما دوستان این فایل رو هم حتما ببینید که تک تک مراحل ثبت نام رو توضیح داده

مراحل ثبت نام فرم اصلی

یه سوال یه نفر میگفت ما ایرانی ها middle name نداریم یعنی اگه اسممون مثلا محمد حسین بود باید توی همون first name بنویسیم درسته ؟
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Omidooo ، pariya2 ، j@vad ، behzad2013
(2012-09-18 ساعت 21:41)اردوان نوشته:  در مورد فامیلی یا همون last name باید بگم من فامیلیم دو قسمتی هست مثل*هاشمی تبریزی* یا مثل*کریمی اراکی*.خوب سوالم اینه که فامیلی هایی که مثل اینا هستند رو باید با space بنویسم؟یا همه رو پشت سر هم؟

همونطوری که تو پاست نوشته بنویس دوستمSmile
تشکر کنندگان: sepidehrazavi93
(2012-09-19 ساعت 00:45)wushu kung fu نوشته:  امیر مهاجر عزیز تشکر میکنم ازت که میای و سوالای بچه ها رو جواب میدی
و اما دوستان این فایل رو هم حتما ببینید که تک تک مراحل ثبت نام رو توضیح داده
مراحل ثبت نام فرم اصلی
یه سوال یه نفر میگفت ما ایرانی ها middle name نداریم یعنی اگه اسممون مثلا محمد حسین بود باید توی همون first name بنویسیم درسته ؟

ووشو کانگفو جان، اینجا و اینجا رو بخون.
تشکر کنندگان: Omidooo ، wushu kung fu ، pariya2 ، j@vad ، bobo6161
(2012-09-19 ساعت 01:57)IRANDOKHT نوشته:  

همونطوری که تو پاست نوشته بنویس دوستمSmile
معلوم نیست سربازم یا معاف میشم پزشکی!!در نتیجه فعلا پاسپورت ندارم
تشکر کنندگان: S0SHiANT ، silence7 ، pariya2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان