کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-09-22 ساعت 17:03)abas_kashan نوشته:  سلام
متاسفانه من ثبت ناممو دادم به این سایت های ثبت نام کننده . از این موضوع بگذریم طبق پاسپورت من اطلاعات دادم که اسمم کمی مشکل دار شده:
SeyedAbbas
میشه داخل مصاحبه, خدا قسمت کنه بگیم که آقا ما اسممون عباسه نه سید عباس بهم پیوسته
بعد این سایت ها اگر کسی اغفال شده یا براش کاری نکردند حداقل اسمشو برام پیام خصوصی کنند من خودم ثبت نام کنم
راستی شهرک در انگلیسی همون Town هست؟!

سلام. دوست عزیز چرا آخه وقتی خودتون میتونستید ثبت نام کنید به آسونی این کارو به این شرکتها سپردید. تازه معلوم نیست چقدر ازتون گرفتند و واقعا براتون بطور صحیح ثبت نام میکنن یا اصلا ثبت نام میکنن. به هر حال کاریه که کردید. به نظر من town به شهرهای کوچک شهرستانها گفته میشه مثلا ورامین از تهران.مراکز استان ها CITY نامیده میشه. شهرک ها هم TOWN نیست. من اطلاعی ندارم که کسی اغفال شده باشه از طریق این سایت ها. ولی سری رو که درد نمیکنه دستمال چرا ببندی؟شما هر چی اسمت تو پاس هست باید برای ثبت نام بزنی. ولی اگه مشکلی باشه بعدا میتونی تو سفارت تصحیح کنی. راستی مواظب باش دوبار ثبت نام نکنی که کلا حذف شی. منظورم یه بار ثبت نام که خودت میکنی و یه باری که اون سایته برات میکنهBig Grin
تشکر کنندگان: abas_kashan ، pariya2 ، sepidehrazavi93 ، j@vad
(2012-09-22 ساعت 21:05)ostokhan نوشته:  
متاسفانه من ثبت ناممو دادم به این سایت های ثبت نام کننده . از این موضوع بگذریم طبق پاسپورت من اطلاعات دادم که اسمم کمی مشکل دار شده:
SeyedAbbas
میشه داخل مصاحبه, خدا قسمت کنه بگیم که آقا ما اسممون عباسه نه سید عباس بهم پیوسته
بعد این سایت ها اگر کسی اغفال شده یا براش کاری نکردند حداقل اسمشو برام پیام خصوصی کنند من خودم ثبت نام کنم

سلام. دوست عزیز چرا آخه وقتی خودتون میتونستید ثبت نام کنید به آسونی این کارو به این شرکتها سپردید. تازه معلوم نیست چقدر ازتون گرفتند و واقعا براتون بطور صحیح ثبت نام میکنن یا اصلا ثبت نام میکنن. به هر حال کاریه که کردید. به نظر من town به شهرهای کوچک شهرستانها گفته میشه مثلا ورامین از تهران.مراکز استان ها CITY نامیده میشه. شهرک ها هم TOWN نیست. من اطلاعی ندارم که کسی اغفال شده باشه از طریق این سایت ها. ولی سری رو که درد نمیکنه دستمال چرا ببندی؟شما هر چی اسمت تو پاس هست باید برای ثبت نام بزنی. ولی اگه مشکلی باشه بعدا میتونی تو سفارت تصحیح کنی. راستی مواظب باش دوبار ثبت نام نکنی که کلا حذف شی. منظورم یه بار ثبت نام که خودت میکنی و یه باری که اون سایته برات میکنهBig Grin
نمیدونم اعلام کنم یا نه ولی 31 هزار تومن دادم برای ثبت نام .
خودم دوباره ثبت نام نمیکنم که حذف بشه, ببینم این دوستان ثبت نام کننده با خدمات 21 گانه برای ما چی ثبت نام میکنند
بابت پاسخگویی متشکرم
تشکر کنندگان:
(2012-09-22 ساعت 21:14)abas_kashan نوشته:  
SeyedAbbas

خودم دوباره ثبت نام نمیکنم که حذف بشه, ببینم این دوستان ثبت نام کننده با خدمات 21 گانه برای ما چی ثبت نام میکنند
بابت پاسخگویی متشکرم

آرزوی موفقیت و برنده شدن رو برای شما دارم و از روند ثبت نامتون توسط اون سایت مطمئن بشید و پیگیری کنید.Sad
تشکر کنندگان: abas_kashan ، storagemeter ، pariya2 ، j@vad
چه خبره 31 هزار تومن؟ پول چیرو گرفته؟؟؟ حالا که این پولو دادی اینا اگه آدم حسابی باشن خودشونو موظف میدونن در حضور شما ثبت نامتون کنن و علاوه بر این درجا اطلاعات ثبت نامی و کانفرمیشن پیجو بهتون بدن. این کار جلوگیری میکنه از اینکه اگر شما برنده شدید Confirmation Page رو در ازاء پول گرو کشی کنن...

SeyedAbbas...

سلام. دوست عزیز چرا آخه وقتی خودتون میتونستید...
بابت پاسخگویی متشکرم
تشکر کنندگان: j@vad
(2012-09-22 ساعت 22:29)storagemeter نوشته:  چه خبره 31 هزار تومن؟ پول چیرو گرفته؟؟؟ حالا که این پولو دادی اینا اگه آدم حسابی باشن خودشونو موظف میدونن در حضور شما ثبت نامتون کنن و علاوه بر این درجا اطلاعات ثبت نامی و کانفرمیشن پیجو بهتون بدن. این کار جلوگیری میکنه از اینکه اگر شما برنده شدید Confirmation Page رو در ازاء پول گرو کشی کنن...

SeyedAbbas...

بابت پاسخگویی متشکرم
داداش الان 62 هزار تومنه (لينكشو فرستادم) نميدونم چون من پارسال دادم گرون شده چي شده خدا ميدونه
دوستان خودتون ثبت نام كنيد
تشکر کنندگان:
بچها یه سوال ذهن منو مشغول کرده

واسه ثبت‌نام حروف اطلاعات باید کوچیک باشه یا بزرگ؟

یا فقط حرف اول کلمات بزرگ باشه؟
Sad

تشکر کنندگان: j@vad ، feri66
هیچ فرقی نداره: این اسم ها همه از نظر سایت یکی هستند: STORAGEMETER، storagemeter، StorageMeter، StOrAgEmEtEr، اما همشون با storage meter متفاوت هستند. به عبارت دیگر سایت به بزرگی و کوچکی حروف حساس نیست ولی به فاصله حساسه.

(2012-09-23 ساعت 02:37)badbat نوشته:  بچها یه سوال ذهن منو مشغول کرده

هیچ فرقی نداره: این اسم ها همه از نظر سایت یکی هستند: STORAGEMETER، storagemeter، StorageMeter، StOrAgEmEtEr، اما همشون با storage meter متفاوت هستند. به عبارت دیگر سایت به بزرگی و کوچکی حروف حساس نیست ولی به فاصله حساسه.

(2012-09-23 ساعت 02:37)badbat نوشته:  بچها یه سوال ذهن منو مشغول کرده

تشکر کنندگان: badbat ، pariya2 ، somayeh8159 ، j@vad
(2012-09-22 ساعت 22:41)abas_kashan نوشته:  
(2012-09-22 ساعت 22:29)storagemeter نوشته:  چه خبره 31 هزار تومن؟ پول چیرو گرفته؟؟؟ حالا که این پولو دادی اینا اگه آدم حسابی باشن خودشونو موظف میدونن در حضور شما ثبت نامتون کنن و علاوه بر این درجا اطلاعات ثبت نامی و کانفرمیشن پیجو بهتون بدن. این کار جلوگیری میکنه از اینکه اگر شما برنده شدید Confirmation Page رو در ازاء پول گرو کشی کنن...

SeyedAbbas...

بابت پاسخگویی متشکرم
داداش الان 62 هزار تومنه (لينكشو فرستادم) نميدونم چون من پارسال دادم گرون شده چي شده خدا ميدونه
دوستان خودتون ثبت نام كنيد

