کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
سلام
این فرم تو ادرس
http://wiki.mohajersara.com/images/4/4a/...rt_Two.gif
برای چیه میشه توضیج بدید من مجردم زنم نگرفتم
تشکر کنندگان:
(2012-09-19 ساعت 12:28)اردوان نوشته:  
(2012-09-19 ساعت 01:57)IRANDOKHT نوشته:  
(2012-09-18 ساعت 21:41)اردوان نوشته:  در مورد فامیلی یا همون last name باید بگم من فامیلیم دو قسمتی هست مثل*هاشمی تبریزی* یا مثل*کریمی اراکی*.خوب سوالم اینه که فامیلی هایی که مثل اینا هستند رو باید با space بنویسم؟یا همه رو پشت سر هم؟
ممنون.(در ضمن اینا فامیلی من نیست!)

همونطوری که تو پاست نوشته بنویس دوستمSmile
معلوم نیست سربازم یا معاف میشم پزشکی!!در نتیجه فعلا پاسپورت ندارم

با فاصله بزن. شک نکن
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان:
(2012-09-19 ساعت 13:50)afshin sadeghi 2 نوشته:  
(2012-09-18 ساعت 21:41)اردوان نوشته:  در مورد فامیلی یا همون last name باید بگم من فامیلیم دو قسمتی هست مثل*هاشمی تبریزی* یا مثل*کریمی اراکی*.خوب سوالم اینه که فامیلی هایی که مثل اینا هستند رو باید با space بنویسم؟یا همه رو پشت سر هم؟

با فاصله بزن. شک نکن
ولی تو پاسپورت برادرم پشت سر هم نوشته فامیلیشو
تشکر کنندگان: silence7
(2012-09-19 ساعت 14:24)اردوان نوشته:  

با فاصله بزن. شک نکن

سلام ،

من تو همین انجمن خوندم که وقتی فامیل دو قسمتی هست باید قسمت اول تو Middle Name و قسمت آخر فامیل در Last Name باشه . والا خودمم همین مشکل فامیل دو قسمتی رو دارم Sad Sad
كيس نامبر : به اميد خدا در یک مِی ٢٠١٤

تشکر کنندگان:
برخی از دوستان در خصوص نام خانوادگی سوال میپرسن که اگر نام خانوادگی شون دارای دو قسمت هست باید چه کار کنند. باید به عرض برسونم که ما در ایران Middle Name نداریم. Middle Name جز فامیل نیست و عمدتا در اروپا و کانادا و آمریکای شمالی و لاتین رواج داره. این نام دوم معمولا از اسم مادر گرفته میشه یا والدین هنگام تولد اسم مورد علاقه خود را به صورت Middle Name روی فرزند قرار میدهند. و بحث دیگه ایی داره و نباید در این قسمت چیزی نوشت. اگر هم فامیل های دوقسمتی دارید باید با فاصله در قسمت Last Name بنویسید که مشخص بشه فامیل شما دو قسمتی است و سر هم خوانده نشه. البته Middle Name نباید با شهرت یا اسم مستعار اشتباه گرفت. ما درایران یه اسم داریم و یه اسم مستعار. مثلا اسم یکی تو شناسنامه فاطمه است تو خونه و بیرون شیرین صداش میکنند. که هیچ کجای دنیا چنین چیزی وجود نداره. هرگز داخل Middle Name چیزی ننویسید چون بعدا دچار مشکل می شید. در ایران اسم مستعار در هیچ کجا ثبت نمیشه و مدرکی به شما ارائه نمیشه تا هنگام مصاحبه ارائه کنید. و ممکنه این کار شما تقلب تلقی بشه و موجب ریجکت شدن کیس شما بشه. اکیدا توصیه میکنم در فیلد Middle Name چیزی ننویسید.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
با ۱ ایمیل می‌شه چند تا فرم کرد؟

یعنی‌ اشکالی‌ نداره ایمیلها یکی‌ باشه؟

یا باید برای هر شخص یک ایمیل ساخته بشه؟

منظور پدر و مادر و...
Sad

تشکر کنندگان: j@vad
(2012-09-20 ساعت 03:52)badbat نوشته:  با ۱ ایمیل می‌شه چند تا فرم کرد؟

منظور پدر و مادر و...

فکر نمی کنم ساختن ایمیل انقدر سخت باشه که بخواین این ریسکو کنید. سعی کنید جای شک برای خودتون باقی نذارید . البته این نظر شخصی منه.Shy
تشکر کنندگان: badbat ، j@vad
(2012-09-20 ساعت 17:49)somayeh8159 نوشته:  

منظور پدر و مادر و...

فکر نمی کنم ساختن ایمیل انقدر سخت باشه که بخواین این ریسکو کنید. سعی کنید جای شک برای خودتون باقی نذارید . البته این نظر شخصی منه.Shy

بله شما درست میفرمائید

همینکارو می‌کنم

....

