کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-10-02 ساعت 02:15)tenesi نوشته:  
(2012-09-30 ساعت 11:56)mlo نوشته:  سلام یه سوال داشتم. برای افراد 21 سال می خواستم ببینم ورود به سن 21 مطرحه یا پايان 21 سالگی. برای مثال کسيکه متولد23/09/1992 هست تکليفش چيه؟
21 سال تمام یعنی فردای روز تولدش وارد 22 سال بشه.
افراد زیر 21 سال تمام ( و البته مجرد ) را در فرم وارد کنید.

(2012-10-01 ساعت 21:55)payam373 نوشته:  سلام
نمیدونم که کسی این شرایط رو مثل من داشته یا نه.من پسرم که 4 سالشه متولد کشوری هست که سهمیه ثبت نام توی لاتاری نداره البته پسرم پاس ایرانی داره.از طرفی توی فرم ثبت نام فقط کشور محل تولد را خواسته نه ملیت رو.حالا تکلیف چیه بلاخره پسرم واجد شرایط هست یا نه؟؟؟؟
ممنون
در فرم ثبت نام گزینه Country of Eligibility for the DV Program که مربوطه به مشخص کردن امکان شرکت در قرعه کشی است ، فقط در صفحه اصلی متقاضی است و در صفحه دوم که مربوط به همسر و فرزند است چنین گزینه ای وجود ندارد.
در صفحه مخصوص همسر و فرزند ، گزینه کشور محل تولد وجود دارد.
تفسیر من اینکه که شخص متقاضی ( شما ) نباید متولد کشورهای ممنوع باشد ( پاسخ Yes در گزینه Country of Eligibility for the DV Program ) و نه همراه ( فرزند ) شما .
فکر می کنم شما برای ثبت نام و وارد کردن نام فرزندان مشکلی نداشته باشید. به هرحال با ثبت نام کردن که چیزی از دست نمیدید. بقیه‏اش هم توکل به خدا.
ممنون از پاسختون.توکل به خدا .ثبت نام می کنیم.
تشکر کنندگان: tenesi
دوست خوبم ممنون از اینکه وقت گذاشتی و پاسخگو بودی. توضیح شما قانعم کرد وگزینه unmarried رو انتخاب میکنم. با آرزوی بهترین ها برای شما و البته خودم..... :] مرسی
تشکر کنندگان: tenesi
(2012-10-02 ساعت 03:48)rezaahmadi نوشته:  من یک سوالی دارم
جایی خوندم نوشته بود حتی اگر تو لاتاری برنده شوید ، در مرحله آخر حدود 90% ایرانیها باید یک اسپانسر از داخل آمریکا معرفی کنند !
کسی اطلاع داره این حقیقت داره یا خیر؟
من اگر اسپانسر آمریکایی داشتم که لاتاری شرکت نمیکردم!
اگر اسپانسر آمریکایی داشتید ، لاتاری شرکت نمیکردید ؟!؟!؟ دلیل‏تون رو متوجه نشدم !

به هرحال اکثراً فکر می کنند وقتی لاتاری قبول شدن ، فرداش میرن آمریکا !
خیر . اینگونه نیست. شاید تا چند ماه منتظر بمانید !
شما باید در مرحله اول مدارک رو ارسال کنید برای KCC.
سپس منتظر کارنت شدن و مشخص شدن روز مصاحبه باشید.
قبل از روز مصاحبه مدارک رو برای سفارتی که محل مصاحبه شماست ارسال می کنید و در روز مصاحبه به سوال های پیش پا افتاده آفیسر پاسخ می دهید. تازه هزینه ها به کنار !!!

یکی از مواردی که قبول شدگان باید ارائه دهند گواهی تمکن مالی است.
یا به صورت اموال و دارایی های شما در ایران ، یا ضمانت و اسپانسر شدن شخصی در آمریکا.
اینکه چقدر پول یا اموال در ایران لازمه ، اصلاً مشخص نیست. چون قانونی نداره و بستگی به نظر آفیسر داره.
معمولاً برندگان لاتاری سعی می کنند یک اسپانسر معرفی کنند چون مطمئن تر از گواهی مالی از ایرانه و آفیسر اسپانسر رو بیشتر از گواهی های مالی قبول داره.

موفق باشید
تشکر کنندگان: S0SHiANT ، rezaahmadi ، parastoo mohajer ، j@vad
دوستان لطفاً لینک ثبت هم بذارید که همه استفاده کنن ممنون
تشکر کنندگان:
(2012-10-02 ساعت 13:40)petr0s نوشته:  دوستان لطفاً لینک ثبت هم بذارید که همه استفاده کنن ممنون
Electronic Diversity Visa Lottery
به نشانی
https://www.dvlottery.state.gov

اینجا هم توضیحات --> http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1322.html

اینجا هم دستور العمل --> http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1318.html

اینجا هم دستورالعمل به فرمت پی دی اف --> http://travel.state.gov/pdf/DV_2014_Instructions.pdf

اینجا هم توضیحات عکس مورد نیاز --> http://travel.state.gov/visa/visaphotore..._5334.html

اینجا هم یک سایت کمکی برای اطمینان از عکس --> http://www.greencardphotocheck.com

اینجا هم راهنمای تکمیل فرم ها -->
راهنمای تکمیل قسمت های مختلف فرم رو که خودم تهیه کردم براتون آپلود کردم. امیدوارم مفید واقع بشه

صفحه اول با فرمت PDF ، صفحه اول با فرمت JPG

صفحه دوم با فرمت PDF ، صفحه دوم با فرمت JPG

(صفحه دوم مخصوص مشخصات همسر و فرزندان است که شبیه به صفحه اول فرم ثبت نام است. یعنی مشخصات همسر و فرزندان را وارد می کنید در این صفحه)

دیگه چی می خوای ؟؟؟
(2012-10-02 ساعت 13:40)petr0s نوشته:  دوستان لطفاً لینک ثبت هم بذارید که همه استفاده کنن ممنون

https://www.dvlottery.state.gov/ESC/
2014 منوازدست داد
2015 منوازدست داد
به امید 2016
تشکر کنندگان:
(2012-10-02 ساعت 12:57)tenesi نوشته:  
(2012-10-02 ساعت 03:48)rezaahmadi نوشته:  من یک سوالی دارم
جایی خوندم نوشته بود حتی اگر تو لاتاری برنده شوید ، در مرحله آخر حدود 90% ایرانیها باید یک اسپانسر از داخل آمریکا معرفی کنند !
کسی اطلاع داره این حقیقت داره یا خیر؟
من اگر اسپانسر آمریکایی داشتم که لاتاری شرکت نمیکردم!
اگر اسپانسر آمریکایی داشتید ، لاتاری شرکت نمیکردید ؟!؟!؟ دلیل‏تون رو متوجه نشدم !

به هرحال اکثراً فکر می کنند وقتی لاتاری قبول شدن ، فرداش میرن آمریکا !
خیر . اینگونه نیست. شاید تا چند ماه منتظر بمانید !
شما باید در مرحله اول مدارک رو ارسال کنید برای KCC.
سپس منتظر کارنت شدن و مشخص شدن روز مصاحبه باشید.
قبل از روز مصاحبه مدارک رو برای سفارتی که محل مصاحبه شماست ارسال می کنید و در روز مصاحبه به سوال های پیش پا افتاده آفیسر پاسخ می دهید. تازه هزینه ها به کنار !!!

یکی از مواردی که قبول شدگان باید ارائه دهند گواهی تمکن مالی است.
یا به صورت اموال و دارایی های شما در ایران ، یا ضمانت و اسپانسر شدن شخصی در آمریکا.
اینکه چقدر پول یا اموال در ایران لازمه ، اصلاً مشخص نیست. چون قانونی نداره و بستگی به نظر آفیسر داره.
معمولاً برندگان لاتاری سعی می کنند یک اسپانسر معرفی کنند چون مطمئن تر از گواهی مالی از ایرانه و آفیسر اسپانسر رو بیشتر از گواهی های مالی قبول داره.

موفق باشید

ممنونم از شما دوست گرامی
پس اجبار نیست که یک نفر تو آمریکا مارو ساپورت مالی کنه!
چون به نظر من پیداکردن یک همچنین آدمی از قبولی تو لاتاری سخت تر است!
بازم ممنون
Don't ever let someone tell you that you can't do something . You got a dream , you gotta protect it . When people can't do something themselves , they're gonna tell you that you can't do it . You want something, go get it , period
تشکر کنندگان:
(2012-10-02 ساعت 14:49)rezaahmadi نوشته:  ممنونم از شما دوست گرامی
پس اجبار نیست که یک نفر تو آمریکا مارو ساپورت مالی کنه!
چون به نظر من پیداکردن یک همچنین آدمی از قبولی تو لاتاری سخت تر است!
بازم ممنون
دقیقاً همینطوره. مهم ترین مشکل قبول شدگان داشتن اسپانسر و یک آدرس معتبر در آمریکاست. مشکل اسپانسر نداشتن با گواهی مالی حل میشه. مشکل آدرس رو چون من نداشتم نمیدونم دوستان دیگه چه راه حلی براش داشتن.
تشکر کنندگان: rezaahmadi ، j@vad
دوستان دلسوز و مهربون لطفا در مورد این بند میتونید توضیح بدید؟اگر دکمه back را بزنیم مشگلی پیش میاد؟

.بعد از تکمیل اولیه فرم، سایت لاتاری تمامی اطلاعات وارد شده را یکجا نمایش می‌دهد. اگر نیاز به اصلاح دارند بدون استفاده از دکمه Back مرورگر و با استفاده از دکمهٔ تعبیه شده در فرم به بخش قبل برگردید.
تشکر کنندگان:
(2012-10-02 ساعت 16:03)IRANDOKHT نوشته:  دوستان دلسوز و مهربون لطفا در مورد این بند میتونید توضیح بدید؟اگر دکمه back را بزنیم مشگلی پیش میاد؟

.بعد از تکمیل اولیه فرم، سایت لاتاری تمامی اطلاعات وارد شده را یکجا نمایش می‌دهد. اگر نیاز به اصلاح دارند بدون استفاده از دکمه Back مرورگر و با استفاده از دکمهٔ تعبیه شده در فرم به بخش قبل برگردید.
Go Back to Part 1
تشکر کنندگان: parastoo mohajer ، j@vad
با سلام خدمت دوستان و با آرزوی قبولی در لاتاری 2014
بسلامتی ثبت نام امسال هم شروع شد فقط تو صفحه اول سایت ثبت نام نوشته"این سایت فقط از مرورگر اینترنت اکسپلورر پشتیبانی میکند" حالا از شانس ما اکسپلوررمون خراب شده ! میخواستم از دوستان باتجربه بپرسم آیا با فایرفاکس نمیشه ثبت نام رو انجام داد فقط خواهشا اگه مطمئن هستید پاسخ بدید. سپاسگزارم.
تشکر کنندگان:
(2012-10-02 ساعت 21:57)alas2012 نوشته:  با سلام خدمت دوستان و با آرزوی قبولی در لاتاری 2014
بسلامتی ثبت نام امسال هم شروع شد فقط تو صفحه اول سایت ثبت نام نوشته"این سایت فقط از مرورگر اینترنت اکسپلورر پشتیبانی میکند" حالا از شانس ما اکسپلوررمون خراب شده ! میخواستم از دوستان باتجربه بپرسم آیا با فایرفاکس نمیشه ثبت نام رو انجام داد فقط خواهشا اگه مطمئن هستید پاسخ بدید. سپاسگزارم.
The web site only supports Internet Explorer version 7.0 or higher
فقط با اینترنت اکسپلورر ثبت نام کنید.
عجله نکنید. برای ثبت نام تقریباً 1 ماه وقت دارید. در اولین فرصت Internet Explorer رو دوباره نصب کنید.
این هم لینک دانلود Internet Explorer 8
لینک اصلی ، لینک کمکی
تشکر کنندگان: alas2012 ، parastoo mohajer ، j@vad ، lighter
(2012-10-02 ساعت 22:01)tenesi نوشته:  
(2012-10-02 ساعت 21:57)alas2012 نوشته:  با سلام خدمت دوستان و با آرزوی قبولی در لاتاری 2014
The web site only supports Internet Explorer version 7.0 or higher
فقط با اینترنت اکسپلورر ثبت نام کنید.
عجله نکنید. برای ثبت نام تقریباً 1 ماه وقت دارید. در اولین فرصت Internet Explorer رو دوباره نصب کنید.
این هم لینک دانلود Internet Explorer 8
لینک اصلی ، لینک کمکی

عزیز جان ممنون فقط مساله ای که هست اینه که ویندوز من 7 هست و الان اکسپلورر 9 هم روش نصبه اما مشکل اینه که تو ویندوز 7 نمیشه برنامه های جانبی ویندوز رو uninstall کرد تا بخوام دوباره اکسپلورر رو نصبش کنم؟!
تشکر کنندگان:
دوستان قضیه حل شد! رفتم تو سایت مایکرو سافت و راه نصب مجدد اکسپلورر رو پیدا کردم. الان داره کار میکنه...
تشکر کنندگان: j@vad
(2012-10-02 ساعت 22:42)2000014 نوشته:  سلام دوستان
متاسفانه من بنا به يه سري مشكل پريروز ( دو روز قبله شروع لاتاري) درخواست دادم واسه پا پورت
كه گفتن تقريبا دوهفته طول ميكشه
من براي ثبت نا به شماره ي پاسپورت يا يه چيزي از پاسپورت احتياج دارم كه الان ندارمش ؟
همونطور كه ميدونين اسممو موقع درخواست پاسپورت تو پليس +10 خودم نوشتم
آيا ممكنه كه اسمي كه با انگليسي نوشتم تو در خواست پاسپورت عوضش كنن ؟
اگه 100 درصد عوض نميكنن كه من همون اسمي كه خودم نوشتم رو الان ثبت نام كنم
چون اونطور كه خوندم تو اين سايت ( از تجربه دوستان ) هر چقدر زودتر ثبت نام كني احتمال برنده شدنش بيشتره ،
با اين حساب من الان طبق اسمي كه خودم درخواست دادم ثبت نام كنم يا صبر كنم تا پاسم بياد . وقتي پاسم مياد ديگه احتمالا 10 روز مونده به آخره ثبت نام Sad
من اسممو اينطوري درخواست دادم : rasoul morshedi - رسول مرشدي

سلام دوستان
متاسفانه من بنا به يه سري مشكل پريروز ( دو روز قبله شروع لاتاري) درخواست دادم واسه پا پورت
كه گفتن تقريبا دوهفته طول ميكشه
من براي ثبت نا به شماره ي پاسپورت يا يه چيزي از پاسپورت احتياج دارم كه الان ندارمش ؟
همونطور كه ميدونين اسممو موقع درخواست پاسپورت تو پليس +10 خودم نوشتم
آيا ممكنه كه اسمي كه با انگليسي نوشتم تو در خواست پاسپورت عوضش كنن ؟
اگه 100 درصد عوض نميكنن كه من همون اسمي كه خودم نوشتم رو الان ثبت نام كنم
چون اونطور كه خوندم تو اين سايت ( از تجربه دوستان ) هر چقدر زودتر ثبت نام كني احتمال برنده شدنش بيشتره ،
با اين حساب من الان طبق اسمي كه خودم درخواست دادم ثبت نام كنم يا صبر كنم تا پاسم بياد . وقتي پاسم مياد ديگه احتمالا 10 روز مونده به آخره ثبت نام Sad
من اسممو اينطوري درخواست دادم : rasoul morshedi - رسول مرشدي
دوست عزیز فکر نکنم تو تمدید پاسپورت دوباره اسمت عوض شه اسم من که همون بود درمورد ثبت نام راستش نمیدونم ولی تا جای که شنیدم ربطی نداره راندوم انتخاب میشن سال 2012 هم که اینطوری شد نتایج باطل شد دوباره اعلام کردن حالا مطمئن نیستم صبر کنیم تا با تجربه ها بیان
2014 منوازدست داد
2015 منوازدست داد
به امید 2016
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان