موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست خوبم ممنون از اینکه وقت گذاشتی و پاسخگو بودی. توضیح شما قانعم کرد وگزینه unmarried رو انتخاب میکنم. با آرزوی بهترین ها برای شما و البته خودم..... :] مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفاً لینک ثبت هم بذارید که همه استفاده کنن ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-02 ساعت 13:40)petr0s نوشته: دوستان لطفاً لینک ثبت هم بذارید که همه استفاده کنن ممنون
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/
2014 منوازدست داد
2015 منوازدست داد
به امید 2016
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دلسوز و مهربون لطفا در مورد این بند میتونید توضیح بدید؟اگر دکمه back را بزنیم مشگلی پیش میاد؟
.بعد از تکمیل اولیه فرم، سایت لاتاری تمامی اطلاعات وارد شده را یکجا نمایش میدهد. اگر نیاز به اصلاح دارند بدون استفاده از دکمه Back مرورگر و با استفاده از دکمهٔ تعبیه شده در فرم به بخش قبل برگردید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان و با آرزوی قبولی در لاتاری 2014
بسلامتی ثبت نام امسال هم شروع شد فقط تو صفحه اول سایت ثبت نام نوشته"این سایت فقط از مرورگر اینترنت اکسپلورر پشتیبانی میکند" حالا از شانس ما اکسپلوررمون خراب شده ! میخواستم از دوستان باتجربه بپرسم آیا با فایرفاکس نمیشه ثبت نام رو انجام داد فقط خواهشا اگه مطمئن هستید پاسخ بدید. سپاسگزارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان قضیه حل شد! رفتم تو سایت مایکرو سافت و راه نصب مجدد اکسپلورر رو پیدا کردم. الان داره کار میکنه...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-02 ساعت 22:42)2000014 نوشته: سلام دوستان
متاسفانه من بنا به يه سري مشكل پريروز ( دو روز قبله شروع لاتاري) درخواست دادم واسه پا پورت
كه گفتن تقريبا دوهفته طول ميكشه
من براي ثبت نا به شماره ي پاسپورت يا يه چيزي از پاسپورت احتياج دارم كه الان ندارمش ؟
همونطور كه ميدونين اسممو موقع درخواست پاسپورت تو پليس +10 خودم نوشتم
آيا ممكنه كه اسمي كه با انگليسي نوشتم تو در خواست پاسپورت عوضش كنن ؟
اگه 100 درصد عوض نميكنن كه من همون اسمي كه خودم نوشتم رو الان ثبت نام كنم
چون اونطور كه خوندم تو اين سايت ( از تجربه دوستان ) هر چقدر زودتر ثبت نام كني احتمال برنده شدنش بيشتره ،
با اين حساب من الان طبق اسمي كه خودم درخواست دادم ثبت نام كنم يا صبر كنم تا پاسم بياد . وقتي پاسم مياد ديگه احتمالا 10 روز مونده به آخره ثبت نام
من اسممو اينطوري درخواست دادم : rasoul morshedi - رسول مرشدي
سلام دوستان
متاسفانه من بنا به يه سري مشكل پريروز ( دو روز قبله شروع لاتاري) درخواست دادم واسه پا پورت
كه گفتن تقريبا دوهفته طول ميكشه
من براي ثبت نا به شماره ي پاسپورت يا يه چيزي از پاسپورت احتياج دارم كه الان ندارمش ؟
همونطور كه ميدونين اسممو موقع درخواست پاسپورت تو پليس +10 خودم نوشتم
آيا ممكنه كه اسمي كه با انگليسي نوشتم تو در خواست پاسپورت عوضش كنن ؟
اگه 100 درصد عوض نميكنن كه من همون اسمي كه خودم نوشتم رو الان ثبت نام كنم
چون اونطور كه خوندم تو اين سايت ( از تجربه دوستان ) هر چقدر زودتر ثبت نام كني احتمال برنده شدنش بيشتره ،
با اين حساب من الان طبق اسمي كه خودم درخواست دادم ثبت نام كنم يا صبر كنم تا پاسم بياد . وقتي پاسم مياد ديگه احتمالا 10 روز مونده به آخره ثبت نام
من اسممو اينطوري درخواست دادم : rasoul morshedi - رسول مرشدي
دوست عزیز فکر نکنم تو تمدید پاسپورت دوباره اسمت عوض شه اسم من که همون بود درمورد ثبت نام راستش نمیدونم ولی تا جای که شنیدم ربطی نداره راندوم انتخاب میشن سال 2012 هم که اینطوری شد نتایج باطل شد دوباره اعلام کردن حالا مطمئن نیستم صبر کنیم تا با تجربه ها بیان
2014 منوازدست داد
2015 منوازدست داد
به امید 2016