مساله ساختن ایمیل نیست مساله چک کردنشونه

که باید اونوقت خودم هر روز و هر ثانیه چند تا ایمیلو چک کنم
Sad
Sad

تشکر کنندگان:
(2012-09-20 ساعت 23:07)badbat نوشته:  
(2012-09-20 ساعت 17:49)somayeh8159 نوشته:  

منظور پدر و مادر و...

بله شما درست میفرمائید

همینکارو می‌کنم

....

مساله ساختن ایمیل نیست مساله چک کردنشونه

که باید اونوقت خودم هر روز و هر ثانیه چند تا ایمیلو چک کنم
Sad
اگر از GMAIL استفاده کنید ، می توانید چند ایمیل را بر روی یک ایمیل Forward کنید. اینجوری دیگر لازم نیست چند ایمیل را چک کنید. فقط یکی را چک می کنید.
تشکر کنندگان: S0SHiANT ، badbat ، j@vad
(2012-09-19 ساعت 14:24)اردوان نوشته:  

با فاصله بزن. شک نکن
دوست عزیز ، موقع درخواست پاسپورت ، هرجوری که خودت تو فرم درخواست بنویسی ، پاسپورت صادر خواهد شد.
اگر الان با فاصله ثبت نام می کنی ، یادت باشه موقع درخواست هم با فاصله درخواست کنی.
اگر الان بدون فاصله ثبت نام می کنی ، یادت باشه موقع درخواست هم بدون فاصله درخواست کنی.
اما اگر یکی از اعضای خانواده پاسپورت گرفته ، سعی کن مثل اون ثبت نام و درخواست پاسپورت کنی.

به طور کلی اینکه اسم یا فامیلی با یا بدون فاصله باشد بستگی به نوع فامیلی دارد(هرچند قانونی برای این امر نیست و در نهایت هرگونه بنویسید صحیح است):
مثلاً
ملک پور : Malekpour معمولاً نباید جدا باشد
ملک زاده: Malekzadeh معمولاً نباید جدا باشد
ملک نژاد: Maleknejhad معمولاً نباید جدا باشد

اما احمدی تهرانی: Ahmadi Tehrani معمولاً باید جدا باشد

در مورد اسم هم همینگونه است:
علی رضا : Ali Reza
علیرضا : Alireza
سید رضا : Seyed Reza یا Seyedreza

دقت کنید در ایران چیزی به عنوان Middle Name نداریم به هیچ وجه

(2012-09-19 ساعت 13:25)mortezafox نوشته:  سلام
این فرم تو ادرس
http://wiki.mohajersara.com/images/4/4a/...rt_Two.gif
برای چیه میشه توضیج بدید من مجردم زنم نگرفتم
برای متاهلین و یا کسانی که دارای فرزند هستند صفحاتی برای وارد کردن مشخصات آنها وجود دارد.
شما که مجرد هستید و قسمت Unmarried را انتخاب می کنید این صفحه را مشاهده نخواهید کرد.
تشکر کنندگان: ASALI ، اردوان ، mortezafox ، sepidehrazavi93 ، j@vad
(2012-09-17 ساعت 02:26)IRANDOKHT نوشته:  با سلام

دوستان ببینید آدرسمو درست نوشتم؟ (دارم دیگه دچار وسواس میشم)

unit:7-4th floor-no:3-shadi alley-abazar sharghi street-tehran-iran
شرقی یا غربی را فینگیلیش بنویسیم یا یه صورت وست و عست انگلیسی ؟(میدونم نامه دیگه نمیاد....)
در مورد آدرس ، وسواس به خرج ندهید. چون همانگونه که گفتید قرار نیست چیزی برای شما پست شود.
اما به طور کلی:
آدرس همیشه از آخر به اول:
شماره واحد : Unit 7
طبقه : 4th floor
پلاک : No.3
کوچه یا خیابان : Shadi Alley یا Shadi st
تابلو نصب شده توسط شهرداری مشخص می کند.
چند نمونه دیگر :
بلوار : Blvd
بن بست : Dd. End
شرقی : East
غربی : West
شمال : North
جنوب : South
مثال : کوچه بهار 15 غربی :Bahar 15th West st

وقتی نامه ای از خارج به آدرس شما پست شود ، در اداره پست ، آدرس گیرنده درواقع ترجمه میشود.
یعنی اگر حتی آنها به فینگیلیش یا انگلیسی نوشته باشند ، نامه به دست شما مطمئناً خواهد رسید:
Khiabane Azadi یا Azadi st حتماً به نشانی خیابان آزادی ارسال خواهد شد

سخت نگیرید ، موفق باشید
تشکر کنندگان: storagemeter ، S0SHiANT ، IRANDOKHT ، badbat ، somayeh8159 ، sepidehrazavi93 ، j@vad
آدرس پستی خود را بنویسید:

اگر از آدرس پستی شخص دیگری استفاده می‌کنید در قسمت In Care of اسمش را بنویسید. اگر از آدرس پستی خودتان استفاده می‌کنید نیاز به نوشتن نام خود در این قسمت ندارید. در قسمت Address Line 1 و Address Line 2 آدرس خود را بنویسید. در قسمت City/Town اسم شهر و در قسمت District/County/Province/State اسم استان خود را بنویسید. کد پستی خود را از روی قبوض تلفن یا برق استخراج نمایید و آن را در قسمت Postal Code/Zip Code بنویسید. سپس کشور محل سکونت خود را از لیست انتخاب کنید.

مثال: تهران، خیابان آزادی ،خیابان طرشت ،خیابان 18، پلاک 24 کدپستی: 1387654321

Address Line 1: No. 24, 18rd Street

Address Line 2: Azadi Avenue, Tarasht Street

City/Town: Tehran

District/County/Province/State: Tehran

Postal Code: 1387654321

Country:IRAN

اصطلاح های زیر برای نوشتن آدرس خود استفاده نمایید:
واحد: Unit
طبقه: Floor
شماره (پلاک): No
کوچه: Alley
بلوار: Blvd
خیابان: St
میدان: Sq
بزرگراه: Free Way
چهار راه: Cross
بعد از: After
قبل از: Before
کوچه: Alley
بلوار: Blvd
خیابان: St
میدان: Sq
جاده: Rd
جنب(نزدیک): Near
طبقه اول: First Floor
طبقه همکف: Ground Floor
ابتدای: First of
انتهای: End of
خیابان بزرگ: Ave
روبروی: In Front of
بن بست: Dead End
ساختمان: Building
در قسمت In Care of اگر برای دریافت نامه قبولی می خواهید از آدرس شخص دیگری استفاده کنید می بایست نام و نام خانوادگی شخص مجاز به دریافت نامه را در این قسمت وارد کنید.(البته از سال 2011-2010 دیگه افراد برنده را بوسیله نامه مطلع نمی کنند و تنها مرجع اطلاع رسانی KCC سایت خود لاتاری گرین کارت امریکا می باشد!!).
تشکر کنندگان: IRANDOKHT ، badbat ، somayeh8159 ، silence7 ، S0SHiANT ، sepidehrazavi93 ، j@vad
(2012-09-19 ساعت 12:28)اردوان نوشته:  [quote='IRANDOKHT' pid='215230' dateline='1348003648']
[quote='اردوان' pid='215161' dateline='1347988298']
در مورد فامیلی یا همون last name باید بگم من فامیلیم دو قسمتی هست مثل*هاشمی تبریزی* یا مثل*کریمی اراکی*.خوب سوالم اینه که فامیلی هایی که مثل اینا هستند رو باید با space بنویسم؟یا همه رو پشت سر هم؟

دوست عزیر فامیل شما اگر دو قسمتی هست بدون فاصله بنویسید چون فامیل خودم من دو قسمتی هست و زمانی که پاسپورت گرفتم فامیلم رو پشن سر هم زده بودن
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!

کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
تشکر کنندگان: اردوان ، j@vad
(2012-09-22 ساعت 13:01)sabtenam11 نوشته:  
(2012-09-19 ساعت 12:28)اردوان نوشته:  [quote='IRANDOKHT' pid='215230' dateline='1348003648']
[quote='اردوان' pid='215161' dateline='1347988298']
در مورد فامیلی یا همون last name باید بگم من فامیلیم دو قسمتی هست مثل*هاشمی تبریزی* یا مثل*کریمی اراکی*.خوب سوالم اینه که فامیلی هایی که مثل اینا هستند رو باید با space بنویسم؟یا همه رو پشت سر هم؟

دوست عزیر فامیل شما اگر دو قسمتی هست بدون فاصله بنویسید چون فامیل خودم من دو قسمتی هست و زمانی که پاسپورت گرفتم فامیلم رو پشن سر هم زده بودن

زیاد نگران این قضیه نباش هنگام در خواست گذرنامه متصدی پلیس +10 یه برگه به شما میده که اطلاعات خودتون را کنترل کنید. اگر مشکلی داشته باشه یا غلط املایی داشته باشه همونجا میشه اصلاح کرد. بهتره اسمهایی که دوسیلابی است مانند (اشرفی اصفهانی) یا (تبریزی مقدم) و ... رو با فاصله بنویسید چون معنی هر لغت مجزا از دیگری است و در فارسی هم جدا نوشته میشه ولی پسوند هایی مانند پور، زاده، وند و ... رو متصل بنویسید. ولی اسامی مرکب که معنی واحدی دارند را متصل بنویسید مانند خداپرست، مهماندوست بیشتر سعی کنید ببینید در فارسی متصل نوشته میشود یا منفصل و به انگلیسی هم همانطور بنویسید.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
تشکر کنندگان: pariya2 ، j@vad
سلام
متاسفانه من ثبت ناممو دادم به این سایت های ثبت نام کننده . از این موضوع بگذریم طبق پاسپورت من اطلاعات دادم که اسمم کمی مشکل دار شده:
SeyedAbbas
میشه داخل مصاحبه, خدا قسمت کنه بگیم که آقا ما اسممون عباسه نه سید عباس بهم پیوسته
بعد این سایت ها اگر کسی اغفال شده یا براش کاری نکردند حداقل اسمشو برام پیام خصوصی کنند من خودم ثبت نام کنم
راستی شهرک در انگلیسی همون Town هست؟!
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان