2012-10-01 ساعت 17:52
(2012-10-01 ساعت 17:48)ali us نوشته:(2012-10-01 ساعت 16:59)IRANDOKHT نوشته: [quote='ali us' pid='220222' dateline='1349088976']
با سلام سوالی داشتم. من سال 89 عقد کردم و بعد از 12 روز طلاق گرفتیم .به سازمان ثبت احوال مراجه کردم برای گرفتن شناسنامه جدید و گفتن چون زمان عقد کمتر از یک ماه بوده و هیچ نزدیکی بین 2 نفر انجام نشده شما مجرد حساب میشی...تو شناسنامه جدید هم اسم طرف پاک شده..حالا من باید در فرم ثبت نام unmarried رو انتخاب کنم یا legally separated یا devorced ..? لطفا زود راهنمایی کنید اگه میشه.با تشکر و آرزوی سلامتی.
دوست عزیز من که اصلا متوجه نشدم شما چی پرسیدی....اگر شناسنامت الان سفید و بدون نام کسی توش باشه هست پس مشگلت چیه؟ مگه اداره مهاجرت دی وی لاتاری میخواد راه بیوفته دفتر خونه ها و ثبت اسناد کشور ایران را زیرو رو کند تا ببینه شناسنامه کسی چی ...کی واردش شده و کی خارج شده....؟ بعد از قبولی مگه از شما برای اثبات مجرد بودنتون ترجمه شناسنامه نمیخوان؟ دیگه کسی چه میدونه تو گاو صندوق و پستوی خونه شما یه طلاقنامه هست؟ من که نفهمیدم چی پرسیدی؟ از اسمتون که به نظر میرسه آقا هستین .....گفتین طلاقنامه دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ طلاقنامه را که به خانم میدن نه به آقا دوست عزیز......اصولا هم عقدنامه هم طلاقنامه تقدیمی خانمهاست برادر گرامی (البته اگر خانم هستین و اسمتونو تو سایت علی انتخاب کردید نمیدونم....در اون صورت باز هم کسی نخواهد فهمید که شما طلاق گرفتید ....چون مرجع شناسنامه هست که در حال حاضر مجرد محسوب میشه) اگر شما چیزی در اینباره میدونید که مدرکی باید به دی وی لاتاری بعد از قبولی برای اثبات مجرد بودن به جز شناسنامه ارائه بدیم لطفا به منم بگید)ممنون
[/quotبا سلام خدمت شما دوست عزیز. البته که من علی هستم. همینطور که میدونید بعد از قبول شدن اگه فرد برنده شده از همسرش طلاق گرفته باشه باید یه کپی از طلاق نامه رو برای اداره مهاجرت پست کنه به همراه بقیه مدارک مورد نیاز.شما میتونید صحت گفتهای منو در INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS در قسمت5. DIVORCE DECREE OR DEATH CERTIFICATE چک کنید.در صمن منبع جستجو ,اداره پبت احوال است نه به قول شما هر دفتر خونه . دوستان لطفا با سند و مدرک و اطلاعات اظهار نظر کنن. مرسی
با سلام خدمت شما دوست عزیز. البته که من علی هستم. همینطور که میدونید بعد از قبول شدن اگه فرد برنده شده از همسرش طلاق گرفته باشه باید یه کپی از طلاق نامه رو برای اداره مهاجرت پست کنه به همراه بقیه مدارک مورد نیاز.شما میتونید صحت گفتهای منو در INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS در قسمت5. DIVORCE DECREE OR DEATH CERTIFICATE چک کنید.در صمن منبع جستجو ,اداره پبت احوال است نه به قول شما هر دفتر خونه . دوستان لطفا با سند و مدرک و اطلاعات اظهار نظر کنن. مرسی
یعنی دوست عزیز بعد از قبولی باید از ثبت احوال نامه بگیرید و ترجمه کنید تا صحت مجرد بودنتون اثبات بشه؟