کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-10-30 ساعت 01:29)اليس نوشته:  سلام دوستان،ما امشب ميخواستيم ثبت نام كنيم ولي نميتونم فرم رو توي سايت پيدا كنم!!؟ببخشيد اين سؤال رو پرسيدم ميشه راهنمايي كنيد؟

https://www.dvlottery.state.gov/application.aspx
خدایا حال نداریم به راه راست هدایت شویم...خودت راه راست را به سوی ما کج بفرما...!!!

Tongue
تشکر کنندگان:
(2012-10-29 ساعت 21:22)eliya.angel نوشته:  ممنون از پاسخ شما ، ولی من گزینه yes و ایران را انتخاب می کنم و دوباره پیغام زیر را می دهد If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility.
من سال گذشته همین را انتخاب کردم و قبول کرد ولی الان همش خطا می دهد، نمی دونم باید چکاد کنم ، خواهشا کمکم کنید

خوب دوست عزیز شما فقط باید yes رو بزنید و از لیست پایین هیچ کشوری رو انتخاب نکنین!

(2012-10-29 ساعت 23:33)reza_17173 نوشته:  سلام. دوستان شاید سوالم تکراری باشه ولی دیگه نتونستم 45 صفحه رو بخونم. ممنون میشم کمک کنید
دارم واسه فامیلامون ثبت نام می کنم. زن و شوهرن. اول واسه شوهره ثبت نام کردم و آخرش گذینه married رو انتخاب کردم. بعد یه صفحه دیگه اومد که مشخصات همسرش رو می خواست. خواستم ببینم اگه مشخصات همسر رو هم وارد کنم دیگه نیاز نیست همسرش رو هم ثبت نام کنم؟ یا باید یه بار شوهره رو ثبت نام کنم و مشخصات همسرش رو هم وارد کنم و بعدش همسرش رو ثبت نام کنم و مشخصات شوهره رو هم وارد کنم؟
بعد واسه قسمت ایمیل می تونم برای همه کسایی که ثبت نام می کنم ایمیل خودم رو بدم؟ یا برای هر کسی باید یه ایمیل خاص بدم؟
واسه تعداد فرزندان هم که ندارن بزنم 0؟ یا خالی بزارم؟
In care of رو هم خالی بزارم دیگه؟
کسی هم که داره دکترا می خونه و هنوز مدرکشو نگرفته کدوم گذینه رو باید انتخاب کنه؟
مرسی

سلام دوست عزیز
واسه سوال اولتون تجربه ی کافی ندارم و نمیتونم راهنمایی کنم، ولی فکر میکنم جدا جدا باید ثبت نام کنن! به نظر من ایمیل خودشون رو بزنین بهتره، هم میتونین بزنین تعداد فرزند رو هم نه چون اجباری نیست، در اون مورد هم فکر کنم تو قسمت های دیگه ی انجمن روش بحث شده هرکسی یه نظری داره!
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من هرچی فرمم رو پر میکنم این ارور رو میده

At least one data validation error occurred on this page. Please scroll down to see the specific error messages.

در صورتی که همه چی دقیق و درست هست 100 بارم چک کردم نمیشه مشکل از کجاست؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-29 ساعت 23:33)reza_17173 نوشته:  سلام. دوستان شاید سوالم تکراری باشه ولی دیگه نتونستم 45 صفحه رو بخونم. ممنون میشم کمک کنید
دارم واسه فامیلامون ثبت نام می کنم. زن و شوهرن. اول واسه شوهره ثبت نام کردم و آخرش گذینه married رو انتخاب کردم. بعد یه صفحه دیگه اومد که مشخصات همسرش رو می خواست. خواستم ببینم اگه مشخصات همسر رو هم وارد کنم دیگه نیاز نیست همسرش رو هم ثبت نام کنم؟ یا باید یه بار شوهره رو ثبت نام کنم و مشخصات همسرش رو هم وارد کنم و بعدش همسرش رو ثبت نام کنم و مشخصات شوهره رو هم وارد کنم؟
بعد واسه قسمت ایمیل می تونم برای همه کسایی که ثبت نام می کنم ایمیل خودم رو بدم؟ یا برای هر کسی باید یه ایمیل خاص بدم؟
واسه تعداد فرزندان هم که ندارن بزنم 0؟ یا خالی بزارم؟
In care of رو هم خالی بزارم دیگه؟
کسی هم که داره دکترا می خونه و هنوز مدرکشو نگرفته کدوم گذینه رو باید انتخاب کنه؟
مرسی

سلام.دوست من نیاز به خوندن ۴۵ صفحه نیست.شما کافیه تاپیک ثبت نام فامیلی رو مطالعه بفرمایید.

۱- برای هر نفر جداگانه ثبت نام کنید (آقا + خانومشون در ادامه) و (خانوم+شوهرشون در ادامه)
۲-اگر واقعا ایمیل دارند و باهاش کار می کنند ایمیل خودشون رو بدید اگر نه ایملی رو بدید که بعدا بتونن باهاش مکاتبه کنند.
۳-اگر تعداد فرزندان رو هم چیزی وارد نکنید سیستم صفر خواهد زد.

دیدم یکی از دوستان خیلی با اطمینان گفته این گزینه "اختیاری" هست.بقیه دوستان هم یادشون باشه اتفاقا این گزینه یکی از اجباری ترین هاست و اشتباه در وارد کردن تعداد فرزندان زیر ۲۱ بروز مشکلات بعدی رو در پی خواهد داشت.

معنی اختیاری در اینجا به این منظور هست که داشتن فرزند شرط لازم شرکت در این برنامه نیست و می تونید اگر فرزندی ندارید این گزینه رو خالی بگذارید.

۴-in care of رو هم خالی نزارید دیگه ! این همون (برسد بدست) در فارسی خودمون هست.مثلا شما آدرس جایی دادید که ممکن است در لحظه رسیدن نامه در اونجا نباشید لذا شخص دیگری رو معرفی می کنید برای دریافت نامه.هر چند که این آدرس کاربردی نداره ولی شما اسم همون شرکت کننده رو بنویس

۵- دانشجو بودن مهم نیست.شما طبق آخرین مدرک تحصیلی که در حال حاضر در دست دارید گزینه انتخاب کنید.درمورد شما میشه
some doctorate level courses

در آخر هم طبق توصیه معمول تا حد امکان به افرادی در ثبت نام کمک کنید توانایی مهاجرت (از لحاظ مالی و معنوی) دارند و نه اینکه از روی شنیده ها می خوان اونا هم بگن که " مام ثبت نام کردیم "
فکر کنم اینجور ما از اطراف میشنویم کل ایرانیان خارج از خاک امریکا امسال ثبت نام کردن Cool
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: reza6966 ، reza_17173
(2012-10-30 ساعت 03:11)milad.nazari نوشته:  سلام دوستان من هرچی فرمم رو پر میکنم این ارور رو میده

At least one data validation error occurred on this page. Please scroll down to see the specific error messages.

سلام. دوست عزیز شما یا یک فیلد ستاره دار(اجباری ) رو پر نکردید و یا چیزی رو به اشتباه. و این پیغام نشاندهنده این موردهRolleyes
تشکر کنندگان: milad.nazari
(2012-10-30 ساعت 03:13)dr4mir نوشته:  در آخر هم طبق توصیه معمول تا حد امکان به افرادی در ثبت نام کمک کنید توانایی مهاجرت (از لحاظ مالی و معنوی) دارند و نه اینکه از روی شنیده ها می خوان اونا هم بگن که " مام ثبت نام کردیم "
فکر کنم اینجور ما از اطراف میشنویم کل ایرانیان خارج از خاک آمریکا امسال ثبت نام کردن Cool

توصیه آخرتون رو خیلی جاها من نیز گفتم
واقعا اگر کسی نه شرایط داره و نه قصد مهاجرت چرا ثبت نام کنه
بخدا من حتی اسم پدر و مادر و برادر خودم هم ننوشتم , چون شرایط ندارن در حال حاضر که مهاجرت کنن

یکی از دوستان میگفت اگر ثبت نام هزینه مثلا 10 $ داشت , یک سوم میشد شرکت کنندگان ایران شاید هم کمتر
تشکر کنندگان:
سلام
لطفا راهنمائی کنید
کسانی که فامیل هستند و یا یه خانواده هستند میتوانند هر کدامشان که ثبت نام میکنند از یک ایمیل استفاده کننده و مشکلی نداره که همه از یه ایمیل استفاده میکنند ؟
و سوال دیگه این است که کسانی که ازدواج کردند در همون قست نوشتند که married را انتخاب کرده اند حالا این اشخاص میتوانند بطور تکی هم ثبت نام کنند یعنی هم با همسر و هم بطور تکی چون وقتی گذینه married را فعال شد بعدش باید مشخصات همسر را بگیم
ممنون
خداحافظ
تشکر کنندگان:
(2012-10-30 ساعت 03:55)good نوشته:  سلام
لطفا راهنمائی کنید
کسانی که فامیل هستند و یا یه خانواده هستند میتوانند هر کدامشان که ثبت نام میکنند از یک ایمیل استفاده کننده و مشکلی نداره که همه از یه ایمیل استفاده میکنند ؟
و سوال دیگه این است که کسانی که ازدواج کردند در همون قست نوشتند که married را انتخاب کرده اند حالا این اشخاص میتوانند بطور تکی هم ثبت نام کنند یعنی هم با همسر و هم بطور تکی چون وقتی گذینه married را فعال شد بعدش باید مشخصات همسر را بگیم
ممنون
خداحافظ

بهتره که ایمیل ها فرق کنه ولی اجباری در کار نیست. در مورد سوال دوم هم زن و هم شوهر میتوانند جداگانه ثبت نام و اسم همسر را در ثبت نامشان قید کنند
تشکر کنندگان:
(2012-10-30 ساعت 03:41)ostokhan نوشته:  
(2012-10-30 ساعت 03:11)milad.nazari نوشته:  سلام دوستان من هرچی فرمم رو پر میکنم این ارور رو میده

سلام. دوست عزیز شما یا یک فیلد ستاره دار(اجباری ) رو پر نکردید و یا چیزی رو به اشتباه. و این پیغام نشاندهنده این موردهRolleyes

آخه همه فیلدهارو درست پر کردم اینم عکسش

http://miladnazari90.persiangig.com/lllllllll.jpg

اگه ممکنه چک کنید ببنید من جایی اشتباه زدم بهم بگید ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2012-10-30 ساعت 04:06)milad.nazari نوشته:  

/lllllllll.jpg

دوست من چرا مشخصاتت رو می ذاری اینجا
سریع حذف کن لینک رو

مشکل اینه که در قسمت 6 دوباره ایران انتخاب کردی
اصلا نباید چیزی انتخاب کنید
تشکر کنندگان: milad.nazari ، farzadpop
(2012-10-30 ساعت 04:06)milad.nazari نوشته:  

http://miladnazari90.persiangig.com/lllllllll.jpg

دوست عزیز شما توی مرد ششم اگه yes رو انتخاب میکنی تو کادر پایینش نباید چیزی وارد کنی. در ضمن این عکس ثبت نامتو پاک کن که اطلاعاتت دست کسی نیفته
مرسی از دوستان ، ببخشید نمیدونستم نباید بزارم اما چون گرکردم دیگه مجبور بودم شرمنده ، عکس رو پاک کردم ممنون
تشکر کنندگان:
(2012-10-30 ساعت 04:24)milad.nazari نوشته:  مرسی از دوستان ، ببخشید نمیدونستم نباید بزارم اما چون گرکردم دیگه مجبور بودم شرمنده ، عکس رو پاک کردم ممنون

می تونید عکس بذارید اما اگر کسی مشخصات شما رو داشته باشه و 2 بار ثبت نام کنه , شما از لاتاری حذف میشید
قانون لاتاری اینه که ثبت نام بیش از 1 بار باعث حذف فرد میشود

به امید موفقیت دوست من
سلام دوستان عزیز
من یک سئوال اضطــــــراری دارم !!
فرم ثبت نام لاتاری 2014 رو یکی از دوستانم میخواست واسه من پر کنه که متاسفانه یک بار فرم رو پر کرد و در نهایت گیجی به جای فامیلیم ، اسم پدرم رو وارد کرد!!! زمانی که اطلاعات ثبت شد و کانفیرمیشن نامبر رو گرفت تازه متوجه شد که (اسم + نام پدرم ) اومده به جای اسم و فامیلم!!!!
دوباره اومد و واسم فرم پر کرد این بار با اسم و فامیل دقیقم! و دوباره کانفیرمیشن نامبر گرفت!
میخواستم بدونم به نظر شما ثبت نامم باطل میشه یا چون با دو فامیلی متفاوت بوده مشکلی پیش نمیاد؟
اون فرمی برام مهمه که با فامیل صحیحم بوده، میترسم یه موقع اون باطل بشه!!! Sad به نظر شما چیکار کنم؟؟؟ Sad(
تشکر کنندگان:
سلام
ممنون
خوب وقتی نوشتیم که married هستیم اونقت میرود به صفحه بعدی و میگه مشخصات همسر و عکس بده
اما میخواستم که هم به همسر و هم تکی بگیرم آیا باید گذینه ای را فعال کنیم ؟

(2012-10-30 ساعت 04:01)ostokhan نوشته:  
(2012-10-30 ساعت 03:55)good نوشته:  سلام
لطفا راهنمائی کنید
ممنون
خداحافظ

بهتره که ایمیل ها فرق کنه ولی اجباری در کار نیست. در مورد سوال دوم هم زن و هم شوهر میتوانند جداگانه ثبت نام و اسم همسر را در ثبت نامشان قید کنند
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان