کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-10-01 ساعت 17:48)ali us نوشته:  
(2012-10-01 ساعت 16:59)IRANDOKHT نوشته:  [quote='ali us' pid='220222' dateline='1349088976']
با سلام سوالی داشتم. من سال 89 عقد کردم و بعد از 12 روز طلاق گرفتیم .به سازمان ثبت احوال مراجه کردم برای گرفتن شناسنامه جدید و گفتن چون زمان عقد کمتر از یک ماه بوده و هیچ نزدیکی بین 2 نفر انجام نشده شما مجرد حساب میشی...تو شناسنامه جدید هم اسم طرف پاک شده..حالا من باید در فرم ثبت نام unmarried رو انتخاب کنم یا legally separated یا devorced ..? لطفا زود راهنمایی کنید اگه میشه.با تشکر و آرزوی سلامتی.

دوست عزیز من که اصلا متوجه نشدم شما چی پرسیدی....اگر شناسنامت الان سفید و بدون نام کسی توش باشه هست پس مشگلت چیه؟ مگه اداره مهاجرت دی وی لاتاری میخواد راه بیوفته دفتر خونه ها و ثبت اسناد کشور ایران را زیرو رو کند تا ببینه شناسنامه کسی چی ...کی واردش شده و کی خارج شده....؟ بعد از قبولی مگه از شما برای اثبات مجرد بودنتون ترجمه شناسنامه نمیخوان؟ دیگه کسی چه میدونه تو گاو صندوق و پستوی خونه شما یه طلاقنامه هست؟ من که نفهمیدم چی پرسیدی؟ از اسمتون که به نظر میرسه آقا هستین .....گفتین طلاقنامه دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ طلاقنامه را که به خانم میدن نه به آقا دوست عزیز......اصولا هم عقدنامه هم طلاقنامه تقدیمی خانمهاست برادر گرامی (البته اگر خانم هستین و اسمتونو تو سایت علی انتخاب کردید نمیدونم....در اون صورت باز هم کسی نخواهد فهمید که شما طلاق گرفتید ....چون مرجع شناسنامه هست که در حال حاضر مجرد محسوب میشه) اگر شما چیزی در اینباره میدونید که مدرکی باید به دی وی لاتاری بعد از قبولی برای اثبات مجرد بودن به جز شناسنامه ارائه بدیم لطفا به منم بگید)ممنون

[/quotبا سلام خدمت شما دوست عزیز. البته که من علی هستم. همینطور که میدونید بعد از قبول شدن اگه فرد برنده شده از همسرش طلاق گرفته باشه باید یه کپی از طلاق نامه رو برای اداره مهاجرت پست کنه به همراه بقیه مدارک مورد نیاز.شما میتونید صحت گفتهای منو در INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS در قسمت5. DIVORCE DECREE OR DEATH CERTIFICATE چک کنید.در صمن منبع جستجو ,اداره پبت احوال است نه به قول شما هر دفتر خونه . دوستان لطفا با سند و مدرک و اطلاعات اظهار نظر کنن. مرسی

با سلام خدمت شما دوست عزیز. البته که من علی هستم. همینطور که میدونید بعد از قبول شدن اگه فرد برنده شده از همسرش طلاق گرفته باشه باید یه کپی از طلاق نامه رو برای اداره مهاجرت پست کنه به همراه بقیه مدارک مورد نیاز.شما میتونید صحت گفتهای منو در INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS در قسمت5. DIVORCE DECREE OR DEATH CERTIFICATE چک کنید.در صمن منبع جستجو ,اداره پبت احوال است نه به قول شما هر دفتر خونه . دوستان لطفا با سند و مدرک و اطلاعات اظهار نظر کنن. مرسی

یعنی دوست عزیز بعد از قبولی باید از ثبت احوال نامه بگیرید و ترجمه کنید تا صحت مجرد بودنتون اثبات بشه؟
تشکر کنندگان:
توجه شمارو به خط 3 جلب میکنم..5. DIVORCE DECREE OR DEATH CERTIFICATE: If you were married previously, obtain one certified copy of the divorce decree or death certificate to prove the dissolution of each prior marriage. For divorces that took place in the U.S. or Turkey, the court-certified divorce decrees must either have the raised seal or rubber stamps and original signatures. Attorney certified copies, copies without raised seals, rubber stamps or plain photocopies of court certified divorce decrees will not be accepted. For divorces that took place in Iran, applicants must submit the original divorce document - issued by Iranian courts - usually in booklet form. Marriage or birth
certificates on which the divorce is registered and translations of divorce documents without the originals are not accepted in lieu of a court-certified divorce decree
نه خیر ولی برای افراد طلاق گرفته کپی طلاق نامه با تایید دادگاه رو میخواد.... حال من شناسنامه پاک دارم ولی نامه دادگاه واسه طلاق.. حال باید unmarried باشم یا divorced...?
تشکر کنندگان: IRANDOKHT ، pariya2
سلام
از دوستان کسی میدونه که ما روزهای اول ثبت نام بکنیم بهتره یا اواسط؟
آخه لاتاری 2012 بعد اعلام قبولی اولیه مشخص شد 90% از برندگان از بین ثبت نامی های 2 روز اول بوده!
هرچند که نتایج اولیه را باطل کردن ولی فکر میکنم بازه ثبت نامی ما بی تاثیر نباشه!؟
Don't ever let someone tell you that you can't do something . You got a dream , you gotta protect it . When people can't do something themselves , they're gonna tell you that you can't do it . You want something, go get it , period
تشکر کنندگان: j@vad
(2012-10-01 ساعت 20:29)rezaahmadi نوشته:  سلام
آخه لاتاری 2012 بعد اعلام قبولی اولیه مشخص شد 90% از برندگان از بین ثبت نامی های 2 روز اول بوده!
هرچند که نتایج اولیه را باطل کردن ولی فکر میکنم بازه ثبت نامی ما بی تاثیر نباشه!؟
دوست من سلام شما این خبرو از کجا شنیدین؟
و اینکه فکر نمیکنم با اینکه خودم شک داشتم به این موضوع!Smile
تشکر کنندگان:
(2012-10-01 ساعت 14:24)amir_cool_2001 نوشته:  30 ساعت مانده تا شروع ثبت نام قرعه كشي 2014
دوستان همه آماده باشند.

مگه صفه مرغه . کلا یک ماه وقت داریم.
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
تشکر کنندگان: ali us ، Afies ، j@vad
سلام
نمیدونم که کسی این شرایط رو مثل من داشته یا نه.من پسرم که 4 سالشه متولد کشوری هست که سهمیه ثبت نام توی لاتاری نداره البته پسرم پاس ایرانی داره.از طرفی توی فرم ثبت نام فقط کشور محل تولد را خواسته نه ملیت رو.حالا تکلیف چیه بلاخره پسرم واجد شرایط هست یا نه؟؟؟؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2012-10-01 ساعت 21:39)tala2013 نوشته:  
(2012-10-01 ساعت 14:24)amir_cool_2001 نوشته:  30 ساعت مانده تا شروع ثبت نام قرعه كشي 2014
دوستان همه آماده باشند.

مگه صفه مرغه . کلا یک ماه وقت داریم.
صف مرغ نیست.اما هر کسی به نوبه خودش میخواد ابراز کنه احساسشو در این محفل(مهاجرسرا)گفتن این حرف ها یه مقداری ناخوشاینده طلا جان.چقدر خوبه همه به کلام و نظر هم احترام بزارند.
موفق باشی
تشکر کنندگان: S0SHiANT ، pariya2 ، IRANDOKHT ، lighter
انا لله و انا الیه راجعون
بنده غیرقابل عبور شدن سایت وزارت امور خارجه را به همه لاتاری دوستان تسلیت میگم. این بدین معنا است که کلیه زیر دامین های آن از جمله سایت رسمی لاتاری ممکن است غیر قابل عبور شوند.
تشکر کنندگان:
دوستان عزیزم اولش میگه غیر فعاله چند بار امتحان کنید بلاخره درست میشه من امتحان کردم اولش نوشت به دلیل ssl نمیشه ولی چندبار که زدم دوباره امتحان کن بلاخره رفت
2014 منوازدست داد
2015 منوازدست داد
به امید 2016
تشکر کنندگان:
(2012-10-01 ساعت 23:30)storagemeter نوشته:  انا لله و انا الیه راجعون
بنده غیرقابل عبور شدن دامین state.gov را به همه لاتاری دوستان تسلیت میگم. این بدین معنا است که کلیه زیر دامین های آن از جمله سایت رسمی لاتاری غیرقابل عبور خواهد بود. اگر کسی راهکاری، چه از حیث ایمیل به کی. سی. سی، چه اعتراض بنظرش میاد لطفاً اعلام کنه.
نه عزیز جان مشکلی نداره.همه دامین ها کار میکنه فقط سایت لاتاری این مشکل داره که اونم فکر کنم بخاطره اینه که فردا قراره 2014 شروع بشه نگران نباش.
تشکر کنندگان: pariya2
(2012-10-01 ساعت 21:24)اردوان نوشته:  
بله. نتایج لاتاری 2012 بعد از چند مدت باطل اعلام شد. به دلیل اینکه سیستم های کامپیوتری ، برندگان رو از بین کسانی انتخاب کرده بودند که در 2 روز اول ثبت نام ، ثبت نام کرده بودند. و به همین دلیل و اینکه به اعتقاد مسئولان ، عدالت برقرار نشده بود ، دوباره قرعه کشی انجام شد و نتایج اعلام شد. که این مساله باعث شد خیلی از ثبت نام کنندگان بعد از اینکه متوجه شدند در مرحله اول قبول نشدند ، Confirmation Number خود را پاک کنند و دیگه به اون دسترسی نداشته باشند.
یکی از دلایلی که برای DV-2013 اعلام کردند که از بین قبول نشدگان ، دوباره قرعه کشی می کنند همین بی اطلاعی قبول شدگان DV-2012 بود. چون حجم ورودی به آمریکا بر اساس DV-2012 کاهش پیدا کرده بود و برای جبران این کسری از بین قبول نشدگان DV-2013 مجدداً قرعه کشی خواهد شد.
پس دوستان عزیز مطمئن باشید روز ثبت نام شما هیچ تأثیری در قبول شدن یا نشدن شما نداره . فقط دقت کنید بعد از ثبت نام Confirmation Number رو حتی تا بعد از اعلام نتایج حداقل تا روز ثبت نام DV-2015 نگه دارید.
تشکر کنندگان: S0SHiANT ، parastoo mohajer ، pariya2 ، j@vad
(2012-10-01 ساعت 15:26)ali us نوشته:  با سلام سوالی داشتم. من سال 89 عقد کردم و بعد از 12 روز طلاق گرفتیم .به سازمان ثبت احوال مراجه کردم برای گرفتن شناسنامه جدید و گفتن چون زمان عقد کمتر از یک ماه بوده و هیچ نزدیکی بین 2 نفر انجام نشده شما مجرد حساب میشی...تو شناسنامه جدید هم اسم طرف پاک شده..حالا من باید در فرم ثبت نام unmarried رو انتخاب کنم یا legally separated یا devorced ..? لطفا زود راهنمایی کنید اگه میشه.با تشکر و آرزوی سلامتی.
اگر در صفحه دوم شناسنامه نامی نوشته نشده ، شما از نظر تمام مراجع داخلی و خارجی مجرد (Unmarried) محسوب می شوید.
در مورد ثبت نام پارسال ، تاریخی که شناسنامه شما اصلاح شده مهم است:
اگر پارسال موقع ثبت نام ، نام همسر سابق شما ، در شناسنامه شما ثبت شده بود ، شما باید گزینه Married را انتخاب می کردید. اما اگر در لحظه ثبت نام ، شناسنامه خود را اصلاح کرده بودید و نام همسر از آن حذف شده بود ، شما باید Unmarried را انتخاب می کردید.
با توجه به توضیحات بالا ، اگر در ثبت نام پارسال گزینه اشتباه انتخاب کردید ، ان شاءالله بعد از قبولی نظر آفیسر تعیین کننده خواهد بود ، هرچند بعید می دونم مشکل خاصی باشه.

آنچه مشخص است ، اکنون که شناسنامه شما اصلاح شده و نامی از همسر در آن نیست باید گزینه Unmarried را انتخاب کنید.

موفق باشید
تشکر کنندگان: pariya2 ، ali us ، IRANDOKHT ، j@vad
(2012-09-30 ساعت 11:56)mlo نوشته:  سلام یه سوال داشتم. برای افراد 21 سال می خواستم ببینم ورود به سن 21 مطرحه یا پايان 21 سالگی. برای مثال کسيکه متولد23/09/1992 هست تکليفش چيه؟
21 سال تمام یعنی فردای روز تولدش وارد 22 سال بشه.
افراد زیر 21 سال تمام ( و البته مجرد ) را در فرم وارد کنید.

(2012-10-01 ساعت 21:55)payam373 نوشته:  سلام
نمیدونم که کسی این شرایط رو مثل من داشته یا نه.من پسرم که 4 سالشه متولد کشوری هست که سهمیه ثبت نام توی لاتاری نداره البته پسرم پاس ایرانی داره.از طرفی توی فرم ثبت نام فقط کشور محل تولد را خواسته نه ملیت رو.حالا تکلیف چیه بلاخره پسرم واجد شرایط هست یا نه؟؟؟؟
ممنون
در فرم ثبت نام گزینه Country of Eligibility for the DV Program که مربوطه به مشخص کردن امکان شرکت در قرعه کشی است ، فقط در صفحه اصلی متقاضی است و در صفحه دوم که مربوط به همسر و فرزند است چنین گزینه ای وجود ندارد.
در صفحه مخصوص همسر و فرزند ، گزینه کشور محل تولد وجود دارد.
تفسیر من اینکه که شخص متقاضی ( شما ) نباید متولد کشورهای ممنوع باشد ( پاسخ Yes در گزینه Country of Eligibility for the DV Program ) و نه همراه ( فرزند ) شما .
فکر می کنم شما برای ثبت نام و وارد کردن نام فرزندان مشکلی نداشته باشید. به هرحال با ثبت نام کردن که چیزی از دست نمیدید. بقیه‏اش هم توکل به خدا.
تشکر کنندگان: pariya2 ، payam373 ، j@vad
(2012-10-02 ساعت 01:38)tenesi نوشته:  
(2012-10-01 ساعت 21:24)اردوان نوشته:  
بله. نتایج لاتاری 2012 بعد از چند مدت باطل اعلام شد. به دلیل اینکه سیستم های کامپیوتری ، برندگان رو از بین کسانی انتخاب کرده بودند که در 2 روز اول ثبت نام ، ثبت نام کرده بودند. و به همین دلیل و اینکه به اعتقاد مسئولان ، عدالت برقرار نشده بود ، دوباره قرعه کشی انجام شد و نتایج اعلام شد. که این مساله باعث شد خیلی از ثبت نام کنندگان بعد از اینکه متوجه شدند در مرحله اول قبول نشدند ، Confirmation Number خود را پاک کنند و دیگه به اون دسترسی نداشته باشند.
یکی از دلایلی که برای DV-2013 اعلام کردند که از بین قبول نشدگان ، دوباره قرعه کشی می کنند همین بی اطلاعی قبول شدگان DV-2012 بود. چون حجم ورودی به آمریکا بر اساس DV-2012 کاهش پیدا کرده بود و برای جبران این کسری از بین قبول نشدگان DV-2013 مجدداً قرعه کشی خواهد شد.
پس دوستان عزیز مطمئن باشید روز ثبت نام شما هیچ تأثیری در قبول شدن یا نشدن شما نداره . فقط دقت کنید بعد از ثبت نام Confirmation Number رو حتی تا بعد از اعلام نتایج حداقل تا روز ثبت نام DV-2015 نگه دارید.
ممنونم از شما
Don't ever let someone tell you that you can't do something . You got a dream , you gotta protect it . When people can't do something themselves , they're gonna tell you that you can't do it . You want something, go get it , period
تشکر کنندگان:
من یک سوالی دارم
جایی خوندم نوشته بود حتی اگر تو لاتاری برنده شوید ، در مرحله آخر حدود 90% ایرانیها باید یک اسپانسر از داخل آمریکا معرفی کنند !
کسی اطلاع داره این حقیقت داره یا خیر؟
من اگر اسپانسر آمریکایی داشتم که لاتاری شرکت نمیکردم!
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان