کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
ثبت نام 2014 شروع شد.
با آنکه سالهاست قصد رفتن دارم اما مطمئنم که خواهم رفت.
تشکر کنندگان: sepidehrazavi93 ، wushu kung fu
درود.دوستان من یه مشکلی تو تکمیل فرم دارم.من توی یه شهرک زندگی می کنم که این شهرک توی یه شهر تقریبا کوچک هست.حالا لازم هست که اسم شهرک رو تو آدرس بیارم یا فقط اسم خیابون و یا بلور رو بنویسم کافیه؟اگه اسم شهرک لازم هست باید تو کدوم قسمت بنویسم؟ADDRESS LINE 1? OR ADDRESS LINE 2?
تشکر کنندگان:
(2012-10-02 ساعت 23:38)Mikaeil نوشته:  درود.دوستان من یه مشکلی تو تکمیل فرم دارم.من توی یه شهرک زندگی می کنم که این شهرک توی یه شهر تقریبا کوچک هست.حالا لازم هست که اسم شهرک رو تو آدرس بیارم یا فقط اسم خیابون و یا بلور رو بنویسم کافیه؟اگه اسم شهرک لازم هست باید تو کدوم قسمت بنویسم؟ADDRESS LINE 1? OR ADDRESS LINE 2?

به نظرم بیار ولی هنوز وقت داری صبرکن بقیه هم نظر بدن و یک نکته دیگه ببین زیاد دیگه ادرس مهم نیست چون من شنیدم دیگه نامه ای نمیاد حالا یکم صبر کن مدیرها و با تجربه ترها بیان
2014 منوازدست داد
2015 منوازدست داد
به امید 2016
تشکر کنندگان:
با سلام
میخواستم بدونم نام و نام خانوادگی را مثل پاسپورت باید با حروف بزرگ بنویسیم یا نه
با توجه به شروع شدن ثبت نام ممنون می شم زودتر جواب دهید
با تشکر از پاسخ تان
تشکر کنندگان:
(2012-10-02 ساعت 22:42)2000014 نوشته:  سلام دوستان
متاسفانه من بنا به يه سري مشكل پريروز ( دو روز قبله شروع لاتاري) درخواست دادم واسه پا پورت
كه گفتن تقريبا دوهفته طول ميكشه
من براي ثبت نا به شماره ي پاسپورت يا يه چيزي از پاسپورت احتياج دارم كه الان ندارمش ؟
همونطور كه ميدونين اسممو موقع درخواست پاسپورت تو پليس +10 خودم نوشتم
آيا ممكنه كه اسمي كه با انگليسي نوشتم تو در خواست پاسپورت عوضش كنن ؟
اگه 100 درصد عوض نميكنن كه من همون اسمي كه خودم نوشتم رو الان ثبت نام كنم
چون اونطور كه خوندم تو اين سايت ( از تجربه دوستان ) هر چقدر زودتر ثبت نام كني احتمال برنده شدنش بيشتره ،
با اين حساب من الان طبق اسمي كه خودم درخواست دادم ثبت نام كنم يا صبر كنم تا پاسم بياد . وقتي پاسم مياد ديگه احتمالا 10 روز مونده به آخره ثبت نام Sad

سلام دوستان
متاسفانه من بنا به يه سري مشكل پريروز ( دو روز قبله شروع لاتاري) درخواست دادم واسه پا پورت
من براي ثبت نا به شماره ي پاسپورت يا يه چيزي از پاسپورت احتياج دارم كه الان ندارمش ؟
چون اونطور كه خوندم تو اين سايت ( از تجربه دوستان ) هر چقدر زودتر ثبت نام كني احتمال برنده شدنش بيشتره ،
با اين حساب من الان طبق اسمي كه خودم درخواست دادم ثبت نام كنم يا صبر كنم تا پاسم بياد . وقتي پاسم مياد ديگه احتمالا 10 روز مونده به آخره ثبت نام Sad

دوست عزیز شما چه روز اول چه روز آخر ثبت نام کنی‌ ، شانست یکیه!

هیچ فرقی‌ نداره

(2012-10-03 ساعت 00:30)tx512 نوشته:  با سلام
میخواستم بدونم نام و نام خانوادگی را مثل پاسپورت باید با حروف بزرگ بنویسیم یا نه
با تشکر از پاسخ تان

دوست عزیز یکم مطالب قدیمی‌تر رو نگاه میکردی به جوابت میرسیدی

اما به هرحال ، چه با حروف بزرگ چه با حروف کوچیک بنویسی‌ فرقی‌ نداره

سایت حساس نیس به بزرگی‌ و کوچیکی حروف ، بلکه به فاصله بین کلمات حساسه
Sad

تشکر کنندگان: parastoo mohajer ، pooya.n ، j@vad
من اسممو اينطوري درخواست دادم : **********

سلام دوستان
من اسممو اينطوري درخواست دادم : **********
من موندم کی گفته هرچی زودتر ثبت نام کنی شانس بیشتره ؟!؟!؟
مگه DV-2012 باطل نشد بخاطر اینکه به اشتباه برندگان از ثبت نام کنندگان 2 روز اول انتخاب شده بودند؟؟؟
من خودم تقریباً نیم ساعت مونده بود مهلت ثبت نام تموم بشه ، ثبت نام کردم .
به نظر من صبر کنید تا پاسپورت شما تحویل داده شود ، بعد ثبت نام کنید.
تشکر کنندگان: parastoo mohajer ، myfriendsmy2010 ، persianking62 ، 2000014 ، pooya.n
دوستان من ثبت نام کردم الان . ساعت 1:35 بامداد چهارشنبه 12 مهر 91 Big GrinBig Grin
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!

کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
تشکر کنندگان:
(2012-10-01 ساعت 00:38)tenesi نوشته:  http://persian.iran.usembassy.gov/dv2014.html

برنامه روادید گونه گونی سال ٢٠١۴ از ظهر روز سه شنبه ( به وقت شرق آمریکا) (GMT-4) ، ٢اکتبر ٢٠١٢برای ثبت نام علاقه مندان آغاز خواهد شد و تا ظهر روز شنبه، ٣ نوامبر ٢٠١٢ که آخرین مهلت ثبت نام در این برنامه است ادامه خواهد داشت. متقاضیان باید در ظرف این مدت، درخواست های خود را به صورت الکترونیکی و با استفاده از فرم الکترونیکی ورودی برنامه روادید گونه گونی در تارنمای www.dvlottery.state.gov تحویل دهند. فرم های کاغذی پذیرفته نمی شوند. به متقاضیان قویاً توصیه می شود که ارسال درخواست های خود را به هفته آخر ثبت نام موکول نکنند. افزایش شمار تقاضا از سوی متقاضیان ممکن است موجب تأخیر در سرویس دهی تارنما شود. هیچ درخواستی پس از ظهر ٣ نوامبر ٢٠١٢ (به وقت شرق آمریکا) پذیرفته نخواهد شد.

برنامه روادید مهاجرتی گونه گونی مصوب کنگره ایالات متحده همه ساله توسط وزارت امور خارجه مطابق شرایط مندرج در بخش ٢٠٣ © قانون مهاجرت و تابعیت اجرا می گردد. در بخش ١٣١ قانون مهاجرت مصوب ١۹۹٠ (قانون عمومی ١٠١-۶۴۹) و قانون اصلاحی قانون مهاجرت و تابعیت، طبقه ای از مهاجر به نام "مهاجران گونه گونی" تعریف شده است. طبق بخش ٢٠٣ © قانون مهاجرت و تابعیت، حداکثر ۵۵٠٠٠ روادید مهاجرتی گونه گونی در هر سال مالی برای شهروندان کشورهایی صادر می شود که نرخ مهاجرت از آنها به ایالات متحده پایین تر از حد تعریف شده ای است. همه ساله، پنجاه و پنج هزار روادید مهاجرتی برای مهاجران برنامه روادید گونه گونی کنار گذاشته می شود؛ با این همه، کنگره از زمان اجرای برنامه روادید گونه گونی ١۹۹۹، تعداد ۵٠٠٠ روادید را از سهم سالانه این برنامه برای استفاده تحت قانون امداد نیکاراگوئه و آمریکای مرکزی اختصاص داده است.

برنامه سالانه روادید گونه گونی شامل افرادی می شود که حائز شرایطی ساده اما دقیق هستند. برندگان روادید گونه گونی در یک قرعه کشی رایانه ای تعیین می شوند. این روادید بین شرکت کنندگان شش منطقه جغرافیایی توزیع می شوند و بیشترین تعداد روادید به مناطقی اختصاص دارد که کمترین نرخ مهاجرت را به ایالات متحده داشته اند و اتباع کشورهایی که در پنج سال اخیر بیش از ۵٠٠٠٠ مهاجر به ایالات متحده داشته اند مشمول دریافت این روادید نمی شوند. هیچ کشوری نمی تواند بیش از هفت درصد از روادید گونه گونی موجود را در یک سال دریافت کند.

اتباع بومی گواتمالا هم اکنون حائز شرایط لازم برای ورود به برنامه روادید گونه گونی ٢٠١۴ هستند.

اتباع بومی کشورهای زیر فاقد شرایط لازم برای ورود به برنامه روادید گونه گونی ٢٠١۴ هستند زیرا کشورهای آنها در پنج سال اخیر بیش از ۵٠٠٠٠ مهاجر به ایالات متحده داشته اند. این کشورها عبارتند از:

بنگلادش، برزیل، کانادا، چین (متولد سرزمین اصلی)، کلمبیا، جمهوری دومینیکن، اکوادور، السالوادور، هائیتی، جامائیکا، مکزیک، پاکستان، پرو، فیلیپین، کره جنوبی، بریتانیا (به استثنای ایرلند شمالی) و سرزمین های وابسته آن، و ویتنام.

"بومی" در حالت عادی به معنی فردی است که در کشور خاصی متولد شده و این صرفنظر از کشور محل اقامت یا تابعیت فعلی آن فرد است. افراد متولد منطقه تقسیماتی ویژه هنگ کنگ، منطقه تقسیماتی ویژه ماکائو و تایوان حائز شرایط لازم برای شرکت در این برنامه هستند.

وزارت امور خارجه به منظور ارتقای کارآمدی و امنیت فرایند برنامه روادید گونه گونی، سیستم ثبت نام الکترونیکی را از ابتدای برنامه روادید گونه گونی ٢٠٠۵ به اجرا گذاشت. این وزارتخانه برای شناسایی آنهایی که برای مهاجرت غیر قانونی به تقلب دست می زنند یا بیش از یک فرم درخواست تحویل می دهند امکانات و فناوری های ویژه ای را به کار می برد.

وزارت امور خارجه در برنامه روادید گونه گونی سال ٢٠١۴ نیز برای مطلع ساختن برگزیدگان قرعه کشی و ابلاغ اطلاعات در مورد درخواست روادید مهاجرتی و مصاحبه از اینترنت استفاده خواهد کرد. شرکت کنندگان در برنامه روادید گونه گونی ٢٠١۴ از اول مه ٢٠١٣ می توانند با استفاده از شماره تأییدی خاصی که برای هر نفر در فرایند ثبت نام صادر می شود به بخش Entry Status Check تارنمای www.dvlottery.state.gov مراجعه کنند تا از برگزیده شدن درخواست خود مطلع شوند. برگزیدگان اطلاعات لازم را در مورد نحوه درخواست روادید مهاجرت برای خودشان و اعضای حائز شرایط خانواده شان دریافت خواهند کرد. تأیید وقت های مصاحبه روادید نیز از طریق بخش Entry Status Check انجام می شود.

برای اطلاعات بیشتر در مورد شرایط ورود و مشاهده بخش پرسش های متداول در مورد برنامه روادید گونه گونی به دستورات برنامه روادید گونه گونی ٢٠١۴ در تارنمای زیر مراجعه کنید:

http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1318.html

ممنون دوست عزيز. خدارو شكر كه هنوز ايران جزو كشورهاي مجازه. اميدوارم هيچ وقت غيرمجاز نشيم.
تشکر کنندگان: myfriendsmy2010 ، j@vad
........

دوست عزیز در هنگام ثبت نام به پاسپورت یا شماره پاسپورت نیازی نیست

برای اطمینان بیشتر صبر کنید تا پاسپورت مبارک بیاد
ولی اگه دیدین دارین وارد هفته آخر ثبت نام میشین و خبری از پاس نیست، میتونین با همین اسپل که از نظر خودتون درست هست ثبت نام کنین
نهایتا اگه فرق داشت، انشاا... بعداز قبولی دوتا راه دارین

1-تقاضای تصحیح نام در پاسپورتتون بدین
(که البته تجربه دوستان نشون داده، دارالترجمه و اداره گذرنامه، در صورت نزدیک بودن اسپل پیشنهادی شما به عرف معمول ترجمه،خودشان از همان اسپل پیشنهادی اولیه استفاده میکنن)

2- به کی سی سی و سفارت ایمیل بزنین و این مسئله رو مطرح کنین
( مسئله اشتباه یک یا دو حرف در نام برای آفیسر در زمان مصاحبه اصلا مسئله مهمی نیست، بشرطی که قبل از مصاحبه به کی سی سی اعلام کرده باشین)

با آرزوی قبولی
تشکر کنندگان: 2000014 ، j@vad
دوستاني كه به هر دليل موفق نميشن از صفحه تاييد اطلاعات و كانفرميشن نامبر خود پرينت بگيرن يه راه داره اونم اينه كه ctrl + P رو فشار داده و در قسمت نام پرينتر Adobe PDF رو انتخاب كرده و به عنوان يه فايل PDF صفحه رو ذخيره كرده و در اولين فرصت اقدام به چاپ كردن صفحه كنن
اينو ميگم چون داشتن اين اطلاعات خيلي مهمه
ديدن قبولي:1ST MAY
شماره پرونده: ***2013XX11
تشکر کنندگان: sima s ، IRANDOKHT ، persianking62
(2012-10-03 ساعت 00:39)badbat نوشته:  
من اسممو اينطوري درخواست دادم : rasoul morshedi - رسول مرشدي

سلام دوستان
من اسممو اينطوري درخواست دادم : rasoul morshedi - رسول مرشدي

دوست عزیز شما چه روز اول چه روز آخر ثبت نام کنی‌ ، شانست یکیه!

هیچ فرقی‌ نداره

(2012-10-03 ساعت 00:30)tx512 نوشته:  با سلام
با تشکر از پاسخ تان

دوست عزیز یکم مطالب قدیمی‌تر رو نگاه میکردی به جوابت میرسیدی

اما به هرحال ، چه با حروف بزرگ چه با حروف کوچیک بنویسی‌ فرقی‌ نداره

سایت حساس نیس به بزرگی‌ و کوچیکی حروف ، بلکه به فاصله بین کلمات حساسه

منم بنىه هستم
2014 يا شايىم 2013
تشکر کنندگان:
(2012-10-03 ساعت 13:13)persiian نوشته:  دوستان میشه لینک ثبت نام امسال رو بزارید من به این https://www.dvlottery.state.gov/ لینک میرم ولی ظاهرا مال پارساله

همین لیتک درست هست.کوکی و کش بروزر رو پاک کن و مجدد صفحه رو رفرش کن درست میشه.

موفق باشی
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: persiian ، Saeedv13 ، j@vad
بچه ها میشه بیاید به تاپیک عکس جواب سوال منو بدید؟
تشکر کنندگان:
سلام
نام خانوادگی من با نام خانوادگی پسرم توی پاسپورتامون در یک حرف تفاوت داره نمی دونم حالا باید طبق پاسپورتامون بنویسم یا اینکه خودم اونا رو اصلاح کنم
مال من SHOKOOHIواسه پسرم SHOKOUHI
اگه کسی میدونه به من اطلاع بده ممنون
تشکر کنندگان:
(2012-10-03 ساعت 13:34)karpenter نوشته:  سلام
نام خانوادگی من با نام خانوادگی پسرم توی پاسپورتامون در یک حرف تفاوت داره نمی دونم حالا باید طبق پاسپورتامون بنویسم یا اینکه خودم اونا رو اصلاح کنم
مال من SHOKOOHIواسه پسرم SHOKOUHI
اگه کسی میدونه به من اطلاع بده ممنون

ملاک و مرجع درستی اطلاعات ورودی شما در مورد نام لاتین تنها پاسپورت شماست.به هیچ عنوان اطلاعات رو تغییر ندید و دقیقا مثل پاسپورت وارد کنید.

(2012-10-02 ساعت 23:38)Mikaeil نوشته:  درود.دوستان من یه مشکلی تو تکمیل فرم دارم.من توی یه شهرک زندگی می کنم که این شهرک توی یه شهر تقریبا کوچک هست.حالا لازم هست که اسم شهرک رو تو آدرس بیارم یا فقط اسم خیابون و یا بلور رو بنویسم کافیه؟اگه اسم شهرک لازم هست باید تو کدوم قسمت بنویسم؟ADDRESS LINE 1? OR ADDRESS LINE 2?

دوست عزیز چون نامه ای به آدرس شما ارسال نخواهد شد خیلی حساس نباش ولی آدرس رو کامل بنویس.اون دو خط رو هم می تونی در ادامه هم استفاده کنی یعنی اگر آدرست کامل تو خط اول جا نشد ادامه رو تو خط دوم بنویس و تکمیل کن.من هم همیشه همینکار رو انجام دادم.

موفق باشی
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11