دوستانی که مثل این رفیق گلمون از طریقاین سایت ها ثبت نام میکنن همین اول کار کانفرمیشن نامبرو ازشون بگیرن. اون یکی دوستمون درست میگه چون یه وقت اگه نگیرین اگه خدا خواست و قبول شدید اونوقت دیگه کانفرمیشنتونو نمیدن و براتون بز میرقصونن و تلکتون میکنن. پس اگه خودشون بعد ثبت نام کد رو بهتون ندادن خودتون حتما سیریش بشید سر این قضیه. من نمیدونم کاری که 10 دقیقه بیشتر طول نمیکشه چرا دوستان میرن سراغ این سایتها اونم با این قیمتی که دوستمون میگه 62 هزار تومانShy
تشکر کنندگان: pariya2 ، S0SHiANT ، persianking62 ، j@vad ، Omid-Aria
ostokhan Wrote:
دوستانی که مثل این رفیق گلمون از طریقاین سایت ها ثبت نام میکنن همین اول کار کانفرمیشن نامبرو ازشون بگیرن. اون یکی دوستمون درست میگه چون یه وقت اگه نگیرین اگه خدا خواست و قبول شدید اونوقت دیگه کانفرمیشنتونو نمیدن و براتون بز میرقصونن و تلکتون میکنن. پس اگه خودشون بعد ثبت نام کد رو بهتون ندادن خودتون حتما سیریش بشید سر این قضیه. من نمیدونم کاری که 10 دقیقه بیشتر طول نمیکشه چرا دوستان میرن سراغ این سایتها اونم با این قیمتی که دوستمون میگه 62 هزار تومانShy
[/quote]
اردوان:
اصلا دوستان از طریق هیچ سایتی اقدام نکنند!
اطلاعات به صورت کامل و دقیق در این سایت هست(مهاجرسرا)
تشکر کنندگان: pariya2 ، S0SHiANT ، sepidehrazavi93 ، j@vad ، Omid-Aria
سلام
یه سوال داشتم معلوم شده ایران هم جز لاتاری 2014 هست ؟(که انشاالله هست)؟
تشکر کنندگان:
(2012-09-24 ساعت 03:50)sam_sabz نوشته:  سلام

سلام ؛

بله ، خداروشکر هست :

http://travel.state.gov/pdf/DV_2014_Instructions.pdf
كيس نامبر : به اميد خدا در یک مِی ٢٠١٤

تشکر کنندگان: sam_sabz ، tomalaki ، sepidehrazavi93 ، j@vad
(2012-09-24 ساعت 09:07)Omid-Aria نوشته:  

سلام ؛

بله ، خداروشکر هست :

ممنون دوست گرامی
آیا اطلاع دارید که امسال 2014 در آسیا کدوم کشورها حذف شدند ، تا جایی که یادمه سنگاپور نبود ولی امسال هست ، خوب هرچه تعداد کشورهای حذف شده بیشتر باشه به نفع ماست...Tongue
تشکر کنندگان: pariya2 ، j@vad
(2012-09-24 ساعت 09:23)Tasnim banou نوشته:  
(2012-09-24 ساعت 09:07)Omid-Aria نوشته:  

سلام ؛

بله ، خداروشکر هست :

ممنون دوست گرامی
آیا اطلاع دارید که امسال 2014 در آسیا کدوم کشورها حذف شدند ، تا جایی که یادمه سنگاپور نبود ولی امسال هست ، خوب هرچه تعداد کشورهای حذف شده بیشتر باشه به نفع ماست...Tongue

سلام ،

بله سنگاپور هست ؛

این کشور ها نمیتونند :

For DV-2014, natives of the following countries1 are not eligible to apply because the countries sent a total of more than 50,000 immigrants to the United States in the previous five years:
BANGLADESH, BRAZIL, CANADA, CHINA (mainland-born), COLOMBIA, DOMINICAN REPUBLIC, ECUADOR, EL SALVADOR, HAITI, INDIA, JAMAICA, MEXICO, PAKISTAN, PERU, PHILIPPINES, SOUTH KOREA, UNITED KINGDOM (except Northern Ireland) and its dependent territories, and VIETNAM.
Persons born in Hong Kong SAR, Macau SAR, and Taiwan are eligible.
كيس نامبر : به اميد خدا در یک مِی ٢٠١٤

تشکر کنندگان: pariya2 ، amir_cool_2001 ، sam_sabz ، Tasnim banou ، j@vad
(2012-09-24 ساعت 14:39)amir_cool_2001 نوشته:  mainland-born یعنی چی؟
فکر کنم یعنی جای اصلی که به دنیا اومدی
تشکر کنندگان: pariya2
(2012-09-24 ساعت 14:44)اردوان نوشته:  
(2012-09-24 ساعت 14:39)amir_cool_2001 نوشته:  mainland-born یعنی چی؟
فکر کنم یعنی جای اصلی که به دنیا اومدی

فکر کنم یعنی اینکه اگر یه چینی تو چین به دنیا بیاد بعد تابعیت یه کشور دیگه رو بگیره هم اجازه شرکت نداره.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان